عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه
آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-03-2014, 04:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2014, 04:30 PM توسط pama.)
سلام.
دوستان میشه ایمیلی که از استاد تو ریکام گذاشته میشه غیر اکادمیک باشه؟ استاد بنده چون از ایمیل دانشگاهی که الان توش هستن استفاده میکنن ایمیل دانشگاهی که الان ریکام تو سربرگ اون زده شده رو یادشون رفته! در واقع نمیدونه Domain مربوط به اون دانشگاه چیه! یه ایمیل یاهو یا جیمیل ازشون بذارم بد میشه؟
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-03-2014, 08:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2014, 08:58 PM توسط M1KE.)
اگر صرفا Domain اون دانشگاه رو یادشون رفته که می تونید از یکی از استادهای دیگه اون دانشگاه بپرسید چون برای همشون یکسان هست. حتی ممکنه در صفحه شخصی مربوط به اون استادها به ایمیل شون اشاره شده باشه و نیازی نباشه به صورت شفاهی ازشون بپرسید. معمولا domain دانشگاه های ایران به صورت JohnSmith@NameOfUniversity.ac.ir هست. برای نمونه برای دانشگاه آزاد گرمسار که احتمالن شما دنبالش هستین به صورت JohnSmith@iau-garmsar.ac.ir هست. ایمیل های غیر آکادمیک یه مقدار غیر رسمی هستند ولی اگر که توصیه نامه در سربرگ دانشگاه باشه و هیچ راهی دیگه ای نبود به هر حال بهتر از هیچی هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-03-2014, 07:36 AM
(08-03-2014, 04:30 PM)'pama' نوشته: سلام.
دوستان میشه ایمیلی که از استاد تو ریکام گذاشته میشه غیر اکادمیک باشه؟ استاد بنده چون از ایمیل دانشگاهی که الان توش هستن استفاده میکنن ایمیل دانشگاهی که الان ریکام تو سربرگ اون زده شده رو یادشون رفته! در واقع نمیدونه Domain مربوط به اون دانشگاه چیه! یه ایمیل یاهو یا جیمیل ازشون بذارم بد میشه؟

سلام،
عجب استادی که ایمیلش یادش نیست!
کلا ریکام جنبه آکادمیک داره و بنظرم خوب نیست که که ایمیل یاهو و جی میل یا هر ایمیل غیرآکادمیکی توی ریکام رفرنس داده بشه.
کاشکی حداقل ایمیل دانشگاه فعلیشون رو میدادن.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-11-2014, 12:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2014, 12:29 AM توسط atefeh_J.)
با سلام .
دوستان این متن را استاد راهنمای من نوشتن، می خواستم بدونم سطح ریکامندیشن خوبه یا ضعیفه؟ حتما باید یکی از ریکامندیشن ها از طرف استاد راهنما باشه یا میتونه از اشخاص دیگه هم باشه؟
By this letter I recommend ..... for continuing her PhD program at your university.I was her supervisor on M.Sc degree on ..which was about ..She was working self sustained on both experimtal and theoreticl part of her thesis.
She has the following courses with me:

She was one of my best students on the courses and I strongly recommend her for a PhD program on photonics and related topics
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-11-2014, 01:25 PM
(12-11-2014, 12:20 AM)'atefeh_J' نوشته: با سلام .
دوستان این متن را استاد راهنمای من نوشتن، می خواستم بدونم سطح ریکامندیشن خوبه یا ضعیفه؟ حتما باید یکی از ریکامندیشن ها از طرف استاد راهنما باشه یا میتونه از اشخاص دیگه هم باشه؟
By this letter I recommend ..... for continuing her PhD program at your university.I was her supervisor on M.Sc degree on ..which was about ..She was working self sustained on both experimtal and theoreticl part of her thesis.
She has the following courses with me:
She was one of my best students on the courses and I strongly recommend her for a PhD program on photonics and related topics

اين ركامنديشن خيلي كلي هست. الان بيشتر حالت تمپليت داره و بهتر بود در مورد ويژگي هاي شخصي شما به طور مشخص تري تعريف كنن. طوري بنويسن كه خواننده گروه بررسي بتونه تصويري از شما ببينه كه همراه بقيه مداركتون شما رو بهتر از رقبا ديده و انتخابتون كنه.
خيلي بهتر كه حداقل يكي از توصيه نامه ها از استاد راهنماتون باشه، بخصوص كه هيچ كس نمي تونه مثل استاد راهنما از توانايي هاي آكادميك شما تعريف كنه.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-11-2014, 09:50 PM
(12-11-2014, 01:25 PM)'ice' نوشته:
اين ركامنديشن خيلي كلي هست. الان بيشتر حالت تمپليت داره و بهتر بود در مورد ويژگي هاي شخصي شما به طور مشخص تري تعريف كنن. طوري بنويسن كه خواننده گروه بررسي بتونه تصويري از شما ببينه كه همراه بقيه مداركتون شما رو بهتر از رقبا ديده و انتخابتون كنه.
خيلي بهتر كه حداقل يكي از توصيه نامه ها از استاد راهنماتون باشه، بخصوص كه هيچ كس نمي تونه مثل استاد راهنما از توانايي هاي آكادميك شما تعريف كنه.

راستش من 2 تا توصیه نامه خیلی خوب دارم که کامل و به طور جزئی از مشخصاتم نوشتن البته برای کارهای پژوهشی که انجام دادم. 
با این که به ایشان خیلی سفارش کردم این متن را برام نوشتن!!! ایشون هم استاد راهنمام بودن هم چند تا درس باهاشون پاس کردم که نمره پایان نامه ام عالی شد (20)و نمره دروسمم خوب بود (17). به نظر شما دوباره پیگیری کنم؟ توصیه نامه آن لاین هم به همین صورت متنی باید پر کنند؟ خب اگه این جوری باشه و نکته منفی باشه توصیه نامه شان، بهتره اسمشان را نیارم جزو رفرنس ها، درسته؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-11-2014, 11:28 PM
(12-11-2014, 09:50 PM)'atefeh_J' نوشته:
راستش من 2 تا توصیه نامه خیلی خوب دارم که کامل و به طور جزئی از مشخصاتم نوشتن البته برای کارهای پژوهشی که انجام دادم. 
با این که به ایشان خیلی سفارش کردم این متن را برام نوشتن!!! ایشون هم استاد راهنمام بودن هم چند تا درس باهاشون پاس کردم که نمره پایان نامه ام عالی شد (20)و نمره دروسمم خوب بود (17). به نظر شما دوباره پیگیری کنم؟ توصیه نامه آن لاین هم به همین صورت متنی باید پر کنند؟ خب اگه این جوری باشه و نکته منفی باشه توصیه نامه شان، بهتره اسمشان را نیارم جزو رفرنس ها، درسته؟

ببینید. وقتی استادی قبول می کنند که واستون Recom بنویسن، دیگه این نگرانی ها وجود نداره. دلیلی وجود نداره که بخوان Recom شما رو بد بنویسن مگر اینکه از قبل تنشی بین شما وجود داشته باشه.  در این حالت اصلاً شما به ایشون مراجعه نمی کردید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mehrdadbala
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-12-2014, 01:09 AM
سلام دوستان 
لطف  میکنید نظرتون رو بگید

فایل‌های پیوست
.pdf   LoR-Financial Management.pdf (اندازه 64.09 KB / تعداد دانلود: 20)
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

08-12-2014, 01:25 AM
(08-12-2014, 01:09 AM)'mehrdadbala' نوشته: سلام دوستان 
لطف  میکنید نظرتون رو بگید

I was his teacher ....
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین xavier
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-12-2014, 11:10 AM
سلام، 
در فرم توصیه نامه یکی از دانشگاهها  بخشی هست با عنوان weaknesses که از اساتید می خواد نقاط ضعف رو بنویسند. استادام به من، مثل خیلی دیگه از دانشجوای ایرانی گفتن که خودت متن توصیه نامه رو بنویس. حالا توی این قسمت  برای توصیه نامه هایی که باید آماده کنم  باید چی بنویسم؟ که درد سر برام نشه، آخه به هر چی فکر می کنم می ترسم باعث ریجکت شدنم بشه.
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »