عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-09-2014, 01:26 AM
می تونید به انحمن روادید ایتالیا مراجعه کنید.
(11-09-2014, 12:10 AM)'سمانه۶۳' نوشته: سلام
من برای مصاحبه یک پوزیشن دکتری دعوت شدم، به یه دانشگاه تو ایتالیا، برای ویزا چه باید بکنم؟ می تونم سه هفته ایی ویزا بگیرم؟؟؟
مرسی

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین darkboy
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-09-2014, 03:36 PM
سلام
نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم
تو دانشگاه سراسری این امکان وجود داره که برای افزایش معدل, واحد های اضافه و بیشتر از 140 واحد نرمال برداری ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-09-2014, 04:07 PM
به نظرم می تونید در این انجمن موضوع جدیدی با عنوان "آمکان جبران معدل از راه برداشتن واحدهای اضافه" ایجاد کنید و سوالتون رو بپرسید.

(24-09-2014, 03:36 PM)'darkboy' نوشته: سلام
نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم
تو دانشگاه سراسری این امکان وجود داره که برای افزایش معدل, واحد های اضافه و بیشتر از 140 واحد نرمال برداری ؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین javad90
**
نقل قول

26-09-2014, 05:13 PM
من امسال میخوام برای چند موقعیت ارشد تو اروپا اپلای کنم. از اونجایی که تو بعضی از این دانشگاه ها دو، سه یا حتی چهار رشته مناسب برای من وجود داره یه سوال برام پیش اومده.
برای پر کردن فرم اپلای که به نظر میرسه باید برای مثلا هر سه رشته فرم رو پر کنم ولی سوالم در رابطه ارسال مدارک هست، آیا باید مدارک (شامل نمره زبان و مدارک دانشگاهی و ...) رو به تعداد رشته ها ارسال کنم یا ارسال یک نسخه کافیه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-09-2014, 09:24 PM
(26-09-2014, 05:13 PM)'javad90' نوشته: من امسال میخوام برای چند موقعیت ارشد تو اروپا اپلای کنم. از اونجایی که تو بعضی از این دانشگاه ها دو، سه یا حتی چهار رشته مناسب برای من وجود داره یه سوال برام پیش اومده.
برای پر کردن فرم اپلای که به نظر میرسه باید برای مثلا هر سه رشته فرم رو پر کنم ولی سوالم در رابطه ارسال مدارک هست، آیا باید مدارک (شامل نمره زبان و مدارک دانشگاهی و ...) رو به تعداد رشته ها ارسال کنم یا ارسال یک نسخه کافیه؟

لطفا در انجمن پست مدارک یک موضوع جدید با عنوان «ارسال مدارک برای رشته‌های مختلف یک دانشگاه» ایجاد کنید و سوال‌تون رو در اونجا بپرسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

30-09-2014, 11:55 AM
دوستان، راجع تبدیل معدل به Academic average توضیح بدهید. سایتهای مختلف روشهای مختلفی رو بیان کردن و نتایج متفاوتی رو طبعاً در پی داره.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-09-2014, 07:07 PM
به نظرم می تونید سوال تون رو در همون انجمن مدارک تحصیلی مطرح کنید. در کل نظام آموزشی کشورهای مختلف و حتی دانشگاه های مختلف در نمره دهی متفاوت هست و وقتی صحبت مقایسه اینها باشه همیشه اختلاف نظر وجود خواهد داشت. باید ببینید اون نهادی که دارید برای اون اقدام می کنید چه ارزیابی از نظام آموزشی ایران رو قبول داره. وبسایت اون نهاد یا دانشگاه رو نگاه کنید اگر مقیاس و روش خاصی رو برای محاسبه ارائه دادن که همون رو استفاده کنید اگر ندادن از یکی از روش های معمول تبدیل کنید. به نظرم برای سادگی همین طور به صورت خطی هم می تونید معدلتون از 20 رو به معدل از 4 تبدیل کنید. اون نهادها خودشون هم ترحمه ریزنمرات رو می بینند و نمرات رو بر اساس سیستم ارزشیابی خودشون تبدیل می کنند.
(30-09-2014, 11:55 AM)'Andre' نوشته: دوستان، راجع تبدیل معدل به Academic average توضیح بدهید. سایتهای مختلف روشهای مختلفی رو بیان کردن و نتایج متفاوتی رو طبعاً در پی داره.

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

30-09-2014, 07:15 PM
(30-09-2014, 07:07 PM)'M1KE' نوشته: به نظرم می تونید سوال تون رو در همون انجمن مدارک تحصیلی مطرح کنید. در کل نظام آموزشی کشورهای مختلف و حتی دانشگاه های مختلف در نمره دهی متفاوت هست و وقتی صحبت مقایسه اینها باشه همیشه اختلاف نظر وجود خواهد داشت. باید ببینید اون نهادی که دارید برای اون اقدام می کنید چه ارزیابی از نظام آموزشی ایران رو قبول داره. وبسایت اون نهاد یا دانشگاه رو نگاه کنید اگر مقیاس و روش خاصی رو برای محاسبه دادن که همون رو استفاده کنید اگر ندادن از یکی از روش های معمول تبدیل کنید. به نظرم برای سادگی همین طور به صورت خطی هم می تونید معدلتون از 20 رو به معدل از 4 تبدیل کنید. اون نهادها خودشون هم ترحمه ریزنمرات رو می بینند و نمرات رو بر اساس سیستم ارزشیابی خودشون تبدیل می کنند.

در واقع اینجا به درصد خواسته شده و جهت راهنمایی و محاسبه لینک زیر درج شده است.
http://en.wikipedia.org/wiki/Grading_(education)#Canada
با نگاهی که به صفحات سایتهای مختلف داشتم، لینک زیر را مفید دیدم.
http://en.wikipedia.org/wiki/Academic_gr...ted_States
منطقیه که جز این نمیتونه باشه. مثلاً 4.0 برابر 100-90.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین مهندس شیمی
**
نقل قول

30-09-2014, 07:16 PM
سلام . من برای حق الزحمه پایان نامه ام که طرح تحقیقاتی بود با استادم به مشکل خوردم . کی میتونه برای مشاوره کمکم کنه ؟
با تشکر

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-09-2014, 07:42 PM
همونطور که گفتم دست کم تا جایی که من اطلاع دارم یک نظام واحدی که در همه جا پذیرفته شده باشه وجود نداره و به نظرم به طور پیش فرض قرار نیست دانشجوها با جزئیات محاسبه نمره در کشور مفصد آشنایی داشته باشند. درستش این هست که اونها نمرات خودشون رو در مقیاس نظام آموزشی خودشون ارائه کنند و تبدیل رو به طرف مقابل واگذار کنند.

دقیقا مثل تافل و آیلتس که ممکنه یک معیارهای تقریبی رو برای تبدیل ارائه کرده باشن ولی سایت دانشگاه ها معیارهای متفاوتی رو برای معادلسازی این دو داده باشن. شما می بایست نمره خودتون در یکی از اینها رو اعلام کنید دیگه اینکه چه معادلسازی صورت می گیره به معیارهای اون دانشگاه یا نهاد بستگی داره.

برای تبدیل به مقیاس 100 هم به نظرم معدل تون از 20 رو ضربدر 5 کنید. برای هر مقیاس دیگه ای هم به طور مشابه. اگر حوصله دارید از محدوده های معرفی شده استفاده کنید. اختلاف این دو روش برای معدل های متوسط ناچیز هست ولی برای کسانی که معدل های خیلی پایین در حدود 11-10 دارند بیشتر میشه ولی با توجه به اینکه در هر حال کمتر از 75% میشه معمولا تفاوت چندانی در تصمیم گیری دانشگاه نمی گذاره.
(30-09-2014, 07:15 PM)'Andre' نوشته:
در واقع اینجا به درصد خواسته شده و جهت راهنمایی و محاسبه لینک زیر درج شده است.
http://en.wikipedia.org/wiki/Grading_(education)#Canada
با نگاهی که به صفحات سایتهای مختلف داشتم، لینک زیر را مفید دیدم.
http://en.wikipedia.org/wiki/Academic_gr...ted_States
منطقیه که جز این نمیتونه باشه. مثلاً 4.0 برابر 100-90.

می تونید سوال تون رو در انجمن پایان نامه، تز دکترا و پروپوزال مطرح کنید. به این منظور می تونید موضوع جدیدی با عنوان "چگونگی محاسبه حق الزحمه طرح های تحقیقاتی" در اون انجمن ایجاد و سوال تون رو بپرسید.
(30-09-2014, 07:16 PM)'مهندس شیمی' نوشته: سلام . من برای حق الزحمه پایان نامه ام که طرح تحقیقاتی بود با استادم به مشکل خوردم . کی میتونه برای مشاوره کمکم کنه ؟
با تشکر

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-06-2025، 01:31 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی