عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟

صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 54 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-02-2015, 11:56 AM
(01-02-2015, 11:48 AM)'faeze23' نوشته: سلام دوستان
من لیسانس مهندسی فضای سبز از دانشگاه غیرانتفاعی مشهد هستم معدلم 16.59 و ایلتسم شرکت کردم و تا دوهفته دیگه کارنامه ام میاد
رکامندیشین از اساتید تا سه تا میتونم بگیرم که خیلی خوب برام مینویسن
یک کتاب تالیف کردم که بخاطر اون پروژه پژوهشی از طرف شهردار مشهد تشویق شدم و ...
دو تا ترجمه کتاب دارم
یک مقاله isi  در حال ترجمه! 
رزومه پژوهشیم خوبه چندتا پروژه مرتبط با رشته ام کار کردم که نتایجش تو کتاب سال شهرداری مشهد چاپ شده و کلا روحیه پژوهشی دارم و چندتا تقدیرنامه از شهردار و معاونینش بپاس فعالیتهام!!
گواهی شرکت در همایش و مسایقه و .. برای تو رزومه هم دارم سابقه کار اجرایی و برگزاری همایش هم دارم
با زبان فرانسه اشنایی دارم و انگلیسی مسلط
ترجیحا دنبال دانشگاهی با تحصیل رایگان یا بورس و فاند در اروپا هستم برای ارشد معماری منظر
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
دوست خوب در مورد رزومه پژوهشی شما بنظر با توجه به رشته شما پرتفولیو بدی ندارید
پیشنهاد می کنم دانشگاه های ایتالیا و اسپانیا را جستجو کنید که بیشتر احتمال فاند گرفتن را دارید 
اما در مورد دانشگاه های رایگان دانشگاه های فرانسه - المان - استونی - فنلاند و نروژ را بدقت بررسی کنید
بهر حال بنظر می رسد شاید در ایران ادامه تحصیل بدهید با توجه به نت ورک شما موفقتر خواهید بود تا هم زندگی بهتر و هم تحصیلات راحتتری را داشته باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2015, 12:58 PM
(01-02-2015, 11:56 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام
دوست خوب در مورد رزومه پژوهشی شما بنظر با توجه به رشته شما پرتفولیو بدی ندارید
پیشنهاد می کنم دانشگاه های ایتالیا و اسپانیا را جستجو کنید که بیشتر احتمال فاند گرفتن را دارید 
اما در مورد دانشگاه های رایگان دانشگاه های فرانسه - المان - استونی - فنلاند و نروژ را بدقت بررسی کنید
بهر حال بنظر می رسد شاید در ایران ادامه تحصیل بدهید با توجه به نت ورک شما موفقتر خواهید بود تا هم زندگی بهتر و هم تحصیلات راحتتری را داشته باشید

ممنون از راهنمایی تون. یک پورتفولیو تهیه کردم از نمونه کارهام که تایید اساتیدم هم رو گرفتم رو اون زمینه.
در مورد نت ورک دقیقا متوجه منظورتون نشدم ...
ولی کلا من قصد مهاجرت دارم تمام اون پروژه های پژوهشی هم با هزینه شخصی بوده و تنها چیزی که نصیبم شد یک البوم پر از تقدیرنامه است که هیچ جا اهمیتی بهش نمیدن متاسفانه [img]images/smilies/sad.gif[/img]
ترجیحا میخوام کشوری رو انتخاب کنم که شرایط زندگی خوبی داشته باشه. برای کانادا دارم اقدام میکنم ولی با توجه به شرایط و زمان اعتبار مدرک ایلتس میخوام برای چندجای دیگر همزمان اقدام کنم.
در مورد پورتفولیو برای کانادا گفته بود هرکاری که نشون دهنده خلاقیت و فعالیته بزارید و من نمونه کارهای عکاسی یا طراحی المانهای شهری رو گذاشتم ولی برای چند دانشگاه دیگه چک کردم فقط نمونه کار مهندسی خواستند. در مورد پورتفولیو اسپانیا ایتالیا اطلاعی دارید؟؟
نقل قول  

آفلاین mah shad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-02-2015, 01:48 PM
سلام، من دانشجوی نرم افزار در مقطع کارشناسی هستم، دانشگاه تهران شمال
فک کنم با معدل حدود ۱۵ فارغ‌التحصیل بشم ، و تا ساله دیگه می‌تونم آیلتسِ ۶.۵ و بگیرم
مدارک برنامه نویسی با نمرات خوب از مجتمع فنی دارم و الان هم به عنوان برنامه نویس اندروید توی یه شرکت IT معتبر مشغول به کارم.
می‌خواستم رهنماییم کنید که اگه بخوام برا کارشناسی ارشد apply کنم، چه کشورهایی برا من مناسبه، که بتونم پذیرش بگیرم و در صورت امکان بورس تحصیلی‌...
اول سوئد مد نظرم بود ولی‌ بعد فهمیدم هزینه زندگی‌ توی سوئد بالاست و بورس تحصیلی‌ هم تعلق نمیگیره
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-02-2015, 01:54 PM
(05-02-2015, 01:48 PM)'mah shad' نوشته: سلام، من دانشجوی نرم افزار در مقطع کارشناسی هستم، دانشگاه تهران شمال
فک کنم با معدل حدود ۱۵ فارغ‌التحصیل بشم ، و تا ساله دیگه می‌تونم آیلتسِ ۶.۵ و بگیرم
مدارک برنامه نویسی با نمرات خوب از مجتمع فنی دارم و الان هم به عنوان برنامه نویس اندروید توی یه شرکت IT معتبر مشغول به کارم.
می‌خواستم رهنماییم کنید که اگه بخوام برا کارشناسی ارشد apply کنم، چه کشورهایی برا من مناسبه، که بتونم پذیرش بگیرم و در صورت امکان بورس تحصیلی‌...
اول سوئد مد نظرم بود ولی‌ بعد فهمیدم هزینه زندگی‌ توی سوئد بالاست و بورس تحصیلی‌ هم تعلق نمیگیره

سلام
گزینه مناسب برای شما بنظرم فنلاند هست که هم دانشگاه های رایگان دارد و هم در شهرهای بزرگی مثل هلسینکی و تامپره و تورکو احتمال کار پیدا کردن هست
معدل شما چندان بالا نیست که بشه به بورس بطور جدی فکر کرد بهتره در دانشگاهی رایگان تحصیل را شروع کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

05-02-2015, 01:56 PM
(05-02-2015, 01:48 PM)'mah shad' نوشته: سلام، من دانشجوی نرم افزار در مقطع کارشناسی هستم، دانشگاه تهران شمال

با سلام 

به فروم خوش امدید . 
برای اروپا پیشنهاد من فنلاند هست . چون واسه رشته های کامپیوتر فنلاند واسه خودش قطبه و خیلی امکانتش خوبه . اگر مدرک زبان دارید و مدرک دم دست اماده باشه - پیشنهاد میکنم زود اقدام کنین چون فقط برخی دانشگاه ها ددلاینشون چن روز باقی مونده . . 
دوم به المان فکر کنین گرچه ویزاش یکم سخت تر از فنلانده .
در مورد بورس خیلی سخته مگر اینکه برین اونجا و از خودتون خودی نشون بدین و مجاب کنین به شما بورس بدن همچنین هزینه تحصیل در المان و فنلاند رایگانه . 
البته میتونین در شهرهای بزرگ فنلاند کار دانشجویی پیدا کنین و هزینه زندگیتون را تامین کنین ولی کات 3 - 4 شهر فنلاند کار دانشجویی پیدا  میشه  . 
با تشکر 
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-02-2015, 04:12 PM
(05-02-2015, 01:48 PM)mah shad نوشته: سلام، من دانشجوی نرم افزار در مقطع کارشناسی هستم، دانشگاه تهران شمال

دوست عزیز شما رزومه کاری تون خوبه ولی سابقه علمی پژوهشی ندارید مثلا مقاله یا ... که حتما باید روش کار کنید
باز هم من در زمینه اروپا اطلاعات زیادی ندارم دوستان راهنمایی کنند.
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

05-02-2015, 06:21 PM
(05-02-2015, 04:12 PM)'faeze23' نوشته: دوست عزیز شما رزومه کاری تون خوبه ولی سابقه علمی پژوهشی ندارید مثلا مقاله یا ... که حتما باید روش کار کنید
باز هم من در زمینه اروپا اطلاعات زیادی ندارم دوستان راهنمایی کنند.

درسته ولی ایشون میخوان برای ارشد اپلای کنن که نیاز به رزومه ی پژوهشی آنچنان قوی نداره
درسته رزومه ی پژوهشی یک امتیاز مثبت هست به هر حال ولی برای دوره ی ارشد جز ملزومات نیست
دوست عزیز حالا که دانشجوی لیسانس هستید میتونید با دانشجویان ارشد همکاری کنید و قسمتی از کارهای عملی پروژه شون رو انجام بدید تا اسمتون رو به عنوان نفر چندم در مقالشون بنویسن
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین juvefans
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-02-2015, 10:35 PM
سلام
من دانشجوی ارشد "برق قدرت" دانشگاه تهران هستم .
معدل بالای 17 نزدیک 18 احتمالا بشه . مقاله هم احتمالش هست تا پایان دوره بدم  ، باید پایان نامه رو کار کنم تا بتونم مقاله بدم .
خواستم بدونم  از اروپا چه کشوری رو با توجه به معیار های زیر پیشنهاد میدین ؟

1-امکان دریافت کمک هزینه ای که شهریه ( درصورت وجود ) رو پوشش بده
2-امکان اقامت و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار ساده باشه تا بتونم برای اقامت دائم اقدام کنم .
3-شرایط شغلی برای رشته برق مناسب باشه .
4-ترجیح میدم آلمان نباشه ( ولی اگه واقعا خوب باشه میرم) ، و بیشترین علاقه من ایتالیا بود که میگن کار نیست و ...

نظرات شما خیلی میتونه به من کمک کنه . ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
21-02-2015, 03:38 PM
(20-02-2015, 10:35 PM)'juvefans' نوشته: سلام
من دانشجوی ارشد "برق قدرت" دانشگاه تهران هستم .
معدل بالای 17 نزدیک 18 احتمالا بشه . مقاله هم احتمالش هست تا پایان دوره بدم  ، باید پایان نامه رو کار کنم تا بتونم مقاله بدم .
خواستم بدونم  از اروپا چه کشوری رو با توجه به معیار های زیر پیشنهاد میدین ؟
1-امکان دریافت کمک هزینه ای که شهریه ( درصورت وجود ) رو پوشش بده
2-امکان اقامت و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار ساده باشه تا بتونم برای اقامت دائم اقدام کنم .
3-شرایط شغلی برای رشته برق مناسب باشه .
4-ترجیح میدم آلمان نباشه ( ولی اگه واقعا خوب باشه میرم) ، و بیشترین علاقه من ایتالیا بود که میگن کار نیست و ...

نظرات شما خیلی میتونه به من کمک کنه . ممنونم

سلام بر شما.معدل ارشدت مناسبه، اما از معدل لیسانس صحبتی‌ نکردی، ضمن اینکه نمره زبان هم داشته باشی‌ شانست رو بالا میبره. کلا تو اروپا رشته قدرت خیلی‌ زیاد ارائه نشده چند دانشگاهی در آلمان، هلند، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و اروپای شرق.پاسخ سؤ ال شما:۱- اگر رزومه خوبی داشته باشی‌ و اون مورد بالا که عرض کردم می‌شه امیدوار بود۲- واسه برخی‌ کشورهای اروپایی هنوز اجرا می‌شه که بستگی به کشورش داره و بازار کار این رشته۳- مسلما مناسب هست ، اما خوب واسه کار حتما زبان کشور مزبور و سابقه کار مهمه۴- این مورد رو دقیق نمی‌شه اشاره کرد ممکن تا ۳ سال دیگه ایتالیا وضعش خوب بشه. به هر حال جائی‌ که اقدام میکنی‌ باید از هر جنبه بسنجی. آزاد اندیش باشی‌
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین juvefans
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-02-2015, 04:41 PM
(21-02-2015, 03:38 PM)'Mr-Voltage' نوشته: سلام بر شما.معدل ارشدت مناسبه، اما از معدل لیسانس صحبتی‌ نکردی، ضمن اینکه نمره زبان هم داشته باشی‌ شانست رو بالا میبره. کلا تو اروپا رشته قدرت خیلی‌ زیاد ارائه نشده چند دانشگاهی در آلمان، هلند، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و اروپای شرق.پاسخ سؤ ال شما:۱- اگر رزومه خوبی داشته باشی‌ و اون مورد بالا که عرض کردم می‌شه امیدوار بود۲- واسه برخی‌ کشورهای اروپایی هنوز اجرا می‌شه که بستگی به کشورش داره و بازار کار این رشته۳- مسلما مناسب هست ، اما خوب واسه کار حتما زبان کشور مزبور و سابقه کار مهمه۴- این مورد رو دقیق نمی‌شه اشاره کرد ممکن تا ۳ سال دیگه ایتالیا وضعش خوب بشه. به هر حال جائی‌ که اقدام میکنی‌ باید از هر جنبه بسنجی. آزاد اندیش باشی‌

ممنونم از راهنماییتون
معدل کارشناسی 15.5 بودم  .نمره زبان انگلیسی فعلا ندارم ولی دوره گذورندم فقط برای آزمون اقدام نکردم .
1-به نظرتون با این توضیحات اگر شما بودید کدام کشور رو انتخاب میکردید ؟
2-اینکه چند وقت مهلت پیدا کردن کار بعد از تحصیل دارم و.. ، این اطلاعات رو از کدام منابع رسمی میتونم پیدا کنم ؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 54 بعدی »