عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کشورهای عربی تحصیل تحصیل در قطر

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در قطر
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-02-2014, 04:52 PM
(16-02-2014, 02:44 PM)'eskkele' نوشته: با سلام. بنده مدرک بازرسی جوش VT LEVEL2    RTi LEVEL 2  با مدرک ASNT از ناظران یکتا و بازرسی مایع نافذ و جوشکاری آرگون و E6,E3  والبته دیپلم ریاضی و بدون سابقه کاری قبلی هستم. آیا من میتونم کاری یا اقدامی در این کشور پیدا کنم.؟ 

Dear Sir
As you mentioned that you have got so many certificate to related to your major but it is essential when you will apply for work procedure especially in Qatar or Emerates should show your ability to your manager how much can you afford on that job. it  means your work experiance will indicate your ability and talent on that posotion. I guess, you have no chance to apply for that
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین الاهه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-04-2014, 01:42 PM
سلام من ارشد علوم سیاسی از دانشگاه تهرانم.میخام دکتری رو امارات یا قطر پذیرش بگیرم.بدون پرداخت شهریه امکانش هست بتونم بورس بگیرم؟؟ چه شرایطی لازمه؟؟ لطفا راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-04-2014, 02:17 PM
(01-04-2014, 01:42 PM)'الاهه' نوشته: سلام من ارشد علوم سیاسی از دانشگاه تهرانم.میخام دکتری رو امارات یا قطر پذیرش بگیرم.بدون پرداخت شهریه امکانش هست بتونم بورس بگیرم؟؟ چه شرایطی لازمه؟؟ لطفا راهنماییم کنید

امارات راحته بدلیل اینکه حداقلهای لازم رو سخت نداره. اما دانشگاههای قطر بواسطه سیستم نزدیک به امریکا بیشتر نمره جیمت و جی ار ای و زبان ازتون میخوان. شرایط بورس هم برای دانشگاه اقدام میکنی اگر واجد شرایط بودی انتخاب میشی. ددر کل هیچ کدوم از دانشگاههای کشور مورد نظر مورد تایید وزارت علوم نمی باشند. شرایط بطور مفصل در سایت دانشگاه موجوده. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-04-2014, 04:11 PM
(01-04-2014, 01:42 PM)'الاهه' نوشته: سلام من ارشد علوم سیاسی از دانشگاه تهرانم.میخام دکتری رو امارات یا قطر پذیرش بگیرم.بدون پرداخت شهریه امکانش هست بتونم بورس بگیرم؟؟ چه شرایطی لازمه؟؟ لطفا راهنماییم کنید

امارات شاید بشه، ولی روی قطر حساب نکنید زیاد، از پاییز به اینطرف، خیلی بد به ایرانیا ویزا داده، تقریباً می‌شه گفت نداده دیگه..
نقل قول  

آفلاین Goodboy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2014, 08:29 AM
با سلام و خسته نباشید. 1 سوالی داشتم ازتون! من رشته تحصیلیم مهندسی شیمی هسش می خواستم بدونم چه جوری میتونم ویزای کار توی قطر رو بگیرم البته تو قسمت شرکت های نفتی؟ در ضمن میخواستم بدونم درآمد ماهیانه 1 مهندس تو قطر چقدره و ارزششو داره که بری قطر؟؟؟ خیلی ممنون.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-07-2014, 09:50 AM
(10-07-2014, 08:29 AM)'Goodboy' نوشته: با سلام و خسته نباشید. 1 سوالی داشتم ازتون! من رشته تحصیلیم مهندسی شیمی هسش می خواستم بدونم چه جوری میتونم ویزای کار توی قطر رو بگیرم البته تو قسمت شرکت های نفتی؟ در ضمن میخواستم بدونم درآمد ماهیانه 1 مهندس تو قطر چقدره و ارزششو داره که بری قطر؟؟؟ خیلی ممنون.

متقاضیان کار در کشور قطر حتی اگر بعنوان وابستگان فردی دیگر بخواهند در این کشور کار کنند باید حتما ویزای کار داشته باشند .برای شروع مراحل و ارائه درخواست نیاز به یک اسپانسر در کشور قطر خواهید داشت.
بدلیل اینکه تمام مشاغل ملی در کشور قطر متعلق به ساکنین آن است شما باید کارفرمایی داشته باشید که برای اقامت کاریتان در این کشور بعنوان اسپانسرتان در نظر گرفته شود.شما باید این مراحل را قبل از ورود به کشور قطر انجام دهید. بعد از یافتن اسپانسر و پیشنهاد شغلی مراحل ارائه درخواست اقامت شما آغاز می شود و بطور معمول دو تا شش هفته طول خواهد کشید.اگر در طول مدت اقامت این کشور را ترک نمایید مجددا باید این مراحل را انجام دهید و درخواست ویزا نمایید.اگر قبل از اقدام قصد بازدید از محیط کار و این کشور را دارید کارفرما برایتان یک ویزا با اعتبار دو هفته در نظر خواهد گرفت که به دو هفته دیگر نیز قابل تمدید است.
ضمن اینکه از سال قبل وضعیت ارائه ویزا کاری به ایرانی ها کمس یخت و زمانبر شده این مورد رو مدنظر قرار بده.
ببین تنها راهی که بهت پیشنهاد میکنم اینه که با سفارت ایران در قطر تماس بگیری...من تماس داشتم و خیلی هم خوب برخورد کردند.

نقل قول  

آفلاین دلتنگی73
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2014, 12:53 PM
سلام
من فارغ التحصیل تجربی هستم.با معدل دیپلم 18.33/
میخواستم بدونم چطور میتونم برای تحصیل در رشته پزشکی پذیرش بگیرم؟؟ اصلا امکانش هست؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-09-2014, 01:39 PM
(09-09-2014, 12:53 PM)'دلتنگی73' نوشته: سلام
من فارغ التحصیل تجربی هستم.با معدل دیپلم 18.33/
میخواستم بدونم چطور میتونم برای تحصیل در رشته پزشکی پذیرش بگیرم؟؟ اصلا امکانش هست؟

دروود بر شما.
شانس که خب مسلماً داری با این معدل اما باید نمره زبان مناسبی هم داشته باشی. چون برخی از استادها از امریکا میان و نیازمند ارتباط قوی با اونهاست. در کل دانشکده پزشکی دانشگاه ویل کرنل تنها مرکزی در کشور قطر است که به پذیرش دانشجو در رشته پزشکی می پردازد. در سال 2001 این دانشکده  بر اساس توافق نامه ای بین دانشگاه کرنل آمریکا و بنیاد توسعه آموزش قطر تاسیس گردید تا شعبه ای از این دانشگاه برجسته آمریکایی در شهرک آموزشی قطر راه اندازی شود.
دانشکده پزشکی دانشگاه ویل کرنل در قطر دقیقاً همان فرآیند پذیرش و آموزشی را به کار می گیرد که شعبه ی اصلی این دانشگاه در نیویورک سیتی اعمال می کند، با این تفاوت که در قطر هر دوی مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد، با فرایند پذیرش مجزا، ارئه می گردد: یعنی یک دوره ی دو ساله ی بدون ارائه مدرک که با یک دوره ی چهار ساله ی دکترای پزشکی همراه می شود. متاسفانه رتبه این دانشگاه حدود 8000 دنیاست براساس رنکینگ تایمز هلس اما هزینه تحصیلش دقیقاً مانند شعبه اصلی اش در کرنل امریکا به دلار اخذ میشه که حدود 50000 هزار دلار در سال می باشد. به نظرم یکی از بهترین ها در پزشکی در اطراف ایران فعلاً هندوستان می باشد که بعد با توجه به تجربه و علم پزشکی خوبش میتونه پلی برای شما در اینده به کشورهای مناسب تر باشد.
وب سایت دانشگاه پزشکی کرنل در قطر

نقل قول  

آفلاین دلتنگی73
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2014, 08:13 PM
ممنون از جوابتون.
مدرک این دانشگاه مورد تایید وزارت علوم هست؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

10-09-2014, 07:49 AM
(09-09-2014, 08:13 PM)'دلتنگی73' نوشته: ممنون از جوابتون.
مدرک این دانشگاه مورد تایید وزارت علوم هست؟؟

خواهش میکنم.
دانشگاههای پزشکی و پیراپزشکی در کشوهای دیگر زیر نظر وزارت بعداشت ارزیابی می شوند. که این دانشگاه هم متاسفانه مورد تایید نیست!!!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 11:58 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی