عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
« قبلی 1 2
پذیرش در رشته معدن در مقطع دکتری از دانشگاه های کانادا

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در رشته معدن در مقطع دکتری از دانشگاه های کانادا
آفلاین adelm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-12-2014, 12:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-12-2014, 12:54 AM توسط adelm.)
سلام.
کارشناسی: مهندسی استخراج معدن از دانشگاه صنعتی شاهرود با معدل 15.96
کارشناسی ارشد: در حال تحصیل در رشته منهدسی استخراج معدن دانشگاه صنعتی شاهرود، تا الان بدون نمره سمینار و پایان نامه معدلم 17.72 است و رتبه اول دانشکده هستم. مطمئنم از پایان نامه ای که دارم روش کار میکنم حداقل 6 تا مقاله  خوب می تونم استخراج کنم. البته قصد دارم اول برم سربازی تا تو این دو سال و نیم  هم سربازیم رو بگذرانم و هم زبانم که تقریباً ضعیف است رو کامل کنم و هم انشاالله مقالاتم پذیرش و چاپ بشن. بنظرتون برنامه ریزیم صحیح و منطقی است؟ با تشکر.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-01-2015, 09:10 AM
(31-12-2014, 12:19 AM)'adelm' نوشته: سلام.
کارشناسی: مهندسی استخراج معدن از دانشگاه صنعتی شاهرود با معدل 15.96
کارشناسی ارشد: در حال تحصیل در رشته منهدسی استخراج معدن دانشگاه صنعتی شاهرود، تا الان بدون نمره سمینار و پایان نامه معدلم 17.72 است و رتبه اول دانشکده هستم. مطمئنم از پایان نامه ای که دارم روش کار میکنم حداقل 6 تا مقاله  خوب می تونم استخراج کنم. البته قصد دارم اول برم سربازی تا تو این دو سال و نیم  هم سربازیم رو بگذرانم و هم زبانم که تقریباً ضعیف است رو کامل کنم و هم انشاالله مقالاتم پذیرش و چاپ بشن. بنظرتون برنامه ریزیم صحیح و منطقی است؟ با تشکر.

معدلاتون حداقل‌ها رو پوشش میده و اینکه روحیه پژوهشی دارید می تونید مقالاتی هم ارائه کنید که شانص پذیرشتون رو به مراتب افرایش میده. توجه کنید که ترجیعاً در ژورنالهای شناخته شده مقاله چاپ کنید. در مورد سایر مطالبی که عرض کردید. به نظر من هم روش صحیحی رو پیش گرفته اید. مشخص کردن وضعیت خدمت خیلی می تونه درها رو واستون وا کنه و دیگر اینکه در این مدت فرصت دارید برای یکی از آزمون های زبان و یا GRE (در بیشتر موارد GRE در رشته ها اجباری نیستند، اما تأثیر خوبی بر پذیرش در صورت نمره بالا می گذارند. حتماً سایت چند دانشگاه رو بررسی کنید) آماده کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر