عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش تحصیل در اتریش تحصیل در اتریش

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در اتریش
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-07-2014, 07:00 AM
(05-07-2014, 12:25 AM)'jmo' نوشته: با سلام به همه دوستان
من لیسانسم و 8 سال پیش گرفتم ومی خواستم واسه لیسانس مجدد همون رشته ای که توایران خوندم (مکانیک)واسه تکنیک وین اقدام کنم دیشب یه میل به مرکز پذیرش این دانشگاه زدم و مدارک و پرسیدم امروز بهم جواب دادن و گفتن این مدرکم علاوه بر مدارک تحصیلی لیسانست می خوایم
+ Ihren Namen
> + das Ausstellungsdatum der Bestätigung die genaue Angabe des Studiums
+ die Angabe, dass Sie alle Zulassungsvoraussetzungen erfüllen, um das
> Studium, das Sie an der Technsichen Universität Wien studieren wollen
> an einer anerkannten/akkredidierten Universität in dem Land, in dem
> Ihr Reifezeugnis/Studienabschluss ausgestellt wurde, studieren zu
> dürfen und zwar für das Semester, in dem Sie auch an der Technischen
> Universität Wien zu studieren beginnen möchten bzw. die Zulassung beantragt haben.
>
> Der Nachweis der besonderen Universitätsreife ist ebenfalls in
> legalisierter beglaubigter Kopie und amtlicher Übersetzung vorzulegen.
معنی این اینه که یه گواهی بگیرم که توش اسمم رشتم توضیح کامل در مورد رشتم و توضیح اینکه من شرایط کامل و برای تحصیل در رشته ای که می خوام اونجا بخونم و اینجا دارم نوشته با شه .
اون جور که من فهمیدم (البته امیدوارم که اشتباه فهمیده باشم)اینا نامه اشتغال به تحصیل می خوان !!!
آیا با نامه  عدم ممانعت از تحصیل یا چیز دیگه می تونم این مساله رو حل کنم ؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

بله. دوست عزیز شما اگر قصد تحصیل داری باید بدونیکه دانشگاه صنعتی وین و سایر دانشگاههای اتریش کمی روی دانشگاه ازاد اخیراً بدلیل جعل این نامه ممانعت حساس شده و
 مدارك دانشگاه ازاد اعم از اشتغال به تحصيل و عدم ممانعت رو قبول ندارن
 بهتره خوب دقت کنی و از دانشگاه استعلام درست بگیری. البته بهتره واسه جاهای دیگه اقدام کن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-08-2014, 03:58 PM
سلام دوستان 
چند تا سوال 

برای گرفتن پذیرش فقط مدارک تحصیلی رو باید برایشان ارسال کنیم؟ همین؟ در سایت  دانشاه وین مثلا هیچی از مدرک زبان نگفته یا اینکه cv,sop -یعنی با همین مدارک  تحصیلی مثل لیسانس و فوق ما رو ارزیابی میکنند؟؟
دومین سوال اینکه من الان از فوق لیسانس ام هیچ واحدی نمونده فقط دفاع نکردم  آیا وزارت علوم نامه به من میدهد برای اینکه من میتونم ادامه تحصیل بدم توی این مقطع یا نه؟؟
 سوال بعدی اینکه من اول مدارم رو برای دانشگاه به صورت انلاین باید بفرستم بعد مدارک رو باید پست هم کنم؟؟ آیا مدارک رو به سفارت هم باید تحویل بدهم؟؟
برای گرفتن ویزا اول باید جواب پذیرشم بیاد بعد برای ویزا اقدام کنم دیگه درسته؟؟

و در اخر به نظرتان شانس پذیرش من چقدر است 
لیسانس نرم افزار دانشگاه غیرانتفاعی معدل 15.70
فوق لیسانس نرم افزار دانشگاه ازاد معدل 17.50
5 تا کنفرانس داخلی 
1 isi کار کردم الته هنوز جوابش نیامده 
با مرکز تحقیقات فزیک نظری مشغول به کار هستم 
در خانه فرهنگ اتریش مشغول به خواندن زبان المانی هستم و الان ترم b1-1 هستم

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-08-2014, 09:19 PM
(03-08-2014, 03:58 PM)'bzz' نوشته: سلام دوستان 
چند تا سوال 
برای گرفتن پذیرش فقط مدارک تحصیلی رو باید برایشان ارسال کنیم؟ همین؟ در سایت  دانشاه وین مثلا هیچی از مدرک زبان نگفته یا اینکه cv,sop -یعنی با همین مدارک  تحصیلی مثل لیسانس و فوق ما رو ارزیابی میکنند؟؟
دومین سوال اینکه من الان از فوق لیسانس ام هیچ واحدی نمونده فقط دفاع نکردم  آیا وزارت علوم نامه به من میدهد برای اینکه من میتونم ادامه تحصیل بدم توی این مقطع یا نه؟؟
 سوال بعدی اینکه من اول مدارم رو برای دانشگاه به صورت انلاین باید بفرستم بعد مدارک رو باید پست هم کنم؟؟ آیا مدارک رو به سفارت هم باید تحویل بدهم؟؟
برای گرفتن ویزا اول باید جواب پذیرشم بیاد بعد برای ویزا اقدام کنم دیگه درسته؟؟
و در اخر به نظرتان شانس پذیرش من چقدر است 
لیسانس نرم افزار دانشگاه غیرانتفاعی معدل 15.70
فوق لیسانس نرم افزار دانشگاه ازاد معدل 17.50
5 تا کنفرانس داخلی 
1 isi کار کردم الته هنوز جوابش نیامده 
با مرکز تحقیقات فزیک نظری مشغول به کار هستم 
در خانه فرهنگ اتریش مشغول به خواندن زبان المانی هستم و الان ترم b1-1 هستم

دروود.
برای گرفتن پذیرش باید به سایت دانشگاه مراجعه کنید بخش admission اونجا دقیق بهت میگن چه مدارکی نیازه ام در کل برای دکتری باید اکثر مدارک باشه شامل: ریز نمرات، دانشنامه، رزومه، اما در صورت نیاز باید سایر مدارک علمی و پژوهشی رو اضافه کنی.
این نکته رو عرض کنم چون مدرک فوق شما از دانشگاه ازاد بوده روی این مورد جدیداً بسیار حساس شده و سخت گیری زیاد دارن. لطفاً با دانشگاه مکاتبه کنبد اگر مشکلی نبود به ادامه مراحل بپردازید. 
- مدارک و نحوه ارسال در سایت وجود داره. برای دکتری اول نیاز به پیدا کردن استاد داری. اگر استادی نبود راهنمایی کنه باید با دانشگاه مکاتبه و مراحل رو درخواست کنید.
- انلاین و پستی بودن ارسال به سیاست دانشگاه بستگی داره ، برخی یکی از دوحالت رو نیاز دارن و برخی هر دو نوع را طلب میکنن.
- برای ویزا هم تا جواب پذیرش نیاد کاری نمیتونی انجام بدی.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-08-2014, 09:22 PM
مرسی برای خوندن فوق مجدد میخواهم اقدام کنم 
این نامه عدم ممانعت و اشتغال به تحصیل  اینها که میگن آیا جون فقط پایان نامه امم مونده وزارت علوم بهم همچین نامه ایی میده؟؟
(03-08-2014, 09:19 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود.
برای گرفتن پذیرش باید به سایت دانشگاه مراجعه کنید بخش admission اونجا دقیق بهت میگن چه مدارکی نیازه ام در کل برای دکتری باید اکثر مدارک باشه شامل: ریز نمرات، دانشنامه، رزومه، اما در صورت نیاز باید سایر مدارک علمی و پژوهشی رو اضافه کنی.
این نکته رو عرض کنم چون مدرک فوق شما از دانشگاه ازاد بوده روی این مورد جدیداً بسیار حساس شده و سخت گیری زیاد دارن. لطفاً با دانشگاه مکاتبه کنبد اگر مشکلی نبود به ادامه مراحل بپردازید. 
- مدارک و نحوه ارسال در سایت وجود داره. برای دکتری اول نیاز به پیدا کردن استاد داری. اگر استادی نبود راهنمایی کنه باید با دانشگاه مکاتبه و مراحل رو درخواست کنید.
- انلاین و پستی بودن ارسال به سیاست دانشگاه بستگی داره ، برخی یکی از دوحالت رو نیاز دارن و برخی هر دو نوع را طلب میکنن.
- برای ویزا هم تا جواب پذیرش نیاد کاری نمیتونی انجام بدی.

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-08-2014, 11:09 PM
(03-08-2014, 09:22 PM)'bzz' نوشته: مرسی برای خوندن فوق مجدد میخواهم اقدام کنم 
این نامه عدم ممانعت و اشتغال به تحصیل  اینها که میگن آیا جون فقط پایان نامه امم مونده وزارت علوم بهم همچین نامه ایی میده؟؟

شما که میگی فوق مجدد؟!! چرا دنبال برگه ممانعت میخوای بری؟
لیسانست که از نظر وزارت علوم اتریش مشکلی نداره!! من گفتم فقط واحدهای دانشگاه ازاد!!!
نقل قول  

آفلاین omidhldn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-09-2014, 12:21 PM
سلام دوستان 
  می خواستم در رابطه با موضوعی با شما مشورت کنم چند وقت پیش با یکی از موسسات اعزام که می گفت مورد تایید وزارت علوم هست , رفتم طرف بعد از اینکه فهمید معدل کارشناسیم چند هست و اینکه از نظر سربازی مشکلی ندارم سریع گفت هر وقت دوست داشتی بیا من برات پذبرش می گیرم اونم از دانشگاه وین(دوره کارشناسی رشته خودم تازه واحدای که تو ایران گذروندم ممکن هست بعضیاش تطبیق بخوره) راستش برام عجیب بود که به این راحتی مشکلم رو می خواد حل کنه چون حتی نپرسید زبان یاد داری یا نه!! دیگه خودم بهش گفتم که اونم گفت 9 ماه وقت داری اونجا المانی یاد بگیری همین,  برا deadline پرسیدم (چون تو سایت دانشگاه ذکر کردش) بهم گفت مشکل نداره هر وقت بیایی , در نهایت از هزینش پرسیدم که گفت 4000 یورو رو اول می گیره  ( که چه پذیرش بگیرم چه نگیرم ) پولی هست که باید بپردازم باقی رو هم بعدا اگه پذیرش گرفتم باید بپردازم . کلا به نظرم حرفاش بودار می اومد چون اصلا بشینه سر جاش و هیچ کاری برام نکنه 4000 تا گیرش میاد پس چرا باید خودش رو اذیت کنه
 سرتون رو درد نیارم به نظر شما راه حل چی هست ایا موسسه ای رو تو مشهد یا تهران می شناسید که بتونه به من کمک کنه؟؟   اصلا می شه 9 ماه وقت برا یاد  گرفتن المانی تو خوده اتریش گرفت؟؟ (در صورتی که نتونم به موقع مدرک انگلیسی بگیرم و شانس پذیرش از کشورهای دیگه رو از دست بدم)
شرایط من :
دانشجو لیسانس سراسری ترم 7(مهندسی شیمی)
معدل کلم 17.18
مدرک زبان ندارم(البته برا TOEFL  دارم اماده می شم )
المانی بلد نیستم
بازم شرمنده اگه نامم طولانی شد چون سوالای زیادی برام پیش اومد و جایی غیر از اینجا رو برا پاسخ شون ندیدم
تشکر.....

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

22-09-2014, 01:43 PM
(22-09-2014, 12:21 PM)'omidhldn' نوشته: سلام دوستان 
  می خواستم در رابطه با موضوعی با شما مشورت کنم چند وقت پیش با یکی از موسسات اعزام که می گفت مورد تایید وزارت علوم هست , رفتم طرف بعد از اینکه فهمید معدل کارشناسیم چند هست و اینکه از نظر سربازی مشکلی ندارم سریع گفت هر وقت دوست داشتی بیا من برات پذبرش می گیرم اونم از دانشگاه وین(دوره کارشناسی رشته خودم تازه واحدای که تو ایران گذروندم ممکن هست بعضیاش تطبیق بخوره) راستش برام عجیب بود که به این راحتی مشکلم رو می خواد حل کنه چون حتی نپرسید زبان یاد داری یا نه!! دیگه خودم بهش گفتم که اونم گفت 9 ماه وقت داری اونجا المانی یاد بگیری همین,  برا deadline پرسیدم (چون تو سایت دانشگاه ذکر کردش) بهم گفت مشکل نداره هر وقت بیایی , در نهایت از هزینش پرسیدم که گفت 4000 یورو رو اول می گیره  ( که چه پذیرش بگیرم چه نگیرم ) پولی هست که باید بپردازم باقی رو هم بعدا اگه پذیرش گرفتم باید بپردازم . کلا به نظرم حرفاش بودار می اومد چون اصلا بشینه سر جاش و هیچ کاری برام نکنه 4000 تا گیرش میاد پس چرا باید خودش رو اذیت کنه
 سرتون رو درد نیارم به نظر شما راه حل چی هست ایا موسسه ای رو تو مشهد یا تهران می شناسید که بتونه به من کمک کنه؟؟   اصلا می شه 9 ماه وقت برا یاد  گرفتن المانی تو خوده اتریش گرفت؟؟ (در صورتی که نتونم به موقع مدرک انگلیسی بگیرم و شانس پذیرش از کشورهای دیگه رو از دست بدم)
شرایط من :
دانشجو لیسانس سراسری ترم 7(مهندسی شیمی)
معدل کلم 17.18
مدرک زبان ندارم(البته برا TOEFL  دارم اماده می شم )
المانی بلد نیستم
بازم شرمنده اگه نامم طولانی شد چون سوالای زیادی برام پیش اومد و جایی غیر از اینجا رو برا پاسخ شون ندیدم
تشکر.....

سلام دوست خوبم
من یک پیشنهاد دارم :
اولا خودت اقدام کن این موسسات فقط پول می گیرن وقتی مشکلی پیش بیاد هیچ مسئولیتی قبول نمی کنن
ثانیا معدلت خوبه بنظرم در رشته شیمی می تونی بورس مستر بگیری
ثالثا زبان المانی زیاد راحت نیست انگلیسی بخون در طی 6 ماه می تونی نمره ایلتس لازم برای پذیرش در بیشتر دانشگاه ها را اگه پشتکار داشته باشی بگیری 
رابعا بنظر من دانشگاه لاپرنتا فنلاند حتما اقدام کن بنظر من شانس بورس شدنت خیلی بالاست
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین anaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-09-2014, 01:45 PM
سلام دوستان:
من کارشناسی معماری داخلی از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 18.72 دارم و الان ترم اول ارشد رشته ی معماری هستم(پذیرش از طریق استعداد درخشان). 1مقاله داخلی دارم.زبان آلمانی میخوام شروع کنم به صورت فشرده.و آیتلس ندارم اما میتونم 6 بگیرم.
می خوام بدونم با این شرایط شانس گرفتن بورس در معماری دارم؟و اینکه من شنیدم اگر دانشگاه به زبان آلمانی بخونم از لحاظ گرفتن کار و اقامت بعد از تحصیل به نفعم میشه(به دلیل اینکه بهتر مسلط میشم به آلمانی).میخواستم نظر شمارو بدونم که اگر واقعا این طور هست فقط وقتمو روی یادگیری آلمانی بذارم و دیگه آیلتس نگیرم.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-09-2014, 05:05 PM
(29-09-2014, 01:45 PM)'anaa' نوشته: سلام دوستان:
من کارشناسی معماری داخلی از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 18.72 دارم و الان ترم اول ارشد رشته ی معماری هستم(پذیرش از طریق استعداد درخشان). 1مقاله داخلی دارم.زبان آلمانی میخوام شروع کنم به صورت فشرده.و آیتلس ندارم اما میتونم 6 بگیرم.
می خوام بدونم با این شرایط شانس گرفتن بورس در معماری دارم؟و اینکه من شنیدم اگر دانشگاه به زبان آلمانی بخونم از لحاظ گرفتن کار و اقامت بعد از تحصیل به نفعم میشه(به دلیل اینکه بهتر مسلط میشم به آلمانی).میخواستم نظر شمارو بدونم که اگر واقعا این طور هست فقط وقتمو روی یادگیری آلمانی بذارم و دیگه آیلتس نگیرم.
ممنون

شما اصن نمیتونی برای ارشد در اتریش اون هم برای معماری به انگلیسی تحصیل کنی. باید حداقل B2 المانی بگیری. البته اجباری نیست و میتونی با سطحی پایین تر بری و اونجا ادامه بدی. با داشتن این معدل و نمره زبان المانی شانست بالاست. 
نقل قول  

آفلاین ماه سبز
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-10-2014, 04:14 PM
سلام
لطفا منو راهنمائی کنید، من لیسانس تکنولوژی معماری دارم و 1 سال فارق التحصیل شدم با معدل 14.5 و آیلتس 6.5، هیچ مقاله ای ندارم و میخواستم بدونم با این شرایط میتونم برای ارشد معماری در یکی از دانشگاهای خوب اتریش اقدام کنم؟
اگر مهم باشه اینم بگم که من 6 سال سابقه کاردارم و الان هم مشغول به کار هستم.
ممنون که وقت گذاشتید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »