عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی برق وضعیت دانشگاه ها و پذیرش در گرایش های مختلف رشته مهندسی برق

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وضعیت دانشگاه ها و پذیرش در گرایش های مختلف رشته مهندسی برق
آفلاین omid23
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-09-2014, 12:58 PM
من داشجو کارشناسی ناپیوسته ام.معدل کاردانی 17.09 ومعدل کارشناسی تا الان 15.04 است.شرایطم برای اپلای چطوره اگه ارشد معدلم بالا باشه؟

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

30-09-2014, 01:37 PM
(30-09-2014, 12:58 PM)'omid23' نوشته: من داشجو کارشناسی ناپیوسته ام.معدل کاردانی 17.09 ومعدل کارشناسی تا الان 15.04 است.شرایطم برای اپلای چطوره اگه ارشد معدلم بالا باشه؟

سلام 
دوست خوب بستگی دارد که چه مقطعی قصد اپلای داری مثلا برای مقطع ارشد بیشتر دانشگاه های کانادا برای پذیرش گرفتن معدل شما خوب ولی برای بورس شدن معدل بعضا بالای 16,60 می خواهند ولی بقول شما اگر ارشد را در یک دانشگاه خوب مثل علم و صنعت بخونی و معدل بالای 16 هم حداقل داشته باشی بنظرم میشه برای گرفتن بورسیه از دانشگاه های فعلا متوسط برنامه ریزی کرد 
همه چی بستگی به رزومه شما دارد که شامل نمرات جی ار ای و تافل و احتمالا مقاله ای اس ای دارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین hamsad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-11-2014, 10:09 AM
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره دانشگاه های san diego state university و washington state برای رشته برق در زمینه smart grid و  renewable energy  چطور دانشگاهی هست؟
اگر کسی این دانشگاه رو می شناسه لطفا به من کمک کنه.
نقل قول  

آفلاین hosseinsl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-11-2014, 04:36 PM
سلام دوستان من کارشناسی الکترونیک دارم و برای انتخاب گرایش ارشدم (برنامه ریزی برای مطالعه) بین قدرت و مخابرات تردید دارم از این جهت که وضعیت ادامه تحصیل و فاند تو کدوم گرایش بهتره و یا اینکه بازار کار کشور در صنایع و نیاز هیئت علمی تو این گرایش ها چطوره لطفا در این خصوص راهنمایی کنید.
با تشکر از همه شما.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-11-2014, 01:44 AM
(21-11-2014, 04:36 PM)'hosseinsl' نوشته: سلام دوستان من کارشناسی الکترونیک دارم و برای انتخاب گرایش ارشدم (برنامه ریزی برای مطالعه) بین قدرت و مخابرات تردید دارم از این جهت که وضعیت ادامه تحصیل و فاند تو کدوم گرایش بهتره و یا اینکه بازار کار کشور در صنایع و نیاز هیئت علمی تو این گرایش ها چطوره لطفا در این خصوص راهنمایی کنید.
با تشکر از همه شما.

در مورد ادامه تحصیل و فاند تو خارج از ایران، و تعداد موقعیت‌هایی که وجود داره، مخابرات وضعیت بهتری داره، بطور معمول لیست استادهای دانشگاه‌های خارج از ایران رو که ببینین، تعداد استادهای با زمینه کار مخابرات خیلی بیشتره، و البته تو ایران و بازار کار ایران زیاد اینطور نیست و قدرت هم موقعیت خوبی داره، در مورد نیاز هیئت علمی داخل کشور، من تفاوت چشمگیری نمی‌بینم. ولی به هر حال، اگه به یه زمینه علاقه بیشتری دارین، همون رو انتخاب کنید، تو هرکدوم از این دوتا گرایش که درس بخونید و وقت و انرژی بذارین و خوب کار کنید، مشکلی برای گرفتن پذیرش و پیدا کردن کار نخواهید داشت، با اینکه تعداد موقعیت های مخابرات برای پذیرش بیشتره، مطمئنن شانس کسی که قدرت رو با علاقه انتخاب کرده و خوب کار کرده، خیلی بیشتره نسبت به کسی که مخابرات رو بدون علاقه و در حد متوسط تموم کرده.
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-11-2014, 11:49 PM
سلام . چرا گرایش کنترل در دانشکده برق دانشگاهای آمریکا و کانادا اینقدر استاد کم داره؟ کسی بعضی دانش گاههای این کشورها رو که استاد زیاد داره می شناسه؟ اپلای کردن برای اینگونه دانشگاهها شانس پذیرش و فاند رو بیشتر می کنه؟
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-11-2014, 12:10 AM
(22-11-2014, 11:49 PM)'giga' نوشته: سلام . چرا گرایش کنترل در دانشکده برق دانشگاهای آمریکا و کانادا اینقدر استاد کم داره؟ کسی بعضی دانش گاههای این کشورها رو که استاد زیاد داره می شناسه؟ اپلای کردن برای اینگونه دانشگاهها شانس پذیرش و فاند رو بیشتر می کنه؟

تعداد استادهای با زمینه کاری کنترل، تو دانشکده‌های برق همونطور که گفتین زیاد نیست ولی شما می‌تونید خودتون رو محدود به دانشکده‌های برق نکنین، بسته به زمینه کاریتون، ممکنه امکان ادامه تحصیل تو همین زمینه کنترل رو تو دانشکده‌های مکانیک، مهندسی شیمی، نفت یا حتی ریاضی کاربردی یا خیلی جاهای دیگه داشته باشین. من دوستان کنترلی زیادی رو دیدم که خارج از دانشکده برق ادامه تحصیل دادن درخارج از ایران.
موفق باش
نقل قول  

آفلاین pardiiix
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2014, 12:33 AM
سلام. دانشجوی ترم 7 کارشناسی الکترونیک در دانشگاه دولتی صنعتی بابل (نوشیروانی) هستم. با معدل 14.5 .  وضعیت زبانم هم خوبه.
می خواستم ببینم برای پذیرش در مقطع ارشد در گرایش  های الکترونیک یا کنترل امیدی هست؟ آخه همش بحث دکتراس اینجا.
وضعیت فاند در ارشد به چه صورته؟
اگه مقاله داشته باشم تاثیری داره یا نه؟
دانشگاهی هست که اگه  فاند نده، شهریه بالا و هزینه زندگی بالا نداشته باشه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-12-2014, 03:23 AM
(05-12-2014, 12:33 AM)'pardiiix' نوشته: سلام. دانشجوی ترم 7 کارشناسی الکترونیک در دانشگاه دولتی صنعتی بابل (نوشیروانی) هستم. با معدل 14.5 .  وضعیت زبانم هم خوبه.
می خواستم ببینم برای پذیرش در مقطع ارشد در گرایش  های الکترونیک یا کنترل امیدی هست؟ آخه همش بحث دکتراس اینجا.
وضعیت فاند در ارشد به چه صورته؟
اگه مقاله داشته باشم تاثیری داره یا نه؟
دانشگاهی هست که اگه  فاند نده، شهریه بالا و هزینه زندگی بالا نداشته باشه؟
ممنون

سلام

برای مقطع ارشد اونم با معدل شما خیلی سخت که شانسی برای فاند متصور بشیم!
من در مورد سوال اخریتون باید بگم که فنلاند،نروژ،آلمان و تا حدودی اتریش فعلا رایگان هستند برای تحصیل . البته برای نروژ مطمئن نیستم که 2015 رایگان باشه . برای فنلاند هم به احتمال خیلی زیاد سال 2015 آخرین سال تحصیل رایگان هست
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

09-01-2015, 12:29 PM
سلام. من لیسانس برق- قدرت بودم و فوق لیسانس برق کنترل. گرایش کنترل در بعضی دانشگاه ها در دانشکده برق هست و در برخی دیگه در دانشکده مکانیک. بهتره برای کدام نوع دانشگاهها اپلای کنم؟ اونایی که کنترلشون در دانشکده برقه؟ با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »