عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT تجربیات آزمون‌های iBT تجربیات و سوالات مربوط به اعتراض روی نمره iBT

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تجربیات و سوالات مربوط به اعتراض روی نمره iBT
آفلاین rud
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-10-2014, 11:46 AM
سلام
خواستم به نمره تافل اعتراض بنویسم دیدم این جمله رو نوشته

Your scores cannot be reviewed if you have already requested that they be sent to an institution or agency.

یعنی اگر درخواست ارسال نمره  برای دانشگاهها داده باشیم نمیتونیم اعتراض بنویسیم؟؟؟!!!!
به نظر شما منظورش چیه؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-10-2014, 01:06 PM
(28-10-2014, 11:46 AM)'rud' نوشته: سلام
خواستم به نمره تافل اعتراض بنویسم دیدم این جمله رو نوشته
Your scores cannot be reviewed if you have already requested that they be sent to an institution or agency.
یعنی اگر درخواست ارسال نمره  برای دانشگاهها داده باشیم نمیتونیم اعتراض بنویسیم؟؟؟!!!!
به نظر شما منظورش چیه؟

ظاهرا که همین طوره! ولی به نظرم یه میلی به ETS بزنید و سوال کنید. نتیجه رو به ماهم اطلاع بدین!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین rud
**
نقل قول

29-10-2014, 09:30 AM
دوستان تا من به ای تی اس ایمیل بزنم و اینا جوابم رو بدند وقتم تموم میشه و تازه تو این قسمت نوشته تا 30 روز می شه اعتراض داد. این که خیلی مسخره است که من به خاطر اینکه از قبل دانشگاهی رو انتخاب کردم حالا حق اعتراض ندارم. (Your scores cannot be reviewed if you have already requested that they be sent to an institution or agency.)شاید منظورش اینه که پول ارسال نمره جدید و من باید بدم به دانشگاه؟ می شه لطفاً راهنمایی کنید؟ خیلی مهمه برام؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-10-2014, 12:15 AM
(31-10-2014, 12:01 AM)'rud' نوشته: دوستان می شه راهنمایی بفرمایید. یعنی کسی نیست که نظری داشته باشه؟؟؟؟؟!!!

خب دوست گرامی کسی تجربه نداره. شما باید تابحال میل میزدین یا اگر عجله داشتین یه زنگ به ای تی اس می زدین که خیلی هم فوری جواب می گرفتین
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-10-2014, 11:06 AM
(29-10-2014, 09:30 AM)'rud' نوشته: دوستان تا من به ای تی اس ایمیل بزنم و اینا جوابم رو بدند وقتم تموم میشه و تازه تو این قسمت نوشته تا 30 روز می شه اعتراض داد. این که خیلی مسخره است که من به خاطر اینکه از قبل دانشگاهی رو انتخاب کردم حالا حق اعتراض ندارم. (Your scores cannot be reviewed if you have already requested that they be sent to an institution or agency.)شاید منظورش اینه که پول ارسال نمره جدید و من باید بدم به دانشگاه؟ می شه لطفاً راهنمایی کنید؟ خیلی مهمه برام؟

من خودم یکبار می خواستم ری اسکور کنم و درخواست فرستاده بودم و بعد از یک مدتی زنگ زدم که ببینم چی شده گفتن که درخواستم نرسیده و دوباره باید بفرستم. منم چون می خواستم یکجا نمرم بفرستم از مسئولش پرسیدم که من می خواهم نمرم بفرستم و اونم گفت اگه اینکار بکنی نمی تونی ری اسکور کنی و منم تقاضای ری اسکور ندادم. احتمالا برای همه به اینصورت باشه و نمره اگه فرستاده بشه دیگه تجدید نظر نمی کنند. 
نقل قول  

آفلاین rud
**
نقل قول

01-11-2014, 08:52 AM
 فرید عزیز این یعنی دیگه که اعتراض نکنیم دیگه کلاً؟ حتی اگه دسته کم به افزایش نمره مون خوش بین باشیم. درسته؟
این یعنی تصحیح می کنند مجدد ولی به اون دانشگاههایی که ما فرستادیم rescore رو نمی فرستند ؟ (اگه ما برای جاهای دیگه بخواهیم بفرستیم میشه؟)
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-11-2014, 03:37 PM
(01-11-2014, 08:52 AM)'rud' نوشته:  فرید عزیز این یعنی دیگه که اعتراض نکنیم دیگه کلاً؟ حتی اگه دسته کم به افزایش نمره مون خوش بین باشیم. درسته؟
این یعنی تصحیح می کنند مجدد ولی به اون دانشگاههایی که ما فرستادیم rescore رو نمی فرستند ؟ (اگه ما برای جاهای دیگه بخواهیم بفرستیم میشه؟)

اعتراض که می تونی بکنی ولی اگر این قانون اجرا کنند، به اعتراضت ترتیب اثر نمی دهند. یعنی اصلا بررسی نمی کنند. اگه ایمیل بزنی می گنند که نمی تونی ری اسکور کنی. حالا باید ببینی کسایی که شرایط مشابه داشته چکار کردند و اگر فرستادند بررسی شده یا نه.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-11-2015, 11:54 PM
نمیدونم دقیقا جای این حرف اینجاس یا نه...به هر حال..
یکی از دوستام سر جلسه تافل دو نفر کنارش براشون یکم مشکل سیستمی پیش اومد و کمی تمرکزشو از دست داد...چند روزه به ets ایمیل اعتراضی زد...فک کنم 1 ماه بعد یک ووچر ناقابل براش فرستادن ک بفرما دوباره امتحان بده..
به هر حال اگه اینجور مشکلی پیش اومد البته خدای نکرده...بدونید اینجور قوانینی هم ETS داره ک اگه چند روزه بهشون ایمیل بزنید و اونها دوربینو چک کنن و تایید بشه شکایت شما..احتمال زیاد دوباره ووچر براتون میفرستن..

سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین rud
**
نقل قول

12-11-2015, 02:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2015, 04:37 AM توسط blur. دلیل ویرایش: پینگلیش )
سلام
آره منم همین مشکل برام بوجود اومد و اونا به من ووچر رایگان دادن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-06-2025، 11:04 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی