عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-12-2014, 12:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-12-2014, 12:50 PM توسط M1KE.)
این یکی از سوالات کلیشه ای هست که در مصاحبه ها هم گاهی پرسیده میشه و نمیشه به اون پاسخ مناسبی داد. یه راهکار اینه که شما هم بگین مورد خاصی به ذهنتون نمی رسه. یکی اینکه به ضعفی اشاره کنید که درش یک قوتی نهفته باشه! و دیگری اینکه ضعفی باشه که به اون کار نامرتبط باشه و تاثیری در اون نداشته باشه. 

(11-12-2014, 11:10 AM)'xavier' نوشته: سلام، 
در فرم توصیه نامه یکی از دانشگاهها  بخشی هست با عنوان weaknesses که از اساتید می خواد نقاط ضعف رو بنویسند. استادام به من، مثل خیلی دیگه از دانشجوای ایرانی گفتن که خودت متن توصیه نامه رو بنویس. حالا توی این قسمت  برای توصیه نامه هایی که باید آماده کنم  باید چی بنویسم؟ که درد سر برام نشه، آخه به هر چی فکر می کنم می ترسم باعث ریجکت شدنم بشه.
ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-01-2015, 11:49 AM
با سلام
دوستان من می خواستم تجربه شخصیم را در باره توصیه نامه اینجا بذارم
1-دوستانی که در حال دفاع هستند حتما حتما یک توصیه نامه از استاد راهنمای خودتان بتو سر برگ و امضا ازش یگیرید حتی فارسی!  حتی اگر قصد پذیرش ندارید. چون بعدها ممکنه استادتون یادش بره که شما چجور دانشجویی بودید.
2-برای گرفتن توصیه نامه چه آن لاین چه کاغذی ، حتما حتما نمونه توصیه نامه ای که خودتان آماده کرده اید همراهتان باشه، چون شاید استادان گرامی فارسی یلد باشند بنویسند ولی با انگلیسی قضیه مشکل حاد داشته باشند.
3- اگر استادتان گفت خودم می نویسم و شما دسترسی به متن توصیه نامه ای که نوشته داشتید، قبل از ارائه حتما جمله اول را توی گوگل سرچ کنید! ممکنه استاد از نمونه های تمپلیت اینترنت استفاده کرده باشه!
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-01-2015, 11:54 AM
ببخشید در پاسخ به سوال اینکه این دانشجو با چه تعداد از افراد کلاس مقایسه شده است ، استاد من نوشته ایشان جزو 10 درصد تاپ کلاس بوده است!
یا برای بخش title , occupation، ایشان اسم رشته شان را نوشته!
باید بدم دوباره این دو مورد را ادیت کنند یا مشکل حادی نیست؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-01-2015, 12:10 PM
(01-01-2015, 11:54 AM)'atefeh_J' نوشته: ببخشید در پاسخ به سوال اینکه این دانشجو با چه تعداد از افراد کلاس مقایسه شده است ، استاد من نوشته ایشان جزو 10 درصد تاپ کلاس بوده است!

در مورد مسأله مقایسه باید یک آمار از وضعیت آمار کلاس بدهند. تعداد افرادی که بین اونا 10% تاپ بودید. هرچند این مسأله کاملاً نظر استاده و میتونند هر چیزی رو عنوان کنند. اگر واقعاً جزء برترین های کلاس هستید برید دانشکده تون و گواهی رتبه دریافت کنید. دیگر اینکه انتهای توصیه نامه به این صورت امضا میشه.
​Kind Regards (یا معادل آن)
اسم استاد
Assistant, Associate Professor or Professor
آدرس دانشکده مثلاً
School of X
University of Tehran
Tehran, Iran

یا میتونید هر متنی که معادل متن بالا هست رو جایگزین کنید. نمونه های بسیاری از توصیه نامه در اینترنت موجود است که دستکم برای آگاه شده از شکل کلی آن میشه ازش استفاده کرد.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

01-01-2015, 12:18 PM
سوال من راجع به ریکامندیشنی است که تو سایت دانشگاه موجود و استاد باید آن را پر کنه.
الان ایشان 2 تا سوال را اشتباهی پاسخ دادند . سوالم اینه که باید بگم دوباره بنویسند یا نه بفرستم همین را.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-01-2015, 12:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-01-2015, 12:34 PM توسط Andre.)
(01-01-2015, 12:18 PM)'atefeh_J' نوشته: سوال من راجع به ریکامندیشنی است که تو سایت دانشگاه موجود و استاد باید آن را پر کنه.
الان ایشان 2 تا سوال را اشتباهی پاسخ دادند . سوالم اینه که باید بگم دوباره بنویسند یا نه بفرستم همین را.

اگر اشتباه نکنم. شما دارید واسه دانشگاههای کانادایی اپلای می کنید. اینطور که یادمه، دو نوع وجود داره. نوع اول فرمی هست که با استفاده از Adobe Reader فیلدهای آنرا پر می کنید و پس از پرینت و امضا به صورت آنلاین و یا پستی ارسال می کنید. که سوالات واضع هستند و اغلب چند گزینه ای و در بعضی از موارد توضیح کوتاه و یا بلندی داده میشه.
نوع دوم به صورت اپلیکشن هستند که لینک ورود اونا از طریق ایمیل به اطلاعشون میرسه و با همان قضیه برقراره. یعنی نوشتن مشخصاتشون، مثل همانی که در پست قبل اشاره کردم فقط اینجا باید در فیلد ها پر کرد و دیگر اینکه همان وسولات چند گزینه‌ای و توضیحات برقراره. در مورد مواردی که با استفاده از Adobe Reader استفاده میشه همان اسم و آدرس استاد هم باید نوشته بشه.

به نظر من بعیده که اشتباه بشه. نگران نباشید. مطمئن نیستم که بتونید اونایی که آنلاین پر میشند رو بتونید دوباره تغییر بدید.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

01-01-2015, 12:37 PM
من راجع به مورد اول سوال پرسیدم اینی که دستی پر می کنند و فایل پی دی اف ان روی سایته. به من دادند برگه را و باید پست کنم
راستش سوالمم فارسی نوشتم به خدا Big Grin
واقعا ایشان اشتباه پر کرده!!
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

01-01-2015, 12:42 PM
(01-01-2015, 12:37 PM)'atefeh_J' نوشته: من راجع به مورد اول سوال پرسیدم اینی که دستی پر می کنند و فایل پی دی اف ان روی سایته. به من دادند برگه را و باید پست کنم
راستش سوالمم فارسی نوشتم به خدا Big Grin
واقعا ایشان اشتباه پر کرده!!

منم جوابتون رو فارسی دادم فقط محدودیتها نمیذاره که بعضی حرفها رو زد. دوباره جواب قبلی رو بخونید جواب در همان پیدا می کنید. کسی که نمیتونه یک فرم رو درست تکمیل کنه لایق توصیه نامه گرفتن نیست. اگر PDF هست (که نگفته بودید). برید دوباره ازشون بگیرید و تا زمانی که مطمئن نشدید که ایشون اونطور ی که مد نظر شما هست پر کردند میتونید تغییرات رو ازشون بخواهین که اعمال کنند.

تمام
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

01-01-2015, 12:52 PM
شما درست میگید و حق با شماست. من نمیدانم چرا پس اینجوری هیچ کدام از اساتیدم لایق توصیه نامه گرفتن نیستند؟
متاسفانه راهشان دوره به من و دسترسی هم فعلا به ایشان ندارم. گفتم اکه خیلی موضوع حاد نیست همین مدلی بفرستم
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-01-2015, 12:58 PM
(01-01-2015, 11:54 AM)'atefeh_J' نوشته: ببخشید در پاسخ به سوال اینکه این دانشجو با چه تعداد از افراد کلاس مقایسه شده است ، استاد من نوشته ایشان جزو 10 درصد تاپ کلاس بوده است!

در سوالتون بهتر بود مشخص می کردید نوع توصیه نامه که می گیرید. بعضی موارد استاد بصورت ان لاین فرم پر می کند که بعد از سابمیت کردن دیگر قابل تغییر نیست. اما اگر بصورت دستی پر کرده و قرار برای دانشگاه در پاکت بگذارید و بفرستید. در این مورد بستگی به استادتون داره که چقدر با شما همکاری بکند. بعضی استادها وقت زیادی دارند و هر تعداد هم توصیه نامه بخواهید به شما می دهند و اگر شما هم در این مورد حساس هستید؛ اینجا می تونید بدهید به استاد درست کنه. ولی اگر استادی هست خیلی به سختی فرم ها پر می کنه این مسائل خیلی عادی تو این فرایند. حتی خود استادهای امریکایی هم خیلی مواقع در پرکردن این فرم ها دچار اشتباه می شوند. من یادم تو همینجا یک بحثی در مورد In what capacity have you known the applicant بعد معلوم شد تعداد زیادی این سوال اشتباه جواب می دادند.[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »