عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-11-2014, 10:47 AM
(11-08-2014, 01:25 AM)'mgorji' نوشته:
دوست گرامی اگر کسی 1100 رو تسلط پیدا کنه چه قدر از راه رو رفته حقیقتش منو خیلی از لغاتش ترسوندن من تازه 1100 رو شروع کردم می خوام بدونم بقیه لغات خیلی سخت تر هست یا در همین حده؟ ممنونم

سلام
البته ترسوندن که نداره. سابقا همه میگفتن لغت مهم نیست و فقط بخش ریاضی.بعد که نتیجه ها خوب نشد مشخص شد برای فاند نمره لغت هم مهمه. بعد همه حجوم بردند که 3500 رو حفظ کنند و آزمون بدهند. متاسفانه صرف حفظ کردن لغت نمیشه در آزمون موفق بود. حالا که آزمون کمی منطقی تر شده و از حالت لغت محور به مفهومی سیر کرده دانستن 1100 که خیلی واجبه و از نظر سطح اگر بخواهیم جایگاهی بهش بدیم حد وسط از نظر بنده مناسبه. چون مثلا کتاب 800 بارونز سطح لغاتش حتی بالاتره . برای این آزمون باید مجموعه ایی از لغات سخت و آسون رو بدونید و محل استفاده و مترادف های بسیار. 
موفق باشید.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Ali.ch.since
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-01-2015, 05:32 PM
سلام دوستان.من دانشجوی کارشناسی پیوسته عمران هستم و 1/5 سال دیگه درسم تموم میشه وسطح انگلیسی در حد50 درصد هست و تا 5 ماهه اینده خیلی بهبود پیدا میکنم توی زبان.تازه با greاشنا شدم و هدف واسه ازمون های یک سال اینده شاید هم 1/5 سال ایندست.ولی اطلاعاتی در این مورد که چی بخونم و از چی شروع کنم و اینکه الان با این سطح زبان میشه شروع کرد یا نه رو نمیدونم.اگر راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 9
20-01-2015, 06:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-01-2015, 06:03 PM توسط Glee.)
(20-01-2015, 05:32 PM)'Ali.ch.since' نوشته: سلام دوستان.من دانشجوی کارشناسی پیوسته عمران هستم و 1/5 سال دیگه درسم تموم میشه وسطح انگلیسی در حد50 درصد هست و تا 5 ماهه اینده خیلی بهبود پیدا میکنم توی زبان.تازه با greاشنا شدم و هدف واسه ازمون های یک سال اینده شاید هم 1/5 سال ایندست.ولی اطلاعاتی در این مورد که چی بخونم و از چی شروع کنم و اینکه الان با این سطح زبان میشه شروع کرد یا نه رو نمیدونم.اگر راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم.

سلام
من خلاصه خدمتون عرض میکنم، ولی پیشنهاد میکنم به صورت کامل تاپیک های مربوط به جی آر ای رو مطالعه کنید تا با تجربیات مختلف و منابع پیشنهادی مختلف آشنا بشید.
زمان خیلی خوبی دارید و اگه قدرش بدونید میتونید نمره ی خیلی خوبی بیارید.
به احتمال زیاد در یکی از آزمونهای تافل و یا آیلتس هم شرکت خواهید کرد.
1- بهتره اول در عرض این 5 ماه خودتون رو به سطح این امتحانات برسونید و بعد شروع کنید به مطالعه برای جی آر ای، به این ترتیب خیلی راحتتر خواهد بود براتون.
2- برای تافل و آیلتس هم که به کررات تو فروم اشاره شده (البته اگه تا حالا نخوندید این منابع رو)،  باید پیوسته دامنه ی لغاتتون تقویت کنید، معمولا هم اول کار  کتاب 504، و Essential words for toefl برای تافل پیشنهاد میشه. همزمان مطالعه مجلات و مطالب انگلیسی و گوش دادن ( در سطح این امتحانا)و غیره. توضیحات بیشتر رو میتونید در قسمت مربوطه پیدا کنید.
3- بعد باید شروع کنید به خوندن کتاب لغات سنگین تر و در حد آزمون جی آر ای . من جمله 1100 بارونز که تقریبا جزو ملزوماته(از فایلهای انکی موجود در کتابخانه استفاده کنید، چون نیاز به تکرارهای مرتب هست). همزمان هم شروع کنید به مطالعه ی مجلاتی مثل NYtimes، the newyorker ، the atlantic، economist و موارد مشابه. فقط به نفع خودتون هست که همزمان با شروع مطالعه لغات، مطالعه این مجلات رو هم شروع کنید، فوق العاده بهتون کمک میکنه برای قسمت RC. مهارت Reading comprehension به تدریج و با مطالعه مستمر متون سنگین علمی و ادبی به دست میاد و نباید انتظار داشت در عرض یکی دو ماه آخر و فقط با تست زدن این مهارت رو کسب کنید.
4. بعد از 1100 منابع دیگه لغت (بسته به انتخاب خودتون از فروم) رو شروع کنید و در عین حال هم شروع کنید به دیدن ویدیوهای وربال مگوش (هر چند بار که میتونید)...
5. خود official guide رو شروع کنید...تمرینهای وربال رو چندین بار حل کنید. چون دانشجوی مهندسی هستید، تو ریاضی مشکلی نخواهید داشت، پس تاکید رو بذارید رو وربال. ویدیوهای رایتینگ مگوش ببینید، رایتینگ هم سمپل بخونید و شروع کنید به نوشتن.
6. ویدیوهای کوانت مگوش و تمارین آفیشال گاید ای تی اس
7. کتاب تمرین وربال خود ETS
8. تستهای بیگ بوک 
.
.
.
همچنان مرور vocab , تست و مطالعه ی مجلات[img]images/smilies/smile.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین Ali.ch.since
**
نقل قول

21-01-2015, 12:53 AM
ممنون بابت پاسخ کاملتون.فقط یه سوال دارم.اگر من با توجه به زمان زیادم خوب بخونم میتونم پذیرش رایگان بگیرم از دانشگاه های امریکا
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

21-01-2015, 12:50 PM
(21-01-2015, 12:53 AM)'Ali.ch.since' نوشته: ممنون بابت پاسخ کاملتون.فقط یه سوال دارم.اگر من با توجه به زمان زیادم خوب بخونم میتونم پذیرش رایگان بگیرم از دانشگاه های امریکا

نمره GRE بالا به گرفتن پذیرش و فاند کمک می کنه. کسی نمی تونه در این موارد جواب قطعی بده. ضمنا بهتون توصیه می کنم که جزوه پذیرش رو مطالعه بفرمایید. موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

23-01-2015, 12:48 PM
(21-01-2015, 12:53 AM)'Ali.ch.since' نوشته: ممنون بابت پاسخ کاملتون.فقط یه سوال دارم.اگر من با توجه به زمان زیادم خوب بخونم میتونم پذیرش رایگان بگیرم از دانشگاه های امریکا

سلام 
سوالی که برای من پیش اومد این 50 درصده. شما دقیقا چطوری سطح زبانتون رو ارزیابی کردید که 50 درصده. کلا کسی که سالها زبان بخونه نمیتونه بگه من 50 درصد یک زبانی رو میدونم. 
همانطور که گفتند هیچ چیز مشخص نیست. ممکنه سال ها وقت صرف کنید و نهایتا هیچی حاصل نشه یا بالعکس اما نکته اینه که کسانی که در این راه تلاش میکنند و پیگیرند نهایتا به یک جایی میرسند. GRE جدا آزمون حیاتیه که تازه 2-3 ساله داره بین دانشجویان ایرانی اهمیت خودش رو کسب میکنه. توصیه میکنم برای خودتون به یک کابوس تبدیلش کنید و تا ازش نمره بالای 315 نگرفتید رهاش نکنید(اگر که در تصمیمتون جدی هستید) . البته بازم تضمینی نیست و ممکنه با نمره کمترم شانس به شما رو کنه و فاند بگیرید . 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Ali.ch.since
**
نقل قول

25-01-2015, 02:14 AM
برای شروع لغت 504 خوبه یا essential word toefl?
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

25-01-2015, 02:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-01-2015, 02:33 AM توسط Mehran28.)
504 سبکتره تا نصفش رو که خوندی کتاب essential words for the toefl رو هم می تونی بخونی! اگه دیدی تو خوندن و درک کلماتش مشکل داری 504 رو تموم کن و یکم دامنه لغاتت رو بالاتر ببر بعد برو سراغش! قبل اینکه بری سراغ کتاب دومی که گفتم کاربردهای فعل،فاعل و صفت و قید رو تو زبان انگلیسی یاد بگیر. چون [essential words for the toefl حالتهای مختلف کلمه رو بیان میکنه.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-01-2015, 09:58 PM
(25-01-2015, 02:14 AM)'Ali.ch.since' نوشته: برای شروع لغت 504 خوبه یا essential word toefl?

سلام

هر دو خوبه. اول 504 رو بخونید بعد دومی. دومی از واجباته. 
ارادت 

نقل قول  

آفلاین Ali.ch.since
**
نقل قول

31-01-2015, 02:12 AM
سلام.دوستام من میخام طوری جلو برم که واسه ازمون تقریبا 1516 ماه دیگه حاضر باشم.درضمن تا 4 ماه دیگه زبانم به حده مناسبی میرسه که مستونم کتاب اموزش gre رو بخونم یعنی روان میشم توی زبان تقریبا.الان شما دوستان زحمت کشیدین گفتین که فعلا با 504 شروع کنم.ولی نمیدونم چطوری.احساس میکنم خیلی سخته.راه یادگیری خوبی واسه 504 پیشنهاد میکنید؟ مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 28 بعدی »