عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها سنگاپور تحصیل در سنگاپور نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور
آفلاین oooemadiii
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-08-2014, 03:00 PM
Dear .....................,

We are pleased to inform you that you have been short-listed for a face-to-face interview in Singapore, for the Singapore International Graduate Award (SINGA) January 2015 intake. The interview will be held at 30 Biopolis Street, Matrix Building Level 3, Singapore 138671.

Your interview has been scheduled on 19 September 2014. Please confirm your attendance by replying to this email before 11 August 2014. More information about the interview time will be sent after your attendance is confirmed.

You may bring the original copies of the following documents for the interview and produce them IF requested. Please note that any document that is not in English must be accompanied by a translation of the document in English.
  • Passport or identity card
  • Original Bachelor’s and Master’s transcripts (If any)
  • Original Bachelor’s and Master’s Degree scrolls (If any)
  • Original GRE / TOEFL / IELTS / SAT I & II / GMAT / GATE results (If any)
  • Original awards / prizes and certificates (If any)
 A partial airfare for you to come to Singapore for the interview may be provided, subject to country from which you are originating your flight to Singapore.  If you are accepting the invitation to the interview, please proceed to make your flight arrangements. We would appreciate it if you could provide us the following flight details latest by 20 August 2014. Country you are flying from:Airline: Date of Arrival: Flight no.:  2 nights of accommodation (based on twin sharing) will be provided on 8 and 9 September 2014. Please inform us if you do not require accommodation; candidates who do not utilize the requested accommodation will have the cost deducted from their airfare subsidy (if any). Please note that accommodation and airfare subsidy will not be provided if full flight details are not provided by 20 August 2014.  We have also included a Frequently Asked Questions (FAQ) sheet for your reference.
We wish you all the best in your interview and hope to see you in Singapore. Thank you. Regards,Pris AngSINGA Office 

دعوت نامه هم ضمیمه اش شده بود
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-08-2014, 10:03 PM
(11-08-2014, 03:00 PM)'oooemadiii' نوشته: Dear .....................,
We are pleased to inform you that you have been short-listed for a face-to-face interview in Singapore, for the Singapore International Graduate Award (SINGA) January 2015 intake. The interview will be held at 30 Biopolis Street, Matrix Building Level 3, Singapore 138671.
Your interview has been scheduled on 19 September 2014. Please confirm your attendance by replying to this email before 11 August 2014. More information about the interview time will be sent after your attendance is confirmed.
You may bring the original copies of the following documents for the interview and produce them IF requested. Please note that any document that is not in English must be accompanied by a translation of the document in English.
  • Passport or identity card
  • Original Bachelor’s and Master’s transcripts (If any)
  • Original Bachelor’s and Master’s Degree scrolls (If any)
  • Original GRE / TOEFL / IELTS / SAT I & II / GMAT / GATE results (If any)
  • Original awards / prizes and certificates (If any)
 A partial airfare for you to come to Singapore for the interview may be provided, subject to country from which you are originating your flight to Singapore.  If you are accepting the invitation to the interview, please proceed to make your flight arrangements. We would appreciate it if you could provide us the following flight details latest by 20 August 2014. Country you are flying from:Airline: Date of Arrival: Flight no.:  2 nights of accommodation (based on twin sharing) will be provided on 8 and 9 September 2014. Please inform us if you do not require accommodation; candidates who do not utilize the requested accommodation will have the cost deducted from their airfare subsidy (if any). Please note that accommodation and airfare subsidy will not be provided if full flight details are not provided by 20 August 2014.  We have also included a Frequently Asked Questions (FAQ) sheet for your reference.
We wish you all the best in your interview and hope to see you in Singapore. Thank you. Regards,Pris AngSINGA Office 
دعوت نامه هم ضمیمه اش شده بود

خب خیلی تبریک میگم!!
ظاهراً شما جزو شرت لیستی ها هستی و بدون اینکه با استاد یا فردی قبلش مصاحبه داشته باشی مستقیم برای مصاحبه سینگا معرفی شدی. همه چی بسیار دقیق و شفاف ارائه شده. مدارکی که باید در صورت لزوم همراهت باشه و همه هزینه اقامتت هم پرداخت میکنن. و بخشی از هزینه پروازت هم همینطور اما به هر حال بهتره با خودت دلار داشته باشی که نگرانی خاصی نداشته باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین oooemadiii
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-08-2014, 10:15 PM
در صورتی که ما از هتل مد نظر اونها استفاده نکنیم چی؟ ایا هزینه اش از هزینه هواپیما کم میشه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-08-2014, 10:21 PM
(11-08-2014, 10:15 PM)'oooemadiii' نوشته: در صورتی که ما از هتل مد نظر اونها استفاده نکنیم چی؟ ایا هزینه اش از هزینه هواپیما کم میشه؟

دوست عزیز
هیچ متقاضی نمیتونه در خصوص هماهنگی های از پیش تعیین شده دخالتی داشته باشه. ضمن اینکه تنها اون رو شما نیستی که مصاحبه داری. متقاضیانی در همون مکان و بعد و قبل شما قراره حضور پیدا کنند. پس نمیتونن با هرکسی با توجه به نظر یا خواسته متقاضی تغییری در برنامه ها بدن. فکر نکنم چنین درخواستی مورد تایید قرار بدن.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین nedahoss
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-10-2014, 03:04 PM
سلام.
من مدت 3 هفته است که اومدم سنگاپور و از طریق کار همسرم ویزا کرفتم. تا اول ژانویه هم ددلاین ثبت نام بورس سینگاست. من تو توضیحات متوجه نشدم که فرمودین اول باید پذیرش بگیرم و استاد پیدا کنم؟ میشه راهنمایی کنید چطور؟ یعنی تا این کار انجام نشه نمیتونم فرم رو پر کنم و بفرستم؟ از رو سایت دانشگاه استاد انتخاب کنم و مکاتبه کنم؟
در قسمت مدارک لازم نوشته شده بود که مدرک زبان الزامی نیست اگه باشه بهتره. واقعا لازم نیست؟
ممنون میشم زود جوابم رو بدید. نمیدونم باید چی کار کنم.
مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

28-10-2014, 06:06 PM
(28-10-2014, 03:04 PM)'nedahoss' نوشته: سلام.
من مدت 3 هفته است که اومدم سنگاپور و از طریق کار همسرم ویزا کرفتم. تا اول ژانویه هم ددلاین ثبت نام بورس سینگاست. من تو توضیحات متوجه نشدم که فرمودین اول باید پذیرش بگیرم و استاد پیدا کنم؟ میشه راهنمایی کنید چطور؟ یعنی تا این کار انجام نشه نمیتونم فرم رو پر کنم و بفرستم؟ از رو سایت دانشگاه استاد انتخاب کنم و مکاتبه کنم؟
در قسمت مدارک لازم نوشته شده بود که مدرک زبان الزامی نیست اگه باشه بهتره. واقعا لازم نیست؟
ممنون میشم زود جوابم رو بدید. نمیدونم باید چی کار کنم.
مرسی

دروود.
اقدام کن اگر یک مقاله هم بتوانی بدهی و نمره زبان هم داشته باشی بیشتر خواهد شد. متاهل بودن هم حداقل برای سینگا نکته منفی نیست و خیلیها توانستند پذیرش بگیرند. رزومه نقش اول را دارد. 
البته استاد خودش بسیار نقش پررنگه. اما اگر پیدا هم نشد باید منتظر اعلام اسامی بورس بمونی. ضمناً  در سنگاپورپذیرش با فاند در مقطع فوق لیسانس بسیار دشوار است زیرا فاند در این مقطع کم یاب است.
نقل قول  

آفلاین nedahoss
**
نقل قول

28-10-2014, 06:22 PM
(28-10-2014, 06:06 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود.
اقدام کن اگر یک مقاله هم بتوانی بدهی و نمره زبان هم داشته باشی بیشتر خواهد شد. متاهل بودن هم حداقل برای سینگا نکته منفی نیست و خیلیها توانستند پذیرش بگیرند. رزومه نقش اول را دارد. 
البته استاد خودش بسیار نقش پررنگه. اما اگر پیدا هم نشد باید منتظر اعلام اسامی بورس بمونی. ضمناً  در سنگاپورپذیرش با فاند در مقطع فوق لیسانس بسیار دشوار است زیرا فاند در این مقطع کم یاب است.

سلام خیلی ممنون از پاسختون. متاسفانه متوجه منظورتون از اقدام کن نشدم. یعنی دنبال استاد بگردم؟ یا برم برای بورس اپلای کنم؟میشه لطفا یکم بیشتر توضیح بدید.
من فوق لیسانس میکروبیولوژی هستم و دو تا مقاله ISI دارم.
​خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین nedahoss
**
نقل قول

29-10-2014, 10:28 AM
(11-07-2014, 11:05 AM)aminjvd نوشته: سلام به دوستان. کسی هست در مورد مصاحبه سینگا اطلاعاتی داشته باشه؟
دیشب یکی از استادای دانشگاه نانیانگ سنگاپور (فکرکنم اصلا تو لیست استادای سینگا انتخابش نکرده بودم!!) بهم ایمیل زد که تو برای سینگا اپلای کرده بودی. توی زمینه های زیر علاقمند به کار هستی یا نه. از اونجایی که اون زمینه های که مطرح کرده بود تقریبا با کار من یکسان بود، گفتم بله. اونم کلی به وجد اومد و یه قرار مصاحبه پای اسکایپ برای هفته بعد برام گذاشت. بنظرتون اوکی میشه؟ (برای دکتری مهندسی صنایع)
یه آماری ازش گرفتم مثکه موقع مصاحبه قراره همزمان چهارتا استاد مصاحبه کنن!! چندنفر به یه نفر؟!
ممنون
سلام. میخواستم اگه وقت دارید منو راهنمایی کنید.
شما ابتدا فرم آنلاین برای بورس سینگا رو پر کردید و بعد یکی از استادا با شما تماس گرفتن؟
چیزی که من از اینجا متوجه شدم انگار ابتدا باید با یه استاد لینک شد بعد اپلای کرد؟ میشه راهنمایی کنید من چطور باید اقدام کنم؟ تو فرم سینگا لیست اساتید هست که باید انتخاب کنیم با کدوم مایل به همکاری هسایم؟
شما مدرک زبان داشتید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

29-10-2014, 04:48 PM
(28-10-2014, 06:22 PM)'nedahoss' نوشته:
سلام خیلی ممنون از پاسختون. متاسفانه متوجه منظورتون از اقدام کن نشدم. یعنی دنبال استاد بگردم؟ یا برم برای بورس اپلای کنم؟میشه لطفا یکم بیشتر توضیح بدید.
من فوق لیسانس میکروبیولوژی هستم و دو تا مقاله ISI دارم.
​خیلی ممنون

برای هر دو مورد اقدام کنید. عرض کردم با استاد شانست بالاتر خواهد رفت.
نقل قول  

آفلاین nedahoss
**
نقل قول

07-11-2014, 06:19 AM
سلام. روزتون بخیر. یه راهنمایی در مورد فرم سینگا میخواستم. در قسمت اطلاعات تحصیلی یه بخش Area of Study داره که رشته های تحصیلی تو اون قسمت مشخص میشه و جلوش یه قسمت Course of Study داره که توضیحی راجع بهش نداره. تو این قسمت چی باید وارد کنم؟ تعداد واحدهایی که گذروندم؟ یا زیر شاخه رشته تحصیلی؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »