عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی دانشگاهها و رشته های تحصیلی در کره جنوبی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دانشگاهها و رشته های تحصیلی در کره جنوبی
آفلاین mozhan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-01-2015, 02:15 AM
سلام
من الان سوم دبیرستان ام ... میخوام پزشکی بخونم اونم تو کره جنوبی آیا توی کره دانشگاه معتبر پزشکی وجود داره؟
اگه بخوام بورسیه بگیرم باید معدلم در چه حدی باشه ؟ معدل من 18 به بالا هستش. اصلا به من بورسیه میدن؟
این بورسیه شامل چه چیزایی میشه ؟ 
برای من که میخوام از دانشگاه رو توی یه کشور دیگه ای غیر از ایران بخونم باید چیکار کنم چه مدارکی باید داشته باشم ؟
یه جا خوندم زبان دانشگاه کره ایه یعنی کتاب ها رو باید به زبان کره بخونیم ؟ اگه تافل یا ایلتس داشته باشیم نمیشه به انگلیسی خوند؟
ببخشید اینقدر پیش پا افتا افتاده ست سوال هام ولی واقعا چیزی نمیدونم و میخوام از الان دنبالش بگیرم 
ممنون
نقل قول  

آفلاین mozhan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-01-2015, 03:48 PM
سلام میشه راهنمایی کنید چطوری باید بفهمم هر کدوم از دانشگاه ها چه رشته هایی دارن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-01-2015, 03:54 PM
(04-01-2015, 02:15 AM)'mozhan' نوشته: سلام
من الان سوم دبیرستان ام ... میخوام پزشکی بخونم اونم تو کره جنوبی آیا توی کره دانشگاه معتبر پزشکی وجود داره؟
اگه بخوام بورسیه بگیرم باید معدلم در چه حدی باشه ؟ معدل من 18 به بالا هستش. اصلا به من بورسیه میدن؟
این بورسیه شامل چه چیزایی میشه ؟ 
برای من که میخوام از دانشگاه رو توی یه کشور دیگه ای غیر از ایران بخونم باید چیکار کنم چه مدارکی باید داشته باشم ؟
یه جا خوندم زبان دانشگاه کره ایه یعنی کتاب ها رو باید به زبان کره بخونیم ؟ اگه تافل یا ایلتس داشته باشیم نمیشه به انگلیسی خوند؟
ببخشید اینقدر پیش پا افتا افتاده ست سوال هام ولی واقعا چیزی نمیدونم و میخوام از الان دنبالش بگیرم 
ممنون

دروود بر شما.
1- خوندن پزشکی در کره بطوره کلی به زبان کره ای ارائه میشه و برخی دروس به انگلیسی بنابراین باید حتماً به این زبان اشنایی داشته  باشی. در زمان وروددی شما ازتون ازمون زبان بعمل میاد.
2- بورس گرفتن فاکتورهای مختلفی داره یکی اش معدله که برای شما مناسبه باقی اش نمره زبان و رزومه شماست.
3-  شما باید مدارک رو براساس چیزی که دانشگاه ازتون خواسته مرتب کنید و براشون بفرستید. تاپیک رو دقیق بخون دستت میاد.
4- عرض کردم خیلی از دانشگاهها به زبان کره ایه. اما مثلاً دانشگاه SNU به انگلیسیه که راه پیدا کردنش سخته نمیشه پیش بینی کرد. 

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mozhan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-01-2015, 09:22 PM
سلام 
من میخوام بدونم آیا این دانشگاهای معتبر پزشکی ای که توی کره وجود دارن مدرکشون رو ایران قبول داره یا نه ؟

نقل قول  

آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-01-2015, 09:53 PM
(06-01-2015, 09:22 PM)'mozhan' نوشته: سلام 
من میخوام بدونم آیا این دانشگاهای معتبر پزشکی ای که توی کره وجود دارن مدرکشون رو ایران قبول داره یا نه ؟

سلام 
اکثریت دانشگاه های کره مورد تایید وزارت علوم هستند 
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

06-01-2015, 10:10 PM
(06-01-2015, 09:22 PM)'mozhan' نوشته: سلام 

من نظر دوستمون رو در تاپیک قبل اصلاح کنم که منظور دانشگاههای مرتبط با وزارت بهداشت می باشد نه وزارت علوم!!!
برای رشته های پزشکی فقط دانشگاه ملی سئول SNU مورد تایید می باشد. (اینجا) باقی از نظر وزارت بهداشت مجاز نیستند البته ممکنه لیست جدید اضافه شده باشه اما تا سال قبل که به همین منوال بوده است. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-01-2015, 10:13 PM
(06-01-2015, 10:10 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
من نظر دوستمون رو در تاپیک قبل اصلاح کنم که منظور دانشگاههای مرتبط با وزارت بهداشت می باشد نه وزارت علوم!!!
برای رشته های پزشکی فقط دانشگاه ملی سئول SNU مورد تایید می باشد. (اینجا) باقی از نظر وزارت بهداشت مجاز نیستند البته ممکنه لیست جدید اضافه شده باشه اما تا سال قبل که به همین منوال بوده است. 

اه یعنی الان اگه یکی مدرک پزشکیشو از یکی دیگه از دانشگاه های کره بگیره
نمیتونه تو ایران کار کنه 
و مدرکش معتبر نیست
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-01-2015, 10:18 PM
(06-01-2015, 10:13 PM)'mahmod' نوشته:
اه یعنی الان اگه یکی مدرک پزشکیشو از یکی دیگه از دانشگاه های کره بگیره
نمیتونه تو ایران کار کنه 
و مدرکش معتبر نیست

البته طبق لیست معتبر نیست و نمیشه اقدامی کرد !!! اما چیزی در ایران غیر ممکن هم نیست! اگر شما براساس اون ضوابط و معیارهای وزارت بهداشت دانشگاه مورد نظرت اون شایستگی ها رو داشته باشه چه بسا که ممکنه مدرکت تایید هم بشه. اما قبل از پذیرش حتماً موضوع رو از طریق مشاوران وزارت خانه در میان بذار.
نقل قول  

آفلاین Fatigol
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-01-2015, 10:03 PM
سلام
من فارغ التحصیل دبیرستان هستم!میخوام تو دانشگاه سئول پزشکی قبول شم ولی نمیدونم چه مدارکی احتیاج دارم که بفرستم؟؟
از کجا باید برای گرفتم پذیرش شروع کنم؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-01-2015, 01:42 PM
(28-01-2015, 10:03 PM)'Fatigol' نوشته: سلام
من فارغ التحصیل دبیرستان هستم!میخوام تو دانشگاه سئول پزشکی قبول شم ولی نمیدونم چه مدارکی احتیاج دارم که بفرستم؟؟
از کجا باید برای گرفتم پذیرش شروع کنم؟؟

دوست عزیز.
در این تاپیک در این رابطه مفصل بحث شده است بهتره اول مطالعه کنید و اگر سوال خاصی بود بپرسید پاسخگو خواهم بود.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »