عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا سفر برای گرفتن ویزای آمریکا گرفتن ویزای ترکمنستان برای مصاحبه سفارت امریکا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن ویزای ترکمنستان برای مصاحبه سفارت امریکا
آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-04-2013, 11:17 PM
سلام دوستان، اطلاعات اینجا که تکمیله، فقط من بار اولی که رفتم سفارت برای ویزا، سر اون فرم اول خیلی معطل شدم، جناب دولت ؛) که مسئول این کارند فرمودند که نداریم و از همین آدمهایی که میان یه دونه بگیر، نشون به اون نشون که از 9:30 تا 11 هرکی می اومد بهش می گفتم، آقا/خانم یه فرم به من بده ثواب داره Smile حالا اینجا می ذارمش که به درد من دچار نشین. این فرم درخواستیه که تو مراجعه اول باید تحویل بدین، اصلش هم همینقدر بی کیفیت بود، می شه از خونه پرش کنین و عکس رو هم بچسبونین که دیگه اونجا راحت باشین.

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-04-2013, 11:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2013, 11:27 AM توسط Simon2007.)
چند نكته به ذهنم رسيد بد نيست بدونيد. سال 2008 واحد پول منات تغيير كرده. اگر منات ميخريد يا به عنوان باقيمانده بهتون ميدن تاريخش نبايد از 2009 كمتر باشه. منات قبلي عكس صفرمرادنيازف بوده كه الان ندارم برات,ن بزارم. تو گوگل سرچ كنيد ببينيد. خصوصا اون باجه ي تو مرز يا شخصي كه وروديه رو ميگيره ممكنه از عدم اطلاع شما استفاده كنن. حواستون باشه. ضمنا سفارت تركمنستان به دلار نو حساسه./ اگر كهنه يا تاريخش مال 2006 به عقب تر باشه ممكنه نگيرن ازتون. در مورد دلارهاي قديمي يا كهنه كه رو دستتون مونده ببريد همه رو به سفارت آمريكا بدين. اونا پول رايجشونه با نو كهنه اش زياد كار كردن. براشون نو بودن خيلي مهم نيست. اگر براي ويزا تشريف ميبريد بنظر من بد نيست زود به ايران بر نگرديد و اين 2-3 روز رو واقعا استفاده كنيد. درسته تركمنستان خيلي به اندازه ي ايران ديدني نداره اما بازم يه جاي جديده با مردماني جديد. بنظرم با خوشي و گشت و گذار همراه باشه سفرتون استرس سفارت كامل تخليه ميشه. [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] به اين فكر كنيد شايد اين آخرين باري باشه كه اين تيكه از زمين رو بازديد ميكنيد.شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]

آدرس سفارت ايران در عشق آباد: خيابان تهران شماره ي 3 
تلفن تماس از ايران با سفارت ايران در عشق آباد: 4-349361-0099312
تلفن تماس از عشق آباد با سفارت ايران : 4-349361-80012
اين تلفن ها رو همراه خود داشته باشيد قبل حركت به خانواده هم بديد تا سفر خوب و با خيال راحتي داشته باشيد. 

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین s_mahmoud
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-06-2013, 11:55 PM
آقا منم گفتم یه تاکید دوباره اینجا داشته باشم. من امروز ویزام رو با توجه به اطلاعاتی که دوستان لطف کردن گذاشتن گرفتم. فقط اول اینکه اگه حدود 8:30 اونجا باشین بهتره چون کارتون عوض 11 تا 13 همون 10 تا  10:30 انجام می شه. دیگه اینکه برای همراه نیازی به دعوت نامه و این چیزا نیست همین امروز یه خانمی که با همراه می خواست بره بدون هیچ مشکلی ویزا گرفت در حالیکه با چند تا آژانس صحبت کرده بودن و یه قیمت های عجیب و غریب برای گرفتن ویزا از سفارت خواسته بودن ازشون به علاوه یه مراحل عجیب غریب تری رو هم گفته بودن بایستی انجام بشه؛ در حالیکه کارشون کاملا مشابه من و بچه های دیگه انجام شد.
نقل قول  

آفلاین asal4726
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-10-2013, 12:42 AM
دوستان یک سوال :
همراه خانم مجرد کی باید باشه؟؟ حتما پدرش؟؟ میتونه با مادرش بره؟؟ میتونه با یک دوست بره؟؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-10-2013, 04:04 AM
(18-10-2013, 12:42 AM)'asal4726' نوشته: دوستان یک سوال :
همراه خانم مجرد کی باید باشه؟؟ حتما پدرش؟؟ میتونه با مادرش بره؟؟ میتونه با یک دوست بره؟؟

بله فقط اگر مرد همراهتونه بايد پدر برادر همسر باشه. با دوست مادر خواهر هم ميتونيد تشريف ببريد. اتفاقا خوبه كه نفر همارهتونم رو نامه ي سفارت وقت ميگيره ميتونه 3 روز از عشق آباد بازديد كنه.

شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین cheragh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-02-2014, 02:30 AM
سلام, کسی میدونه گرفتن ویزای ترکمنستان رو حدودا باید چقدر وقت براش در نظر بگیریم؟ من 15 روز تا مصاحبه دارم به نظرتون کافیه یا وقت مصاحبه ام رو عقب بندازم؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-02-2014, 02:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2014, 02:36 AM توسط Simon2007.)
(20-02-2014, 02:30 AM)'cheragh' نوشته: سلام, کسی میدونه گرفتن ویزای ترکمنستان رو حدودا باید چقدر وقت براش در نظر بگیریم؟ من 15 روز تا مصاحبه دارم به نظرتون کافیه یا وقت مصاحبه ام رو عقب بندازم؟

سلام 

بايد همه چيز خيلي رو زمان پيش بره و خللي نباشه تا برسيد. خيلي زمانتون تنگه. و اگر چيزي پيش بياد شما وقتتون رو از دست ميدين. ممكنه هم همه چي دقيقه ي 90 به خوبي پيش بره. در كل اينطور كارها رو به اين حاشيه ي كم برنامه ريزي نكنيد بهتره. اگر زمان ديگه بريد به دانشگاه ميرسيد كمي عقب بندازيد. من به همه توصيه ميكنم براي ويزاي تركمنستان 1 ماه زودتر اقدام كنند تا اعصابشون مورد آزار قرار نگيره. بازم هرجور خودتون صلاح ميدونيد.شادزي

نقل قول  

آفلاین cheguevara
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-10-2014, 01:13 PM
سلام دوستان من برای ۱۳ نوامبر وقت دارم.سفارت تهران بسته هست.ایا از طریق کنسول مشهد با وقت سفارت تمریکا ویزای ترکمنستان میدهند؟
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2