عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-11-2014, 04:33 PM
(07-11-2014, 03:57 PM)'armani' نوشته: سلام
من رشتم کامپیوتر هست با معدل 16 از آزاد کرج
تافل 96
دارم واسه چندتا کشور اروپایی مثل آلمان و فنلاند اقدام می کنم
می خواستم ببینم به نظر شما واسه کانادا می تونم پذیرش یا فاند بگیرم ؟
و اینکه فک کنم تو کانادا زندگی و تحصیل خیلی گرون در بیاد نه ؟

معدل شما مناسب است و نمره تافل خوبی هم اخذ کردین. می تونید دوره Master رو در اروپاه ادامه بدید و بعد در صورتی که مایل بودید با فراهم کردن نمره GRE و زبان مجدد به آمریکای شمالی بروید. به نظر من همان دانشگاهای فنلاند، سوئد و آلمان برای جستجوی شما مناسب هستند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-11-2014, 10:44 PM
از همه دوستانی که در این تاپیک فعالیت داشتند سپاس فراوان داریم.
با توجه به استقبال فراوانی که از این تاپیک به عمل آمده است در جهت آسان تر سازی دسترسی بازدیدکنندگان گرامی تصمیم مدیران سایت بر این شد که این مبحث به صورت گسترده تر و تخصصی تر در یک انجمن جدید به نام شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا ادامه یابد.
در این انجمن جدید به ازای هر مقطع و رشته یک تاپیک ایجاد شده و جستو، پیگیری و ادامه مباحث برای بازدیدکنندگان محترم بسیار ساده تر خواهد بود.
خواهشمندیم قبل از ارسال پرسش های خود در انجمن جدید؛ تاپیک راهنمای ارسال پست در انجمن پذیرش از دانشگاه های کانادا را مشاهده فرمایید.

با سپاس

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین z.sarir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-12-2014, 10:44 PM
سلام ، من کارشناسی مهندسی صنایع رو ایران دارم میخونم
برای ارشد میخام برم ترکیه
صحبت های دوستانو خوندم ، اما جواب سوالامو نگرفتم
من سربازی دارم ، با این اوصاف برای خروج از کشور و خوندن کارشناسی ارشد تو یه کشور دگ حتما باید سربازی رو برم یا راهی هست ک نرفت؟
برای ثبت نام تو دانشگاه حتما باید مدرک اصل دانشنامه رو داشته باشیم؟ و به دست آوردن این مدرک با وثیقه امکان پذیر هست؟ مقدار وثیقش چقدره؟
در کل راهی هست که یک فرد مشمول سربازی بدون رفتن به سربازی و بدون خرید دانشنامه بتونه ارشدو بره خارج از کشور ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-01-2015, 09:04 AM
(31-12-2014, 10:44 PM)'z.sarir' نوشته: سلام ، من کارشناسی مهندسی صنایع رو ایران دارم میخونم
برای ارشد میخام برم ترکیه
صحبت های دوستانو خوندم ، اما جواب سوالامو نگرفتم
من سربازی دارم ، با این اوصاف برای خروج از کشور و خوندن کارشناسی ارشد تو یه کشور دگ حتما باید سربازی رو برم یا راهی هست ک نرفت؟
برای ثبت نام تو دانشگاه حتما باید مدرک اصل دانشنامه رو داشته باشیم؟ و به دست آوردن این مدرک با وثیقه امکان پذیر هست؟ مقدار وثیقش چقدره؟
در کل راهی هست که یک فرد مشمول سربازی بدون رفتن به سربازی و بدون خرید دانشنامه بتونه ارشدو بره خارج از کشور ؟
ممنون

سوالات زیادی رو در یک پست پرسیدید. سعی می کنم بهشون پاسخ بدم. اول اینکه راجع خروج از کشور جزوء و یا لینکهای 1 و 2 را ببینید. راجع به اخذ مدرک هم تا اونجا که من میدونم باید وضعیت نظام وضیفه مشخص داشته باشید، یعنی پایان خدمت، در حال خدمت و یا آماده به خدمت.
دانشنامه حکم فارغ التحصیلی شما است و بدون آن هیچ دانشگاهی از شما ثبت نام نمیکنه (ممکنه پذیرش بده ولی روز اول ثبت نام نیاز دارید). معمولاً ریز نمرات تأیید شده رو تنها به همراه دانشنامه خدومتون ارائه می‌کنند. من به شخصه روشی خاصی غیر از روش های متداول نمی دونم. امیدوارم دوستان راهنمایی تون کنند در سایر موارد.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین m.r 1992
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-01-2015, 07:33 PM
سلام
ببخشید قضیه وام دانشجویی ها چی میشه؟
متظور باید حتما تصویه کنیم یا میشه کسی به جامون به صورت قسطی بدش؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
02-01-2015, 08:27 PM
(02-01-2015, 07:33 PM)'m.r 1992' نوشته: سلام
ببخشید قضیه وام دانشجویی ها چی میشه؟
متظور باید حتما تصویه کنیم یا میشه کسی به جامون به صورت قسطی بدش؟

سلام،
بله دوست من یکی از شرایط اخذ دانشنامه و ریزنمرات تسویه کامل وام های دانشجوییست. این موضوع بر روی گواهی موقت شما هم باید عینا درج شده باشه. بنابراین امکان پذیر نیست که فرد دیگه ای مسئولیت پرداخت اقساط شما رو قبول کنه. 
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین m.r 1992
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-01-2015, 12:42 AM
پس قضیه اقساطش چی میشه؟
یعنی اگه قصد اپلای نداشته باشی هم تا قسط ها تموم نشه بهت مدرک تو نمیدن؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
03-01-2015, 12:55 AM
بله، اخذ دانشنامه شما منوط به تسویه کامل وام های دریافتی و انجام تعهد خدمت یا پرداخت هزینه تحصیل رایگان ( در صورتی که در دوره روزانه تحصیل کرده باشید) هست. 
این مسئله ارتباطی به قصد شما برای اپلای کردن یا اپلای نکردن نداره. افرادی که قصد ادامه تحصیل در خارج ایران دارند معمولا بلافاصله بعد از اتمام تحصیلات اقدام به آزاد کردن مدرکشون می کنند. اما افرادی که خیلی نیازی به اصل مدرک بلافاصله بعد از اتمام تحصیلات ندارند می تونند به همون صورت اقساط اول وام تسویه کنند و بعدا اصل مدرک دریافت کنند. 
اما باید دقت داشته باشید که خود گواهی موقت صرفا برای استفاده در ایران و برای کاربردهایی مثل پیدا کردن کار صادر میشه و اعتبارش موقتیه. 

(03-01-2015, 12:42 AM)'m.r 1992' نوشته: پس قضیه اقساطش چی میشه؟
یعنی اگه قصد اپلای نداشته باشی هم تا قسط ها تموم نشه بهت مدرک تو نمیدن؟

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین maryamsali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-04-2015, 05:22 PM
سلام

​من فارغ التحصیل ارشد سراسری هستم و یک ساله که سابقه کار دارم. می خواهم 1.5 سال دیگر برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروم. 
آیا می شود الان دانشنامه کارشناسی ام را بدون احتساب سابقه کار و با پرداخت مبلغ کامل دانشنامه آزاد کنم و 1.5 سال بعد‏‌ با استفاده از 2.5 سال سابقه کارم دانشنامه ارشد را بدون پرداخت هزینه آزاد کنم؟ در این خصوص مقررات خاصی وجود دارد؟ 
( چون برای من هزینه دانشنامه کارشناسی ورودی 86 برابر 1.2 و هزینه دانشنامه ارشد ورودی 90 حدود 7.6 میلیون است)

با سپاس
نقل قول  

آفلاین sh fereshteh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-04-2015, 07:34 PM
سلام دوستان من ی سوال دارم که جوابشو جایی پیدا نمیکنم 
لطفا راهنمایی کنید
من 93/10/24 دفاع کردم ارشد رو تاریخ گواهی موقت 94/1/30 هست. میخوام بذارم اداره کار تاریخ فارغ التحصیلی من کدومه؟چون شش ماه باید بمونه و من فقط تا مرداد وقت دارم
اگه تاریخ دفاع باشه میرسم بذارم اداره کار
لطفا کسی می دونه کمک کنه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 91 بعدی »