عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور قوانین تابعیت و گذرنامه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قوانین تابعیت و گذرنامه
آفلاین behnam666
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-11-2014, 06:10 AM
سلام خسته نباشيد
بنده يك سوال بسيار مهم دارم ممنون ميشم جواب بديد

يكي از آشنايان هستند پدر ايشون اقامت دائم آلمان داشتند و به مدت ١٨ سال در آلمان زندگي ميكرده خود اون فرد هم در آلمان به دنيا اومده و به مدت ٧ سال اونجا بوده
و به يك سري دلايل اين خانواده به ايران برگشتند.
سوال: آيا به فرزند تابعيت آلماني ميدهند؟
در صورت مثبت بودن از كجا بايد اقدام كنند؟
خود آلمان؟ يا سفارت خانه هاي آلمان در دنيا
ممنون
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-11-2014, 02:18 AM
(12-11-2014, 06:10 AM)'behnam666' نوشته: سلام خسته نباشيد
بنده يك سوال بسيار مهم دارم ممنون ميشم جواب بديد
يكي از آشنايان هستند پدر ايشون اقامت دائم آلمان داشتند و به مدت ١٨ سال در آلمان زندگي ميكرده خود اون فرد هم در آلمان به دنيا اومده و به مدت ٧ سال اونجا بوده
و به يك سري دلايل اين خانواده به ايران برگشتند.
سوال: آيا به فرزند تابعيت آلماني ميدهند؟
در صورت مثبت بودن از كجا بايد اقدام كنند؟
خود آلمان؟ يا سفارت خانه هاي آلمان در دنيا
ممنون

درود بر شما
 بستگی دارد که ایشان در چه سالی بدنیا آمده اند چون قوانین تابعیت آلمان در گذشته از سیستم خاک به سیستم خون تغییر کرده است.
اگر فردی قبل از اول ژانویه 2000 در آلمان بدنیا آمده باشد در صورتی میتوانند شهروند آلمان شوند که یکی از والدین ایشان اقامت دائم آلمان را داشته باشند یا حداقل8 سال در آلمان حضور داشته باشند.

چنانچه تاریخ تولد بعد از اول ژانویه 2000 باشد شرایط متفاوت است و صرفا در صورتی که یکی از والدین شهروند آلمان باشند میتوانند تابعیت آلمانی بگیرند.
در صورت مثبت بودن باید از طریق امور کنسولی سفارت آلمان اقدام نمایند.

اگر ایشان 8 سال در آلمان حضور میداشتند میتوانستد از راه naturalisation نیز اقدام کنند.

نکته: در قوانین تابعیت آلمان برای افرادی که بعد از 1990 متولد شده اند بندها و تبصره های فراوانی وجود دارد که حتی اگر شرایط بالا را ندارند با توجه به این که 7 سال در آلمان زندگی کرده اند ممکن است شامل آنها شوند. در این موارد بخش کنسولی سفارت بهتر میتواند راهنمایی کند.
نقل قول  

آفلاین Yasi_m2005
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-12-2014, 09:19 PM
ايا كسي كه اقامت موقت فرانسه رو داره،بچه اي اونجا به دنيا بياره و براش شناسنامه فرانسوي بگيره،به والدين اقامت دائم مي دهند؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-12-2014, 03:41 AM
(23-12-2014, 09:19 PM)'Yasi_m2005' نوشته: ايا كسي كه اقامت موقت فرانسه رو داره،بچه اي اونجا به دنيا بياره و براش شناسنامه فرانسوي بگيره،به والدين اقامت دائم مي دهند؟

خیر.
هر چند قانون تابعیت فرانسه قانون خاک است اما به شرح زیر:
نوزادی که در فرانسه به دنیا می آید در صورتی شهروند فرانسه محسوب میشود که حداقل یکی از والدین شهروند فرانسه باشند.
البته در صورتی که نوزاد وضعیت مشخصی نداشته باشند (والدین مشخص نباشند و نوزاد بی پناه باشد) هم این کار ممکن است.

بنابراین با توجه به شرایطی که شما گفتید این کودک حق شهروندی نخواهد گرفت.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین swiss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-03-2015, 02:26 AM
با سلام و خسته نباشید.
اگر یک خانم ایرانی که به علت تحصیل در اروپا بوده و در آنجا با یک فرد غیر ایرانی ازدواج کند و نام خوانوادگی اش به نام همسر تغییر کند ؛ به هنگام ورود و خروج به ایران چگونه خواهد بود؟ به دلیل اینکه نام در کارت اقامت به یک اسم و نام در پاسپورت ایرانی به اسم قبلی می باشد.
با تشکر.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-03-2015, 02:52 AM
شما به هنگام ورود و خروج به ایران همیشه از گذرنامه ایرانی خودتون استفاده می کنید و کاری ندارند که کارت اقامت یا گذرنامه کشور دیگری رو داشته باشید که روی اون اسم عوض شده باشه یا خیر. منتهی در رفت و آمد به کشور مقصد می بایست مدارک اون کشور رو هم همراه داشته باشید که مشکل ورود و خروج به اون کشور از نظر ویزا رو نداشته باشید.

(25-03-2015, 02:26 AM)'swiss' نوشته: با سلام و خسته نباشید.
اگر یک خانم ایرانی که به علت تحصیل در اروپا بوده و در آنجا با یک فرد غیر ایرانی ازدواج کند و نام خوانوادگی اش به نام همسر تغییر کند ؛ به هنگام ورود و خروج به ایران چگونه خواهد بود؟ به دلیل اینکه نام در کارت اقامت به یک اسم و نام در پاسپورت ایرانی به اسم قبلی می باشد.
با تشکر.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-03-2015, 03:14 AM
ضمن تایید نظر مایک عزیز این رو اضافه کنم که این موضوع هیچ مشکلی نداره و افراد بسیاری این کار رو انجام داده اند.
ورود و خروج ایشان به ایران از طریق پاسپورت ایرانی شان و با نام ایرانی است و ورود و خروجشان به کشور اروپایی نیز با پاسپورت ایرانی و کارت اقامت کشور مربوطه.
ضمنا در کارتهای اقامت کشورهای اروپایی اثر انگشت ثبت شده و در صورت نیاز به کنترل توسط پلیس موضوع به سادگی قابل انجام است.
نقل قول  

آفلاین شریبل
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-05-2015, 12:34 PM
سلام من در سوئد متولد شدم و ۳ سالگی به ایران اومدم مادر و پدرم ایرانی هستند و ۷ سال در سوئد زندگی کردند و پس از تولد من به ایران آمدیم مادر و پدرم هم اقامت سوئد را دریافت نکردند الان من ۲۴ سالمه می خواستم بدونم می تونم برای اقامت سوئد اقدام کنم؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-05-2015, 01:01 PM
(17-05-2015, 12:34 PM)'شریبل' نوشته: سلام من در سوئد متولد شدم و ۳ سالگی به ایران اومدم مادر و پدرم ایرانی هستند و ۷ سال در سوئد زندگی کردند و پس از تولد من به ایران آمدیم مادر و پدرم هم اقامت سوئد را دریافت نکردند الان من ۲۴ سالمه می خواستم بدونم می تونم برای اقامت سوئد اقدام کنم؟؟؟

درود بر شما
قوانین تابعیت سوئد بر اساس سیستم خون هستند، یعنی باید یکی از والدین سوئدی باشند. آیا پدر و مادر شما تابعیت سوئدی داشتند؟

نقل قول  

آفلاین شریبل
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2015, 07:33 PM
نه ندارند.یعنی من اونجا به دنیا اومدم هیچ مزیت خاصی نداره برام؟این تابستون هم میخواهیم درخواست ویزای تفریحی کنم برای دیدن اقوام.امکان داره راحت تر ویزا بدن چون اونجا به دنیا اومدم؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 04-07-2025، 08:52 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی