عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV ذکر رتبه کنکور سراسری در رزومه

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ذکر رتبه کنکور سراسری در رزومه
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-08-2014, 12:05 AM
(22-08-2014, 10:13 PM)'sepinaz' نوشته: سلام
من رتبه ی کنکور سراسری 2143 کشوری و 118 منطقه 3 بوده سال 88 ( سر یه اشتباه اومدم این رشته ( عمران - نقشه برداری ) بعدن که کارنامه دومم اومد دیدم کامپیوتر دانشگاه تهران قبول بودم و عین ....... ها چون سابقه ی برنامه نویسی نداشتم از کامپیوتر ترسیدم و انتقالی نگرفتم )
حالا این بگذرد
بعد بره ارشد نفر دوم ورودی بودم و بدون کنکور میتونستم وارد گرایش سنجش از دور شم ( 10 درصد اول ورودی )
ولی من چون میخواستم حتما GIS بخونم نشستم کنکور دادم و رتبم شد 12 ( البته از بین دیگه حداکثر 1600- 1800 نفر نمیدونم کل کشور چند نفر ارشد نقشه برداری شرکت میکنن)
GIS روزانه فقط 8 نفر میگرفت دانشگاه تهران و مجیور شدم همون RS رو برم
حالا یه سوال تا حالا خیلی ناراحت بودم که چرا اصن ارشد کنکور دادم ولی آیا گرفتن این گواهی ها کمکی به رزومه ی من میکنه؟؟؟؟؟؟
1- گواهی رتبه ی کنکور کارشناسی از سازمان سنجش
2- گواهی رتبه ی دوم ورودی کارشناسی از دانشگاه تهران
3- گواهی رتبه ی کنکور ارشد از سازمان سنجش ( هنوزم قاطم که چرا کنکور دادم واسه ارشد چیزی رو که داشتم دوباره بدست آوردم )
الانم در حال درس خوندن و تکمیل رزومه ام ولی مقاله ندارم هنوز ( حتی یکی conf با اینکه همه ی اطرافیانم میگن چرته بده من ترجیح میدم وقتم رو به جای منفرانس های الکی بذارم رو زبان )
یه سوال مهم دیگه فرق نمیکنه گواهی ها رو کی از سازمان سنجش بگیرم؟
20 سال هم بگذره میدن؟؟؟

سلام دوست خوبم
من متوجه نمی شوم چرا رتبه سراسری که فرمودین 2143 کشوری  شدید را می خواهید ذکر کنید! در اروپا و استرالیا ازمون ورودی برای دانشگاه ها وجود ندارد بنابر این رتبه ازمون لیسانس بی معنی هست!
فقط پیشنهاد می کنم گواهی رتبه ی دوم ورودی کارشناسی از دانشگاه تهران را تهیه کنید 
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

23-08-2014, 12:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2014, 12:20 AM توسط M1KE.)
دستاوردهای این تیپی رو می تونید زیر یک قسمتی با عنوان Honors and Awards بیارین و هرگونه رتبه خوب، شاگرد اول تا سومی، تقدیرنامه و جوایز مهم رو در اونجا بهش اشاره کنید. طبیعتا داشتن مدرک می تونه اثبات پذیری و باورپذیری اونها رو بیشتر کنه. مراحل گرفتن گواهی رتبه کنکور رو که احمد عزیز در چند پست بالاتر اشاره کردن، می تونید تاپیک گواهی دانشجوی ممتازی و تقدیرنامه رو هم نگاه کنید. این نوع مدارک رو هر چه زودتر بگیرید در آینده راحت تر هستید.

تا جایی که اطلاع دارم این دو گرایش خیلی تفاوت ماهوی با هم ندارند و در صورتی که در RS هم پذیرش گرفتین به نظرم فرصت اون رو از دست ندین. نهایتش این هست که در طول تحصیل سعی می کنید بیشتر دروس GIS رو بردارین. در محیط های کاری هم لزوما اینطور نیست که مدرک دانشگاهی شما دقیقا با عنوان پست شغلی یکی باشه و همین که مرتبط باشه و باهاش آشنایی داشته باشین در کنار تجربه کاری کفایت می کنه. بنابراین خیلی به نظرم خودتون رو خیلی محدود نکنید و اگر فرصتش پیش اومد سنجش از راه دور رو هم از دست ندین.
من رتبه ی کنکور سراسری 2143 کشوری و 118 منطقه 3 بوده سال 88 ( سر یه اشتباه اومدم این رشته ( عمران - نقشه برداری ) بعدن که کارنامه دومم اومد دیدم کامپیوتر دانشگاه تهران قبول بودم و عین ....... ها چون سابقه ی برنامه نویسی نداشتم از کامپیوتر ترسیدم و انتقالی نگرفتم )
حالا این بگذرد
بعد بره ارشد نفر دوم ورودی بودم و بدون کنکور میتونستم وارد گرایش سنجش از دور شم ( 10 درصد اول ورودی )
ولی من چون میخواستم حتما GIS بخونم نشستم کنکور دادم و رتبم شد 12 ( البته از بین دیگه حداکثر 1600- 1800 نفر نمیدونم کل کشور چند نفر ارشد نقشه برداری شرکت میکنن)
حالا یه سوال تا حالا خیلی ناراحت بودم که چرا اصن ارشد کنکور دادم ولی آیا گرفتن این گواهی ها کمکی به رزومه ی من میکنه؟؟؟؟؟؟
3- گواهی رتبه ی کنکور ارشد از سازمان سنجش ( هنوزم قاطم که چرا کنکور دادم واسه ارشد چیزی رو که داشتم دوباره بدست آوردم )
الانم در حال درس خوندن و تکمیل رزومه ام ولی مقاله ندارم هنوز ( حتی یکی conf با اینکه همه ی اطرافیانم میگن چرته بده من ترجیح میدم وقتم رو به جای منفرانس های الکی بذارم رو زبان )
20 سال هم بگذره میدن؟؟؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-08-2014, 01:08 AM
(23-08-2014, 12:05 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام دوست خوبم
من متوجه نمی شوم چرا رتبه سراسری که فرمودین 2143 کشوری  شدید را می خواهید ذکر کنید! در اروپا و استرالیا ازمون ورودی برای دانشگاه ها وجود ندارد بنابر این رتبه ازمون لیسانس بی معنی هست!
فقط پیشنهاد می کنم گواهی رتبه ی دوم ورودی کارشناسی از دانشگاه تهران را تهیه کنید 
شاد باشید

کلی می پرسیدم
و بیشتر رتبه ی ارشد مد نظرم بود که آیا بنویسم و واسش گواهی بگیرم؟؟؟؟
چون الانم از دادن کنکور ارشد پشیمان هستم ( بدون کنکور هم RS دانشگاه تهران قبول بودم )
مگه اینکه حداقل یه جای رزومه به درد بخوره
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

23-08-2014, 01:10 AM
(23-08-2014, 12:18 AM)'M1KE' نوشته: تا جایی که اطلاع دارم این دو گرایش خیلی تفاوت ماهوی با هم ندارند و در صورتی که در RS هم پذیرش گرفتین به نظرم فرصت اون رو از دست ندین. نهایتش این هست که در طول تحصیل سعی می کنید بیشتر دروس GIS رو بردارین. در محیط های کاری هم لزوما اینطور نیست که مدرک دانشگاهی شما دقیقا با عنوان پست شغلی یکی باشه و همین که مرتبط باشه و باهاش آشنایی داشته باشین در کنار تجربه کاری کفایت می کنه. بنابراین خیلی به نظرم خودتون رو خیلی محدود نکنید و اگر فرصتش پیش اومد سنجش از راه دور رو هم از دست ندین.

الان که رشته ی ارشدم سنجش از دور هس
و با توجه به موضوع تزم خودم هم علاقه دارم سنجش از دور پذیرش بگیرم
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

23-08-2014, 01:15 AM
(23-08-2014, 01:08 AM)'sepinaz' نوشته:
کلی می پرسیدم
و بیشتر رتبه ی ارشد مد نظرم بود که آیا بنویسم و واسش گواهی بگیرم؟؟؟؟
چون الانم از دادن کنکور ارشد پشیمان هستم ( بدون کنکور هم RS دانشگاه تهران قبول بودم )
مگه اینکه حداقل یه جای رزومه به درد بخوره
دوست خوبم 
اگر برای دکتری شرکت می کنید بنظر من بنویسید ولی اگه مستر می خواهید بروید ذکرش سوال بر انگیزه چرا همونجا نمی خوای بخونی؟
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

23-08-2014, 01:25 AM
(23-08-2014, 01:15 AM)'saaaaam' نوشته:
دوست خوبم 
اگر برای دکتری شرکت می کنید بنظر من بنویسید ولی اگه مستر می خواهید بروید ذکرش سوال بر انگیزه چرا همونجا نمی خوای بخونی؟
شاد باشی

بره دکتری منظورم بود
الان مشغول به تحصیل ارشد هستم تو ایران
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  23-08-2014, 07:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2014, 07:52 AM توسط ahmadpashaei.)
من رتبه ی کنکور سراسری 2143 کشوری و 118 منطقه 3 بوده سال 88 ( سر یه اشتباه اومدم این رشته ( عمران - نقشه برداری ) بعدن که کارنامه دومم اومد دیدم کامپیوتر دانشگاه تهران قبول بودم و عین ....... ها چون سابقه ی برنامه نویسی نداشتم از کامپیوتر ترسیدم و انتقالی نگرفتم )
حالا این بگذرد
3- گواهی رتبه ی کنکور ارشد از سازمان سنجش ( هنوزم قاطم که چرا کنکور دادم واسه ارشد چیزی رو که داشتم دوباره بدست آوردم )
20 سال هم بگذره میدن؟؟؟

سلام، اینجا مفصل توضیح دادین پس بازم باید بگم آفرین[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
هر سه مدرک میتونن توانایی های شما رو نشون بدن. البته گواهی کارشناسی لازم نیست بگین منطقه 3 و ... نه اون خارجیها می فهمن و نه اصلا جالبه،یهو فکر می کنند حتما این منطقه تعطیل بوده دیگه،حالیشون نمیشه کنکور چیه و نمره کل چیه و رتبه کشوری یعنی چی که!چون شناختی ندارن واسه همین خیلی مدارک قبولی کنکور رو در اپلای اهمیت نمیدن ولی بودنش در کنار توصیف شما در SOP میتونه مفید باشه و توانمندی شما رو نشون بده. برای مدرک ارشد هم همینا صادقه و حتما هر دو مدرک رو از سازمان سنجش بگیرین تا به موقع ترجمه کنید،زمانش هم زیاد مهم نیست. ایشالا مهر که برگشتین تهران[img]images/smilies/shy.gif[/img].
اما گواهی رتبه شاگرد دومی دوره اونم در دانشگاه تهران مهمه و حتما حتما باید بگیرین و در رزومه و SOP هم بیارید و توضیح بدین که من فرد توانمندی هستم و میتونم اونجا هم موفق باشم. این از اون دو تا مهمتره چون این مدرک ساده ای هست که همه استادا و دانشگاه های دنیا درک دقیقی ازش دارن.
ضمنا من بودم همین ترم می گرفتم،همونطور mahnaz عزیز در کامنت امتیازتون گفتن اینجا یهو دیدین قوانین تغییر کرد و حسرت موند و ....
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین nekoo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-09-2014, 02:21 PM
نحوه و مراحل گرفتن گواهی رتبه از سازمان سنجش 

سلام دوستان من 12 شهریور 93 به سازمان سنجش مراجعه کردم. اول که وارد شدم از درب خیابان کریمخان گفتند از درب جنوبی در خیابان نجات ا... کوچه اش یادم نیست اولین کوچه دست راست وارد شدم. فضای خنکی بود که سمت راست فلاسک بزرگ در کنار آن چای تی بگ و قند و همچنین آب خنک وجود داشت مثل بانک شماره می گرفتی پس از آنکه شماره ات اعلام شد از درب شیشه ای وارد می شوید.سپس درخواست فرم گواهی رتبه می کنید فرم را پر کرده بدون پرداخت هزینه به باجه دیگر تحویل می دهید. و حدود 10 روز در تهران که برای من 7 روز طول کشید گواهی رتبه به درب خانه شما ارسال می گردد. فقط یادتان باشد یک کپی از کارت ملی با خود داشته باشید.
به همین راحتی و باور کنید که اینجا ایران بود یکی از ادارات دولتی[img]images/smilies/huh.gif[/img][img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین taranebaran
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-10-2014, 07:10 PM
سلام دوستان 
من در حال حاضر دانشجوی PhD هستم. می خوام توی رزومم بنویسم. باید حتما مدرکی ارائه کنم و اینکه از سازمان سنجش نامه بگیرم؟ یا کارنامم که توی سایت سازمان سنجشه رو ترجمه کنم؟ باید چیکار کنم؟
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Star  02-10-2014, 09:09 PM
(02-10-2014, 07:10 PM)'taranebaran' نوشته: سلام دوستان 
من در حال حاضر دانشجوی PhD هستم. می خوام توی رزومم بنویسم. باید حتما مدرکی ارائه کنم و اینکه از سازمان سنجش نامه بگیرم؟ یا کارنامم که توی سایت سازمان سنجشه رو ترجمه کنم؟ باید چیکار کنم؟
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید

سلام. به صورت کلی ذکر در رزومه کافیه ولی اگر مورد شما مورد خاصی هست بگید تا بشه بهتر راهنمایی کرد
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »