عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-10-2014, 09:23 PM
در مورد مقالات در سايت دانشگاه راهنمايي كردن. طبق اين لينك مي تونيد تا 3 مقاله رو همراه مدارك ارسال كنيد. در بخش مدارك اختياري گفته شده.
مدارك زبانتون اگر رسمي باشه و ترجيحا در پاكت جداگانه اي باشه (مثل ريزنمرات) مشكلي نخواهد بود. دوستاني كه تافل مي دهند قبلا مداركشون رو به اداره پست مي دادند تا همراه نمره تافل در يك پاكت ارسال شود. 
هر جايزه اي كه دريافت كرديد، اختراعات، رتبه بالاي كنكور (هر چيز علمي) در اين قسمت قرار مي گيرد.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-10-2014, 10:13 PM
(25-10-2014, 09:23 PM)'ice' نوشته: در مورد مقالات در سايت دانشگاه راهنمايي كردن. طبق اين لينك مي تونيد تا 3 مقاله رو همراه مدارك ارسال كنيد. در بخش مدارك اختياري گفته شده.
مدارك زبانتون اگر رسمي باشه و ترجيحا در پاكت جداگانه اي باشه (مثل ريزنمرات) مشكلي نخواهد بود. دوستاني كه تافل مي دهند قبلا مداركشون رو به اداره پست مي دادند تا همراه نمره تافل در يك پاكت ارسال شود. 
هر جايزه اي كه دريافت كرديد، اختراعات، رتبه بالاي كنكور (هر چيز علمي) در اين قسمت قرار مي گيرد.

من تنها مسائلی که می تونم اشاره کنم یکی رتبه در وردی (ارشد، کارشناسی) و مسأله پروژه بنیاد نخبگان (که به نظرم عامل منفیه). 
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

27-10-2014, 03:10 PM
در پر کردن فرم های دانشگاه UNSW به گزینه زیر برخوردم که ممنون میشم راهنماییم کنید.
[عکس: 1JPG_3285756_14457802.jpg]
مرتبط ترین سوابق کاری ای که من تا به امروز داشتم. تدریس خصوصی، RA و TA هست که فکر می کنم RA و TA رو معرفی کنم بهتر باشه. چرا که در مورد تدرس خصوصی به صورت Self-employment بوده که نمی توان مدرکی ارائه کرد. آموزشگاهایی هم که باهاشون کار کردم در پایان هر جلسه تصویه می کردند و مدرک خاصی وجود نداره. به نظرتون این دو موردی که اشاره کردم (RA و TA) مناسبه برای پر کردن این فرم؟
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-10-2014, 06:06 PM
به نظرم اشاره کردن به RA و TA در این قسمت بهتر از اشاره نکردن بهشون هست و موارد دیگه به همون دلایلی که خودتون هم اشاره کردین و اینکه بیشتر حالت پاره وقت و موقتی داشتن زیاد مناسب نیستند. 
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

04-11-2014, 01:20 AM
آیا دانشگاه لیدز (یا به طور کلی دانشگاهای انگلیس) مثل دانشگاهای استرالیا باید به طور جداگانه برای فاند اپلای کرد؟ مثلاً این صفحه ای است که راجع به فاند توضیح داده.

http://www.leeds.ac.uk/info/125186/postgraduate_funding

دیگر اینکه پروپوزال هم، مثل استرالیا، پس از پذیرش قابل تغییر است؟
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-11-2014, 03:15 PM
(04-11-2014, 01:20 AM)'Andre' نوشته: آیا دانشگاه لیدز (یا به طور کلی دانشگاهای انگلیس) مثل دانشگاهای استرالیا باید به طور جداگانه برای فاند اپلای کرد؟ مثلاً این صفحه ای است که راجع به فاند توضیح داده.
http://www.leeds.ac.uk/info/125186/postgraduate_funding
دیگر اینکه پروپوزال هم، مثل استرالیا، پس از پذیرش قابل تغییر است؟

با کمی جستجو، انگار سیاستهای متفاوتی ارائه میشه. در کل خیلی سیستم شبیه استرالیا است. یعنی افراد یا به صورت پروژه ساپورت میشن و یا درخواست بررسی برای بورس میدن.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین xavier
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-01-2015, 12:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2015, 01:00 AM توسط xavier.)
سلام 

دوستان من مدرک کارشناسی ام مهندسی برق بوده، توی اپلیکیشن فرم یکی از دانشگاه ها که می خوام پر کنم نوشته که 
Bachelor of Engineering هم چنین 
Bachelor of Science هم هست. درستش Bachelor of Engineering هست؟

Bachelor of Engineering که منظور یه مدرک حرفه ای که نیست؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-01-2015, 01:27 AM
اگر در کارشناسی پایان نامه (thesis) داشتین می تونید Bachelor of Science رو انتخاب کنید ولی اگر فقط درس پاس کردین Bachelor of Engineering میشه. همین در مورد ارشد هم وجود داره. برخی از master ها دارای پایان نامه هستند که thesis based یا research based بهشون گفته میشه و به مدرک master of science ختم میشه و برخی دیگه هم صرفا دارای دروس هستند (تعدادشون خیلی بیشتر از اولی هست) که بهشون course based گفته میشه و در نهایت به مدرک master of engineering ختم میشن. 

(02-01-2015, 12:59 AM)'xavier' نوشته:
سلام 
دوستان من مدرک کارشناسی ام مهندسی برق بوده، توی اپلیکیشن فرم یکی از دانشگاه ها که می خوام پر کنم نوشته که 
Bachelor of Engineering هم چنین 
Bachelor of Science هم هست. درستش Bachelor of Engineering هست؟
Bachelor of Engineering که منظور یه مدرک حرفه ای که نیست؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین xavier
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-01-2015, 03:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2015, 03:24 PM توسط xavier.)
سلام دوستان
در بخش رشته ای تحصیلی بعضی از اپلیکیشن فرمها این سوالات را پرسیده
​
Start Date
End Date
 date degree awarded/expected

در بعضی دیگر هم سوال سوم به صورت
College Degree Date پرسیده شده.

به عنوان مثال من که شهریور سال 89 فارغ التحصیل شدم ولی مدرکم در اسفند 92 آزاد و  صادر شده و الان توی ترجمه اش هم نوشته شده اسفند 92. حالا باید کدوم تاریخ رو برای گزینه سوم بنویسم؟

اگه بنویسم اسفند92 غیر منطقی نیست؟، چون اون موقع من ارشد رو هم تموم کرده بودم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-01-2015, 03:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2015, 03:46 PM توسط blur.)
(02-01-2015, 03:21 PM)'xavier' نوشته: سلام دوستان
در بخش رشته ای تحصیلی بعضی از اپلیکیشن فرمها این سوالات را پرسیده
​
Start Date
End Date
 date degree awarded/expected
در بعضی دیگر هم سوال سوم به صورت
College Degree Date پرسیده شده.
به عنوان مثال من که شهریور سال 89 فارغ التحصیل شدم ولی مدرکم در اسفند 92 آزاد و  صادر شده و الان توی ترجمه اش هم نوشته شده اسفند 92. حالا باید کدوم تاریخ رو برای گزینه سوم بنویسم؟
اگه بنویسم اسفند92 غیر منطقی نیست؟، چون اون موقع من ارشد رو هم تموم کرده بودم

حتما که باید تاریخ اصلی رو بنویسید یعنی تو مورد شما شهریور 89. تاریخ آغاز معمولا اول مهر سال ورودی تون هست. یک تاریخی هم دارید که گواهی موقتتون صادر شده اون هم date degree awarded هست و تو یک تاریخی هم شما دوره رو تموم کردید و فارغ التحصیل شدید که End Date هست. ضمنا به نظرم شما اشتباه می کنید تاریخ اصلی مدرک ترجمه میشه نه اینکه تاریخ آزاد شدن تو دانشنامه یا ریزنمرات بیاد.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 32 بعدی »