عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
سوالات مرتبط با ارسال مقاله به ژورنال و کنفرانس

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مرتبط با ارسال مقاله به ژورنال و کنفرانس
آفلاین masoud.1222
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-04-2013, 08:28 PM
پس منظور از تغییر دادن و تکمیل کردن چیه؟
با یه تغییر در موضوع مورد بررسی کاربرد های جدیدی بهش اضافه شه تکمیل شدن محسوب نمیشه؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

06-05-2013, 09:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-05-2013, 09:33 PM توسط Shahrouz.)
درود
منظورتون مسعود جان؟ موضوع مورد بررسی اگر تغییر کرده و داده های جدیدی گرفته باشید تکمیل شدن محسوب می شه و قابلیت انتشار به عنوان یک مقاله جدید رو داره. اگر دقیقا مصداق ذکر کنید خیلی بهتره به نظرم و بهتر می تونیم کمکتون کنیم.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین karim14
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-06-2014, 10:13 AM
سلام
مقاله کامپیوتری رو به کدام ژورنال یا کنفرانس بفرستم؟ سوال اصلی من این هست که ژورنال رایگان کامپیوتر سراغ دارید؟ و یا ارزان؟
لطفا نپرسید برای چه موضوعاتی! کلا هر ژورنالی باشه برای کامپیوتر مفید هست...

ممنونم
نقل قول  

آفلاین مینا2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-07-2014, 01:30 PM
سلام
مقالم در یک کنفرانس پذیرش شده ولی نمیتونم برم ارائه بدم. میتونم این مقاله رو به یک مجله دیگر ارسال کنم برای چاپ؟ به این دلیل که اگر مقاله کنفرانس ارائه داده نشه چاپ نمیشه.

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-07-2014, 01:58 PM
بله میشه ولی معمولا فرمت مقاله در مجلات با فرمت کنفرانس ها فرق می کنه و شما بهتره مواردی که مجله ذکر کرده رو چک کنید
(13-07-2014, 01:30 PM)'مینا2' نوشته: سلام
مقالم در یک کنفرانس پذیرش شده ولی نمیتونم برم ارائه بدم. میتونم این مقاله رو به یک مجله دیگر ارسال کنم برای چاپ؟ به این دلیل که اگر مقاله کنفرانس ارائه داده نشه چاپ نمیشه.

نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-07-2014, 12:22 AM
(11-06-2014, 10:13 AM)'karim14' نوشته: سلام
مقاله کامپیوتری رو به کدام ژورنال یا کنفرانس بفرستم؟ سوال اصلی من این هست که ژورنال رایگان کامپیوتر سراغ دارید؟ و یا ارزان؟
لطفا نپرسید برای چه موضوعاتی! کلا هر ژورنالی باشه برای کامپیوتر مفید هست...
ممنونم

سلام دوست گرامی 
ببینید ژورنالی هستند که هم رایگانند هم نه! یعنی اینکه دو حالت داره.
حالت 1: شما مقاله تون رو میفرستید به صورت رایگان بررسی میشه اما خب زمان بره . یعنی شاید بین چندماه یا حتی یک سال این پروسه طول بکشه .بسته به ژورنال فرق میکنه. و در نهایت وقتی اکسپت شد خب شما پولی پرداخت نمیکنید 
حالت 2: شما مقاله تون رو میفرستید و پول هم به قدری که ژورنال تعیین کرده پرداخت میکنید. پروسه ی بررسی  و اعلام نتایج داوری در این حالت ممکنه خیلی وقتها کوتاه باشه. ( خب پای پول وسطه و....)

حالا شما میتونید اگر هدفتو مجلات ISI هست ، سرچ کنید تو گوگل و لیست مجلات ISI رو که به صورت فایل اکسل هست پیدا کنید و در داخل همون فایل کلماتی که مرتبط با رشته تون هست و میتونه تو اسم مجله باشه رو سرچ کنید تا مجلات مرتبط رو پیدا کنید و بعد برید تو سایتشون و همه چی رو با جزئیات ببینید.Smile من این کارو کردم و خیلی زود نتیجه داد Smile

در مورد مقالات غیر آی اس آی من تجربه شخصی ندارم. دیگر دوستان میتونن بهتر راهنمایی کنند 

موفق باشید
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-07-2014, 12:25 AM
(29-04-2013, 08:28 PM)'masoud.1222' نوشته: پس منظور از تغییر دادن و تکمیل کردن چیه؟
با یه تغییر در موضوع مورد بررسی کاربرد های جدیدی بهش اضافه شه تکمیل شدن محسوب نمیشه؟

سلام 
برحسب تجربه خودم از خوندن مقالات خارجی و همچینن انجام مقاله ی خودم میتونم بگم که مثلا شما یه سری داده دارید و اونو با یه نرم افزاری انجام دادید. این میشه مثلا یه مقاله. بعد شما میاید با نرم افزارهای دیگه ای که قابلیت انجام پژوه ی مدنظرتون رو دارند میاد داه ها رو دوباره آنالیز میکنید و نتیچه میگیرید. خب در این حالت شما یا میتونید همین نتایج جدید رو که حاصل شده یه مقاله بنویسید یا میتونید همینو به کار قبلیتون اضافه کنید و بین نتایج کار قبلی و کار جدید مقایسه انجام بدید که این حالت بهتری میشه و ارزش مقاله میره بالا Smile
موفق باشید
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین emperor23
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-01-2015, 11:09 PM
سلام
 قبلا در یک مجله معتبر خارجی یکی از مقالاتم چاپ شده. با حدود 60 درصد تغییر یک مقاله دیگه با یک کاربرد جدید می تونم بنویسم اما خواسم بپرسم می تونم این بار مقاله را به یک کنفرانس بفرستم؟؟ این کار معموله؟؟ اگه میشه باید از ادیتور مجله اجازه بگیرم؟؟ به مقاله قبلیم میتونم رفرنس بدم؟؟ ایا این کار سلف پلاگریسم (سرقت از خود) حساب نمیشه؟؟؟
دوستان کمک کنید ممنون میشم!!
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-01-2015, 12:26 PM
(29-01-2015, 11:09 PM)'emperor23' نوشته: سلام
 قبلا در یک مجله معتبر خارجی یکی از مقالاتم چاپ شده. با حدود 60 درصد تغییر یک مقاله دیگه با یک کاربرد جدید می تونم بنویسم اما خواسم بپرسم می تونم این بار مقاله را به یک کنفرانس بفرستم؟؟ این کار معموله؟؟ اگه میشه باید از ادیتور مجله اجازه بگیرم؟؟ به مقاله قبلیم میتونم رفرنس بدم؟؟ ایا این کار سلف پلاگریسم (سرقت از خود) حساب نمیشه؟؟؟
دوستان کمک کنید ممنون میشم!!

با سلام
زیاد مطمین نیستم ولی به نظر من که شما 60 درصد مقاله رو تغییر میدین و این فکر نکم سرقت علمی محسوب بشه مخصوصا که به یه کنفرانس میفرستین و زیاد تو این جور موارد گیر نمیدن . دیگر دوستان هم در این مورد نظر بدن .
با تشکر 
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2015, 01:09 PM
(30-01-2015, 12:26 PM)'artash' نوشته:
با سلام
زیاد مطمین نیستم ولی به نظر من که شما 60 درصد مقاله رو تغییر میدین و این فکر نکم سرقت علمی محسوب بشه مخصوصا که به یه کنفرانس میفرستین و زیاد تو این جور موارد گیر نمیدن . دیگر دوستان هم در این مورد نظر بدن .
با تشکر 
در مورد پست شما 
عرض شود حتی یک درصد تشابه پیدا کنند سرقت علمی حساب می کنند متاسفانه من هم از این اشتباهات زمانی که ایران بودم کرده ام 
حتما تغییر دهید بطوری که مشابهتی وجود نداشته باشد و یا حداقل ریفرنس دقیق بزنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »