عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
آفلاین نایینی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-09-2014, 12:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-09-2014, 12:55 PM توسط نایینی.)
یعنی سابقه کاریم را هم ترجمه کنم و جز مدارک ببرم سفارت ؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

12-09-2014, 06:16 PM
(12-09-2014, 12:52 PM)'نایینی' نوشته: یعنی سابقه کاریم را هم ترجمه کنم و جز مدارک ببرم سفارت ؟

سلام دوست خوب
بعضی از دوستان ارائه کردند برخی هم نه
من شخصا دادم بنظرم اثر + داشت 30 روزه ویزام رسید!
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین kardkond
**
نقل قول

10-10-2014, 01:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-10-2014, 03:00 PM توسط kardkond.)
سلام
ایشالا که خوب و سلامت باشید
سابقه کار تو پذیرش فنلاند تاثیر داره یا نه..؟ اگه داره همین که تو رزومه باشه کافیه یا باید نامه از تامین اجتماعی یا اون شرکتی که توش کار کردیم تهیه کنیم...؟؟ 
یه سوال دیگه ،لیسانس IT دانشگاه آزاد ،معدل 14.78 هستم با 3 سال سابقه و 26 سالم هست... مقاله اینا هم کلا هیچی... Big Grin
دارم میخونم واسه IELTS ، امتحانم 10 Jan هست ، با توجه به زمان دو هفته ای واسه اعلام نتایج و پست ، فکر میکنید با تجربه ای ک دارید ، به ددلاین 30 Jan میرسم...؟؟؟(من شیراز ساکنم) و اینکه واسه 5 تا دانشگاه  aalto , oulu , lut, eastern , tampere technology می خوام اقدام کنم.. در رشته خودم... انتخاب ها خوبن ؟ زیاد نیستن ؟ و چقدر شانس دارم با شرایطی که دارم... امسال هم همه دانشگاه ها مهر سفارت میخوان ، عاقلانه هست واسه 5 تا اقدام کنم با توجه به اینکه از این 5 تا ، 2 تاش جزو UAF نیست و باید مستقیم به خود دانشگاه پست کنم...؟؟؟
بسیار ممنون از وقتی که میذارید...
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-10-2014, 12:02 AM
(10-10-2014, 01:57 PM)'kardkond' نوشته: سلام
ایشالا که خوب و سلامت باشید
سابقه کار تو پذیرش فنلاند تاثیر داره یا نه..؟ اگه داره همین که تو رزومه باشه کافیه یا باید نامه از تامین اجتماعی یا اون شرکتی که توش کار کردیم تهیه کنیم...؟؟ 
یه سوال دیگه ،لیسانس IT دانشگاه آزاد ،معدل 14.78 هستم با 3 سال سابقه و 26 سالم هست... مقاله اینا هم کلا هیچی... Big Grin
دارم میخونم واسه IELTS ، امتحانم 10 Jan هست ، با توجه به زمان دو هفته ای واسه اعلام نتایج و پست ، فکر میکنید با تجربه ای ک دارید ، به ددلاین 30 Jan میرسم...؟؟؟(من شیراز ساکنم) و اینکه واسه 5 تا دانشگاه  aalto , oulu , lut, eastern , tampere technology می خوام اقدام کنم.. در رشته خودم... انتخاب ها خوبن ؟ زیاد نیستن ؟ و چقدر شانس دارم با شرایطی که دارم... امسال هم همه دانشگاه ها مهر سفارت میخوان ، عاقلانه هست واسه 5 تا اقدام کنم با توجه به اینکه از این 5 تا ، 2 تاش جزو UAF نیست و باید مستقیم به خود دانشگاه پست کنم...؟؟؟
بسیار ممنون از وقتی که میذارید...

سلام دوست خوب
سابقه کار تاثیر مثبت داره ولی نیازی به سوابق بیمه نیست و در مورد نمره زبان تاجایی که من میدونم بسته به دانشگاه ممکنه تا یک ماه بعد ددلاین هم بشه فرستاد باید از دانشگاه بپرسی
والا رقابت زیاد شده من پارسال سه تا دانشگاه اپلای کردم یکی قبول شدم البته رشته های مهندسی شرایط خیلی بهتر هست تا رشته من
چک کنید پارسال دانشگاه واسا مثلا من باید مدارک مستقیم پست می کردم ولی امثال شنیدم امده جزوه UAF حتما چک کنید بنظر من حداقل سه دانشگاه اپلای کنید

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین kardkond
**
نقل قول

11-10-2014, 01:14 AM
(11-10-2014, 12:02 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام دوست خوب
سابقه کار تاثیر مثبت داره ولی نیازی به سوابق بیمه نیست و در مورد نمره زبان تاجایی که من میدونم بسته به دانشگاه ممکنه تا یک ماه بعد ددلاین هم بشه فرستاد باید از دانشگاه بپرسی
والا رقابت زیاد شده من پارسال سه تا دانشگاه اپلای کردم یکی قبول شدم البته رشته های مهندسی شرایط خیلی بهتر هست تا رشته من
چک کنید پارسال دانشگاه واسا مثلا من باید مدارک مستقیم پست می کردم ولی امثال شنیدم امده جزوه UAF حتما چک کنید بنظر من حداقل سه دانشگاه اپلای کنید

سلام
ممنون از راهنماییتون...
درباره سابقه : گواهی نامه از شرکت هم لازم نیست..؟؟ یعنی اثبات ادعا لازم ندارن..؟؟
درباره مدرک زبان :به همه دانشگاه ها میل زدم ، دانشگاه Tampere  Technology  و Jyvaskyla فقط گفتن میتونی بعدا هم ارائه بدی ، بقیه گفتن نمیشه..
از چند تا شرکت پستی سوال کردم ، گفتن 3-4 روزه میرسه ، اگه همین 3-4 بیشتر طول نکشه و زبان هم سر 2 هفته جوابارو بدن ، احتمالا مشکل خاصی پیش نیاد...
با توجه به تجربیات شما ، این تاریخ ها درست هست یا مقدار خطاش بیشتر هست...؟؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-10-2014, 02:22 AM
(11-10-2014, 01:14 AM)'kardkond' نوشته:
سلام
ممنون از راهنماییتون...
درباره سابقه : گواهی نامه از شرکت هم لازم نیست..؟؟ یعنی اثبات ادعا لازم ندارن..؟؟
درباره مدرک زبان :به همه دانشگاه ها میل زدم ، دانشگاه Tampere  Technology  و Jyvaskyla فقط گفتن میتونی بعدا هم ارائه بدی ، بقیه گفتن نمیشه..
از چند تا شرکت پستی سوال کردم ، گفتن 3-4 روزه میرسه ، اگه همین 3-4 بیشتر طول نکشه و زبان هم سر 2 هفته جوابارو بدن ، احتمالا مشکل خاصی پیش نیاد...
با توجه به تجربیات شما ، این تاریخ ها درست هست یا مقدار خطاش بیشتر هست...؟؟
انشاله نمره زبانت بموقع برسه 
در مورد سابقه کار یک نامه از شرکت بگیر که در ان شرح وظایف و سمتت باشه بعد بده ترجمه همراه مدارکت برای دانشگاه ها موقع اپلای بفرست کافیه

نقل قول  

آفلاین kardkond
**
نقل قول

11-10-2014, 09:52 AM
سلام دوستان....
یه سوال دیگه برام پیش اومده... 
من الان مدارک و دادم ترجمه ، IELTS رو هنوز امتحان ندادم ، اگه خدایی نکرده ، نمره لازم رو نیارم ، از همین مدارک ترجمه شده و مهر دادگستری خورده و مهر سفارت خورده ، میتونم سال دیگه استفاده کنم یا باید دوباره این روال طی بشه...؟؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

11-10-2014, 10:44 AM
(11-10-2014, 09:52 AM)'kardkond' نوشته: سلام دوستان....
یه سوال دیگه برام پیش اومده... 
من الان مدارک و دادم ترجمه ، IELTS رو هنوز امتحان ندادم ، اگه خدایی نکرده ، نمره لازم رو نیارم ، از همین مدارک ترجمه شده و مهر دادگستری خورده و مهر سفارت خورده ، میتونم سال دیگه استفاده کنم یا باید دوباره این روال طی بشه...؟؟

سلام دوست عزیز 
بله امکانش هست ولی انشاله به یاری خدا نمره لازم را می اورید همت کنید می توانید انشااله

نقل قول  

آفلاین kardkond
**
نقل قول

14-10-2014, 11:47 AM
پیرو صحبت های قبلی این متن مال دانشگاه Oulu هست...
All language test results must arrive at University Admissions Finland by30 January 2015. It is always the applicant’s responsibility to make testing arrangements for her/himself and to make sure the test results are delivered on time. Be advised that it may take several weeks before the test results are published, and thus we recommend you to book your test well in advance.
خیلی تهدید آمیز نوشته که باید تا تاریخ مورد نظر برسه... اون فرجه برای تکمیل نقص پرونده منظورمه....

نقل قول  

آفلاین kardkond
**
نقل قول

14-10-2014, 12:27 PM
اینم مال Aalto هست...
If you notice that some documents are missing from your application, you need to deliver them by the given deadline.
وقت اضافه تر نمیدن مثکه...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 22 بعدی »