عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک ترجمه مدارك دانشگاه آزاد

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ترجمه مدارك دانشگاه آزاد
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-03-2012, 11:42 AM
(25-03-2012, 01:49 AM)fluid-mech نوشته: با سلام
من فارغ التحصیل شدم.اصل مدرک من 2 ماه دیگه میدن.من کارت پایان خدمت هم دارم.الان موقت دادن.ریز نمرات با اصل مدرک میدن یا الانم میتونم .
هزینه ترجمه مدرک چه مقداره؟
آیا همه کشورا ترجمه مدرک به انگلیسی میخوان؟

دوست عزیزم سلام!
در صورتی که از یکی از واحدهای دانشگاه آزاد فازغ التحصیل شده اید، به شما هیچ ریز نمره ای نخواهند داد تا اینکه دانشنامه اصلی شما به همان واحد دانشگاهی رسیده باشد!
وقتی که دانشنامه اصلی شما قابل تحویل به شما باشد، همان موقع می توانید درخواست ریزنمره فارسی کرده، (یک فیش برای بانک زبرجد)، برای شما ریز نمره رسمی فارسی صادر شده که آن را با فیش پرداختی و اصل دانشنامه به امور فارغ التحصیلان سازمان مرکزی، (پاسداران)، باید ببرید تا تاییدیه آنجا را هم داشته باشد!

در صورتی که خلوت باشه، 5 دقیقه کار داره، فقط یک نامه به ریز نمره اضافه می کنند که این ریز نمره رسمی است، همین!
موفق باشید!
(25-03-2012, 02:16 AM)MaMi نوشته: الان هم میتونید درخواست ریزنمرات بدهید، ریز نمراتی رو که دانشگاهتون تائید کرد میبرید (یا خود دانشگاه میفرسته) بین الملل دانشگاه آزاد که تائید کنه، بعد میبری دارالترجمه به تعداد لازم ترجمه میکنی
محمد عزیزم،
دانشجویان دانشگاه آزاد یا در حین تحصیل می تونند ریز نمره رسمی بگیرند یا بعد از گرفتن دانشنامه!
در بازه شروع فارغ التحصیلی (از زمانی که اولی مرحله فارغ التحصیلی را انجام دهند) تا زمانی که دانشنامه اصلی به واحد دانشگاهی نرسد، هیچ ریزنمره ای صادر نخواهد شد.
(25-03-2012, 03:46 AM)fluid-mech نوشته: اره دیگه چون من فقط انگلیسی بلدم پس برم حدود 10 تا ترجمه بگیرم
راستی مهر دادگستری هم الان بزنم یا نه؟
واینکه اینا ی وقت تاریخ انقضا که نداره؟
شما به محض اینکه دانشنامت قابل تحویل شد، درخواست ریز نمره بفرمایید، بعد تایید سازمان مرکزی را بگیرید، بعدش، هر زمان می تونید، هر چه تعدادی که خواستید ترجمه بگیرید!
طبق قانون، دارالترجمه ها فقط باید، ترجمه رسمی با مهر دادگستری انجام بدهند، (بماند که بعضی هاشون غیر رسمی هم ترجمه می کنند)! پیشنهاد می کنم، یکباره، مهر وزارت امور خارجه را هم بزنید!
همونطور که سعید عزیز هم گفت، ترجمه تاریخ انقضا نداره!
خوش و خرم باشید!Smile
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین aidin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2012, 01:36 PM
سلام من فارغالتحصیل کارشناسی ناپیوسته برق (کاردانی به کارشناسی) هستم.واسه پذیرش در مقطع فوق لیسانس ترجمه دانشنامه کاردانی وریز نمرات کاردانی ام هم لازمه؟یا همون ترجمه دانشنامه کارشناسی و ریزنمرات کارشناسی کافیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-07-2012, 03:44 PM
(04-07-2012, 01:36 PM)aidin نوشته: سلام من فارغالتحصیل کارشناسی ناپیوسته برق (کاردانی به کارشناسی) هستم.واسه پذیرش در مقطع فوق لیسانس ترجمه دانشنامه کاردانی وریز نمرات کاردانی ام هم لازمه؟یا همون ترجمه دانشنامه کارشناسی و ریزنمرات کارشناسی کافیه؟
دروود.
بله خیلی هم نیاز می باشد. واجب هم می باشد. بدلیل اینکه تعداد واحد هایی پاس شده در مقطع کارشناسی ناپیوسته با کارشناسی پیوسته متعادل نیست بنابراین باید ریز نمرات و دانشنامه ترجمه شود.

با سپاس
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-07-2012, 10:16 PM
سلام دوستان

قبلا دانشگاه آزاد گواهی جهت ارائه به دارالترجمه یا نمایندگی های امورخارجه صادر می کرد.
ولی من دو روز بود که هرچی پیگیری کردم برای گرفتن گواهی رتبه ممتازیم جهت ارائه به نمایندگی امورخارجه اصفهان، صادر نکردند.

گفتند، قانون شده که دیگه هیچ مکاتبه ای از سوی واحدهای دانشگاه آزاد با وزارت خانه ها، سفارت خانه ها، کنسول ها، کشورهای خارجی و دارالترجمه ها صورت نخواهد گرفت.

راه حلش مراجعه به معاونت بین الملل دانشگاه آزاد در تهران و درخواست گواهی مورد نظر هست.
خود معاونت بین الملل در صورت قابل صادر شدن گواهی با دانشگاه محل تحصیل مکاتبه می کنه، و دانشگاه گواهی مورد نیاز را برای معاونت بین الملل ارسال خواهد نمود. و دوستان باید از خود معاونت گواهی را دریافت کنند.

بالطبع زمان پروسه انجام این کار چند برابر گذشته خواهد شد.

موفق باشید
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

15-08-2013, 06:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-08-2013, 06:26 AM توسط mhz_ir.)
(18-03-2013, 12:12 PM)'MaMi' نوشته: در مورد ریزنمرات دانشگاه آزاد، تا جایی که من با روند کلی آشنایی دارم، به این صورت است که شما وقتی ریزنمرات رو از آموزش واحد خودتون دریافت کردید، باید ریزنمرات رو ببرید معاونت دانشجویی و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد (خ. پاسداران) و یک نامه تائیدیه دریافت کنید. سپس ریزنمرات رو همرا با نامه تائیدیه به دارالترجمه میبرید

من ریز نمراتم رو از دانشگاه گرفتم بردم معاونت دانشجویی و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد (خ. پاسداران) ولی اونا گفتن ما نمیتونیم این رو تایید کنیم!لازم به ذکر که من در مقطع ارشد هستم و فقط پایان نامه ام مونده ولی هنوز فارغ التحصیل نشدم ولی ریز نمرات رسمی میخاستم.
سوالم اینجاست یعنی کسی تا فارغ التحصیل نشده باشه نمیتونه ریزنمراتش رو تایید کنه برای ترجمه رسمی؟!
نقل قول  

آفلاین mani.mahvash
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-03-2014, 08:21 PM
سلام دوست عزیز
بله نیازه و همین طور باید بدونی که خیلی خیلی می تونه تو گرفتن پذیریش کمکت کنه
نقل قول  

آفلاین niima
**
نقل قول

27-10-2014, 12:52 AM
سلام دوستان. در مورد دارالترجمه وین و همینطور برلین کسی چیزی میدونه؟ شنیدم به تایید سفارت هم میرسونه
نقل قول  

آفلاین mahya.honey
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-11-2014, 01:16 AM
سلام دوست عزیز
اکثر دارالترجمه ها در صورت درخواست شما تایید سفارت هم می کنند.
از لحاظ هزینه بهتره به یکی از دارالترجمه های معتبر میدان انقلاب مراجعه کنید یا حداقل قیمت ها را مقایسه کنید.
نقل قول  

آفلاین samansoltani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-11-2015, 01:41 AM
دوستان من توی اکثر فروم‌ها خونده بودم که مدارک باید حتمن توسط خود دانشگاه آزاد ترجمه و ارسال بشه.
از اونجایی که من ددلاین‌های دم مرزی دارم و هزینه پست هم مطرح هست برام (آرامکس رو مد نظر دارم) می‌خوام خودم بدم ترجمه و همه مدارک رو یک جا خودم بفرستم.
با توجه به اینکه توی پست‌های ۸ و ۱۱ همین تاپیک گفته شد، مشکلی نیست من مدارک رو خودم ببرم برای ترجمه و به دانشگاه‌های مقصد با بقیه مدارک ارسال کنم؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین sanazz
**
نقل قول

31-01-2016, 03:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-01-2016, 03:17 PM توسط sanazz.)
(24-07-2012, 10:16 PM)amin_mb نوشته: سلام دوستان

قبلا دانشگاه آزاد گواهی جهت ارائه به دارالترجمه یا نمایندگی های امورخارجه صادر می کرد.
ولی من دو روز بود که هرچی پیگیری کردم برای گرفتن گواهی رتبه ممتازیم جهت ارائه به نمایندگی امورخارجه اصفهان، صادر نکردند.

گفتند، قانون شده که دیگه هیچ مکاتبه ای از سوی واحدهای دانشگاه آزاد با وزارت خانه ها، سفارت خانه ها، کنسول ها، کشورهای خارجی و دارالترجمه ها صورت نخواهد گرفت.

راه حلش مراجعه به معاونت بین الملل دانشگاه آزاد در تهران و درخواست گواهی مورد نظر هست.
خود معاونت بین الملل در صورت قابل صادر شدن گواهی با دانشگاه محل تحصیل مکاتبه می کنه، و دانشگاه گواهی مورد نیاز را برای معاونت بین الملل ارسال خواهد نمود. و دوستان باید از خود معاونت گواهی را دریافت کنند.

بالطبع زمان پروسه انجام این کار چند برابر گذشته خواهد شد.

موفق باشید
دانشگاه محل تحصیل من گواهی رتبه ممتازیم و داده اما دوبار رفتم سازمان مرکزی نه قسمت فارغ التحصیلی نه  اموزش گواهی من رو برای ترجمه تایید کردند گفتن همچین بخشنامه ای رو برای این مورد نداریم بدید ترجمه غیر رسمی کنند من رفتم دارالترجمه گفتند بوده مواردی که اینجور گواهی های تایید شده از طرف سازمان و ترجمه کردن.آیا شما یا دوستان کسی بوده که تونسته باشه تایید گواهی ممتازیشو از سازمان مرکزی برای ترجمه گرفته باشه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »