عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند زندگی و کار در استرالیا و نیوزلند خدمات ارتباطاتی در استرالیا

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خدمات ارتباطاتی در استرالیا
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-02-2011, 03:26 PM
در این تاپیک به بحث در مورد خدمات ارتباطاتی مانند سرویسهای موبایل، تلفن، اینترنت و ... در شهرهای مختلف استرالیا خواهیم پرداخت.
به طور کلی اپراتورهای اصلی موبایل در استرالیا بقرار زیر هستند.

1-telstra شبكه دولتي استراليا که دارای بيشترين پوشش آنتن دهی شبكه موبايل در استراليا میباشد ولي سرويس پشتيباني و گوشي هايي كه ارائه ميدهد تعریف چندانی ندارند.

2-virgin گران و کم کاربر

3-vodafone گوشي های خوب و همینطور سرويس خوب! ولي پوشش آنتن دهی خوبی ندارد.

4- Optus مانند vodafone ولي سرويس بهتري ارائه میده و پوشش آنتن دهی خوبی داره اما یک مشكل آن اینست كه مكالمه رايگان آن فقط از 8 شب به بعد هست و آنهم فقط با 5 تا شماره كه بايد خودمان ارائه کنیم.

5- اپراتور 3 . اين شبكه از آنتن هاي Telstra استفاده ميكنه يعني پوشش بسيار خوبي دارد و همچنين پشتيباني عالی داره.
.
نقل قول  

آفلاین samane
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-01-2012, 09:33 AM
سلام

دوستان برای چند هفته اول از کدوم اپراتور برای موبایل استفاده کنیم؟! ( با توجه به اینکه برای چند هفته اول بهتره پری پید گرفته بشه !!)

من خودم با سرچی که کردم متوجه شدم ودافون یک اپشن یک ماهه داره ( 21 دلار شارژ ) که به اندازه 500 دلار اعتبار+ 500M اینترنت داره که به نظر مناسب میاد! ولی هزینه مکالمش با ایران بالاست..

lebara و Lycra تماس با ایران خیلی ارزون هست ولی نمیدونم از نظر انتن دهی چطوریه!!! (البته هر دوشون flag fall دارن که حدود 25-29c هست ولی در مجموع خیلی ارزونه )

دوستان با تجربه میشه تجربیاتتون رو در اختیار بقیه بذارین!

مرسیSmile

نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

05-01-2012, 11:19 AM
(05-01-2012, 09:33 AM)samane نوشته: سلام

دوستان برای چند هفته اول از کدوم اپراتور برای موبایل استفاده کنیم؟! ( با توجه به اینکه برای چند هفته اول بهتره پری پید گرفته بشه !!)

من خودم با سرچی که کردم متوجه شدم ودافون یک اپشن یک ماهه داره ( 21 دلار شارژ ) که به اندازه 500 دلار اعتبار+ 500M اینترنت داره که به نظر مناسب میاد! ولی هزینه مکالمش با ایران بالاست..

lebara و Lycra تماس با ایران خیلی ارزون هست ولی نمیدونم از نظر انتن دهی چطوریه!!! (البته هر دوشون flag fall دارن که حدود 25-29c هست ولی در مجموع خیلی ارزونه )

دوستان با تجربه میشه تجربیاتتون رو در اختیار بقیه بذارین!
مرسیSmile
اغلب تازه واردین سراغ سرویسهای Pre-Paid میروند. چون سیم کارتش در همه سوپرمارکتها براحتی یافت میشود و نیازی به ثبت نام در دفاتر نمایندگی اپراتورهای موبایل ندارد. ولی بنظرم شما اینکار را نکنید، چون آخرش نهایت بعد از دو ماه ناچار میشید سراغ Plan بروید و سیم کارتتون رو عوض کنید و دوباره باید به آشناهاتون خبر بدید شمارتون عوض شده.

من خودم Vodafone و پلن ماهی 20 دلار استفاده میکنم و از آنتندهی راضی هستم و کارم رو خوب راه میندازه. این پلن بدون گوشی است و ویژگیهاش این نیست که شما گفتید(220دلار داخل وودا و 150 دلار سایر تماسها و 200 مگ دیتا) و هرموقع بخوام میتونم باهاشون ادامه ندهم.
من توصیه میکنم از همون اول یک قرار داد 2 ساله با Vodafone ببندید و آیفون 4s بگیرید که قیمتش حدوداً 65 دلار در ماهه.

Lebara و Lyca تازه شروع به کار کردند و به آنصورت پلن ندارند و بیشتر اعتباری هستند و اکثراً بچه ها برای تماسهای خارج استرالیا میخرند. ولی برای داخل استرالیا و اینکه شمارتون رو بخواهید به دیگران بدید، بهتره روش حساب نکنید.
.
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-05-2012, 11:48 AM
من دو روزه که سرویس دهنده موبایلم رو عوض کردم، از Vodafone به TPG رفتم.
TPG بیشتر سرویس دهنده اینترنت و خط تلفن ثابت هست تا موبایل، ولی سرمایه گذاریهای خوبی داره در زمینه موبایل میده و بنطرم آینده خوبی داره، از این جهت آفرهایی میده که جلب مشتری بیشتری کنه.
این پلنی که الان من رفتم، ماهی 18 دلار میدیم و 550 دلار کردیت تماس و 1.5 گیگا بایت دیتا میگیرم. ضمناً تماس با سایر TPGها رایگانه و تماسهای اینترنشال هم از همون 550 دلار قابل استفاده است و من رو کاملاً از خرید کارتهای تلفن بی نیاز کرده.

این هم اطلاعات بیشتر در این زمینه است:
http://www.tpg.com.au/mobile/plans.php
.
نقل قول  

آفلاین 2pac
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-01-2015, 03:58 PM
حالا کدوم رو استفاده کنیم؟ اطلاعات رو لطفا به روز کنید
I aim for the impossibles 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 10:11 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی