عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) توصيه نامه كاري

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
توصيه نامه كاري
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  10-06-2014, 01:12 PM
(10-06-2014, 12:55 PM)'KMP' نوشته: سلام
دوستان توصیه نامهٔ کاری باید توسط شخصی که می‌نویسه امضا شه یا مدیره شرکت...؟ کسی‌ که نامه رو برام مینویسه مدیره فنی شرکت هست... و عضو هیئت مدیره.. اما مدیر عامل شخص دیگه ای هست که همهٔ امضاهای شرکت توسط ایشون انجام می‌شه...
اگه مکنه راهنمایی بفرمایید.
علاوه بر این توصیه نامه،اگه نامه ای دیگه ای از شرکت تهیه کنم با این مضمون که شرکت یه پوزیشن خیلی بالایی برام در نظر گرفته که بعد از برگشت مشغول به کار شم و اینکه در مدت تحصیلم ماهانه مبلغی رو برام بعنوان ساپورت در نظر گرفته میتونه مفید باشه ؟؟

سلام، این سلیقه ای هست تا حدی،شما چند پست بالا رو بخونید بعد اگر جوابتون رو نگرفتین دوباره سوال کنید.به نظر من توصیه نامه باید علاوه بر اسم و امضای توصیه کننده دارای مهر و امضای رییس دانشگاه/دانشکده یا شرکت هم باشه و در سربرگ رسمی تایپ شده باشه تا رسمیت پیدا کنه ولی نظر دوستان دیگه هم کاملا منطقی و متین هست.انتخاب با شماست. 
موضوع دوم شما برای دریافت ویزا میتونه مفید باشه ولی برای پذیرش و سایر موارد اصلا.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین KMP
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-06-2014, 06:14 PM
(10-06-2014, 01:12 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام، این سلیقه ای هست تا حدی،شما چند پست بالا رو بخونید بعد اگر جوابتون رو نگرفتین دوباره سوال کنید.به نظر من توصیه نامه باید علاوه بر اسم و امضای توصیه کننده دارای مهر و امضای رییس دانشگاه/دانشکده یا شرکت هم باشه و در سربرگ رسمی تایپ شده باشه تا رسمیت پیدا کنه ولی نظر دوستان دیگه هم کاملا منطقی و متین هست.انتخاب با شماست. 
موضوع دوم شما برای دریافت ویزا میتونه مفید باشه ولی برای پذیرش و سایر موارد اصلا.

ممنون از پاسخ. مسئله دیگه اینکه سربرگ دانشگاه رو میشه به صورت انگلیسی تهیه کرد. اما در مورد سربرگ کاری این امکان نیست.. اگه توصیه نامه کاری روی سربرگ فارسی نوشته بشه و به صورت آن لاین یاپست فرستاده بشه کفایت می کنه ؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Smile  10-06-2014, 06:45 PM
(10-06-2014, 06:14 PM)'KMP' نوشته:
ممنون از پاسخ. مسئله دیگه اینکه سربرگ دانشگاه رو میشه به صورت انگلیسی تهیه کرد. اما در مورد سربرگ کاری این امکان نیست.. اگه توصیه نامه کاری روی سربرگ فارسی نوشته بشه و به صورت آن لاین یاپست فرستاده بشه کفایت می کنه ؟

نه بهتره یا به خودشون بگین طراحی کنن که واقعا کاری نداره یا خودتون بهشون بگید و طراحی کنید و بعد بهشون اهدا کنید.اینجوری برای هردو طرف بهتره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین farid_persian
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-09-2014, 06:27 PM
با سلام خدمت دوستان،
من ارشد کامپیوتر خوانده‌ام و چند سالی با ارشدم در دانشگاه دولتی تدریس ( بصورت حق التدریس ) داشته‌ام، و حالا میخوام برای  دکترا اقدام کنم و دو توصیه نامه از اساتیدم گرفته‌ام. با این وجود تصمیم گرفتم علاوه بر توصیه نامه‌های فوق، یک توصیه نامه هم از مدیر گروه جایی که در آن تدریس میکنم، بگیرم و وقتی  با مدیر گروه تماس گرفتم، ایشان گفت که خودم بنویسم و بدم ایشان اصلاح و تایید کند.
ممکن است لطفا راهنمایی بفرمایید چطور باید این توصیه نامه را بنویسم؟ آیا خوب است توصیه نامه متنی مشابه متن زیر داشته باشد؟

اینجانب ... رئیس گروه ... تایید میکنم که آقای ... به مدت چهارسال در این گروه تدریس داشته‌اند و در طول این مدت دروس .... را تدریس کرده‌اند. هم گروه و هم دانشجویان از عملکرد ایشان راضی هستند.....
از راهنمایی شما ممنونم.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

29-09-2014, 06:51 PM
(29-09-2014, 06:27 PM)'farid_persian' نوشته: با سلام خدمت دوستان،
من ارشد کامپیوتر خوانده‌ام و چند سالی با ارشدم در دانشگاه دولتی تدریس ( بصورت حق التدریس ) داشته‌ام، و حالا میخوام برای  دکترا اقدام کنم و دو توصیه نامه از اساتیدم گرفته‌ام. با این وجود تصمیم گرفتم علاوه بر توصیه نامه‌های فوق، یک توصیه نامه هم از مدیر گروه جایی که در آن تدریس میکنم، بگیرم و وقتی  با مدیر گروه تماس گرفتم، ایشان گفت که خودم بنویسم و بدم ایشان اصلاح و تایید کند.
ممکن است لطفا راهنمایی بفرمایید چطور باید این توصیه نامه را بنویسم؟ آیا خوب است توصیه نامه متنی مشابه متن زیر داشته باشد؟
اینجانب ... رئیس گروه ... تایید میکنم که آقای ... به مدت چهارسال در این گروه تدریس داشته‌اند و در طول این مدت دروس .... را تدریس کرده‌اند. هم گروه و هم دانشجویان از عملکرد ایشان راضی هستند.....
از راهنمایی شما ممنونم.

سلام بر شما
دوست خوبم در مورد تدریس بنظرم نیازی به توصیه نامه نیست ابلاغیه های خود را جمع و ترجمه کنید و همراه با مدارک ارسال کنید
چون توصیه نامه را از اساتید خود که می گیرید می توانند در ان به سوابق تدریس شما هم اشاره کنند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین farid_persian
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-09-2014, 07:40 PM
دوست عزیز و گرامی، ممنون از پاسخ شما،  فقط نکته اش این هست که دو استادی که از آنها توصیه نامه گرفتم با استادی که قرار بود تایید تدریس بنویسد، فرق دارند. آیا باز هم نیاز نیست؟ ممنون.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

29-09-2014, 07:43 PM
(29-09-2014, 07:40 PM)'farid_persian' نوشته: دوست عزیز و گرامی، ممنون از پاسخ شما،  فقط نکته اش این هست که دو استادی که از آنها توصیه نامه گرفتم با استادی که قرار بود تایید تدریس بنویسد، فرق دارند. آیا باز هم نیاز نیست؟ ممنون.

دوست خوبم سوابق تدریس خیلی تاثیر ندارند ولی اگه داشته باشید ضرری ندارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-09-2014, 08:01 PM
(29-09-2014, 07:43 PM)'saaaaam' نوشته:
دوست خوبم سوابق تدریس خیلی تاثیر ندارند ولی اگه داشته باشید ضرری ندارد

یعنی سابقه ی  تدریس تو دانشگاه تاثیر آنچنانی برای گرفتن TA از استاد نداره؟؟ 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-09-2014, 11:06 PM
اگر ظرفیت TA وجود داشته باشه داشتن سوابق مشابه در جای دیگه و قوی بودن در اون درس و همین طور مهارت های گفتاری خوب باعث افزایش شانس شما برای گرفتن اون موقعیت TA بیشتر میشه. به طور مشابه اگر ظرفیت RA وجود داشته باشه افرادی که کارهای پژوهشی بیشتری داشته باشند و مهارت های نوشتاری شون خوب باشه شانس شون بیشتر هست. البته استادها انتظار دارند شما علاوه بر TA بودن به هر حال مهارت های پژوهشی تون هم خوب باشه.
(29-09-2014, 08:01 PM)'mahnaz103' نوشته:
یعنی سابقه ی  تدریس تو دانشگاه تاثیر آنچنانی برای گرفتن TA از استاد نداره؟؟ 

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-08-2017, 10:07 AM
سلام

دوستان من بدلیل وقفه تحصیلیم میخوام یه نامه از مدیر فنی که باهاش کار می کردم ارائه بدم.. ایشون الان چند وقته که تو یکی از شرکت های خوب آمریکا کار میکنه.. و البته چون صاحب این شرکت هم هست با هم ارتباط کاری داریم.. الان اگه ایمیل آکادمیک ایشون مربوط به کمپانی که اونجا کار میکنه تو فرم اپلیکیشن وارد بشه مشکلی هست ؟ یا حتما باید ایمیل اینجا باشه ؟
این سوال رو من در مورد استاد دانشگاه هم دارم.. اگه استاد من که سالها پیش تو دانشگاه خودم باهاش کلاس داشتم.. الان جای دیگه باشه.. میتونه از ایمیل آکادمیک اونجا استفاده کنه ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »