عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سایر کشورهای اروپایی تحصیل در رومانی

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در رومانی
آفلاین Hasegava
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-09-2014, 09:46 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2014, 09:50 AM توسط Hasegava.)
(08-09-2014, 09:33 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما.
دانشگاههای کشور رومانی اخیراً پا به پای کشورهای شرق اروپا برای جذب بیشتر دانشجوی بین الملل سعی کرده برای اونها تسهیلات بیشتر شامل هزینه شهریه پایین، بورسهای مختلف دانشگاهی و حداقل نیاز های وروودی کم و نه چندان بالا رو اتخاذ کنه. و من تا اونجا که اطلاع دارم مدرک زبان خیلی براشون مهم نیست و در حد پایه ای بدونی کافیست. از طرفی دانشگاههای پلی تکنیک بخارست و دانشگاه ملی بخارست صفحاتشون به انگلیسی هست. همچنین مورد تایید وزارت علوم از درجه خوب می باشند.

ممنونم از جواب شما
آره صفحات اول این دانشگاه ها به صورت انگلیسی هست ولی وقتی توی سایت های دانشکده ها میری همش رمانیایی و انگلیسی هم نمیشه میتونید امتحان کنید.

سلام مجدد.
بچه من همین الان با یه آدم خبره در زمینه مهندسی برق که مدرک دکتری هم داره و توی صنعت کار میکنه و اتفاقا رومانیایی هم هست راجع به بخارست و هزینه های اونجا صحبت کردم.حرفاش جالب بود.این اطلاعت رو به من داد.
1-هزینه های بخارست خیلی گران است.
2-پیدا کردن کار با زبان انگلیسی در بهترین حالت که دانشجو مهارت داشته باشه شاید پیدا بشه با حقوق بین 500 تا 700 یورو.
3-هزینه غذا فوق العاده گران است.
4-هزینه اجاره آپارتمان بین 150 تا 350 یورو در ماه.
5- و مهمترین چیزی که گفت اینه که میزان حقوق در رومانی در اروپا جزو بدترین و کمترین حقوق هاست.
با این تفاسیر فکر کنم باید قید رومانی رو زد.

من با افراد زیادی در رومانی ارتباط دارم که البته همشون رومانیایی هستن من از همه اونا دارم نظرسنجی میکنم.نظرات اونا هم به اطلاع دوستان میرسونم.

آرسنالیــــــــــــــــــــــــــست
نقل قول  

آفلاین Hasegava
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-09-2014, 11:37 AM
با سلام امروزم با بحث پذیرش در رومانی در خدمتتون هستم.
جدیدترین اطلاعاتی که از وزارت امور خارجه رومانی بدست آوردم در این کشور سالانه 85 بورس تحصلی برای لیسانس و مشتر و دکتری وجود داره.نکته جالبش اینجاست که سفیر اعظم رومانی دستور داده که اولویت بورس با متقاضیان غیر اروپایی باشه  و از طرفی هم گفته برای ترویج و فرهنگ رومانیایی این بورس ها فقط برای تحصیل به زبان رومانیایی به دانشجویان داده میشه.(اگه ما زبان رومانیایی بلد بودیم دیگه بورس نمیخواستیم که آقای سفیر).
خوابگاه هم رایگانه که شامل غذا نمیشه
من دیشب با یه بنده خدایی که اهل رومانی هست راجع به حقوق حرف زدم که گفت حقوق در رومانی در پایین ترین سطح اروپاست.حالا با توجه به اطلاعت توی سایت سفارت حقوق ماهانه دانشجویانی که بورس میشن به شرح زیر است
1-لیسانس:ماهی 65 یورو      ـــــــــــــــــــــــــــــــــ>صفر نداره هااااا!!!!  شصت و پنج یورو
2-مستر ماهی 75 یورو
3-دکتری ماهی 85 یورو

یعمی فرق لیسانس با دکتری فقط 20 یورو هست.این بنده خدا راست میگفت حقوق توی رومانی خیلی پایینه.
نقل قول  

آفلاین Hasegava
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-09-2014, 03:41 PM
سلام خدمت همه دوستان گلم
من مدتی بود درباره تحصیل در رومانی تحقیق میکردم.با چندتا دانشجوی رومانیایی و دو تا از اساتید دانشگاه پلی تکنیک بخارست گفتگو داشتم که همه اونا خودشون رومانیایی بودن.به این نتیجه رسیدم (طبق گفته خودشون و البته سایت سفارت رومانی) نتیجه این شد که رومانی برای کسی خوبه که با پول خودش میخواد بره درس بخونه.اصلا چیزی به نام بورس یا فاند نمیدن و دانشجویان خارجی باید از کشور خودشون بورس بگیرن.
خدمتتون عارضم که توی رومانی هزینه ها به نسبت حقوق خیلی بالاست.رومانی کشوری است که پایین ترین میزان حقوق در اروپا رو داره.
و در کل بگم هر کی پول داره میتونه بره
نقل قول  

آفلاین amco
**
نقل قول

07-06-2016, 12:35 AM
با سلام خدمت دوستان محترم
من تو سایت مطلبی به عنوان ازدواج با دختر رومانیایی پیدا نکردم عذر میخوام اگه اینجا جای درستی برای این موضوع نیست.
1-میخواستم بدونم شرایط ازدواج با دختری از رومانی چگونست و از کجا باید شروع کنم؟
و این که من مسمان هستم و اون مسیحی هست مشکلی ایجاد میکنه در کار یا نه؟
این ازدواج سوری نیستش ولی میخواستم بدونم رومانی جزو کشورهای اروپایی هست و بعد از ازدواج میشه بدون ویزا و راحت به کشور های دیگر اروپا سفر کرد مثلا برای پیدا کردن کار؟
ممنون میشم اگه اطلاعات تکمیلی بهم بدین چون آینده منو مشخص میکنه بسیار سپاس گذارم از محبتتون.
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-06-2016, 10:08 AM
(07-06-2016, 12:35 AM)amco نوشته: با سلام خدمت دوستان محترم
من تو سایت مطلبی به عنوان ازدواج با دختر رومانیایی پیدا نکردم عذر میخوام اگه اینجا جای درستی برای این موضوع نیست.
1-میخواستم بدونم شرایط ازدواج با دختری از رومانی چگونست و از کجا باید شروع کنم؟
و این که من مسمان هستم و اون مسیحی هست مشکلی ایجاد میکنه در کار یا نه؟
این ازدواج سوری نیستش ولی میخواستم بدونم رومانی جزو کشورهای اروپایی هست و بعد از ازدواج میشه بدون ویزا و راحت به کشور های دیگر اروپا سفر کرد مثلا برای پیدا کردن کار؟
ممنون میشم اگه اطلاعات تکمیلی بهم بدین چون آینده منو مشخص میکنه بسیار سپاس گذارم از محبتتون.

درود بر شما
شما میتونی با هر کسی دوست داشته باشی ازدواج کنی
رومانی جز شینگن نیستش
اگه هم ازدواج کردی میتونی برای اون شناسنامه و پاس ایرانی بگیری اما قوانین رومانی رو دقیق نمیدونم که بعد چند سال شما بتونی پاس رومانی بگیری
شاید ۳ تا ۵ سال
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین amco
**
نقل قول

08-06-2016, 10:52 AM
(08-06-2016, 10:08 AM)nader نوشته: درود بر شما
شما میتونی با هر کسی دوست داشته باشی ازدواج کنی
رومانی جز شینگن نیستش
اگه هم ازدواج کردی میتونی برای اون شناسنامه و پاس ایرانی بگیری اما قوانین رومانی رو دقیق نمیدونم که بعد چند سال شما بتونی پاس رومانی بگیری
شاید ۳ تا ۵ سال
موفق باشید

خیلی خیلی ممنونم از محبتتون میتونید بهم بگید از کجا باید شروع کنم چه مدارکی احتیاج دارم من هیچ اطلاعاتی ندارم ممنون میشم اگه میشه یکم راهنماییم کنید لطفا
سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

13-06-2016, 08:30 AM
(08-06-2016, 10:52 AM)amco نوشته: خیلی خیلی ممنونم از محبتتون میتونید بهم بگید از کجا باید شروع کنم چه مدارکی احتیاج دارم من هیچ اطلاعاتی ندارم ممنون میشم اگه میشه یکم راهنماییم کنید لطفا
سپاس

برای کارهای امور مربوط به رومانی ابتدا باید به سفارت اون کشور مراجعه کنید. بهتره اطلاعات مربوطه را از اینجا مطالعه کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

04-08-2021, 01:22 AM
سلام به همه. من بورسیه دکترای دولتی رومانی رو پذیرفته شدم. از طرفی در یک شغل موردعلاقه و مناسب در ایران هم پذیرفته شدم. حالا بین دوراهی گیر کردم. خواستم از شما نظرخواهی کنم که اگر جای من بودید کدوم رو انتخاب می کردید و چرا؟
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

06-08-2021, 01:29 PM
(04-08-2021, 01:22 AM)parsley نوشته: سلام به همه. من بورسیه دکترای دولتی رومانی رو پذیرفته شدم. از طرفی در یک شغل موردعلاقه و مناسب در ایران هم پذیرفته شدم. حالا بین دوراهی گیر کردم. خواستم از شما نظرخواهی کنم که اگر جای من بودید کدوم رو انتخاب می کردید و چرا؟

سلام اگه اشتباه نکنم دکتری جغرافیا بورس گرفتید و فرمودید کار دولتی مورد علاقه در ایران پیدا کردید و نمی دانید کدام را انتخاب کنید
بنظر من پیدا کردن کار در خارج از کشور برای رشته جغرافیا چندان ساده نیست و بهر حال چندین سال تلاش لازم هست تا بتوانید کار آکادمیک مناسب پیدا کنید
من جای شما باشم اگه کار دولتی ایران حقوق مناسب و آینده شغلی داشته باشد برای دکتری جغرافیا به رومانی نمی رفتم
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-08-2021, 01:06 AM
(06-08-2021, 01:29 PM)saaaaam نوشته: سلام اگه اشتباه نکنم دکتری جغرافیا بورس گرفتید و فرمودید کار دولتی مورد علاقه در ایران پیدا کردید و نمی دانید کدام را انتخاب کنید
بنظر من پیدا کردن کار در خارج از کشور برای رشته جغرافیا چندان ساده نیست و بهر حال چندین سال تلاش لازم هست تا بتوانید کار آکادمیک مناسب پیدا کنید
من جای شما باشم اگه کار دولتی ایران حقوق مناسب و آینده شغلی داشته باشد برای دکتری جغرافیا به رومانی نمی رفتم

ممنون از وقتی که برای پاسخگویی گذاشتید. البته رشته دکتری علوم سیاسی هست...
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-06-2025، 12:21 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی