عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی تعجیل و تمدید خدمت

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعجیل و تمدید خدمت
آفلاین Mojtaba-021
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-04-2014, 10:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2014, 11:10 PM توسط Mojtaba-021.)
(10-04-2014, 10:07 PM)'محسن محمدی' نوشته: سلام کسی هست که زودتر از موعد اعزام به نظام وظیفه مراجعه کنه و اعزام بشه مثلا من ک4.1موعد اعزاممه اگه 2.1به نظام وظیفه برم شانسی دارم که اعزام بشم.لازم به ذکر است که  درخواست تعجیلم رد شده.

بعید میدونم
من شرایطم دقیقا عین شما بود  البته از ا اردیبهشت امسال میخاستم بندازم 1 اسفند 92 که نشد.
برای تعجیل از 3 بهمن 1392 هر بخشی رفتم تو نطام وظیفه قبول نکردن گفتن سیستم بستس .
حتی بازرسی هم رفتم
دعوا کردم
خواهش کردم
 اما قبول نکردن.
اونجا یه سرهنگ خیلی مهربون بود بهم گفت که به 197 زنگ بزن ببین نشست مردمی نظام وظیفه کجاس و درخواست بده امکان داره اینطوری قبول کنن.
که 197 هم گفت نشست  27 یا 28 اسفنده که بیخیال شدم .
1/2 که نرین خیلیییی دیره
به نظرم اگه میرین ی سر الان برین شاید قبول کنن (چون اسفند دوره طلاییه و خیلی نیرو زیاد دارن منو قبول نکردن)
با انسان نادان بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.
نقل قول  

آفلاین YAGOOT
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-04-2014, 04:28 PM
(20-07-2013, 02:46 AM)'ahmad.hafezi' نوشته: دوستانی که درخواست تعجیل دارن میتونن یک دوره قبل روز اعزام برن نظام وظیفه و درجا اعزام میشن بدون درخواست دادن.به مسول اعزام اطلاع میدن خودش کاراشون رو میکنه.خودم دیدم چند نفر این کارو کردن.هرجایی که ظرفیت خالی باشه تقسیم میشن همون لحظه.تقسیمشون دست نظام وظیفه استان خودشونه.

سلام داداش میشه یه ذره توضیح بدی اینجای حرفتو متوجه نشدم.ینی چی یک دوره قبلش؟منظورت همون روز قبل اعزامه دیگه؟
نقل قول  

آفلاین milad69m69
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-08-2014, 02:40 PM
سلام من 93/06/01 کد 05ارتش کرمان خوردم  من تکمیلی بسیج دارم وآشنا هم دارم تو سپاه پذیرش بشم ولی الان همه ظرفیت ها پر شده
من صافی کف پا  دارم که تو کمسیون رد شدم میتونم با توجه به اینکه پزشک متخصص ارتوپد آشنا دارم یه نامه بگیرم که نیاز به جراحی یا استراحت یا...دارم میتونم تمدید کنم برای 93/08/01؟                                                              با تشکر
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-08-2014, 06:16 PM
(04-08-2014, 02:40 PM)'milad69m69' نوشته: سلام من 93/06/01 کد 05ارتش کرمان خوردم  من تکمیلی بسیج دارم وآشنا هم دارم تو سپاه پذیرش بشم ولی الان همه ظرفیت ها پر شده
من صافی کف پا  دارم که تو کمسیون رد شدم میتونم با توجه به اینکه پزشک متخصص ارتوپد آشنا دارم یه نامه بگیرم که نیاز به جراحی یا استراحت یا...دارم میتونم تمدید کنم برای 93/08/01؟                                                              با تشکر

دوست من، شرایط درخواست تمدید در ارسال اول تاپیک ذکر شده و شما واجد شرایط هر کدوم از موارد ذکر شده باشید، میتونید درخواست تمدید بدید ولی این که آیا با درخواست شما موافقت میشه یا خبر، بستگی به تصمیم گیری نظام وظیفه داره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین radanrad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2015, 07:00 PM
سلام
چقد احتمال داره درخواست تعجیل موافقت شه
دلیل درخواست تعجیل چی باشه احتمال داره بیشتر موافقت کنن

(10-04-2014, 10:55 PM)'Mojtaba-021' نوشته:
بعید میدونم
من شرایطم دقیقا عین شما بود  البته از ا اردیبهشت امسال میخاستم بندازم 1 اسفند 92 که نشد.
برای تعجیل از 3 بهمن 1392 هر بخشی رفتم تو نطام وظیفه قبول نکردن گفتن سیستم بستس .
حتی بازرسی هم رفتم
دعوا کردم
خواهش کردم
 اما قبول نکردن.
اونجا یه سرهنگ خیلی مهربون بود بهم گفت که به 197 زنگ بزن ببین نشست مردمی نظام وظیفه کجاس و درخواست بده امکان داره اینطوری قبول کنن.
که 197 هم گفت نشست  27 یا 28 اسفنده که بیخیال شدم .
1/2 که نرین خیلیییی دیره
به نظرم اگه میرین ی سر الان برین شاید قبول کنن (چون اسفند دوره طلاییه و خیلی نیرو زیاد دارن منو قبول نکردن)

شما درخواست تعجیلتون به چه علت بوده؟؟؟؟؟

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-01-2015, 09:17 PM
(31-01-2015, 07:00 PM)'radanrad' نوشته: سلام
چقد احتمال داره درخواست تعجیل موافقت شه
دلیل درخواست تعجیل چی باشه احتمال داره بیشتر موافقت کنن

معمولاً در ابتدای خدمت و دوره آموزشی با توجه به اینکه سیستم الکتونیکی و جامع انجام میشه نظم خوبی وجود داره و ظرفیت پادگانهای آموزشی رو در نظر میگرین و برآورد میکنند که این ماه به چه مقدار نیرو نیاز دارم. حال، همانطوری که میشه خدمت را به دلایل پزشکی و یا دلیل موجه دگیر عقب انداخت. امکان جلو انداختن آن هم وجود داره. اینکه چقدر احتمال داره، واقعاً سوال پیچیده ایه. مگر اینکه آمار و ارقام رو داشته باشیم، این امکان پیش بینی وجود نداره. به نظرم شانصتون رو امتحان کنید. این مسأله رو فقط میشه بنا به تجربه گفت که با پیگیری کار نشد نداره.

پ.ن. راجع بهترین زمان دوره آموزشی نظرات زیاده و اینطور نیست که بهترین دوره اسفند ماه باشه. 29 فروردین روز نیروی زمینی و ارتش هست، از این جهت کسانی که در ارتش خدمت می‌کنند (حالا آموزشی و یا غیر آموزشی) باید روزانه مدتی رو به رژه بپردازند. از طرف دیگر آموزشی خود من دی ماه بود و چون روز کوتاه بود و دیگر اینکه تعطیلات بین هفته زیاد بود، مدت به سرعت طی شد. از طرفی هم حقایق وجود داره و اون هم دوره آموزشی در فصل گرماست که سخت تر خواهد بود.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین radanrad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-02-2015, 11:47 PM
(27-07-2013, 05:33 PM)'nhybgtvfr' نوشته: سلام
من چند روز پیش درخواست تعجیل دادم از 1/8 به 1/6،امروز رفتم پلیس+10 هنوز جوابش نیومده بود،البته هنوز یک هفته نشده(توی برگه ای که بهم دادن نوشته حداکثر یک هفته بعد واسه اعلام نتیجه برم پلیس+10)
کارمند اونجا بهم گفت باید تا 1/6 همینجور منتظر باشم و سربزنم[img]images/smilies/huh.gif[/img]
1-به نظر شما با تعجیلم موافقت میکنن؟
2-بعد از چند روز جوابش میاد؟؟
3- اگه جوابش نیومد چکار کنم؟برم خود نظام وظیفه کارمو راه میندازن؟

سلام
شما چی کار کردین
منم مشکل شما رو دارم.هر روز دارم پیگیری می کنم واسه تعجیل!!!بیشتر از یک هفته هم شده ولی نیامده نتیجش!!!به نظر شما چی کار کنم!!!؟؟؟
نقل قول  

آفلاین mostafa96
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-02-2015, 05:49 AM
سلام
من اعزامی اوا اسفند 93 بودم که کد خوردم نیروانتظامی زابل روز بعدش درخواست تمدید دادم و هفته بعدش هم درست زمانی که سه روز به اعزامم مونده بود با درخواست تمدیدم موافقت شد
هیچ دلیل خاصی هم نداشتم/نه شکستگی نه سوختگی نه تصادف و حالا هر چیز دیگه ای که دوستان بابتش درخواست تمدید دادن و با این حال باز با درخواستشون موافقت نشده. ضمنا من هیچ پارتی ای هم نداشتم
و یه سوال / الان که اعزامم تمدید شده میتونم برا سپاه و اداره و زندان و جاهای دیگه پذیرش بگیرم یا نه ؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-02-2015, 10:58 AM
(18-02-2015, 05:49 AM)'mostafa96' نوشته: سلام
من اعزامی اوا اسفند 93 بودم که کد خوردم نیروانتظامی زابل روز بعدش درخواست تمدید دادم و هفته بعدش هم درست زمانی که سه روز به اعزامم مونده بود با درخواست تمدیدم موافقت شد
هیچ دلیل خاصی هم نداشتم/نه شکستگی نه سوختگی نه تصادف و حالا هر چیز دیگه ای که دوستان بابتش درخواست تمدید دادن و با این حال باز با درخواستشون موافقت نشده. ضمنا من هیچ پارتی ای هم نداشتم
و یه سوال / الان که اعزامم تمدید شده میتونم برا سپاه و اداره و زندان و جاهای دیگه پذیرش بگیرم یا نه ؟

با سلام 

دوست عزیز چرا تمدید کردین . باید 24 ماه خدمت کنین . 
شما قبلا برای سپاه  یا ارگان دیگه ای امریه گرفته بودین ؟
اگر جدی بگم اشنا و پارتی داشته باشی بله میتونی از سپاه و دیگر ارگان ها امریه بگیری اگر که نه کارت خیلیسخته و بایست بری همون نیروی انتظامی . 
مخصوصا اینکه سپاه این مواقع یعنی این برج ها پذبرشش خیلی کم میشه .
در کل امتحان کردنت ضرر نداره .

با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین behzadk777
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-04-2015, 12:56 PM
سلام
یک سوال داشتم
بنده از طریق تهران درخواست تعجیل ثبت کرده ام
حتی در سایت http://evazifeh.epolice.ir/faces/ChangeD...7t1fldzj_3 وقتی کد ملی و سخا میزنم شماره درخواستم رو نشون میده
الان میرم پلیس +10 استان خوزستان میگن هیچ درخواستی ثبت نشده است
چیکار کنم الان ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »