عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مشاوره و رفع اشکال IELTS مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان
آفلاین stifler
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-08-2014, 02:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-08-2014, 02:00 PM توسط stifler.)
سلام دوستان

سطح دانش زبانم پایین هستش. و به IELTS 5.5 نیاز دارم. با آیلتس 5 هم کارم راه میفته. برای اسفند هم باید حتما" امتحان رو بدم. چجوری میشه رسید به این سطح تا اون موقع ؟

با چه کتابهایی شروع کنم ؟ فلش کارت 504 رو دارم و هر روز مطالعه دارم. دنبال استاد از چه موقعی برم ؟

لطفا" یه برنامه ریزی خوب بهم پبشنهاد بدید.

ممنون.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 9
25-08-2014, 03:43 PM
(25-08-2014, 02:00 PM)'stifler' نوشته: سلام دوستان
سطح دانش زبانم پایین هستش. و به IELTS 5.5 نیاز دارم. با آیلتس 5 هم کارم راه میفته. برای اسفند هم باید حتما" امتحان رو بدم. چجوری میشه رسید به این سطح تا اون موقع ؟
با چه کتابهایی شروع کنم ؟ فلش کارت 504 رو دارم و هر روز مطالعه دارم. دنبال استاد از چه موقعی برم ؟
لطفا" یه برنامه ریزی خوب بهم پبشنهاد بدید.
ممنون.

پيشنهاد مي كنم اول به طور آزمايشي يك امتحان آيلتس از كتاب هاي كمبريج رو بديد (ترجيحا جلدهاي جديدتر) تا سطح الانتون رو پيدا كنيد. سپس با توجه به اينكه در كدوم قسمت ضعف داريد از كتاب هاي كتابخانه استفاده كنيد. سطح 5-5.5 خيلي بالا نيست و به نسبت راحت تر از نمرات بالاي 6 بدست مي آد.
كتاب هاي مورد استفادتون بسته به وضعيتتون مشخص مي شن. ولي كتاب هاي آيلتس كمبريج كه مجموعه آزمون هستن حتما براتون لازم خواهند بود. در مورد استاد هم بستگي به خودتون داره. هر قدر بيشتر بتونيد وقت بذاريد نتايج بهتري بدست مي تونيد بياريد.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین sara_1994
**
نقل قول

26-08-2014, 05:34 PM
دوستان سلام
من سطح زبانم در حد ادونسه
تقریبا یک سال و نیم وقت دارم تا برای آزمون آیلتس آماده بشم
با چه کتابی شروع کنم؟میخوام بدونم اولین کتابی که بخوام بخونم چی باشه بهتره؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین sara_1994
**
نقل قول

01-09-2014, 06:59 PM
سلام
من سطح زبانم خوبه یه مدتیه دارم برای تافل میخونم با کتاب بارونز شروع کردم. اما وقتی سرچ کردم دیدم بعضی از دانشگاه ها تاکید میکنن که مدرک آیلتس رو بیشتر از تافل قبول دارن و بقیه دانشگاه ها هم میگن هر دو رو قبول دارن.
سوالم اینه. به نظرتون خوندن کتاب بارونز رو متوقف کنم و تمرکزم رو بذارم روی کتابی که محوریتش آیلتس باشه یا نه؟ آیا خوندن این کتاب به درد آزمون آیلتس هم میخوره یا وقت تلف کردنه؟
یه نکته اینکه من حدودا یک سال و نیم وقت دارم برای آماده سازی اما هنوز مطمئن هم نیستم که میخوام کدوم آزمون رو بدم. شنیدم نمره خوب گرفتن از تافل آسون تره و از طرفی مثینکه آیلتس کارامد تره.ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-09-2014, 08:10 PM
(01-09-2014, 06:59 PM)'sara_1994' نوشته: سلام
من سطح زبانم خوبه یه مدتیه دارم برای تافل میخونم با کتاب بارونز شروع کردم. اما وقتی سرچ کردم دیدم بعضی از دانشگاه ها تاکید میکنن که مدرک آیلتس رو بیشتر از تافل قبول دارن و بقیه دانشگاه ها هم میگن هر دو رو قبول دارن.
سوالم اینه. به نظرتون خوندن کتاب بارونز رو متوقف کنم و تمرکزم رو بذارم روی کتابی که محوریتش آیلتس باشه یا نه؟ آیا خوندن این کتاب به درد آزمون آیلتس هم میخوره یا وقت تلف کردنه؟
یه نکته اینکه من حدودا یک سال و نیم وقت دارم برای آماده سازی اما هنوز مطمئن هم نیستم که میخوام کدوم آزمون رو بدم. شنیدم نمره خوب گرفتن از تافل آسون تره و از طرفی مثینکه آیلتس کارامد تره.ممنون میشم راهنمایی کنید.

برای انتخاب بین تافل و آیلتس که اینجا مفصل بحث شده و می‌تونید ببینید.  ولی بطور خلاصه بستگی به هدفتون خیلی داره، اگه آمریکا هدف اصلیتونه تافل بدین، اگه استرالیا، یا حتی اروپا، آیلتس. اینکه کتاب تافل بخونید و آیلتس امتحان بدید، وقت تلف کردن نیست، ولی خیلی مفید بودن زمان و انرژی که می‌ذارین رو پایین میاره، بهتره تصمیمتون رو بگیرین و همون امتحانی که می خواین بدین رو بخونین.
و اینکه نمره خوب گرفتن از کدوم آسونتره یا کدوم کارآمدتره، جواب قاطعی نداره و بستگی به شخص و مهارت‌ها و نیازهاش داره.
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین مونا مهاجرانی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2014, 05:46 PM
سلام خسته نباشید .
من یک پزیشن پیدا کردم که ژانویه 2014 بسته میشه(دی 93). اگر 4 مهارت رو با نکات مطالعه کنیم: speaking  برای هر subject سوالاتش رو حفظ کنیم و یک ماه برای writing & reading وقت بذاریم با کتابهای crack ielst . و listening را با ایروانی و فایل صوتی بخونیم ,.... وسوالات 8 تا کمبریج رو بزنم از مهر تاآذر، میتونم  نمره 7 general بگیرم ؟
لطفا راهنماییم کنید . خیلی مهمه..........
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Big Grin  08-09-2014, 07:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2014, 07:55 PM توسط ahmadpashaei.)
(08-09-2014, 05:46 PM)'مونا مهاجرانی' نوشته: سلام خسته نباشید .
من یک پزیشن پیدا کردم که ژانویه 2014 بسته میشه(دی 93). اگر 4 مهارت رو با نکات مطالعه کنیم: speaking  برای هر subject سوالاتش رو حفظ کنیم و یک ماه برای writing & reading وقت بذاریم با کتابهای crack ielst . و listening را با ایروانی و فایل صوتی بخونیم ,.... وسوالات 8 تا کمبریج رو بزنم از مهر تاآذر، میتونم  نمره 7 general بگیرم ؟
لطفا راهنماییم کنید . خیلی مهمه..........

سلام. اینایی که میگین جواب نداره[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]ما نمی دونیم سطح الان شما چیه که بخوایک بگیم به نمره 7 که نمره بالایی هم هست می رسید یا نه. نمره 7 گرفتن واقعا کار سختیه و باید خیلی تلاش کنید در این مدت به شرطی که سطح فعلیتون حداقل upper intermediate باشه و خود مهارتهای چهارگانه شمام اوصاع خوبی داشته باشه نه که فقط اسم upper رو داشته باشید.شما ترجیحا به کلاس فکر کنید. در این تاپیک در مورد آموزشگاه های معتبر آیلتس مفصل بحث شده.

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین سهیل توفیقی
**
نقل قول

09-09-2014, 04:55 AM
دوستان سلام'من تقریبا تمام برنامه های لازم برای برنامه anki دانلود کردم والیان هم میخوام برای آزمون ایلتس شروع به مطالعه کنم اما الان نمیدونم با کدوم منبع مطالعه رو شروع کنم'ممنون میشم منو راهنمایی کنید'
ان فدر شکست میخورم تا شکست دادن را بیاموزم.s:t
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Exclamation  09-09-2014, 11:55 AM
(09-09-2014, 04:55 AM)'سهیل توفیقی' نوشته: دوستان سلام'من تقریبا تمام برنامه های لازم برای برنامه anki دانلود کردم والیان هم میخوام برای آزمون ایلتس شروع به مطالعه کنم اما الان نمیدونم با کدوم منبع مطالعه رو شروع کنم'ممنون میشم منو راهنمایی کنید'

سلام. نمیدونم چرا مدیران به اینجا انتقال دادن پست شما رو ولی من همینجا جواب میدم.
ببینید شما می خواهید لغت خواندن رو برای آیلتس شروع کنید؟ اگر همینطوره باید بدونید خیلی فرقی نیست معمولا با همون 504 شروع می کنند و بعدش با eesential words for the IELTS و بعد Vocabulary for IELTS. من فایلهای انکی این دو تا روندیدم ولی میتونید خودتون بسازید و بخونید.بقیه لغات رو در خود منابع آیلتس یاد میگیرید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین brusa1994
**
نقل قول

09-09-2014, 12:19 PM
من IELTS  رو در سایت انکی سرچیدم،این لینک deck هایی داره که مربوط به IELTS هستند،اگر مایل بودید ازشون استفاده کنید.
(09-09-2014, 11:55 AM)'ahmadpashaei' نوشته: با همون 504 شروع می کنند و بعدش با eesential words for the IELTS و بعد Vocabulary for IELTS. من فایلهای انکی این دو تا روندیدم ولی میتونید خودتون بسازید و بخونید.بقیه لغات رو در خود منابع آیلتس یاد میگیرید.
Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 24 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 04-07-2025، 08:53 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی