عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-10-2014, 05:07 PM
(24-10-2014, 04:52 PM)'prosperous' نوشته: سلام دوستان
من دوره تافل 1 رو گذرونده ام از روی کتاب دلتا listening speaking reading writing و همین طور لغت و گرامر. یعنی بیگانه نیستم با آزمون. اما جدی واس امتحان کار نکرده ام. از امروز میخام شروع کنم و اوایل بهمن آزمون بدم. به نظرتون حداقل کارهایی که تو این مدت محدود برای نمره خوب در آزمون باید انجام بدم چیه؟

حداقل کارهایی که باید انجام بشه کار کردن TPO ها و نت فول و نوشتن رایتینگه!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین prosperous
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-10-2014, 07:58 PM
(24-10-2014, 05:07 PM)'blur' نوشته:
حداقل کارهایی که باید انجام بشه کار کردن TPO ها و نت فول و نوشتن رایتینگه!

سلام
شما چه کتابایی رو واس من پیشنهاد میدید؟  همین کتاب دلتا خوبه؟ نوت فول چی هست؟ میشه توضیح بدین؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-10-2014, 08:36 PM
(24-10-2014, 07:58 PM)'prosperous' نوشته:
سلام
شما چه کتابایی رو واس من پیشنهاد میدید؟  همین کتاب دلتا خوبه؟ نوت فول چی هست؟ میشه توضیح بدین؟

این ها از نظر من بایدها بودن. هرچقدر مطالعه بیشتر مسلما بهتر. دلتارو که خوندین. بعدش می تونید کمبریج رو بخونید. بارونز هم خوبه البته بیشتر لسینینگش. نت فول بیشتر برا استراتژی های اسپیکینگش مطرحه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Shirinhk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-10-2014, 02:27 AM
سلام دوستان،
من ٤ سال پيش أزمون ielts جنرال دادم بانمره ٧، حالا ميخواهم دانشگاه برم و بايد ايلتس اكادميك با ٤ نمره ٧ داشته باشم، دوستي بهم گفته كه ibt راحت تر از دوباره ايلتس دادن هست، أيا شما هم پيشنهاد ميكنيد كه اينبار تأفل ibt بدم؟
اگر بله، چه منابعي رو مطالعه كنم؟ دو ماه هم فرصت دارم.
خيلي ممنونم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-10-2014, 01:09 PM
(28-10-2014, 02:27 AM)'Shirinhk' نوشته: سلام دوستان،
من ٤ سال پيش أزمون ielts جنرال دادم بانمره ٧، حالا ميخواهم دانشگاه برم و بايد ايلتس اكادميك با ٤ نمره ٧ داشته باشم، دوستي بهم گفته كه ibt راحت تر از دوباره ايلتس دادن هست، أيا شما هم پيشنهاد ميكنيد كه اينبار تأفل ibt بدم؟
اگر بله، چه منابعي رو مطالعه كنم؟ دو ماه هم فرصت دارم.
خيلي ممنونم

برای مقایسه بین تافل و آیلتس به این تاپیک مراجعه کنید. برای دوماه شما TPO هارو تا اونجا که می تونید و همین طور نت فول رو کار کنید
مولانا
نقل قول  

آفلاین سهیل توفیقی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-10-2014, 03:44 PM
(17-10-2014, 12:41 PM)'blur' نوشته:
iBT معتبرتره چون بخش اسپیکینگ داره. هرچند بطور معمول دانشگاه ها هردورو قبول دارن. برای TA دادن معمولا دانشگاه ها به نمره اسپیکینگ نگاه می کنن و اگر تافل کاغذی داده باشین احتمالا ازتون بخوان یه امتحان اسپیکینگ بدین. PBT کلا بتدریج داره از روند خارج میشه.اینجارو هم ببینید. شما میتونید مهارت تایپتون رو تقویت کنید
درود'من در حین خوندن کتاب وبعضی وقت ها وقتی میخوام معنی کلمات رو از دیکشنری در بیارم با بعضی کلمات دیگه متوجه میشم که باعث میشه معنی جمله رو نفهمم وتعدادشون هم زیاده واز اونجاییکه من دارم ۴۵۰ رو میخونم خب نمیشه همشون رو تبدیل به فلاش کارت کرد طبیعتا با این وضع فقط وقت میشه معناشون نمی‌رو به صورت مقطعی از دیکشنری دید'حالا بااین کلمات باید چیکارکرد?باید جایی یادداشت کرد?

ان فدر شکست میخورم تا شکست دادن را بیاموزم.s:t
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-10-2014, 06:54 PM
آقای توفیقی دوتا نکته هست: اول اینکه اصلا پی این نباشید که همه جا تو متنی که می خونید تو یه جمله معنی همه کلمات رو بفهمید رو مفهوم تمرکز کنید. چون در غیراینصورت تمرکز فقط بر لغات خواهد بود و در درک کلیت متن دچار مشکل میشید و کند جلو میرید.
ولی یه حالتیه که دیگه اصلا مفهوم جمله رو بدون لغت نمی گیرید در اینصورت معنی لغت رو ببینید و  اونهایی که زیاد تکرار میشن رو وارد لایتنر کنید. اگر از نرم افزار استفاده کنید خیلی راحت می تونید وارد کنید.
مولانا
نقل قول  

آفلاین Shirinhk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-10-2014, 09:43 PM
خيلي از پاسختون ممنونم
ولي أين tpo ها كه فرموديد دقيقا چيه و كجا ميتونم پيداش كنم؟!!!
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-10-2014, 11:00 PM
(31-10-2014, 09:43 PM)'Shirinhk' نوشته: خيلي از پاسختون ممنونم
ولي أين tpo ها كه فرموديد دقيقا چيه و كجا ميتونم پيداش كنم؟!!!

آزمون های آزمایشی تافل

مولانا
نقل قول  

آفلاین saraT
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-11-2014, 04:50 PM
سلام بر همه دوستان عزیز...

من تا 3 ماه دیگه باید TOEFL بدم و اگه نمره کمتر از 90 بیارم تمام Application هام واسه دانشگاه هایی که Apply کردم به باد میره. رشته م مهندسی هوافضاست هم ارشد هم لیسانس . سطح زبانم متوسطه . زیاد listening گوش ندادم و به حسابی بخور و نمیر از پس کارای زبانم تا الان بر اومدم. اگه لطف کنید به من اطلاعات خوب بدید و اینکه ایا به نظرتون میشه تو این سه ماه 90 بگیرم ؟ لطفا کمک کنید به شدت استرس دارم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 48 بعدی »