عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین Setare1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-09-2014, 12:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2014, 12:21 AM توسط Setare1.)
سلام دوستان خوبم . من کتاب 504  رو برای لغت گرفتم و فلش کارتهای تافل رو هم دارم . با توجه به اینکه مدت زمان مطالعه زیادی دارم و میتونم مطالعه جدی داشته باشم . دیگه چی بخونم برای لغت ؟
ضمن اینکه الان کتاب های امادگی تافل رو که میخونم بدون ترجمه حس جالبی ندارم احساس میکنم لغات و جملات رو اشتباه متوجه میشم . اگه کتاب های ترجمه شده بخوام استفاده کنم بنظرتون چی بخرم بهتره ؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-09-2014, 12:51 AM
(24-09-2014, 12:20 AM)'Setare1' نوشته: سلام دوستان خوبم . من کتاب 504  رو برای لغت گرفتم و فلش کارتهای تافل رو هم دارم . با توجه به اینکه مدت زمان مطالعه زیادی دارم و میتونم مطالعه جدی داشته باشم . دیگه چی بخونم برای لغت ؟
ضمن اینکه الان کتاب های امادگی تافل رو که میخونم بدون ترجمه حس جالبی ندارم احساس میکنم لغات و جملات رو اشتباه متوجه میشم . اگه کتاب های ترجمه شده بخوام استفاده کنم بنظرتون چی بخرم بهتره ؟

Essential Words
بهیچ وجه این کارو نکنید. این طبیعیه که در آغاز مطالعه حس خوبی نداشته باشین ولی عادت می کنید. در اینصورت باید کتاب های معتبری که برا تافل هست رو ول کنید و برین پی کتاب هایی که تو ایران نوشته شدن یا ترجمه شدن (که خیلیاشون ترجمه نمیشن)! بعدم این روش برا این آزمون جواب نمیده و دچار دردسر میشید. از یک کتاب پایه ای مثل لانگمن شروع کنید و بتدریج مطالعه کنید حتی اگر اوایل کند باشید باز هم میارزه به اینکه ترجمه بخونید. اگر زبانتون ضعیفه حتما قبل از شروع مطالعه برای تافل مدتی زبان عمومی کار کنید چون در غیراینصورت منابع تافل خسته کننده و پیچیده جلوه می کنن و نتیجه لازمه رو نخواهید گرفت.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Setare1
**
نقل قول

24-09-2014, 01:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2014, 01:09 AM توسط Setare1.)
(24-09-2014, 12:51 AM)'blur' نوشته:
Essential Words
بهیچ وجه این کارو نکنید. این طبیعیه که در آغاز مطالعه حس خوبی نداشته باشین ولی عادت می کنید. در اینصورت باید کتاب های معتبری که برا تافل هست رو ول کنید و برین پی کتاب هایی که تو ایران نوشته شدن یا ترجمه شدن (که خیلیاشون ترجمه نمیشن)! بعدم این روش برا این آزمون جواب نمیده و دچار دردسر میشید. از یک کتاب پایه ای مثل لانگمن شروع کنید و بتدریج مطالعه کنید حتی اگر اوایل کند باشید باز هم میارزه به اینکه ترجمه بخونید. اگر زبانتون ضعیفه حتما قبل از شروع مطالعه برای تافل مدتی زبان عمومی کار کنید چون در غیراینصورت منابع تافل خسته کننده و پیچیده جلوه می کنن و نتیجه لازمه رو نخواهید گرفت.

خیلی ممنون . دایره لغاتم 2000  تاست و جملات رو تا 60-70 درصد متوجه میشم . ینی مفهوم رو متوجه میشم . منتهی نمیتونم جمله بندی درستی داشته باشم و ممکنه از جملات برداشت اشتباه داشته باشم و میترسم تا اخر همینطور غلط پیش برم .. شاید چون گرمرم ضعیفه .
مطمئنید به مرور درست میشه ؟ گرامر چطور ؟

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-09-2014, 11:01 AM
(24-09-2014, 01:04 AM)'Setare1' نوشته:
خیلی ممنون . دایره لغاتم 2000  تاست و جملات رو تا 60-70 درصد متوجه میشم . ینی مفهوم رو متوجه میشم . منتهی نمیتونم جمله بندی درستی داشته باشم و ممکنه از جملات برداشت اشتباه داشته باشم و میترسم تا اخر همینطور غلط پیش برم .. شاید چون گرمرم ضعیفه .
مطمئنید به مرور درست میشه ؟ گرامر چطور ؟

بله به مرور درست میشه فقط باید به خودتون بقبولونید که باید به انگلیسی خوندن عادت کنید و دنبال راه های دررو نباشید Big Grin چون میگین وقتتون زیاده یه مدت براحتی می تونید زبان عمومی کار کنید کلاس برید یا خودتون کار کنید و به انگلیسی گوش دادن و خوندن و نوشتن کمی عادت کنید. مثلا در حال نت گردی اگر به یه مطلب جالب نه چندان طولانی انگلیسی برخوردین از روش رد نشین بخونید، پادکست گوش بدین که لسینینگ برا تافل خیلی مهمه.
در مورد گرامر که می دونید مستقیم تو امتحان نیست و فقط برای نوشتن رایتینگ به کارتون میاد اونم در حد بیسیک بنابراین از هر کتابی که دوست داشتین می تونید بخونید، اما اینکه الان بشینید گرامر بخونید فایده زیادی نداره اول شروع کنید به نوشتن، به جملاتی که تو متنها  می خونید بیشتر دقت کنید بعد از اینکه اتوماتیک نوشتن رو شروع کردید و کمی روان شدید بعدش یه نگاهی هم به گرامر بندازید، خیلی هم فراره و سریع فراموش میشه باید حتما بکار ببندید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

24-09-2014, 11:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2014, 11:25 AM توسط Mehran28.)
من زبانم در حد متوسطه و 2 سال وقت دارم که زبانم رو در حد 90 به بالای تافل برسونم.
به نظرتون این کار امکان پذیر هست؟
نکته ی بعدی اینه که من به علت کاری که دارم امکان کلاس زبان رفتم واسم مقدور نسیت حداقل نا 1 سال الی 1/5 سال کلاس نمی تونم برم، آیا بدون کلاس میشه زبان رو کامل درک کرد یا نه؟
اگر میشه به چه روش هایی باید خونه کار کرد؟ برای اسپکینگ چه روش هایی رو توصیه می کنید؟
یکم راهنمایی نیاز دارم.
هدفم اینه که تا حد امکان خودم کار کنم و چند ماه آخر که مونده به امتحان زبانم رو با کلاس خصوصی و کلاس های مخصوص آزمون های تافل و ایلتس جبران کدام! اما به چه طریق به نظرتون مینونم تو خونه ظرفه مدت 1/5 سال زبانم رو به حدی برسونم که بتونم بدون کلاسهای قبلی در حد پیشرفته باشم
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین Setare1
**
نقل قول

24-09-2014, 12:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2014, 01:55 PM توسط Setare1.)
(24-09-2014, 11:01 AM)'blur' نوشته:
بله به مرور درست میشه فقط باید به خودتون بقبولونید که باید به انگلیسی خوندن عادت کنید و دنبال راه های دررو نباشید Big Grin چون میگین وقتتون زیاده یه مدت براحتی می تونید زبان عمومی کار کنید کلاس برید یا خودتون کار کنید و به انگلیسی گوش دادن و خوندن و نوشتن کمی عادت کنید. مثلا در حال نت گردی اگر به یه مطلب جالب نه چندان طولانی انگلیسی برخوردین از روش رد نشین بخونید، پادکست گوش بدین که لسینینگ برا تافل خیلی مهمه.
در مورد گرامر که می دونید مستقیم تو امتحان نیست و فقط برای نوشتن رایتینگ به کارتون میاد اونم در حد بیسیک بنابراین از هر کتابی که دوست داشتین می تونید بخونید، اما اینکه الان بشینید گرامر بخونید فایده زیادی نداره اول شروع کنید به نوشتن، به جملاتی که تو متنها  می خونید بیشتر دقت کنید بعد از اینکه اتوماتیک نوشتن رو شروع کردید و کمی روان شدید بعدش یه نگاهی هم به گرامر بندازید، خیلی هم فراره و سریع فراموش میشه باید حتما بکار ببندید.

خیلی ممنونم از راهنماییتون
من ازمون سطح ندادم اما کمه کم سطحم متوسط رو به بالاست اما وسواس دارم ترس دارم از نوشتن از ترجمه کردن . احساس میکنم هرچی بنویسم و ترجمه کنم غلطه ! دلیلشم اینه که میام یه متنی رو اول خودم ترجمه میکنم و بعد ترجمه کتاب رو نگاه میکنم . میبینم کلا دو تا داستان متفاوته. تا حالا صدبار امتحان کردم همش یه چیز دیگه از اب درمیاد . مفهوم تقریبا یکیه اما تو کلمات کیلیدی فرق داره مخصوصا تو متون علمی - مبهم یا تخصصی ..

گرامر رو زمانی که برای کنکور میخوندم تا سطح پیشرفته تموم کردم ولی هنوز احساس ضعف میکنم .

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

24-09-2014, 02:50 PM
(24-09-2014, 12:44 PM)'Setare1' نوشته:
خیلی ممنونم از راهنماییتون
من ازمون سطح ندادم اما کمه کم سطحم متوسط رو به بالاست اما وسواس دارم ترس دارم از نوشتن از ترجمه کردن . احساس میکنم هرچی بنویسم و ترجمه کنم غلطه ! دلیلشم اینه که میام یه متنی رو اول خودم ترجمه میکنم و بعد ترجمه کتاب رو نگاه میکنم . میبینم کلا دو تا داستان متفاوته. تا حالا صدبار امتحان کردم همش یه چیز دیگه از اب درمیاد . مفهوم تقریبا یکیه اما تو کلمات کیلیدی فرق داره مخصوصا تو متون علمی - مبهم یا تخصصی ..
گرامر رو زمانی که برای کنکور میخوندم تا سطح پیشرفته تموم کردم ولی هنوز احساس ضعف میکنم .

شما که قرار نیست امتحان مترجمی بدین قراره مفهوم رو بخوبی درک کنید که هرچقدر بیشتر متن انگلیسی بخونید بیشتر هم پیشرفت می کنید و هم درک مفهومتون بهتر میشه و هم سرعتتون افزایش پیدا می کنه. گرامر در همون حدی که خوندید کافیه برا رایتینگ تافل گرامر فقط در حد متوسط نیاز هست. موفق باشید.
مولانا
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

24-09-2014, 02:58 PM
(24-09-2014, 11:23 AM)'mehran28' نوشته: من زبانم در حد متوسطه و 2 سال وقت دارم که زبانم رو در حد 90 به بالای تافل برسونم.
به نظرتون این کار امکان پذیر هست؟
نکته ی بعدی اینه که من به علت کاری که دارم امکان کلاس زبان رفتم واسم مقدور نسیت حداقل نا 1 سال الی 1/5 سال کلاس نمی تونم برم، آیا بدون کلاس میشه زبان رو کامل درک کرد یا نه؟
اگر میشه به چه روش هایی باید خونه کار کرد؟ برای اسپکینگ چه روش هایی رو توصیه می کنید؟
یکم راهنمایی نیاز دارم.
هدفم اینه که تا حد امکان خودم کار کنم و چند ماه آخر که مونده به امتحان زبانم رو با کلاس خصوصی و کلاس های مخصوص آزمون های تافل و ایلتس جبران کدام! اما به چه طریق به نظرتون مینونم تو خونه ظرفه مدت 1/5 سال زبانم رو به حدی برسونم که بتونم بدون کلاسهای قبلی در حد پیشرفته باشم

مگه میخواید چی کار کنید که دو ساله ممکن نباشه حتما ممکن هست اگر تلاشتون رو بکنید. پیشنهادم اینه که حدود یک سال کلا عمومی کار کنید و یه مقداری هم لغت بخونید مثلا 504 گزینه خوبی می تونه باشه بهتر هم هست که با نرم افزار بخونید (جی ممورایز یا انکی). متن انگلیسی در موضوعات مختلف بخونید و پادکست گوش کنید. تماستون رو با زبان انگلیسی اصلا از دست ندین. برای آزمون تافل لسینینگ شاید از هر چیزی مهمتر باشه بنابراین هرچقدر بیشتر گوش کنید مطمئنا به نفعتون خواهد بود. برا بهبود لسینینگ نوشتن چیزی که می شنوید و بعد اگر transcript داشته باشه مقایسه با اون می تونه خیلی مفید باشه. گاهی سعی کنید انگلیسی فکر یا صحبت کنید. وقتی حس کردین بخصوص لسینینگتون به حد خوبی رسیده می تونید لانگمن رو که سخت نیست شروع کنید و بخونید.

مولانا
نقل قول  

آفلاین toefel_exam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-10-2014, 09:42 PM
سلام
کلا به آزمون تافل ناوارد هستم و اگر سوالاتی که می پرسم عجیب قریب بود به بزرگواری خودتون ببخشید.
1- سوال اولم اینه که آزمون IBT در ایران چه جوری برگزار میشه؟ یعنی باید بریم موسسه یا دانشگاه خاصی و برای آزمون ثبت نام کنیم؟
و پای کامپیوتر به صورت آنلاین آزمون برگزار میشه؟
از کجا لیست این موسسات و یا دانشگاه ها و هزینه هاشون رو میتونم پیدا کنم؟

2- سوال دومم اینه که آخرین باری که کلاس زبان رفتم مربوط به 4-5 سال پیشه و اون زمان سطح intermediate رسیده بودم. کلا دایره لغاتیم ضعیفه و البته به خاطر حافظه ضعیفم هستش... (یعنی با 504 میخوام شروع کنم)
حالا با این تفاسیر بهتره چه قدر زمان روی مطالعه بگذارم؟
و آزمون تافل رو در چه تاریخی شرکت کنم؟

3- با توجه به این که بیشتر 5شنبه و جمعه ها وقتم آزاده، شما توصیه می‌کنین چه جوری برنامه ریزی کنم؟

4- منابع پیشنهادی بچه ها رو در سایت بررسی کردم. سوال آخرم اینه که کتب پیشنهادی قابل دانلود هستند؟

ممنونم
نقل قول  

آفلاین blueearth
**
نقل قول

05-10-2014, 10:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-10-2014, 10:43 PM توسط blueearth.)
با سلام
هونطور که خودتون گفتید تافل به صورت کامپیوتری در حال حاضر فقط انجام میشه
1- موسسات زیادی در چندین شهر بزرگ مثل تهران و اصفهان و تبریز و غیره مجاز به برگزاری ازمون هستند از قبیل سازمان سنجش و موسسه فنی تهران، موسسه امیر بهادر و غیره
لیست کامل این موسسات و شهرایی که توش ازمون برگزار میشه در سایت ETS به همراه تاریخشون موجوده که میتونید ببینید موقعی که برای ثبت نام ازمون اقدام میکنید

2- در مورد نحوه امادگی الی ماشالله فلش کارت ها جور وا جور موجوده با همون 504 شروع کنید و علاوه بر اون در حین یادگیری لغت قسمت خوندنتون رو هم قوی کنید من کتاب Reading for the real world رو که در سه سطح موجود هست رو معرفی میکنم نمیدونم در ایران میشه بخرید یا نه ولی پی دی افش در اینترنت موجوده کتاب بسیار عالی هست چرا که موضوعات بسیار جالبه جوری که از خوندنش لذت می برید علاوه بر این فایل های صوتیش هم موجوده که به لیسنینگتون کمک میکنه و دارای لغات جدید هم هست
برای بحث صحبت هم من توصیه میکنم کلاس های ترمی یا بحث ازاد شرکت کنید تا زبونتون به قول معروف وا شه و از حرف زدن نترسید یا اگر دوست اینترنتی دارید باهاش حرف بزنید

3- در مورد اینکه کی امتحان بدید بهتره وقتی سطحطون احساس کردید کمی پیشرفت کرده یکی از کتاب های تافل مثل دلتا بارونز رو تهیه کنید و اسکیل هاش رو کار کنید خوبی این کتاب ها اینه که دارای کوییر و تست هست که میتونید خودتون رو محک بزنید وقتی این کار رو هم انجام دادی یه ازمون ازمایشی تافل شرکت کنید و بعد هم ایشالا ازمون اصلی
(05-10-2014, 09:42 PM)'toefel_exam' نوشته: سلام
کلا به آزمون تافل ناوارد هستم و اگر سوالاتی که می پرسم عجیب قریب بود به بزرگواری خودتون ببخشید.
1- سوال اولم اینه که آزمون IBT در ایران چه جوری برگزار میشه؟ یعنی باید بریم موسسه یا دانشگاه خاصی و برای آزمون ثبت نام کنیم؟
و پای کامپیوتر به صورت آنلاین آزمون برگزار میشه؟
از کجا لیست این موسسات و یا دانشگاه ها و هزینه هاشون رو میتونم پیدا کنم؟
2- سوال دومم اینه که آخرین باری که کلاس زبان رفتم مربوط به 4-5 سال پیشه و اون زمان سطح intermediate رسیده بودم. کلا دایره لغاتیم ضعیفه و البته به خاطر حافظه ضعیفم هستش... (یعنی با 504 میخوام شروع کنم)
حالا با این تفاسیر بهتره چه قدر زمان روی مطالعه بگذارم؟
و آزمون تافل رو در چه تاریخی شرکت کنم؟
3- با توجه به این که بیشتر 5شنبه و جمعه ها وقتم آزاده، شما توصیه می‌کنین چه جوری برنامه ریزی کنم؟
4- منابع پیشنهادی بچه ها رو در سایت بررسی کردم. سوال آخرم اینه که کتب پیشنهادی قابل دانلود هستند؟
ممنونم

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 48 بعدی »