عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-09-2011, 01:32 PM
سلام

من می خواهم به یکی از اساتید ایمیل بزنم برای sponsorship دوره PhD. ایشون روزانه بیش از شاید 100 ایمیل دریافت می کنه(اینو یکی از استادای خودم گفت) و بهم پیشنهاد کردن که application استاندار " ..........Dear professor" جواب نخواهد داد. دوستان اگر راه حلی دارند لطفا راهنمایی کنند .ممنون
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-10-2011, 07:55 PM
درود
از استاد یک دانشگاه جواب گرفتم که هنوز نمی دونه امسال دانشجو می گیره یا نه و یک استاد دیگه رو بهم پیشنهاد دادند. اگر به استاد دوم ایمیل بزنم، بگم که این استاد معرفی کردند یا نه؟
سپاس
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

27-10-2011, 08:43 PM
درود
من هم مشابه این قضیه رو دارم - ولی استاد 1 پیشنهاد نداده و گفت فروارد می کنم به استاد 2 و از اون طرف ای میلی هنوز نگرفتم - بعد امروز جواب داده و گفته که فلانی هست و مشخصاتشو داده و فلانی هم هست و در موردش یه چیزهایی گفته و بعد هم نوشته:
Most projects are collaborative and interdisciplinary. I was just describing the funding mechanisms difference Huh .

حالا با این تعریفات آیا به اون دو نفر ای میل بزنم؟اصلا مشخصا نکرده به کسی فرستاده؟ایا اونی که گفته یکی از اون دو نفر بودن یا نه؟
(27-10-2011, 07:55 PM)ice نوشته: درود
از استاد یک دانشگاه جواب گرفتم که هنوز نمی دونه امسال دانشجو می گیره یا نه و یک استاد دیگه رو بهم پیشنهاد دادند. اگر به استاد دوم ایمیل بزنم، بگم که این استاد معرفی کردند یا نه؟
سپاس

نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-10-2011, 08:56 PM
(27-10-2011, 07:55 PM)ice نوشته: درود
سپاس
درود

برداشت من این هست که ایشون به دلیل اینکه وضعیتش هنوز معلوم نیست استادی رو به شما معرفی کرده که قصد گرفتن دانشجو داره و زمینه کاریش به گرایش شما هم مربوط میشه!
از دید من لزومی نداره که شما بگید فلان استاد شما رو به من معرفی کرده! چون امتیازی محسوب نمیشه و معرفی استاد دیگه به منزله ی پیشنهاد شما به اون استاد نیست.
شما زمینه کاری استاد پیشنهادی رو ببینید اگر مقبول شما بود اونوقت یه ایمیل معمولی مثل بقیه ایمیل ها بزنید اما توجه داشته باشید که خوب از زمینه کاری استاد سر در بیارید تا با اطلاعات کافی در ایمیلتون از زمینه علاقه های مشترک صحبت کنید.

برخی از دوستان نگرانند که اگر به دو تا استاد از یک دپارتمان ایمیل بزنند با توج به رابطه اساتید با هم دچار مشکل بشند اما توجه کنید که اگر گرایش و زمینه های مورد علاقه شما با چند استاد هماهنگ باشه اشکالی پیش نمیاد.

البته این نظر من بود ممکنه دوستان دیگه نظر متفاوتی داشته باشند.
نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-10-2011, 09:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2011, 09:33 PM توسط m.arash.)
(27-10-2011, 08:43 PM)soilman نوشته: درود
من هم مشابه این قضیه رو دارم - ولی استاد 1 پیشنهاد نداده و گفت فروارد می کنم به استاد 2 و از اون طرف ای میلی هنوز نگرفتم - بعد امروز جواب داده و گفته که فلانی هست و مشخصاتشو داده و فلانی هم هست و در موردش یه چیزهایی گفته و بعد هم نوشته:
Most projects are collaborative and interdisciplinary. I was just describing the funding mechanisms difference Huh .

حالا با این تعریفات آیا به اون دو نفر ای میل بزنم؟اصلا مشخصا نکرده به کسی فرستاده؟ایا اونی که گفته یکی از اون دو نفر بودن یا نه؟
درود

راسش از دید من یکم مورد شما فرق می کنه! ینی درست نمی دونم آیا به خاطر اینکه وضعیتش از لحاظ گرفتن دانشجو معلوم نیست شما رو به اساتید دیگه معرفی کرده یا به خاطر قضیه funding خودش بوده یا ؟؟؟
اگر به خاطر مورد اول باشه که مورد شما هم مشابه دوستمون هست:
از نظر من همون طور هم که در پست قبلی گفتم اگر شما زمینه کاریتون با چند تا استاد هماهنگ باشه نباید نگران باشید و ابایی از ایمیل زدن به اون ها داشته باشید.
من به جای شما بودم اگر زمینه کاری اون دو تا استاد باب میلم بود حتما ایمیل می زدم کسی شما رو به خاطر علاقتون سرزنش نمی کنه!

اگر هم به خاطر نداشتن فاند بوده یا مشکلات مالی دیگه:
من این طور برداشت می کنم که استاد خواسته به طور غیرمستقیم بگه که با توجه به اینکه پروژه ها با همکاری چند گروه انجام میشه فرقی نمی کنه با چه گروهی باشی اما funding هر گروه یا استاد با بقیه فرق می کنه شاید اون دوتا استاد بتونند به شما fund بدند!!!

بازم می گم من برداشت خودم رو گفتم شاید واقعا منظور چیز دیگه ای بوده! من به طور کامل در جریان تبادلات اطلاعات شما نیستم فقط با توجه به داده هایی که دادین من نظر دادم. Smile

نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-10-2011, 09:56 PM
آرش من یکم نظرم باهات متفاوت است.در این فصل تعداد زیادی ایمیل هر روز به اساتید می رسد و شاید یک استاد وقت نکند همه ایمیل ها رو با دقت بخواند یا رزومه ای که اتچ شده است را باز کند.اسم بردن از یک همکار اون استاد محرک خوبی خواهد بود که استاد دوم ایمیل و رزومه رو با دقت بیشتری و سر حوصله بخواند ولی خب قائدتا نباید در ایمیل جوری نوشته شود که استاد اول دانشجو را توصیه کرده بلکه خیلی راحت باید گفت با صحبت هایی که با فلانی داشتم بهم گفتند که گرایش کاری ما نزدیک تر است.همین اسم باعث می شود که توجه استاد جلب شود و لااقل رزومه رو سر حوصله بخونه.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-10-2011, 10:10 AM
من هم با نظر فراز موافقم. به نظرم در این جور مواقع اسم بردن از استاد همکار باعث جلب توجه بیشتر می‌شه. در بسیاری مواقع گذاشتن اسم استادی که شما رو معرفی کرده در subject ایمیل می‌تونه مفید باشه. مثلا subject رو می‌تونید بذارید: Referred by Prof. X
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

30-10-2011, 02:51 AM
(28-10-2011, 10:10 AM)Babak نوشته: من هم با نظر فراز موافقم. به نظرم در این جور مواقع اسم بردن از استاد همکار باعث جلب توجه بیشتر می‌شه. در بسیاری مواقع گذاشتن اسم استادی که شما رو معرفی کرده در subject ایمیل می‌تونه مفید باشه. مثلا subject رو می‌تونید بذارید: Referred by Prof. X

پس بابک جان مرسومه...جالبه Blush
پس در سابجکت ای میل....اول طبق فرمت بالا اسم طرف و بعد هم موضوع مورد نظر ..درسته؟
حالا اگر طرف phd candidate باشه و اسمش جزو faculty های اون دپارتمان باشه هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد...مخصوصا اینکه خودش بگه که به استاد X بگو...درسته؟ Big Grin

ذرسمونو خوب پس بدیم Cool

خوش خبر باشید
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-10-2011, 04:39 AM
در subject‌ می‌تونید موضوع مورد نظر هم بذارید. مثلا Referred by Prof. X regarding Y.
در مورد PhD Candidate باید بگم که این افراد دانشجویان PhD هستند و عضو هیات علمی دانشگاه نیستند. اسم بردن از این افراد هم معمولا ضرری نداره، ولی شاید اون قدرها هم تاثیر زیادی نداشته باشه.

امیدوارم که شما خوش خبر باشید. Smile
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-10-2011, 10:59 AM
من با همین روشی که بابک جان گفتند بلافاصله از استاد دوم جواب گرفتم. البته فکر نمی کنم به جایی برسه چون دانشجوهاشون را فقط بعد از دیدار حضوری می پذیرند، ولی ایمیل را حداقل خونده بودند و از کارم هم خوششون اومده بود که خودش یک پیشرفت بود Smile.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 39 بعدی »