عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند روادید فنلاند مدارک لازم برای ویزای فنلاند

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک لازم برای ویزای فنلاند
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-01-2011, 04:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2011, 04:55 PM توسط Faraz.)
در این تاپیک به مسایل مربوط به مدارک لازم برای گرفتن ویزای دانشجویی پرداخته میشود.
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین P.E
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-02-2011, 09:27 PM
با سلام،

مدارک مورد نیاز برای در خواست ویزا به شرح زیر است :

- تکمیل فرم مربوطه

- پذیرش از موسسه آموزشی (در صورت همراه داشتن همسر و یا فرزند گرفتن موافقت دانشگاه برای آنها نیز الزامی است)

- شناسنامه همراه با ترجمه انگلیسی

- آخرین مدرک تحصیلی همراه با ترجمه انگلیسی

- داشتن سپرده بانکی معادل 6،000 یورو در حساب بانکی متقاضی

- بیمه درمانی (برای دریافت اطلاعات بیشتر قبل از تهیه بیمه نامه با سفارت تماس بگیرید)

- بیمه درمانی بایستی از یک شرکت معتبر که بیمه درمانی آن اعتبار بین المللی داشته باشد خریداری شود در غیر اینصورت از یک شرکت بیمه بین المللی این بیمه نامه را تهیه فرمایید.

- بیمه درمانی بایستی دارو و درمان های اساسی در فنلاند و سایر کشورهای اروپایی را پوشش دهد.

- بیمه درمانی بایستی کل مدت اقامت شما در فنلاند را پوشش دهد اما اگر امکان تهیه چنین بیمه نامه ای میسر نیست بیمه نامه حداقل بایستی کل مدت اولین اجازه اقامتی را که از سفارت دریافت می نمایید پوشش دهد. اولین اقامت معمولا یکساله می باشد. لطفا روزهایی که در سفر به/از فنلاند هستید را نیز در نظر گرفته, اطمینان حاصل نمایید که بیمه مذکور این روزها را نیز پوشش می دهد.

- اگر کل مدت اقامت شما در فنلاند کمتر از 2 سال باشد بیمه درمانی شما بایستی تا سقف 100.000 یورو هزینه درمان را پوشش دهد.

- اگر کل مدت اقامت شما در فنلاند بیشتر از دو سال است بیمه درمانی شما بایستی تا سقف 30.000 یورو هزینه درمانی و دارویی را پوشش دهد.

- در صورتیکه شما دارای بیمه نامه بین المللی هستید این بیمه نامه قابل قبول است مشروط بر اینکه کلیه شرایط بالا را دارا باشد.

- اصل و فتوکپی هر یک از مدارک ارائه شده (روی کاغذ A4)

- هنگام انتخاب مقطع تحصیلی در موسسه آموزشی در فنلاند، دانشجو باید در اسرع وقت درخواست اجازه اقامت نماید. اداره مهاجرت تصمیم مثبت را ظرف حدود دو ماه انجام می دهد.

-از کلیه دانشجویانی که درخواست اجازه اقامت می نمایند خواسته می شود که بیمه درمان مسافرتی با اعتبار یکسال (که هر ساله تمدید می شود) بهنگام درخوست اجازه اقامت همراه داشته باشند.

-پیشنهاد می شود مدرک زبان انگلیسی IELTS 5.0 یا TOEFL 550 به سفارت ارائه شود هر چند داشتن این مدارک طبق قانون الزامی نیست.

این مدارک ممکن است در طول زمان تغییر کنند برای اطلاعات بیشتر به سایت سفارت مراجعه فرمایید.

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Amir
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-05-2011, 07:06 PM
دوستان بدونند که پاسپورت باید امضا شده باشه و بعد ازش کپی بگیرید برای ارائه به سفارت
شخصا اسم و فامیلم را به انگلیسی و یک خورده شکسته و امضا کردم
Whether you think you can or think you can't, you are right. Henry Ford

Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible". Audrey Hepburn

نقل قول  

آفلاین Amir
**
نقل قول

11-06-2011, 05:28 PM
دقت کنید از من دو سری فرم پرشده خواست مسئولش
یعنی در واقع یک سری اصل فرم پر شده و یک سری کپی از فرم پرشده
و من چون فرم را با توی کامپیوتر پر کرده بودم، همون فایل را دو سری پرینت گرفتم ( یک سری هم واسه احتیاط بود مثلا) که نهایتا هر دو سری را در حضور خودش امضا کردم و تحویل دادم

از پاسپورت و صفحاتی که توضیحات و مهر داره هم دو سری کپی ازم گرفت
پاسپورت را هم بهم پس داد بدون درج هیچ مهری

گفت از این دو سری یک سری را خودش نگه می داره و یک سری می فرسته فنلاند چون تصمیم گیری در فنلاند انجام می شه
من کلا واسه احتیاط از هر مدرک (چه اصل مدرک لیسانس، ریز نمرات و چه اصل ترجمه ها و...) 3 سری کپی همراه داشتم که من هیچ کم کسری نخورم در نهایت
ولی یک دانشجو دیگه که بود چند تا کم کسری داشت
یک دلیلش می تونه این باشه چون سفارت از بعضی ها یک سری کپی می گیره و از بعضی دو سری واسه این یک خورده سرگردانی وجود داره که به راحتی میشه با رعایت احتیاط خیالمون را راحت کنیم.......
Whether you think you can or think you can't, you are right. Henry Ford

Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible". Audrey Hepburn

نقل قول  

آفلاین f.shabani
**
نقل قول

13-11-2014, 02:54 PM
دوستان سلام
یه سوال دارم: من تازه ارشدم رو تموم کردم و برای دکترا از دانشگاه تورکو پذیرش گرفتم آیا مدرک ارشدم باید آزاد باشه یا اینکه ترجمه غیر رسمی (که مهر دارالترجمه داره) کافیه؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-11-2014, 06:34 PM
(13-11-2014, 02:54 PM)'f.shabani' نوشته: دوستان سلام
یه سوال دارم: من تازه ارشدم رو تموم کردم و برای دکترا از دانشگاه تورکو پذیرش گرفتم آیا مدرک ارشدم باید آزاد باشه یا اینکه ترجمه غیر رسمی (که مهر دارالترجمه داره) کافیه؟

سلام دوست خوب
همان مدرکی که برای پذیرش به دانشگاه ارایه کردی برای ویزا هم بدی کافی هست 
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-11-2015, 02:54 PM
با سلام..ببخشید دایی من 28سال مقیم فنلاند هستش الان برای من و همسرم دعوتنامه میفرسته تا برای دیدار و تفریح چند روری بریم فنلاند. آیا باز ویزا لازم هس؟؟؟ باز برای مصاحبه میفرستن سفارت؟؟ کلا ما باید چیکار کنیم،.
ممنون از راهنماییتون.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-11-2015, 05:34 PM
(29-11-2015, 02:54 PM)مهمان نوشته: با سلام..ببخشید دایی من 28سال مقیم فنلاند هستش الان برای من و همسرم دعوتنامه میفرسته تا برای دیدار و تفریح چند روری بریم فنلاند. آیا باز ویزا لازم هس؟؟؟ باز برای مصاحبه میفرستن سفارت؟؟ کلا ما باید چیکار کنیم،.
ممنون از راهنماییتون.

بله. چرا که نه، شما پس از گرفتن برگه دعوتنامه باید مدارک ویزای شنگن رو مطابق با مدارکی که سفارت فنلاند نیاز داره (ویزای توریستی) تهیه کنید و به سفارت تسلیم کنید. ممکنه سفارت مدارک اضافی یا مصاحبه هم ازتون انجام بده.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر