عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان
آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-11-2014, 11:32 AM
سلام
یکی از دوستان در مورد تائید رایگان مدارک در سفارت اشاره کرده بود، که اگر بتونید از دانشگاه ایمیلی خطاب به سفارت، مبنی بر اینکه شما applicant این دانشگاه هستید، و این دانشگاه از شما این مدارک تایید شده رو میخواد، رو بگیرید در این صورت سفارت تایید مدارک رو به صورت رایگان انجام خواهد؟! درسته؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-11-2014, 11:45 AM
(24-11-2014, 11:02 PM)'ftn' نوشته:
ممنون از جوابتون
سئوالات دوست جدیدمون سئوالهای منم بود، ولی من یکم confused شدم:
1. توی پست های قبل تر اشاره کرده بودید که اگه انگلیسی باشه ترجمه ها، نیاز به تایید نیست؟؟!
2. نمیدونم درست متوجه شدم حرف شما رو یا نه، شما میفرمایید که در مرحله اپلای اگه مدارکتون مهر دادگستری و امور خارجه رو داشته باشه نیازی به تایید سفارت نیست؟ در مورد دانشگاهی که من الان در روند اپلایش هستم، این گزینه ها رو به اضافه موارد دیگه شامل میشه:
Application documents
  • Transcript of academic records
  • Degree Certificate
  • Proof of English language sufficiency
  • Copy of any additional academic achievement
  • Copy of passport front side or identity card
  • Applicants from Iran: Legalisation seal at the German Embassy for diploma and transcript of records

ظاهرا دانشگاه به دانشگاه متفاوت هست!!!

مورد 1 گفته من نیست!!! دوستمون در بالا اشاره کردن.
2- عرض کردم این مورد دانشگاه به دانشگاهه برخی نیز دارن و برخی نیاز ندارن. اینکه تایید برسونید بهتر از نرسوندنشه!!! 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

25-11-2014, 11:52 AM
(25-11-2014, 11:32 AM)'ftn' نوشته: سلام
یکی از دوستان در مورد تائید رایگان مدارک در سفارت اشاره کرده بود، که اگر بتونید از دانشگاه ایمیلی خطاب به سفارت، مبنی بر اینکه شما applicant این دانشگاه هستید، و این دانشگاه از شما این مدارک تایید شده رو میخواد، رو بگیرید در این صورت سفارت تایید مدارک رو به صورت رایگان انجام خواهد؟! درسته؟

در این خصوص چیزی نشنیدم. اگر میتونید اقدام کنید اما خیلی بعید میدونم چون هزینه تایید خیلی ناچیزه!!
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

25-11-2014, 12:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-11-2014, 12:06 PM توسط Glee.)
(25-11-2014, 11:52 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
در این خصوص چیزی نشنیدم. اگر میتونید اقدام کنید اما خیلی بعید میدونم چون هزینه تایید خیلی ناچیزه!!

دوست گرامی ، ارسال 22  صفحه سوم، منظورم بود..
ظاهرا خودشون هم اینکار رو انجام داده بودن و شده بود. پس قضیه ی این 40 یورو چیه؟ دارالترجمه به من گفت این هزینه رو؟! البته نمیدونم منظورش کل دو سری اصل و پنج سری کپی بود؟ یا تک تک ترجمه های اصل؟ شما تو همون ارسال 22 صحبت از 10 یورو و 5 یورو برای مدارک آلمانی و فارسی کردید...قضیه ی این چیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

25-11-2014, 12:47 PM
(25-11-2014, 12:06 PM)'ftn' نوشته:
دوست گرامی ، ارسال 22  صفحه سوم، منظورم بود..
ظاهرا خودشون هم اینکار رو انجام داده بودن و شده بود. پس قضیه ی این 40 یورو چیه؟ دارالترجمه به من گفت این هزینه رو؟! البته نمیدونم منظورش کل دو سری اصل و پنج سری کپی بود؟ یا تک تک ترجمه های اصل؟ شما تو همون ارسال 22 صحبت از 10 یورو و 5 یورو برای مدارک آلمانی و فارسی کردید...قضیه ی این چیه؟

برای مدارک المانی و فارسی که نخواهی از دارالترجمه استفاده نکنی باید تایید کنی. برای مدارک انگلیسی اگر دانشگاه مشکلی نداشته باشه تایید نمیخواد و الا باید پرداخت کنید. اون مورد دارالترجمه رو نمیدونم!
نقل قول  

آفلاین mesrbn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-11-2014, 01:11 PM
دوستان٬ به بونی اسیست میتونم اون کپی های تایید شده توسط سفارت رو بفرستم یا باید حتما اصل مدارک تایید شده رو بفرستم؟
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-11-2014, 04:12 PM
درود
دوستان میتونن اطلاعات لازم در مورد تایید مدارک رو از این منبع که مربوط به خود سفارت هست بدست بیارن....کامل...

تایید و تصدیق مدارک تحصیلی ایرانی و کپی آن - نکات مهم برای دانشجویان

ویرایش توسط MaMi به دلیل آپلود فایل در فروم
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-12-2014, 04:46 PM
سلام...
در مورد تایید مدارک در سفارت آلمان:
1. در صورت داشتن نامه ی پذیرش و یا نامه ی مکاتبه، سفارت مدارک تحصیلی (2 سری اصل و 5 سری کپی) رو رایگان تایید میکنه. ظاهرا میشه در هر ترم تحصیلی همین تعداد مدارک رو تایید رایگان گرفت (با اطمینان نمی تونم بگم چون با عجله بولتن سفارت رو خوندم). اگه از طریق DAAD اقدام میکنید، تعداد بیشتری رو به رایگان تایید خواهند کرد (ظاهرا 3 سری اصل و 7 سری کپی).
2. ایمیل مکاتبه میتونه حتی شامل جواب graduate coordinator  به چند سئوال ساده ی شما برای مثال درباره ی ددلاین ها، یا مدارک مورد نیاز باشه.
3. حتما پرینتی که از ایمیل گرفته میشه باید شامل تاریخ مکاتبه باشه، و مربوط به یک ماه اخیر باشه...متاسفانه تو پرینتی که من گرفته بودم، تاریخ به دلیل تم هات میل نیافتاده بود و باعث یک وقفه کوچک تو روند تایید شد.
4. در مورد کپی های ترجمه ها، سعی کنید صفحات اول پلمپ ها (شامل مشخصات مترجم و تاریخ و ..) رو برای تسریع فرایند تحویل مدارک از میان برگه ها بردارید. برای هر سری کپی (شامل تمام مقاطع تحصیلی و گواهی یها) فقط از یک گیره استفاده کنید، نیازی نیست کپی های مدارک هر مقطع تحصیلی رو از هم جدا بکنید.
5. مدارک تایید شده رو معمولا ساعت 2:30 روز بعد تحویل میدن ولی در صورتی که اشاره کنید از شهرستان اومدید و عجله دارید، بلیط یا مشخصات پاسپورت رو چک میکنن و ساعت 2:30 همون روز تحویل میدن(البته اگه شلوغ نباشه).
6. اگه دیر رسیدید به سفارت نگران نباشید، همیشه هم سفارت شلوغ نیست. من ساعت 8:30 رسیدم و نفر 24 ام بودم و فکر میکنم 9 نشده هم نوبتم رسید و مدارک رو تحویل دادم(البته هر چه زودتر برسید برای خودتون بهتره).
7.مدارکتون رو حتما بعد از گرفتن از سفارت چک کنید بخصوص اصل مدارک رو.
نقل قول  

آفلاین sadaf89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-08-2015, 11:18 PM
با سلام خدمت همه 

1-من می خواستم بپرسم که آیا واقعا مدارک مربوط به زبان آلمانی باید داشته باشیم برای تایید مدارک 
حتی اگر دانشگاه به زبان انگلیسی باشه ؟
2-و اگر نامه پذیرش داشته باشیم که از دانشگاه فرستاده شده باشد باز هم باید 5 نسخه کپی داشته باشیم ؟
3- کپی فقط کپی ترجمه ها باید باشد یا باید مدارک اصل فارسی هم کپی هاش باشند به تعداد 5 نسخه؟
4-یک کپی عادی از گذرنامه کافیه؟ 
5- ترتیب مدارک دانشگاهی و پیش و دیپلم ترتیب خاصی هست که سفارت در نظر دارد یا نه خودمون باید دقت کنیم 
کپی ها رو به همون ترتیب تحویل بدهیم؟
6- مدرک تافل یا آیلتس باید ببریم برای تایید مدارک ؟

با تشکر از همه دوستان
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-08-2015, 10:11 AM
(19-08-2015, 11:18 PM)sadaf89 نوشته: با سلام خدمت همه 

1-من می خواستم بپرسم که آیا واقعا مدارک مربوط به زبان آلمانی باید داشته باشیم برای تایید مدارک 
حتی اگر دانشگاه به زبان انگلیسی باشه ؟
2-و اگر نامه پذیرش داشته باشیم که از دانشگاه فرستاده شده باشد باز هم باید 5 نسخه کپی داشته باشیم ؟
3- کپی فقط کپی ترجمه ها باید باشد یا باید مدارک اصل فارسی هم کپی هاش باشند به تعداد 5 نسخه؟
4-یک کپی عادی از گذرنامه کافیه؟ 
5- ترتیب مدارک دانشگاهی و پیش و دیپلم ترتیب خاصی هست که سفارت در نظر دارد یا نه خودمون باید دقت کنیم 
کپی ها رو به همون ترتیب تحویل بدهیم؟
6- مدرک تافل یا آیلتس باید ببریم برای تایید مدارک ؟

با تشکر از همه دوستان

سلام
این جواب ها بنا بر تجربیات من است:
1- خیر. نیازی به مدرک زبان آلمانی نیست
2و3- بله. ضرر نداره 5 سری کپی داشته باشید. کار از محکم کاری عیب نمیکنه
4- بله
5- ترتیب مدارک زیاد مهم نیست. ولی اگه آفیسر ازتون مدارک خاصی رو بخاد، بهتره که مدارک رو مرتب و منظم و سریع بهشون بدین. اگه هی وقت تلف کنین واسه دنبال کردن، جلوه خوبی نداره
6- خیر. فکر نکنم نیاز باشه. اگه اصلشو دارین، یه کپی ازش بگیرین و اصل و کپی رو ببرین واسه مصاحبه. اگه آفیسر خیلی شک داشته به کپی، میتونین اصلشو نشون بدین

موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »