عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-11-2014, 12:11 AM
(09-11-2014, 11:42 PM)'Andre' نوشته:
بله روال کار همین است. فقط پیش از اینکه مقاله رو ارسال کنید مطمئن شید که این مقاله برای چاپ در ژورنالی در نظر نگرفته شده (چیزی که در کنفرانس های خارجی مرسومه).

ممنون من بهشون ایمیل زدم جواب ندادن الان دو ماهه از تاریخ برگزاری می گذره اگه می خواستن چاپ کنن تا حالا این کار رو کرده بودند حتما 
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-11-2014, 08:58 PM
دوستان سلام
ببخشید موضوع مرتبط تری پیدا نکردم سوالم رو مطرح کنم
سوالم اینه که اگر یک مقاله در یک ژورنال به علت کمبود نوآوری رد بشه آیا بعد از اضافه کردن مطالب و روش های دیگه می تونیم دوباره به همون ژورنال بفرستیمش یا دیگه امکان پذیر نیست
ممنون از راهنمایی شما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-11-2014, 10:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-11-2014, 10:07 PM توسط M1KE.)
از نظر تونستن که می تونید ولی شانس پذیرفته شدنش به میزان اعتبار اون مجله و سطح مقاله شما برمی گرده. مثلا اگر یک مجله متوسطی بوده باشه و کار اولیه شما 30% از استانداردهای اونها کمتر بوده باشه با بهبود مقاله تون به میزان 40-30% میشه انتظار داشت که اون مجله مقاله تون رو بپذیره. ولی اگر مثلا مجله خیلی قوی و معروفی بوده باشه و کار اولیه شما خیلی از استانداردهاشون فاصله داشته باشه با بهبود اون هم ممکنه همچنان به استانداردشون نرسه.

بهتره قبل از فرستادن مقاله به یک مجله، مقاله های اخیر اون مجله رو یک نگاهی بیاندازید و همین طور زمینه های کاریشون رو ببینید چی هست به این شکل یک ذهنیتی به دست میارین که چه نوع مقالاتی رو انتظار دارند. قبول هم نکردن مشکلی نیست برای یک مجله دیگه بفرستین.

داخل پرانتز اشاره کنم که بیشتر مقاله هایی که دانشجویان ایرانی می نویسند فقط روی یک مورد خاص کار کردن و در قسمت تحلیل و نتیجه گیری خیلی ضعیف هستند. در حالی که اگر چند حالت دیگه در قسمت نتایج بررسی بشه و روی نتایج تحلیل بیشتری انجام بشه احتمال قبولی اش بیشتر میشه. یک بخش دیگه ای هم که راحت میشه اون رو بهبود داد بدون اینکه کلیت مقاله عوض بشه بخش Literature Review ابتدای مقاله ست که می تونید خلاصه ای از کارهای دیگران رو پشت سر هم درش اشاره کنید و اون رو به یک تا یک و نیم صفحه برسونید و بعد به هدف مقاله خودتون اشاره کنید. هدف مقاله تون باید طوری باشه که در تکمیل و ادامه کار دیگران باشه و در اون زمینه به طور مستقیم کاری انجام نشده باشه.

(10-11-2014, 08:58 PM)'mgorji' نوشته: دوستان سلام
ببخشید موضوع مرتبط تری پیدا نکردم سوالم رو مطرح کنم
سوالم اینه که اگر یک مقاله در یک ژورنال به علت کمبود نوآوری رد بشه آیا بعد از اضافه کردن مطالب و روش های دیگه می تونیم دوباره به همون ژورنال بفرستیمش یا دیگه امکان پذیر نیست
ممنون از راهنمایی شما

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

20-11-2014, 03:04 PM
دوستان سلام
من یک مقاله به یک مجله فرستادم ولی متاسفانه به خاطر آنچه که در کاور لتر آورده بودم ادیتور اون مجله برداشت نادرستی کرده و این طوری جواب من رو داده و کار رو  بعد از دو هفته رد کرده 
I don't think the paper is ready for peer review. The extension from GARCH to eGARCH is very straightforward, but there are (too) many alternative methods for estimating VaR in this context. 
به نظرم توضیحی که من در مورد نتیجه کار دادم این برداشت رو در اون ایجاد کرده و دیگه خود متن رو نگاه نکرده.
حالا مشکل اینه که این ژورنال برای کار من مناسب بود و پولی هم نبود و من به سختی می تونم انتخاب دیگه ای داشته باشم تا الان هم هر چی گشتم نتونستم مجله مناسبی برای کارم پیدا کنم.
سوالم اینه که می شه من به این آقا ایمیل بزنم و براش توضیح بدم؟ ممکنه تجدید نظر کنه؟ 
ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

20-11-2014, 06:00 PM
فکر نکنم به دلیل Cover Letter بوده. Editor ها معمولاً افراد بسیار با تجربه ای در رشته خودشون هستند و قبل از همه خودشون مقاله رو بررسی می کنند که در ابتدا مقاله در راستای موضوعات ژورنال هست و دوم اینکه استانداردهای لازم رو ازلحاظ فنی داره. در نهایت پس از همه اینها کار به داورها انتقال پیدا میکنه. حقیقت پنهانی که در این بین است، این است که به فرستنده و بر عهده گیرنده مقاله بسیار توجه می کنند که چه مرتبه علمی و با چه زمینه پژوهشی ای است. مثلاً اگر شخصی با مرتبه علمی بالا مقاله ای رو سابمیت کند در هر صورت مقالشون داوری میشه و حساسیت ها بر کار ایشان کمتر است، چرا که بعیده کسی که شخصیت علمی قوی ای داره کار سطحی ارائه کنه (هرچند این مسأله همواره صحیح نیست و من خودم تعداد بسیار زیادی نمونه دیدم).
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

20-11-2014, 10:43 PM
(20-11-2014, 06:00 PM)'Andre' نوشته:
فکر نکنم به دلیل Cover Letter بوده. Editor ها معمولاً افراد بسیار با تجربه ای در رشته خودشون هستند و قبل از همه خودشون مقاله رو بررسی می کنند که در ابتدا مقاله در راستای موضوعات ژورنال هست و دوم اینکه استانداردهای لازم رو ازلحاظ فنی داره. در نهایت پس از همه اینها کار به داورها انتقال پیدا میکنه. حقیقت پنهانی که در این بین است، این است که به فرستنده و بر عهده گیرنده مقاله بسیار توجه می کنند که چه مرتبه علمی و با چه زمینه پژوهشی ای است. مثلاً اگر شخصی با مرتبه علمی بالا مقاله ای رو سابمیت کند در هر صورت مقالشون داوری میشه و حساسیت ها بر کار ایشان کمتر است، چرا که بعیده کسی که شخصیت علمی قوی ای داره کار سطحی ارائه کنه (هرچند این مسأله همواره صحیح نیست و من خودم تعداد بسیار زیادی نمونه دیدم).

ممنون از پاسختون
آخه اون طوری که ایشون جواب داده بودن انگار  سراغ متن اصلی نرفته بودن چون من فقط یک خط توضیح دادم که چه کردیم و نتیجه چه بوده. پس به نظر شما دیگه فایده ای نداره براشون توضیح بدم؟
یک سوال دیگه دوست گرامی من چه طوری باید بفهمم مقاله رو به کدوم ژورنال بفرستم منظورم اینه که چه طور متوجه بشم کارم در سطح کدوم ژورناله؟ سپاس
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-11-2014, 11:18 PM
کلیت کار خیلی ساده است و افراد با خوندن مقالات مختلف تقریباً میدونند که چه ژورنالی برای کارشون مناسبه. یک روش برای شروع می‌تونه به این صورت باشه که با Keywords های مقاله‌ای که نوشته‌اید جستجو کنید و ببینید چه ژورنالی رو واستون میاره. با دیدن چند مقاله از اون ژورنال می تونید تصمیم بگیرید که آیا میشه به این ژورنال مقاله رو فرستاد و یا خیر.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mozhdeh121367
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-12-2014, 10:47 PM
سلام . میخواستم بدونم ارسال مقاله به ژورنالی مثل IEEE چقد طول میکشه تا سابمیتش بیاد ؟ آیا ژورنال های تا این حد معتبر میشناسید که زود سابمیتشون بیاد مثلا حد اکثر 7 یا 8 ماه 
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-12-2014, 11:47 PM
اگر منظورتون از "سابمیت" پاسخی هست که ژورنال در مقابل ارسال مقاله بهتون میدید (به ارسال مقاله و پذیرفتن شرایط اولیه ژورنال سابمیت میگن)، بستگی به عوامل مختلفی داره مثل قرار گرفتن مقاله در حیطه کاری ژورنال، دسترسی به داورهایی که مرتبط با موضوع ارسالی هستند و در نهایت تعداد افرادی که قبل از شما مقاله ارسال کرده اند. به نظر من 8 ماه مدت معقولی هست که ژورنال در این زمان بهتون جواب میده احتمالاً.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

07-12-2014, 11:26 PM
دوستان سلام
من دو هفته پیش به ی ژورنال معتبر که نامش در سایت تامسون هم بود مقاله فرستادم فقط یک آدرس ایمیل داده بود منم به همون آدرس فرستادم ولی هیچ تاییدیه ای برای من فرستاده نشد سه بار ایمیل زدم گفتم ارسال مقاله منو تایید کنید جواب ندادن حالا سوالم اینه که آیا میتونم بیخیال اینجا بشم و مقاله رو برای جای دیگه ای بفرستم یا خیر؟ آیا این روش در ژورنال ها طبیعیه برای کسی اتفاق افتاده؟ چه کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 بعدی »