عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
هزینه زندگی در آمریکا

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه زندگی در آمریکا
آفلاین kaveh asadi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-08-2014, 01:58 AM
(02-02-2011, 12:38 PM)'Cortex' نوشته: بحث در این مورد بسیار وسیع و سلیقه ای است، و بستگی تام به وضعیت مالی فرد دارد. حال آنکه بطور متوسط چقدر در ماه/سال خرج زندگی در آمریکا است، در این تاپیک بحث خواهد شد.
لطفاً نظرات خود را موثق بیان کنید.
با تشکر

سلام
ضمن تشکر از این مطالب
بسیار حیاتی که بدانم با 100000 دلار شروع کرد و کدام شهر برای کار و زندگی بهتر است؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2014, 02:14 AM
خیلی ها با 20-10 درصد این مبلغ زندگی شون رو شروع می کنند. این موضوع به موارد زیادی بستگی داره مثل تعداد افراد خانواده، اینکه قصد داشته باشین از همون ابتدا در جایی مشغول بشین و درآمد داشته باشین یا اینکه به ادامه تحصیل بپردازین. برای یک فرد مجرد با استانداردهای زندگی دانشجویی در شهرهای معمولی آمریکای شمالی می بایست دست کم ماهانه 1000 دلار و در شهرهای بزرگتری مثل نیویورک حدود 1.5 برابر این میزان هزینه کنید. اگر دو نفر باشین این هزینه ها ضربدر 1.5 میشه (اجاره تغییر چندانی نمی کنه).

طبیعتا با این میزان پول نمی تونید جایی رو بخرید و اساسا اگر پول هم داشتین بهتر بود بگذارید چند سال بگذره و با شرایط خرید خونه آشنا بشین. بنابراین گزینه اجاره مطرح هست که می تونید روی گزینه های مختلف اون فکر کنید.

در مورد مکان طبیعتا به همون هدف اولیه بر می گرده. اگر قصد کار داشته باشین ایالتی که زمینه کاری بهتری براتون فراهم کنه مناسب تر هست و اگر قصد ادامه تحصیل داشته باشین جایی که دانشگاه بهتری برای رشته شما داشته باشه. البته معمولا (ولی نه همیشه) این دو در یک جا هستند. یعنی اگر زمینه های نفت و گاز در ایالت تگزاس بهتر باشه در همون جا هم دانشگاه هایی که چنین رشته هایی داشته باشند پیدا میشه.
(31-08-2014, 02:00 AM)'kaveh asadi' نوشته: سلام
ضمن تشکر از این مطالب
بسیار حیاتی که بدانم با 100000 دلار شروع کرد و کدام شهر برای کار و زندگی بهتر است؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین kaveh asadi
**
نقل قول

31-08-2014, 02:41 AM
تشکر از پاسخ فوری
بین دو راهی سختی ماندیم،ریسک دارد ، 5 نفریم با گرین کارت . فعلا ادامه تحصیل نمی دهیم.
می خواهیم از کار غیر تخصصی شروع کنیم.
کدام شهر برای کار و زندگی بهتر است؟
آیا می توانم از اینجا کار پیدا کنم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-08-2014, 03:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2014, 04:02 AM توسط M1KE.)
با این فرض که 3 فرزند داشته باشین هزینه های معمول زندگی در سطح دانشجویی ماهی حدود 2500 دلار میشه. در کل با بزرگتر شدن مکانی که اجازه می کنید هزینه متر مربع اون کاهش پیدا می کنه. برای مثال اگر یک خونه یک خوابه حدود ماهی 700 دلار باشه یک خونه 3 خوابه حدود 1300 دلار هست. خود قیمت ها بسته به شهر و موقعیت خونه در اون شهر از نظر نزدیکی به مرکز شهر خیلی متغیر هست ولی این نسبت ها تقریبا برقرار هست. هزینه های خورد و خوراک هم حدود ماهی 500 تا در نظر بگیرید (این مورد خیلی به میزان بیرون غذا خوردن بستگی داره). برای موبایل و موارد مشابه هم ماهی حدود 150-100 در نظر بگیرید. بقیه اش حمل و نقل و پوشاک میشه. اوائل می بایست یک مقدار صرفه جویی کنید ولی به تدریج که جاگیر بشین و کار پیدا کنید کار ساده تر میشه.

به نظرم با شهرهای متوسط شروع کنید (نه خیلی بزرگ که گرون باشه و نه خیلی کوچیک که چیزی نداشته باشه و زده بشین). ترجیحا یک آشنایی هم در اون حوالی داشته باشین که یک سری اطلاعات عمومی رو در ابتدای کار بهتون بدن خوبه. با همه اینها نقش کلیدی رو همون کار اصلی آینده داره. بسته به اینکه کدومتون شانس بیشتری برای پیدا کردن کار تخصصی داره بهتره (با توجه به تحصیلات، میران سابقه کار، سطح زبان و بازار کار اون رشته در آمریکا) به شهری برین که شانس اون فرد برای پیدا کردن کار تخصصی بعد از گذشت چند ماه فراهم باشه. وگرنه کار غیر تخصصی و جنرال رو به هر حال کم و بیش در همه جا میشه پیدا کرد. از ایران نمیشه به راحتی کار پیدا کرد و بهتره از خود آمریکا پیگیر باشین.

وقتی در مورد شهرش به توافق رسیدین (با توجه به شرایط کاری و تخصص نفر اصلی) بعد از وبسایت های اجاره خونه (مثلا این سایت) یک مکانی رو پیدا کنید که هم به مرکز شهر نزدیک باشه و هم به محل کار و هم به محل تحصیل فرزندان، طوری که کسی برای رفت و آمد معذب نباشه. اگر از مرکز شهر دور باشین قاعدتا می بایست ماشین هم داشته باشین و هزینه های اون رو هم باید در نظر بگیرین.

پینوشت: با توجه به اینکه مهندسی چوب خوندین فکر کنم Mami عزیز که همرشته ای تون هستن اطلاعات بهتری در مورد فرصت های شغلی و شهر مناسبش داشته باشند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2014, 09:36 AM
(31-08-2014, 02:41 AM)'kaveh asadi' نوشته: تشکر از پاسخ فوری
بین دو راهی سختی ماندیم،ریسک دارد ، 5 نفریم با گرین کارت . فعلا ادامه تحصیل نمی دهیم.
می خواهیم از کار غیر تخصصی شروع کنیم.
کدام شهر برای کار و زندگی بهتر است؟
آیا می توانم از اینجا کار پیدا کنم؟

به نظر من اونجا كه رقتيد اول به فكر بيمه باشيد يك هزينه اي داره ولي خاطر جم ميشين.بيمه ي درماني
به مرور زمان يمه  يبيكاري هم بگيريد ضرري نداره
از اينترنت قيمت اجاره ي مسكن رو در شهري  انتخاب ميكنيد در بياريد.
يك مقدار لوازم اوليه اگر ميتونيد ببريد صابون شامپو دارو حوله ملحفه  پتو سفري لباس كاپشن اين جوري صرفه جوي ميشه در هزينه
ولي در كل نگران نباشيد جون دستمزد كار هاي غير تخصصي در امريكا اصلا كم نيست جواب ميكنه زندگي رو
بيمه فراموشن نشه...چون هزينه ي درماني ز ياده
موق باشيد رفيق
نقل قول  

آفلاین kaveh asadi
**
نقل قول

31-08-2014, 12:39 PM
دوستان مچكريم
راهنمايي هاي شما خيلي به من و خانواده ام كمك خواهد كرد. بر اساس تحقيقات تكميلي متوجه شدم محله هايي كه مدارس خوب دارند ، كرايه خانه به 1500 دلارهم مي رسد و از آنجا كه ما 3 فسقلي داريم و هزينه تحصيل رايگان است ما بايد محله هاي مورد نظر را پيدا كنيم.
هزينه بيمه بسته به قرار داد بسيار متفاوت است و حداقل 500 دلار (نفري 100 دلار) است. آيا مي توان تحت پوشش بيمه رايگان قرار گرفت؟
ضمنا آيا مي توان از سايتهايي مثل http://www.usa-job.org و http://www.jobcorps.gov و ... براي يافتن كار اقدام كرد تا مراحل بعدي تضمين شوند؟ بدليل اينكه من و همسرم كارمند رسمي دولت هستيم، يك آب باريكه هميشگي داريم و ميخواهيم پس از 3 ماه اگر موفق نبوديم به ايران برگرديم. آيا اين زمان كافي است؟ يا بايد 1 سال مرخصي بدون حقوق بگيريم. از اينكه به ما كمك مي كنيد بسيار ممنونم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-08-2014, 10:33 PM
به هر حال مهاجرت سختی های خاص خودش رو داره و یک سری چیزها رو می بایست از صفر شروع کنید و در ابتدای کار یک مقدار هزینه کنید. اگر قرار باشه مثل شرایط قبلی باشه که اساسا دلیلی به مهاجرت وجود نداره. همونطور که گفتم بهتره اوائل یک مقدار صرفه جویی کنید که بتونید مدت بیشتری با اندوخته موجود سر کنید. کارهای جنرال که نیازمند تخصص خاصی نباشند رو معمولا میشه سریع پیدا کرد به ویژه در شهرهای بزرگتر. اگر حتی یکی از شما بتونه کار جنرال پیدا کنه دست کم 80-70 درصد هزینه ها تامین میشه که کار رو برای نفر دوم و جستجو برای شغل های تخصصی تر ساده تر می کنه.

شما به نظرم همگی همزمان مراجعه کنید و گرین کارت هاتون رو بگیرین. بعد از اون اگر یکی از شما یا همسرتون هم در آمریکا بمونند مشکل حادی ایجاد نمیشه چون اگر بقیه برگردند و گرین کارت هاشون باطل هم بشه دوباره بواسطه رابطه درجه یکی (همسر یا فرزندی) می تونند در کمتر از یک سال گرین کارت بگیرند (به شرطی که فرزندان سن شون بالای 18 سال نشده باشه). این دیگه برای بدترین شرایط بود که فقط مثلا شما قرار باشه بمونید و بقیه برگردند ولی به نظرم اگر پیگیر باشین نیازی به این کارها نیست فقط می بایست سطح توقعات در شروع کار پایین باشه.

در آغاز کار قراردادهای بلندمدت امضا نکنید و موارد موقتی بگیرید تا با شرایط آشنا بشین. مثلا اگر تونستین یک مکان موقتی ارزون رو برای یک ماه یا دو ماه کرایه کنید و بعد از نزدیک جستجو کنید مورد بهتری رو از نظر قیمت و موقعیت پیدا کنید. سایت های کاریابی رو هم خوبه که نگاه کنید و با شرایط کلی آشنا بشین ولی برای شغل های جنرال معمولا حضوری باید شما رو ببینند و ممکنه اصلا در سایت هم اعلام نکرده باشند. اگر من بودم مرخصی یک ساله می گرفتم وقتی سه ماهه باشه یک بهانه ای وجود داره که آدم تلاش نکنه و برگرده.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین m.mohaqeq
**
نقل قول

26-09-2014, 12:40 PM
سلام دوستان.
یک سوالی هست که چند وقتی ذهن من رو درگیر کرده و خیلی خیلی برام مهمه.
من متأهل هستم و اگر خدا بخواد برای پاییز 2015 میخواییم بریم برای ادامه تحصیل آمریکا (به احتمال زیاد ایالت کنتاکی). به تازگی متوجه شدم هزینه زایمان برای دانشجوهای اینترنشنال بسیار بالاست (در حدود 15 الی 30 هزار دلار!!!!) و هیچ بیمه ای هم متقبل این هزینه نمیشه. با توجه به بورسیه ای که اکثر دانشجویان اینترنشنال دریافت می کنند، یعنی باید قید بچه رو زد؟؟
اگر دوستان راهنمایی کنن که خیلی ممنون میشم چون واقعاً این قضیه بچه برام خیلی مهمه؟!!
با تشکر
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-09-2014, 07:33 AM
سلام
اینجا پلن های بیمه خیلی زیاد هست و باید بگردین ببینین کدومش به شرایط شما میخوره. من خودم f2 هستم و بیمه ای که گرفتم ماهی حدود 80 دلار هست که بیشتر برای شرایط اورژانسی هست. با صرف مبلغ بیشتر (حدود 400-500 دلار در ماه) میتونین بیمه هایی پیدا کنین که بارداری و زایمان هم بخشی از اون ها باشه.
برای خود بیمه هم یک diductable هست که یعنی از اون مبلغ به بعد بیمه وارد عمل میشه. این نرخ بین 0 تا حدود 250 هست فکر کنم. هرچه عدد کمتری انتخاب کنین هزینه بیشتری باید ماهانه ( که میشه در کل) بدین. اگر deduct شما 150 باشه و شما مشکلی پیدا کنین و برین دکتر تا سقف 150$ رو باید پرداخت کنین و بعد از اون باز تا یک حدی مثل 5000$ بیمه 80 یا 90% میده و بعد از اون باز تا یک سقفی که 100 یا 200 هزار تا حتی 2 میلیون دلار هست رو بیمه کامل میده. این پارامتر ها هزینه بیمه ماهانه شما رو تامین می کنن. ضمن اینکه میزان خدمات هم تاثیر داره.
اگر سالی 6000 یا کمی بیشتر در نظر بگیرین فکر نمی کنم به مشکل خاصی بخورین. هرچند ایالت با ایالت فرق داره اما عدد و رقم ها کم و بیش همینه.

نقل قول  

آفلاین gejah22
**
نقل قول

11-11-2014, 05:48 PM
سلام به همه دوستان.
من برای فرصت مطالعاتی 6 ماهه میخوام بیام دانشگاه میشیگان. کسی از دوستان هست که منو کمک کنه بگه دقیق چقدر هزینه ماهیانه میخواد خرج کنم. من به همراه خانمم میخوام بیام. سپاسگذار میشم کسی منو کمک کنه. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »