عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی
غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-09-2014, 09:53 AM
(11-09-2014, 07:20 PM)'HIV' نوشته:
با سلام 
جناب سام این آریانپور همین یه شعبه ی حسینیه ارشاد رو داره ؟ چون من امروز به یه اموزشگاه دیگه رفتم روبه روی جام جم کوچه خرسند که اونم میگفت آریانپوره ؟! در مورد ایران استرالیا هم همون رسپینا تاکه به ادرسه ولیعصر نرسیده به ونک کوچه هفتم ؟
اگر آدرس یا سایت این دوتا آموزشگاه رو بزارید ممنون میشم .
با سپاس 

جناب HIV آدرسی که شما دادید یعنی ولیعصر نرسیده به ونک کوچه هقتم واسه ایران-استرالیا نیست
ایران-استرالیا اینه آدرسش "میدان ولیعصر- کوچه مولایی"
خیلی یه میدوون نزدیکه و شعبه ی پسرونه و دخترونه جدا نداره
ولی سایتش رو نمیدونم
اگه فرصت دارید چند ماه منتظر بمونید آریانپور جلو حسینیه ارشاد گزینه بهتری هست
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-09-2014, 12:27 PM
(12-09-2014, 09:53 AM)'sepinaz' نوشته:
جناب HIV آدرسی که شما دادید یعنی ولیعصر نرسیده به ونک کوچه هقتم واسه ایران-استرالیا نیست
ایران-استرالیا اینه آدرسش "میدان ولیعصر- کوچه مولایی"
خیلی یه میدوون نزدیکه و شعبه ی پسرونه و دخترونه جدا نداره
ولی سایتش رو نمیدونم
اگه فرصت دارید چند ماه منتظر بمونید آریانپور جلو حسینیه ارشاد گزینه بهتری هست
سلام 
دوست خوبم ایران استرالیا دو تا شعبه داره یکی در ولی عصر همان کوچه مولایی و شعبه ونک هم کوچه سید الشهدا دقیقا کنار موسسه افرینش ایلتس هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین fariba-1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-09-2014, 01:02 PM
(12-09-2014, 12:27 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام 
دوست خوبم ایران استرالیا دو تا شعبه داره یکی در ولی عصر همان کوچه مولایی و شعبه ونک هم کوچه سید الشهدا دقیقا کنار موسسه افرینش ایلتس هست

سلام
من رفتم توی سایت اصلی آریانپور حسینیه ارشاد ولی هیچی در مورد ثبت نام از پایه ندیدم. در ضمن قسمت تماسشم که کلا خرابه.
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

12-09-2014, 03:15 PM
(12-09-2014, 01:02 PM)'fariba-1' نوشته:
سلام
من رفتم توی سایت اصلی آریانپور حسینیه ارشاد ولی هیچی در مورد ثبت نام از پایه ندیدم. در ضمن قسمت تماسشم که کلا خرابه.

الان شما آدرس سایتی که رفتید رو میتونید بزارید
والا این سایتی که من می بینم قسمت تماس با ما قشنگ شماره نوشته و ایمیل هم داده
http://www.aryanpourcenter.com/facontact.asp
در مورد ثبت نام تو آزمون های تعیین سطح هم کامل توضیح داده
http://www.aryanpourcenter.com/faplacement.asp
حالا ثبت نام از پایه رو میتونید زنگ بزنید بپرسید
ولی فکر کنم باید تو آزمون های تعیین سطحش شرکت کنید تا شما رو بذارن تو نوبت
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین tmoghadam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-09-2014, 01:13 PM
دوستان عزیز لطفا یک مشهدی پاسخ منو بده، کسی نیست؟ آموزشگاه ها و اساتید معتبر برای آزمون آیلس در مشهد رو میخوام،لطفا
نقل قول  

آفلاین HIV
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-09-2014, 03:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2014, 03:16 PM توسط HIV.)
با تشکر از جناب سام و باقی دوستان
بچه ها من امروز هم آریان پور حسینیه ارشاد رفتم و هم ایران استرالیای کوچه مولایی 
آریانپور که گفت تعیین سطح میدید بعد میرید تو لیست انتظار که حدود 4 تا 5 ماه وقفه داره !!! هزینه 20000 تومنی !!! هم برای تعیین سطح میگیره و کتاب هاشم گفت هد وی ویرایش جدیده 
و ایران استرالیا هم که خوشم نیومد کلا فضا نشون میده بیشتر نون دونیه تا کلاس ، اونجام کتاب فور کورنر تدریس میشه 

راستش تو بد دوراهی گیر کردم ، هم دوست دارم تا مودش هست کلاس رو برم هم از فضای آریانپور بدم نیومد ...

اگه راهنمایی دارن دوستان الان وقتشه  [img]images/smilies/undecided.gif[/img]  اگر آموزشگاه خب دیگه ای هم میشناسن ممنون میشم معرفی کنید ...

با سپاس 
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

13-09-2014, 05:13 PM
(13-09-2014, 03:15 PM)'HIV' نوشته: با تشکر از جناب سام و باقی دوستان
آریانپور که گفت تعیین سطح میدید بعد میرید تو لیست انتظار که حدود 4 تا 5 ماه وقفه داره !!! هزینه 20000 تومنی !!! هم برای تعیین سطح میگیره و کتاب هاشم گفت هد وی ویرایش جدیده 
و ایران استرالیا هم که خوشم نیومد کلا فضا نشون میده بیشتر نون دونیه تا کلاس ، اونجام کتاب فور کورنر تدریس میشه 
راستش تو بد دوراهی گیر کردم ، هم دوست دارم تا مودش هست کلاس رو برم هم از فضای آریانپور بدم نیومد ...
اگه راهنمایی دارن دوستان الان وقتشه  [img]images/smilies/undecided.gif[/img]  اگر آموزشگاه خب دیگه ای هم میشناسن ممنون میشم معرفی کنید ...
با سپاس 

خب از ابتدای همین تاپیک رو شروع کنید به خوندن به جز آریانپور و ایران-استرالیا جاهای دیگه هم هست مث سفیر و ......
منم قبول دارم چیزی رو که در مورد ایران-استرالیا گفتید
چون بره خواهر منم این مساله پیش اومد
ولی دوستم یک ترم که بره آیلتس رفت استادشون کسی بود که 27 سال آمریکا زندگی کرده بود
که البته دوستم میگفت ترم بعدش اون استاد دیگه با ایران-استرابیا همکاری نکرد
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
14-09-2014, 12:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-09-2014, 12:28 AM توسط butterfly.)
به نظر من تو ایران هیچ موسسه آموزشی که کاملا حرفه ای و خوب باشه وجود نداره، اعتبار موسسات بیشتر به معلم هاشه که اونم معلم های هر موسسه ای ترکیبی از خیلی خوب، متوسط و ضعیفه. یه ترم معلم شما عالیه ترم بعد معلمی میاد که شما اشکالاتش بهش گوشزد می کنی ( این تجربه خودم بود)  و تازه معلم خوبها هم خیلی وقتها به مدت طولانی تو یه موسسه تدریس نمی کنند. برای همین متاسفانه نمیشه از رو تجربه یکی دوسال پیش بچه های دیگه تصمیم گرفت. 
هر موسسه ای نقاط قوت و ضعف خودش داره و شما باید بر اساس شرایط خودتون تصمیم بگیرید. به طور مثال برای من گستردگی شعب سفیر و برنامه ریزی و نظمش نکته خیلی مثبتی بود و من ترجیح می دادم جایی کلاس زبان برم که به خونه یا محل کارم نزدیک باشه. چون کلاس زبان یه ترم دو ترم نیست که بخواهید رفت و امد و ترافیکُ سه روز در هفته و به مدت یه سال تحمل کنید. 
من برای تافل هم قصد شرکت در کلاس های آریانپور داشتم که متاسفانه ( البته برای من خوشبختانه) به خاطر سیستم مزخرف ثبت نام برای تعیین سطح و بعد موندن تو لیست انتظار کلا بی خیالش شدم و جایی دیگه کلاس رفتم که خیلی راضی بودم. 
پس توصیه من به شما اینه که خیلی وسواس به خرج ندید از همین چندتا موسسه زبان معروف یکی رو با توجه به شرایطتون انتخاب کنید و برای بهبود سطح زبانتون صرفا به کلاس و معلم بسنده نکنید و خودتون وقت بگذارید. 
(13-09-2014, 03:15 PM)'HIV' نوشته: با تشکر از جناب سام و باقی دوستان
با سپاس 

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین eliha1
نقل قول

08-10-2014, 01:57 PM
سلام خسته نباشید میخوام بپرسم آموزشگاه سفیر خوبه؟ همه ی شعبه هاش؟من باید دوساله زبانم خیلی قوی بشه برای همین باید برم آموزشگاه خوب ممنونم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

08-10-2014, 02:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-10-2014, 02:34 PM توسط Andre.)
به نظر من باید شما ایتم‌هایی که دوستمون butterfly در پست قبلی اشاره کردند را در نظر بگیرید. صرف نظر از اینکه کجا به کلاس میرید، باید به این فکر کنید که چقدر مصمم هستید تا زبانتون تقویت بشه. هر جایی که بتونه موقعیتی رو برای شما فراهم کنه که بتونید با افرادی هم مسیر شما آشنا بشید، اون کلاس مناسبه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 17 بعدی »