عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی Erasmus Mundus _External Cooperation Window for Iran, Iraq,Yemen

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Erasmus Mundus _External Cooperation Window for Iran, Iraq,Yemen
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-04-2013, 09:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2013, 09:27 PM توسط blur.)
(06-04-2013, 09:11 PM)'nedanass' نوشته:
سلام،
این بورس فقط به کسانی که الان دانشجو هستن تعلق می گیره یا فرقی نداره ؟ و اگر از زمان فارغ التحصیلی چند سال گذشته باشه امکان گرفتنش هست ؟ مورد بعدی درمتن انگلیسی  گفته "برای ایرانیان که می خوان در یکی از پارتنر های دانشگاههای اروپایی تحصیل یا کار کنند " بحث کار کردن چیه ؟
ممنونم.

سلام به شما، ببینین کسایی که دانشجوی یکی از دانشگاهای پارتنر هستن گروه 1 محسوب میشن و امکان گرفتن فلوشیپ براشون بیشتره...فارغ التحصیلان (هر دانشگاهی) میتونن اپلای کنن و گروه 2 محسوب میشن و شانس کمتری نسبت به گروه اول دارن. کار کردن بیشتر برمیگرده به فرصت های مطالعاتی کوتاه مدت (فرصت تحقیقات) فکر میکنم...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین nedanass
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-04-2013, 11:00 PM
(06-04-2013, 09:26 PM)'blur' نوشته:
سلام به شما، ببینین کسایی که دانشجوی یکی از دانشگاهای پارتنر هستن گروه 1 محسوب میشن و امکان گرفتن فلوشیپ براشون بیشتره...فارغ التحصیلان (هر دانشگاهی) میتونن اپلای کنن و گروه 2 محسوب میشن و شانس کمتری نسبت به گروه اول دارن. کار کردن بیشتر برمیگرده به فرصت های مطالعاتی کوتاه مدت (فرصت تحقیقات) فکر میکنم...

ممنون از جوابتون. پس دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات که الان پارتنر هست و کسی در مقطع فوق تو این دانشگاه الان دانشجو باشه می تونه اپلای کنه و ترمهای باقی مونده رو تو یکی از دانشگاههای اروپا تموم کنه ؟ درسته ؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-04-2013, 11:40 PM
(06-04-2013, 11:00 PM)'nedanass' نوشته:
ممنون از جوابتون. پس دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات که الان پارتنر هست و کسی در مقطع فوق تو این دانشگاه الان دانشجو باشه می تونه اپلای کنه و ترمهای باقی مونده رو تو یکی از دانشگاههای اروپا تموم کنه ؟ درسته ؟

بله می تونه...منتها ددلاین های امسال گذشتن. سال دیگه انشاالله...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 11
18-05-2013, 01:48 AM
سلام
نتایج اولیه بورس اراسموس مخصوص ایران اعلام شده، از طریق لینک زیر میتونید نتیجتونو ببینید
http://portal.uw.edu.pl/en/web/salam/results
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-10-2013, 11:09 AM
مرحله جدید بورس های اروپایی 

http://eacea.ec.europa.eu/erasmus_mundus...ses_en.php
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-10-2013, 12:57 PM
مرحله جدید بورسیه اراسموس برای کشورهای ایران، عراق و یمن (SALAM):
http://portal.uw.edu.pl/en/web/salam/
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین نوشین ه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-09-2014, 04:28 PM
(10-02-2012, 12:24 PM)'esperance20009' نوشته: سلام من هم لیسانس کامپیوتر هستم و شماره نماینده اینها رو در ایران میخواستم اگه ممکنه برام به این ایمیل ارسال کنید s.omid.kazemi@gmail.com با تشکر

سالم من دانشجوی ترم اخر صنایع غذایی هسم. اگه شامل حال منم میشه به منم شماره نماینده رو در ایران ارسال کنید.noushin.hadinia@yahoo.com
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

01-10-2014, 10:12 PM
(21-09-2014, 04:28 PM)'نوشین ه' نوشته:
سالم من دانشجوی ترم اخر صنایع غذایی هسم. اگه شامل حال منم میشه به منم شماره نماینده رو در ایران ارسال کنید.noushin.hadinia@yahoo.com

از نوامبر 2014 مجددا برای سال 2015 میتونی برای بورس اراسموس SALAM اقدام کنید. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mehrdadbala
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-12-2014, 08:22 PM
سلام 
امسال بورس سلام وجود نداره؟ سایتش اپدیت نشه انگار برای سال 2015-2016!!!
نقل قول  

آفلاین NEWS
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-07-2015, 12:45 AM
(25-10-2011, 10:02 PM)Faraz نوشته: پژمان تعداد کمی برای این بورس اقدام می کنند.مخصوصا اگر در گروه دانشگاه های برگزیده باشی رقابت خیلی کم می شه.برای پاییز امسال مستر یکی از دوستان من که واقعا رزومه خاصی نداشت بورس رو گرفت.خود منم نفر اول رزرو بودم با اینکه نه نمره زبانم تعریف داشت نه معدلم خیلی خاص بود نه gre داده بودم.
موضوع اینه که اینها تو زمان نسبتا عجیبی نتایج رو اعلام می کنند و اکثر افراد اون موقع پذیرش های دیگه رو قبول کردند.امسال چندین بار افرادی که برای دکترا برداشته بودند کنسل کردند و نتیجه عوض شد.یک مسئله هم مربوط به دانشگاه هاست.خوب هر کسی حاضر نیست حتی با بورس بره دانشگاهی مثل ورشو(امسال دانشگاه رشته من برای مستر ورشو بود).مخصوصا برای دکترا که خب آدم روی دانشگاه حساسیت بیشتری دارد و مدت طولانی تری قرار است اونجا باشی.
اگر خواستی اقدام کنی بهم بگو برات شماره نماینده اینها تو ایران رو بزارم و با یکی از بچه های که با این بورس الان اون طرف است اشنات کنم.شاید به دردت بخوره.

سلام ...میشه لطفا شماره نماینده این بورس رو در ایران برای من هم میل کنید یا پیام خصوصی بدید ...ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »