عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-12-2014, 08:30 PM
(23-12-2014, 08:19 PM)'soheil_gh' نوشته: با سلام
آیا با وجود داشتن یک مستر (از ایران با معدل خوب) باز هم می توان دوباره برای یک مستر فاند دریافت کرد و یا معدل مستر اول به گرفتن فاند در مستر دوم کمک خواهد کرد.
با تشکر

این کاریه که خیلی از دوستان انجام میدند. از طرفی گرفتن کمک هزینه به طوری که تمام هزینه رو پوشش بده بسیار سخته. کمک هزینه برای دوره Master در کشورهای اروپایی در بعضی از موارد بهتر از سایر جاهاست. اگر بتونید پروژه ی در حال اجرا پیدا کنید شانصتون برای پوشش هزینه ها بیشتر خواهد شد.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین soheil_gh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-12-2014, 11:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-12-2014, 11:35 PM توسط soheil_gh.)
با تشکر از جوابتون
 منظور از پروژه ی در حال اجرا چیه؟ و من یک لیسانس دارم با معدل معمولی 16 به نظر شما یه لیسانسه دیگه بگیرم (تو ایران) با معدل بالا یا با یه ارشد با معدل خوب رزومم جبران میشه.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-12-2014, 11:46 PM
(23-12-2014, 11:21 PM)'soheil_gh' نوشته: با تشکر از جوابتون
 منظور از پروژه ی در حال اجرا چیه؟ و من یک لیسانس دارم با معدل معمولی 16 به نظر شما یه لیسانسه دیگه بگیرم (تو ایران) با معدل بالا یا با یه ارشد با معدل خوب رزومم جبران میشه.

به عنوان نمونه این پروژه رو ببینید (البته این مربوط به PhD است). این پروژه ها بسیار رقابتی هستند و رزومه بسیار قوی ای نیاز دارن. پیدا کردن این پروژه ها میتونید از بعضی از وبسایت ها و یا خود گوگل استفاده کنید. تنها چیزی که نیاز است اینه که وقت صرف کنید. در مرحله بعد باید به مسئول پروژه نشان بدهید که شما قالبت انجام اینکار رو دارید و در مرحله آخر بورسیه های خوبی وجود دارد که در کشور انگلستان کمی سخت است و تیمی از دانشگاه وضعیت شما رو بررسی می کنند و حتی باهاتون ممکنه تماس از طریق اسکایپ هم داشته باشن.

توصیه میشه که دنبال پذیرش باشید حتی با کمک هزینه جزئی. می تونید حتی از کشورهایی که تحصیل رایگان دارند هم استفاده کنید، اما باید هزینه زندگی رو خودتون بپردازید (تاپیکهای مرتبط با فنلاند رو ببینید). من گرفتن لیسانس مجدد رو توصیه نمی کنم، چرا که زمان زیادی ازتون میگره.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Ali.ch.since
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-02-2015, 02:05 AM
سلام دوستان
من یک سال ونیم دیگه درسم تموم میشه در مقطع کارشناسی و تا 5 ماه اینده به حده خوبی از زبان میرسم و امارگی شروع برای gre خواندن را دارم و چون هدف دارم میخام یک سال greبخونم که نمره ی بالایی داشته باشم و تافلمم امید دارم بالا بشم.حالا سوال دارم که اگر من تافل و gre خوبی کسب کنم امریکا یا کانادا میتونم پذیرش رایگان و فاند بگیرم.خیلی گرفتنه فاند واسم مهمه.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول  

آفلاین arashhashemi99
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-06-2017, 10:39 PM
سلام دوستان
میخواستم بپرسم با معدل 18 لیسانس دانشگاه شیراز و آیلتس 6.5 و یک مقاله از چه دانشگاه ها و کشورهایی میشه برای ارشد فاند گرفت؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-06-2017, 10:49 AM
سلام
اگر معدل بالایی دارید، با کسب دو نمره بالا از دو امتحان GRE و TOEFL می‌‍توانید برای کانادا و آمریکا اقدام کنید. کانادا به GRE نیاز ندارد و با معدل بالا و پیدا کردن استاد میت‌وان مستقیم برای ارشد فاند کامل دریافت کرد و برای ایالات متحده می‌توان Direct PhD اقدام کردن که معمولا فاند کامل در احتیار شما قرار می‌دهند.
(01-02-2015, 02:05 AM)Ali.ch.since نوشته: سلام دوستان
من یک سال ونیم دیگه درسم تموم میشه در مقطع کارشناسی و تا 5 ماه اینده به حده خوبی از زبان میرسم و امارگی شروع برای gre خواندن را دارم و چون هدف دارم میخام یک سال greبخونم که نمره ی بالایی داشته باشم و تافلمم امید دارم بالا بشم.حالا سوال دارم که اگر من تافل و gre خوبی کسب کنم امریکا یا کانادا میتونم پذیرش رایگان و فاند بگیرم.خیلی گرفتنه فاند واسم مهمه.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-06-2017, 10:51 AM
سلام
اگر رشته شما فنی و مهندسی است میت‌وانید با این معدل از دانشگاه‌های کانادا برای مقطع ارشد فاند دریافت کنید (به شرظ پیدا کردن استاد)، همچنین برای ایتالیا، (با شرکت در GRE General) در ترکیه نیز می‌توانید ادامه تحصیل بدهید و برای مقطع ارشد فاند دریافت کنید.
(10-06-2017, 10:39 PM)arashhashemi99 نوشته: سلام دوستان
میخواستم بپرسم با معدل 18 لیسانس دانشگاه شیراز و آیلتس 6.5 و یک مقاله از چه دانشگاه ها و کشورهایی میشه برای ارشد فاند گرفت؟
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Alio75
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-04-2018, 02:34 AM
سلام من کارشناسی عمران از دانشگاه ازاد با معدل 15.5دارم
به برنامه ها کاملا مسلطم
ایلتس 7 دارم
به نظرتون امکان گرفتن فاند در کشوری هست؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2