عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان زندگی در آلمان اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اطلاعات مفید درباره زندگی در آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-10-2014, 08:48 PM
(18-10-2014, 02:54 PM)'yassi' نوشته:

دوست عزیز.
شما خودت میتونی از این بخش به این موضوع پی ببری. از این مدرک و منبع معتبر تر پیدا نمیشه. باورش هم با خودتون. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین yassi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-10-2014, 03:16 PM
دوست عزیز 
من این لینک رو خوندم ولی توی اون جایی رو پیدا نکردم که گفته باشه شما با این ویزا حق کار توی هیچ کشور دیگری رو ندارید. البته فکر میکنم که با این ویزا نمیشه توی کشور دیگری کار کرد چون ویزای کار دانمارک هست ولی احتمالا میشه برای پوزیشنی توی آلمان درخواست کرد و اگر شرکتی اکی داد و کسی کار پیدا کرد باید ویزای کاری دانمارک رو کنسل کنه و بلو کارت آلمان رو بگیره. درسته؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-10-2014, 07:53 PM
(19-10-2014, 03:16 PM)'yassi' نوشته: دوست عزیز 
من این لینک رو خوندم ولی توی اون جایی رو پیدا نکردم که گفته باشه شما با این ویزا حق کار توی هیچ کشور دیگری رو ندارید. البته فکر میکنم که با این ویزا نمیشه توی کشور دیگری کار کرد چون ویزای کار دانمارک هست ولی احتمالا میشه برای پوزیشنی توی آلمان درخواست کرد و اگر شرکتی اکی داد و کسی کار پیدا کرد باید ویزای کاری دانمارک رو کنسل کنه و بلو کارت آلمان رو بگیره. درسته؟

چیزی که مرتبطه رو عرض کردم. اون مورد رو هم اطلاعی ندارم.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

21-11-2014, 03:56 AM
سلام
در مورد شهر رستوك من شنيدم فرقه اى بنام نئونازى ها مخالف با مهاجرگيرى اند، قصد ازار و اذيت دانشجوهارو دارند. آيا چنين چيزى صحت داره؟
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-11-2014, 10:35 AM
(21-11-2014, 03:56 AM)'Cortex' نوشته: سلام
در مورد شهر رستوك من شنيدم فرقه اى بنام نئونازى ها مخالف با مهاجرگيرى اند، قصد ازار و اذيت دانشجوهارو دارند. آيا چنين چيزى صحت داره؟

اینکه ممکنه هنوز این حزب فعال باشن درش شکی نیست اما خب پلیس اونها رو خوب تحت کنترل داره اما در کل من ار رستوک چیز بدی نشندیدم ضمن اینکه برخی از دوستان سفری به این شهر ساحلی و زیبا در شمال شرقی المان داشتن و مشکلی نبود اما عموم این حملات و رفتارهای نژاد پرستانه از شرق و مرکز المان صورت میگیره. البته من تا اونجا که میدونم این رفتارها در محیط اکادمیک دیده نمیشه و نگران نباشید.
نقل قول  

آفلاین kamran70
**
نقل قول

09-08-2015, 06:51 PM
(24-12-2011, 02:09 AM)m0h3n نوشته: من فکر می کنم کشور آلمان در حال حاضر با کمبود نیروی جوان و متخصص روبرو هست و بهمین دلیل برای فارغ التحصیلان جوان آلمانی تسهیلاتی در نظر گرفته تا بتونند سریع وارد بازار کار شوند.

در خصوص مهاجر پذیری، بهرحال اگر آلمان قصد این کار رو هم داشته باشه، بنظرم خیلی کار می بره تا به جایی مثل کانادا یا امریکا تبدیل بشه که بعید هم هست !

بهرحال چیزی که من اینجا دارم به عینه می بینم، بکار گرفتن نیروها و دانشجویان متخصص خارجی هست. تقریبا اکثر دانشجویان هم رشته که من می شناسم مشغول کار هستند.

این نکته رو هم اضافه کنم که بنظر من وضعیت پذیرش ها، حداقل برای دانشجویان ایرانی، نسبت به چند سال پیش بسیار بهتر شده. نمونه کوچک اون مسئله دانشگاه آزاد بود که تا چند سال پیش فارغ التحصیلان این دانشگاه برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای آلمان مشکل داشتند.

به لحاظ زندگی، من آلمان رو در ردیف دو کشور برتر اروپا میدونم همراه با سوئیس (بدون شک). به لحاظ امکانات رفاهی، امکانات شهروندی، امکانات بیمه، امکانات حمل و نقل و .........

با دورد
از آنجایی که این پست قدیمی هست ، آیا نوشته های این پست همچنان پا برجاست یا تغییری هم کرده ؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-08-2015, 08:48 PM
(09-08-2015, 06:51 PM)kamran70 نوشته: با دورد
از آنجایی که این پست قدیمی هست ، آیا نوشته های این پست همچنان پا برجاست یا تغییری هم کرده ؟

بله همچنان پا برچاست
آلمان تا سال 2026 به 25000 نیروی تخصصی نیاز داره
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین kamran70
**
نقل قول

09-08-2015, 09:06 PM
ممنونم از شما

تنها سوالی که در حال حاضر در ذهنم باقی مانده زبان این کشور هست ، دانشجویان با مدرک b1 یا نهایت b2 به آلمان میروند (شاید دوستانی هم به زبان انگلیسی چندان آشنایی نداشته باشند)
آیا در دانشگاه هایی که کورس های آلمانی ارائه میشه یا حتی در زندگی روزمره از نظر زبان به مشکل بر نمیخورن و دچار افت تحصیلی یا انزوا نمیشن ؟ در این مورد میشه بیشتر توضیح بدید
متشکرم
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-08-2015, 09:19 PM
(09-08-2015, 09:06 PM)kamran70 نوشته: ممنونم از شما

تنها سوالی که در حال حاضر در ذهنم باقی مانده زبان این کشور هست ، دانشجویان با مدرک b1 یا نهایت b2 به آلمان میروند (شاید دوستانی هم به زبان انگلیسی چندان آشنایی نداشته باشند)
آیا در دانشگاه هایی که کورس های آلمانی ارائه میشه یا حتی در زندگی روزمره از نظر زبان به مشکل بر نمیخورن و دچار افت تحصیلی یا انزوا نمیشن ؟ در این مورد میشه بیشتر توضیح بدید
متشکرم

سوالتون زیاد واضح نیس
اما انزوا به چه دلیل دقیقا؟
به این دلیل کو توی کشوری هستی که حتی زبانش رو هم بلدی؟

سوال عجیبیه

حتی اونایی هم که انگلیسی زبان میرن اونجا و آلمانی بلد نیستن اموراتشون راحت میگذره

اما دانستن زبان هر کشوری برای زندگی در اون کشور طبیعتا  امتیاز مثبت هستش
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین kamran70
**
نقل قول

10-08-2015, 09:18 AM
(09-08-2015, 09:19 PM)nader نوشته: سوالتون زیاد واضح نیس
اما انزوا به چه دلیل دقیقا؟
به این دلیل کو توی کشوری هستی که حتی زبانش رو هم بلدی؟

سوال عجیبیه

حتی اونایی هم که انگلیسی زبان میرن اونجا و آلمانی بلد نیستن اموراتشون راحت میگذره

اما دانستن زبان هر کشوری برای زندگی در اون کشور طبیعتا  امتیاز مثبت هستش

درود بر شما

منظور بنده این هست که با داشتن سطح b1 آیا امکان صحبت کردن به خوبی هست ؟ در این حد که متوجه گفتگوی دو شخص آلمانی شد ؟
یه دوستی که ترک زبان بود رفته بود ترکیه برای کار ولی بعد از چند وقت برگشت و گفت چون زبان آنها را دست و پاشکسته متوجه میشد نتوانست ادامه بده .
در جاهایی خواندم که آلمانی ها به زبان انگلیسی وارد هستند پس برای انگلیسی زبان ها نباید مشکلی باشه ، ولی بیشتر سوالم در مورد این هست با چند کلاس آکادمیک میشه براحتی با مردم اونجا میشود ارتباط برقرار کرد ؟ امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »