عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی دانمارک تحصیل در دانمارک پذیرش از دانمارک در مقطع PhD

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از دانمارک در مقطع PhD
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-02-2015, 10:21 PM
(08-02-2015, 08:49 PM)m.ahmadi.kntu نوشته: سلام دوستان. بنده تازه در این تالار عضو شدم و از نظرات همه استفاده کردم. خواستم اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید شانس پذیرش من چقدر هست:
دانشگاه کارشناسی : دانشگاه غیر انتفاعی زنجان
معدل کارشناسی : 17.69
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: مهندسی فناوری اطلاعات
دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه صنعتی خواجه نصیر (سال 1388 فارغ التحصیل شدم)
معدل کارشناسی ارشد : 17.23
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد : مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک
تعداد مقالات : 4 مقاله کنفرانس بین المللی و Accept یک مقاله IEEE در چین (که البته ثبت نام نکردم)، یک مقاله در زمینه مدیریت دانش در صنعت نفت در مجله تخصصی مربوط به نفت (گستره انرژی)، 1 مقاله کنفرانس ملی.
تعداد توصیه نامه: ---
سابقه کار: حدود 2 سال به عنوان مدیر فناوری اطلاعات و یک سال کارشناس فناوری اطلاعات (شبکه و نرم افزار) در یک شرکت خصوصی و از 2.5 سال پیش تا کنون به عنوان کارمند شرکت ملی نفت
سابقه تدریس دانشگاه پیام نور و دانشگاه ازاد هم دارم
سابقه دریافت بورس : ----
تالیف و یا ترجمه کتاب : -----
نمره زبان انگلیسی: امتحان آیلتس یا تافل ندادم. (ولی در صورتی که امتحان بدم و حدود 6 یا 6.5 بگیرم هم لطفا راهنمایی کنید)
یکی از دانشگاه های خوب در حوزه رشته خودم میخوام. با توجه به اینکه شناختی از دانشگاه های اونجا ندارم ممنون میشم تو این زمینه شما یا توجه به رزومه من کمکم کنید.
زمینه مورد علاقه: در زمینه تجارت الکترونیک، فناوری اطلاعات، کسب و کار و مدیریت دانش
میخوام بتونم به همراه خانواده اقامت بگیرم و رفت و امد به ایران داشته باشم.
تشکر فراوان
با سلام خیلی خوش اومدین به فروم .
دوست عزیز دکتری در دانمارک همانطور که در پست های قبلی گفته شده بصورت رایگان و همراه با حقوق هستش , یعنی شما اگر بتونین پذیرش دکتری بگیرین حتما همراه با حقوق خواهد بود و مالیات پرداخت میکنین و با پولی که دریافت میکینین میتونین چرخ زندگی متاهلی تون رو بچرخونید . معدل رشته های شما خیلی خوب هست و اکثر دانشگاه های دانمارک معدل فقط فقو لیسانستون رو ملاک قرار میدن .و همچنین اکثر دانشگاه های دانمارک من جمله کپنهاگ از شما مدرک زبان نمیخوان و این رو هنگام مصاحبه واشتون مشخص میکنند که ایا شما صلاحیت زبان دارین یا نه. ( داشتن مدرک زبان شانستون رو بالا میبره ). واسه ویزای همشرتون میتونین ۳ ماه بعد رفتنتون همسرتون رو هم بیارین پیش خودتون .
در مجموع با مقالاتی که دارین بخصوص معدل هاتون شانستون واسه گرایش IT مناسبه . چرا گرایش های مدیریتی رو نگفتم چون هرچه به سمت گرایشهای فنی برید شانستون به مراتب افزایش پیدا میکنه .
امیدوارم مفید واقع بشه .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین m.ahmadi.kntu
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-02-2015, 09:33 AM
با تشکر فراوان از راهنمایی کامل شما. به نظر شما از کجا شروع کنم برای درخواست دادن و چطوری باید این فرآیند رو انجام بدم که سریعتر باشه؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-02-2015, 10:28 AM
(09-02-2015, 09:33 AM)m.ahmadi.kntu نوشته: با تشکر فراوان از راهنمایی کامل شما. به نظر شما از کجا شروع کنم برای درخواست دادن و چطوری باید این فرآیند رو انجام بدم که سریعتر باشه؟
با سلام
دوست من برای اپلای شما بایست دنبال پوزیشن خالی بگردین . یعنی باید برید توی تک تک سایت های دانشگاه ها و دپارتمان مربوطه و چک کنین که ایا پوزیشنی یا به اصطلاح دیگرvacancy باز شده . اگر باز شده باید به موضوع پروژه و requirement های ان پوزیش نگاه کنین و ببینین ایا با حوزه تحقیق شما مناسبه و ایا شما حداقل های درخواشتی از طرف دپارتمان از جمه معدل , نمره زبان و.......... را براورده میکنید یا نه . در اخر اگر پوزیشن با شما همخوانی داشته میتونین اپلای کنین . و مراحل رو طی کنین . بعد ار اپلای چن نفر از شما ها رو انتخاب میکنن واسه مصاحبه . اگر که ایشالا به مصاحبه دعوت شدید یعنی ۶۰ درصد راه رو رفتین . تو مصاحبه که عموما از طریق اسکایپ انجام میشه سوالات مختلفی از تواناییهای شما و ...... میپرسن .
امیدوارم مفید واقع بشه
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین nima0511
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-02-2015, 09:56 PM
با سلام و احترام
من در رشته مهندسی عمران دانشگاه دولتی با معدل 14 فارغ شدم برای ارشد (دانشگاه فردوسی ) کدام گرایش برای بورسیه بهتر هست که انتخاب کنم ( محیط زیست -راه - سازه و... ) که بهتر پذیرش دارند،
چون مشهدی هستم منطقی است در یکی از دانشگاه های سطح دو تهران (مانند خاجه نصیر و ...چون بقیه رو نمیارم) ادامه بدم یا همین مشهد هم فرقی زیادی نمی کند
سپاسگذارم
نقل قول  

آفلاین allahyari
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-05-2015, 07:52 PM
سلام.من کارشناسی رو با معدل 16.67 و ارشد رو با معدل 15.72 تو دانشگاههای دولتی تو رشته فیزیک گذروندم.تو دو کنفرانس داخلی ملی و بین المللی شرکت کردم.الان دارم روی دو تا مقاله برای آی اس آی کار میکنم.و میخوام برای مدرک آیلتس و جی آر ای اقدام کنم.به نظر شما با این رزومه میتونم از یکی از دانشگاههای معتبر دانمارک بورس بگیرم؟کدوم دانشگاهها؟لطفا راهنماییم کنید.متشکرم.   
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

06-05-2015, 08:05 PM
(06-05-2015, 07:52 PM)'allahyari' نوشته: سلام.من کارشناسی رو با معدل 16.67 و ارشد رو با معدل 15.72 تو دانشگاههای دولتی تو رشته فیزیک گذروندم.تو دو کنفرانس داخلی ملی و بین المللی شرکت کردم.الان دارم روی دو تا مقاله برای آی اس آی کار میکنم.و میخوام برای مدرک آیلتس و جی آر ای اقدام کنم.به نظر شما با این رزومه میتونم از یکی از دانشگاههای معتبر دانمارک بورس بگیرم؟کدوم دانشگاهها؟لطفا راهنماییم کنید.متشکرم.   

بنظر من چون سطح علمی دانشگاه های دانمارک بسیار بالاست و رقبای بسیار قدری دارید با معدل شما امکان ندارد بنظر من شما برای مستر دوم در فنلاند اقدام کنید و اینبار معدل بالا بگیرید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-05-2015, 08:44 PM
سلام من شیمی کارشناسی معدل 16.61
ارشد 17.15 یک مقاله با ایمپکت 2.1
تافل دارم میخونم
سوالم اینه من از الان برم ریزنمراتمو ترجمه کنم یا اول با استادا صحبت کنم؟
شانس پذیرش با فاند دارم مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-05-2015, 09:21 PM
(06-05-2015, 08:44 PM)'fatima204' نوشته: سلام من شیمی کارشناسی معدل 16.61
ارشد 17.15 یک مقاله با ایمپکت 2.1
تافل دارم میخونم
سوالم اینه من از الان برم ریزنمراتمو ترجمه کنم یا اول با استادا صحبت کنم؟
شانس پذیرش با فاند دارم مرسی

دروود بر شما.
شما  باید ترجمه مدارک داشته باشی ممکنه که بخوای ریزنمرات یا دانشنامه را براشون بفرستی البته نه برای استاد (منظورم دانشگاهه) به هر حال خیلی زمان بر نیست. باید دنبال رشته خودت در دانشگاه مورد نظر بگردی سپس بدنبال استاد یا موقعیت خالی در دانشکده مربوطه باشی بعد از گرفتن پاسخ مثبت به شما مهلتی داده میشه که مدارکتون رو ارسال کنی. 
شانست خوبه باید اقدام کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-05-2015, 09:41 PM
ممنون از شما من یه کم در مورد اروپا گیج شدم من باید با استادا مکاتبه کنم بعد اگر خواستن باید ریزنمرات را براشون بفرستم واگر احتیاج بودو اکی نسبی به من دادند توصیه نامه و بقیه مراحل و خریدن مدرکو ... درسته ؟ممنون از پاسخگوییتون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-05-2015, 12:52 AM
(06-05-2015, 09:41 PM)'fatima204' نوشته: ممنون از شما من یه کم در مورد اروپا گیج شدم من باید با استادا مکاتبه کنم بعد اگر خواستن باید ریزنمرات را براشون بفرستم واگر احتیاج بودو اکی نسبی به من دادند توصیه نامه و بقیه مراحل و خریدن مدرکو ... درسته ؟ممنون از پاسخگوییتون

سلام دوست عزیز
روالش به اینصورت هست که در ایمیل می نوسید که علاقه مند هستید با ایشان همکاری کنید و رزومه و احتمالا پروپوزال خود را همراه ایمیل به استاد می فرستید بعد از گرفتن پاسخ از ایشان بقیه مراحل را طی می کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 13 بعدی »