عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان زندگی در آلمان مهاجرت به کشور آلمان

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهاجرت به کشور آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-10-2014, 08:33 AM
(06-10-2014, 09:31 PM)'fatima204' نوشته: سلام
من میخوام پذیرش بگیرم برای آلمان. اما یه کم تعلل کردم
1- چقد ایرانی اونجا هست. کسانیکه اونجا زندگی می کنند خیلی احساس تنهایی می کنند؟
2- آیا دانشجوی ایرانی تو دانشگاه های آلمان هست که موقعیت ازدواج پیش بیاد؟[img]images/smilies/blush.gif[/img]
3- ویزای همراه شرایطش چیه من اگه فاند برای دکتری بگیرم می تونم با فاندم هزینه دو نفرو بدم؟ و برادرمو با خودم ببرم؟
4- آیا مثل آمریکا بعد از مدتی اونم می تونه اونجا ادامه تحصیل بده؟
پیشاپیش ممنونم از سوالتون
متاسفانه بزرگترین موضوع که باعث میشه من کارایه پذیرش رو به تعویق بندازم ترس از تنهاییه[img]images/smilies/sad.gif[/img]

Dear Sir

I will reply to your questions one by one
  1. There are a lot of ppl who live in Germany and it depends on their manner or sth. like that hard to say it
    Maybe. You can try your best
    Actually, you can take you family members to germany for shor time not long
    yes. if he/she can find his/her proper schools there
    I guess, solitary shouldn't be a bad option for you bcos you must change your mind and think positive bcos you will stay in overseas as student and you will get more benefit than your friends who never attemt for nothing
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-12-2014, 06:04 PM
درود
[align=right]دوستان یکی مثلا میخواد ( با دختر عموش ازدواج کنه
[align=right]الانم هردوشون19 سالشونه دختره هم پاس المانی دارد و اآنجا به دنیا آمده و درس میخواند و کلا مادر پدرش ایرانی اند وبیش از 40 سال در آنجا هستند
[align=right]الان این پروسه ازدواج حالا به علاوه اینکه پسر باید زبان درسطح A1 بلد باشد و... چه قدر طول میکشد و دختر باید ویزای ازدواج بفرستد؟
[align=right]و در آلمان ازدواج کنند؟
[align=right]دینشون هم اقلیت هستند و اسلام نیست
و اینکه اگر بخان جدا یشوند (موقعی که پسر  بلو کارت یا اقامت را گرفت)چند سال بعد از ازدواج است؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-12-2014, 09:22 PM
(22-12-2014, 06:04 PM)'king' نوشته:
درود

دوستان یکی مثلا میخواد ( با دختر عموش ازدواج کنه

الانم هردوشون19 سالشونه دختره هم پاس المانی دارد و اآنجا به دنیا آمده و درس میخواند و کلا مادر پدرش ایرانی اند وبیش از 40 سال در آنجا هستند

الان این پروسه ازدواج حالا به علاوه اینکه پسر باید زبان درسطح A1 بلد باشد و... چه قدر طول میکشد و دختر باید ویزای ازدواج بفرستد؟

و در آلمان ازدواج کنند؟

دینشون هم اقلیت هستند و اسلام نیست
و اینکه اگر بخان جدا یشوند (موقعی که پسر  بلو کارت یا اقامت را گرفت)چند سال بعد از ازدواج است؟
سپاس

درود بر شمااینکه شما باید حداقل ۶ ماه فشرده زبان بخونی تا بتونی‌ وارد بشی‌، ایشون می‌تونه شمارو با نامه دعوت کنه. مشکلی‌ نیست همونجا می‌شه ازدواج کرد اما حداقل نمیتونی تا ۱-۲ سال از هم جدا بشی‌، تا زمانی‌ که شما بتونی‌ کارفرما پیدا کنی‌ و اونجا ویزات رو به کاری تبدیل کنی
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین king
**
نقل قول

01-01-2015, 12:57 PM
(31-12-2014, 09:22 PM)'Mr-Voltage' نوشته: درود بر شمااینکه شما باید حداقل ۶ ماه فشرده زبان بخونی تا بتونی‌ وارد بشی‌، ایشون می‌تونه شمارو با نامه دعوت کنه. مشکلی‌ نیست همونجا می‌شه ازدواج کرد اما حداقل نمیتونی تا ۱-۲ سال از هم جدا بشی‌، تا زمانی‌ که شما بتونی‌ کارفرما پیدا کنی‌ و اونجا ویزات رو به کاری تبدیل کنی

درود بر شما دوست بزرگوار
این کارفرما پیدا کردن و ویزای کاری گرفتن با مشغول شدن در رستوران ایرانی می شود یانه؟
یا مثلا کسی که شرکت دارد و ایرانی است؟
ویزای توریستی هم میشود مثل ازدواج اگر کارفرما پیدا شد تبدیل به کار کرد؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-01-2015, 05:20 PM
(01-01-2015, 12:57 PM)'king' نوشته:
درود بر شما دوست بزرگوار
این کارفرما پیدا کردن و ویزای کاری گرفتن با مشغول شدن در رستوران ایرانی می شود یانه؟
یا مثلا کسی که شرکت دارد و ایرانی است؟
ویزای توریستی هم میشود مثل ازدواج اگر کارفرما پیدا شد تبدیل به کار کرد؟
سپاس

بله میشه مشکلی نداره. به شرط اینکه به دولت المان مالیات بدهید و شهروند اونجا باشه
ویزای توریستی رو باید سند خونه قرار بدی که مطمئن بشن که برمیگردی. اما در کل نگران نباش اگر کارت جور بشه حتی برگردی ایران هم میتونی ماه بعدی بری المان. به شرطی که کار، کار باشه.
نقل قول  

آفلاین king
**
نقل قول

07-01-2015, 04:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2015, 04:27 PM توسط king.)
(05-01-2015, 05:20 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
بله میشه مشکلی نداره. به شرط اینکه به دولت المان مالیات بدهید و شهروند اونجا باشه
ویزای توریستی رو باید سند خونه قرار بدی که مطمئن بشن که برمیگردی. اما در کل نگران نباش اگر کارت جور بشه حتی برگردی ایران هم میتونی ماه بعدی بری المان. به شرطی که کار، کار باشه.

سپاس فراوان شما همیشه لطف دارید..
فقط این دیگه فک کنم آخریشه ببخشید زیاد شد Smile
واسه مطمئن شدن
پس اگر با کسی ازدواج کرد باید تا 2 سال جدا نشد و کار هم پیدا کرد که بعد پیدا کردن کار بعد چند سال آدم بلو کارت و اقامت میگیره
حالا اگر 5 سال بمونی که بلو کارت میگیری
حالا ویزای توریستی نمیدونم به من بدن یا نه و فقط امیدم به اینه که دیدار عمو رفتن بدن
حالا نمیدونم سند خونه که به اسم مادرمه  و یا پدرم پول بزاره و اینا میشه یا نه
ولی خب به فرض اینکه من رفتم اونجا (از طریق دیدار بستگان یا ویزای توریستی)رفتم با یک رستورانی صحبت کردم گفت آقا شما برو با زبان و اینجور چیزا بیا اینجا
یا رفتم یه سرکت ایرانی که از اقوام دور دارن صحبت کنم ببینم میتونن استخدامم کنند یا نه
از این طریقا میشه رفت پس؟ خب چند سالم میمونم و بعد اقامت میگیرم
ولی من شنیدم تو کارای آزاد نمیشه رفت آدم و به ادم ویزا نمیدن مثه آتلیه و رستوران و اینا مرسی اینارو جواب بدید مخصوصا آخریش که خیلی مهمه و میخوام قشنگ بفهمم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-01-2015, 05:55 PM
(07-01-2015, 04:23 PM)'king' نوشته:
سپاس فراوان شما همیشه لطف دارید..
فقط این دیگه فک کنم آخریشه ببخشید زیاد شد Smile
واسه مطمئن شدن
پس اگر با کسی ازدواج کرد باید تا 2 سال جدا نشد و کار هم پیدا کرد که بعد پیدا کردن کار بعد چند سال آدم بلو کارت و اقامت میگیره
حالا اگر 5 سال بمونی که بلو کارت میگیری
حالا ویزای توریستی نمیدونم به من بدن یا نه و فقط امیدم به اینه که دیدار عمو رفتن بدن
حالا نمیدونم سند خونه که به اسم مادرمه  و یا پدرم پول بزاره و اینا میشه یا نه
ولی خب به فرض اینکه من رفتم اونجا (از طریق دیدار بستگان یا ویزای توریستی)رفتم با یک رستورانی صحبت کردم گفت آقا شما برو با زبان و اینجور چیزا بیا اینجا
یا رفتم یه سرکت ایرانی که از اقوام دور دارن صحبت کنم ببینم میتونن استخدامم کنند یا نه
از این طریقا میشه رفت پس؟ خب چند سالم میمونم و بعد اقامت میگیرم
ولی من شنیدم تو کارای آزاد نمیشه رفت آدم و به ادم ویزا نمیدن مثه آتلیه و رستوران و اینا مرسی اینارو جواب بدید مخصوصا آخریش که خیلی مهمه و میخوام قشنگ بفهمم

خب من هم دقیق همین رو عرض کردم اگر اون کار، کار باشه!!!! مسلماً سفارت ازت میخواد که ویزا بگیری میزان درامد و سایر سوالات رو ازت میپرسه. به هر حال اگر کار داشته باشی و درست باشه اون کار همه چی در اینده براحتی دریافت میشه.
نقل قول  

آفلاین HamoonHadizad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-07-2015, 07:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-07-2015, 09:34 PM توسط MaMi. دلیل ویرایش: حذف لینک تجاری )
(02-04-2013, 01:30 PM)mona نوشته: با سلام ...میشه با خرید خانه در آلمان ( یا اسپانیا ) اقامت دائم گرفت ؟

خیر دوست عزیز، در قوانین اقامت آلمان چنین گزینه ای وجود ندارد!
شما می توانید با سرمایه و حتی ثبت شرکت اقامت خود را بگیرید.
اگر در این زمینه سوالی داشتید در خدمتم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-10-2015, 11:27 PM
سلام من دیپلم هم ندارم ولی مدرک برق ساختمان از فنی حرفه ای دارم ایا میتونم اقامت برای کشور المان بگیرم یانه هزینه کلش تقریبی یا دقیقش چقدر مشه
باسپاسwww.Saeedgorzizadeh1989@gmail.com
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-11-2015, 09:04 PM
سلام.بنده 26ساله مقطع کارشناسی از دانشگاه ازاد رودهن با معدل تقریبا 15
عموی بنده سیتی زن آلمان هستن و کارگاه ساخت شیشه و بلور دارن به نظر شما بنده از طریق ایشون چطور می تونم اقامت بگیرم
درضمن متاهل هم هستم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »