عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند زندگی در فنلاند هزینه زندگی در فنلاند

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه زندگی در فنلاند
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-09-2014, 01:26 PM
(06-09-2014, 01:10 PM)'نایینی' نوشته: میشه دو نفره و یا سه نفره خوابگاه بگیریم تا هزینه اجاره خونه نصف بشه ؟
من فقط نگران هزینه ها هستم می ترسم بعد از یک سال نتونم برا خودم کار پیدا کنم ؟

والا من دیدم بچه ها مثلا 3 نفره یک خونه به قیمت مثلا 600 یورو اجاره می کنند بعد هر کس یک اتاق را بر می داره 
و یا اینکه دیدم بعضی از بچه ها دو تایی در یک اتاق زندگی می کنند البته از جنس مخالف ولی هر کسی این را نمی پسنده و مشکلات بعدی داره
بنظر من در دو شهر تورکو و هلسینکی اگه یکم زرنگ باشی کار پیدا خواهی کرد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین نایینی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-09-2014, 02:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2014, 02:52 PM توسط نایینی.)
ممنون از راهنمایی های خوبت .
من هم این روش زندگی دونفر با جنس مخالف حتی در یک خونه را هم نمی پسندم . ترجیح میدم ایران باشم تا این طور زندگی کنم .
ببخشید من منظور شما از زرنگی را نفهمیدم . اگه زرنگی به معنا این چیزی که توایرانه باشه تملق و چاپلوسی نمی تونم
برا کشور های فنلاند نمره تافل مهمتره یا ایلتس؟
هزینه اپلای حدودا چقدره؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-09-2014, 03:21 PM
(06-09-2014, 02:35 PM)'نایینی' نوشته: ممنون از راهنمایی های خوبت .
من هم این روش زندگی دونفر با جنس مخالف حتی در یک خونه را هم نمی پسندم . ترجیح میدم ایران باشم تا این طور زندگی کنم .
ببخشید من منظور شما از زرنگی را نفهمیدم . اگه زرنگی به معنا این چیزی که توایرانه باشه تملق و چاپلوسی نمی تونم
برا کشور های فنلاند نمره تافل مهمتره یا ایلتس؟
هزینه اپلای حدودا چقدره؟

منظور از زرنگی ارتباط برقرار کردن با مردم و دوست پیدا کردن هست. چون اینجا باید یک نفر شما را توصیه کند تا کار را به شما بدهند.
در مورد نمره زبان فرقی نداره شما حداقل را داشته باشی کافی هست. مثلا ایلتس 6.5 یا تافل 92.
هزینه اپلای هزینه ترجمه مدارک+ ازمون زبان و ریپورت ان + تایید مدارک توسط سفارت هست. پارسال هر دانشنامه و ریز نمرات را با 30 یورو سفارت تایید می کرد مثلا من که لیسانس و فوق لیسانس داشتم 60 یورو بابت تایید مدارک برای هر دانشگاه به سفارت دادم. 
لطفا اگه در این باره باز سوالی داشتید در بخش مناسبتری بپرسید چون ارتباطی با هزینه زندگی در فنلاند ندارد

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین mahboob21
**
نقل قول

30-10-2014, 02:51 PM
سلام 
دوستانی که در فنلاند تحصیل می کنند لطفا راهنماییم کنند :
 هزینه 2 سال تحصیل + زندگی معمولی دانشجویی در فنلاند و دانشگاه التو  چه مقدار هست؟ در واقع میخوام بدونم حداقل میزان هزینه این 2 سال چقدر میشه؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-10-2014, 04:04 PM
(30-10-2014, 02:51 PM)'mahboob21' نوشته: سلام 
 هزینه 2 سال تحصیل + زندگی معمولی دانشجویی در فنلاند و دانشگاه التو  چه مقدار هست؟ در واقع میخوام بدونم حداقل میزان هزینه این 2 سال چقدر میشه؟
با تشکر

سلام بنظر من ماه اول سال اول 1200 تا 1400 یورو خرج میشه ماه های بعد بین 450 تا 500 ولی سال دوم هنگام تمدید ویزا باز هم 500 یورو هزینه اضافی دارید بنظر من در کل دو سال بین 12000 تا 13000 یورو خرج میشه 

نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-10-2014, 05:37 PM
(30-10-2014, 02:51 PM)'mahboob21' نوشته: سلام 
با تشکر

سلام
البته دوست عزیزم به سوال شما پاسخ دادن.من خواستم نظر خودم رو بگم که در بعضی موارد مخالف هست با جناب Saaaaam عزیز!
من خودم به شخصه ماه اول 500 یورو هزینه ام شد و سایرماه ها حوالی 400 یورو .هستن بچه های قدیمی تر که کمتر از 400 یورو هم هزینه میکنند.
در مجموع به هزینه ی مسکن شما خیلی بستگی داره.مثلا من هزینه ی خونم 250 یورو در ماه هست .در اسپو(شهری که دانشگاه آلتو در اون قرار داره) میشه با کمتر از 270 گیر اورد اگر از HOASخونه بگیرید.
در مورد هزینه ی ماه اولم که انقدر اختلاف هزینه ی من با دوستمون زیاد هست بخاطر اینکه من تقریبا هرچی ما یحتاج زندگیم بوده از ایران اوردم و خرید ان چنانی به جز چند قلم خوردنی نداشتم. 100 یورو پول دانشگاه هم دادم
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-10-2014, 07:16 PM
(30-10-2014, 05:37 PM)'rulany' نوشته:
سلام
البته دوست عزیزم به سوال شما پاسخ دادن.من خواستم نظر خودم رو بگم که در بعضی موارد مخالف هست با جناب Saaaaam عزیز!
من خودم به شخصه ماه اول 500 یورو هزینه ام شد و سایرماه ها حوالی 400 یورو .هستن بچه های قدیمی تر که کمتر از 400 یورو هم هزینه میکنند.
در مجموع به هزینه ی مسکن شما خیلی بستگی داره.مثلا من هزینه ی خونم 250 یورو در ماه هست .در اسپو(شهری که دانشگاه آلتو در اون قرار داره) میشه با کمتر از 270 گیر اورد اگر از HOASخونه بگیرید.
در مورد هزینه ی ماه اولم که انقدر اختلاف هزینه ی من با دوستمون زیاد هست بخاطر اینکه من تقریبا هرچی ما یحتاج زندگیم بوده از ایران اوردم و خرید ان چنانی به جز چند قلم خوردنی نداشتم. 100 یورو پول دانشگاه هم دادم
سلام فکر کنم بهتره یکم توضیح بدهم
1- ماه اول که من رسیدم 18 اگست بود و از من اجاره ماه اگست را گرفتن و تا چشم بهم زدم 6 سپتامبر اجاره ماه بعد را شارژ کردن که جمعا ماه اول هزینه ای معادل 550 یورو برای اجاره دادم
2- در شهر تورکو خوابگاه شما چه فرنیش باشه چه نباشه شما به یکسری لوازم اولیه مثل تشک پتو و ... احتیاج دارید حدود 40 تا 100 یورو در نظر بگیرید
3- برای بانک هم که گفتم در این شهر بانکهای اصلی مثل نوردیا و ... به ما ایرانی ها نت بانک نمی دهند لذا من مجبور شدم برای فینیش ای دی اقدام کنم که 52 یورو هزینه داشت
4- بانک اس پانکی هم برای عضویت که مزایایی مثل نداشتن هیچ هزینه ای و مزایایی مثل نت بانک و خرید اینترنتی و .. بود 100 یورو پرداخت کردم البته بعدا پس می دهند
5- هزینه خرید کلید دانشگاه یادتون باشه 25 یورو پرداختم
6- هزینه عضویت در اتحادیه دانشجویی 106 یورو 
 7- هزینه کارت دانشجویی 25 یورو 
8 - هزینه غذای دانشجویی ماه اول هر روز در دانشگاه و هر وعده 2,60 یورو حدود 70 یورو شد + برای صبحانه و شام هم حدود 60 یورو مواد غذایی خریدم
 9- بلیط اتوبوس هم چون بالای 31 سال بودم تخفیفی به من تعلق نگرفت و بلیط سه ماهه به قیمت 142 یورو خریدم
بقیه هزینه ها یادم نیست ولی جمعا 1200 تا 1400 یورو شد 

نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-10-2014, 11:54 PM
(30-10-2014, 07:16 PM)'saaaaam' نوشته: سلام فکر کنم بهتره یکم توضیح بدهم
1- ماه اول که من رسیدم 18 اگست بود و از من اجاره ماه اگست را گرفتن و تا چشم بهم زدم 6 سپتامبر اجاره ماه بعد را شارژ کردن که جمعا ماه اول هزینه ای معادل 550 یورو برای اجاره دادم
2- در شهر تورکو خوابگاه شما چه فرنیش باشه چه نباشه شما به یکسری لوازم اولیه مثل تشک پتو و ... احتیاج دارید حدود 40 تا 100 یورو در نظر بگیرید
3- برای بانک هم که گفتم در این شهر بانکهای اصلی مثل نوردیا و ... به ما ایرانی ها نت بانک نمی دهند لذا من مجبور شدم برای فینیش ای دی اقدام کنم که 52 یورو هزینه داشت
4- بانک اس پانکی هم برای عضویت که مزایایی مثل نداشتن هیچ هزینه ای و مزایایی مثل نت بانک و خرید اینترنتی و .. بود 100 یورو پرداخت کردم البته بعدا پس می دهند
5- هزینه خرید کلید دانشگاه یادتون باشه 25 یورو پرداختم
6- هزینه عضویت در اتحادیه دانشجویی 106 یورو 
 7- هزینه کارت دانشجویی 25 یورو 
8 - هزینه غذای دانشجویی ماه اول هر روز در دانشگاه و هر وعده 2,60 یورو حدود 70 یورو شد + برای صبحانه و شام هم حدود 60 یورو مواد غذایی خریدم
 9- بلیط اتوبوس هم چون بالای 31 سال بودم تخفیفی به من تعلق نگرفت و بلیط سه ماهه به قیمت 142 یورو خریدم
بقیه هزینه ها یادم نیست ولی جمعا 1200 تا 1400 یورو شد 

1-خوب اجاره اگوست میره تو حساب ماه آگوستت دیگه!! اجاره سپتامبر میره رو ماه سپتامبر دیگه!!!
2-تشک و تخت و ... که خوابگاه داشت . یه تو نیاز بود که ده یورو تهیه کردم از پیج های فیس بود مخصوص دانشجوهای TUT
3-این کارو نکردم!
4- Saastopanki باز کردم که البته چون زیر 25 سال بودم هزینه ای نداشت اصلا! حتی هزینه ی ماهانه هم کم نمیکنه. فینیش آی دی هم نیاز نداشت
5- خوب دانشگاه TUT کلید نداره و همه درها با کارت دانشجویی باز میشه!
6- هزینه عضویت 98 یورو
7-هزینه ی کارت دانشجویی 7 یورو
8-هر وعده 2.6 یورو ! البته اصراری نیست که همه روز دانشگاه غذا بخورم! تقریبا هفته ای 2 تا 3 روز خونه ام
9- 20 یورو کارت اتوبوس !!

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-10-2014, 02:24 AM
(30-10-2014, 11:54 PM)'rulany' نوشته:
1-خوب اجاره اگوست میره تو حساب ماه آگوستت دیگه!! اجاره سپتامبر میره رو ماه سپتامبر دیگه!!!
2-تشک و تخت و ... که خوابگاه داشت . یه تو نیاز بود که ده یورو تهیه کردم از پیج های فیس بود مخصوص دانشجوهای TUT
3-این کارو نکردم!
4- Saastopanki باز کردم که البته چون زیر 25 سال بودم هزینه ای نداشت اصلا! حتی هزینه ی ماهانه هم کم نمیکنه. فینیش آی دی هم نیاز نداشت
5- خوب دانشگاه TUT کلید نداره و همه درها با کارت دانشجویی باز میشه!
6- هزینه عضویت 98 یورو
7-هزینه ی کارت دانشجویی 7 یورو
8-هر وعده 2.6 یورو ! البته اصراری نیست که همه روز دانشگاه غذا بخورم! تقریبا هفته ای 2 تا 3 روز خونه ام
9- 20 یورو کارت اتوبوس !!
سلام والا این تفاوت هزینه زندگی در شهرهای مختلف هست و شرایط مختلف خوابگاه ها و زندگی است.
مثلا من در خوابگاهی که افر داشتم هیچی نبود مجبور شدم تخت - تشک - میز تحریر - صندلی و یک پولوپز و یک چند تا لوازم اشپزی و حتی چراق برای سقف اتاق و لامپ بخرم
و مزیت اصلی شهر تورکو کار دانشجویی بسیار هست و اینکه تقریبا 80 درصد دانشجوهای ایرانی و خارجی اینجا بدون نیاز به درامدی از ایران با کار دانشجویی هزینه خود را در می اورند حتی برخی هم پس انداز می کنند 

نقل قول  

آفلاین finnishland
**
نقل قول

14-03-2015, 01:38 AM
دانشگاه فندلاند هم که پولی شد
افسوس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »