عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین brusa1994
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-08-2014, 11:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2014, 12:04 AM توسط brusa1994.)
(15-08-2014, 03:02 PM)'moro' نوشته: سلام دوستان
لیسانس زیست شناسی معدل 14/21
فوق لیسانس ویروس شناسی معدل 18/02
دارای 8 مقاله چاپ شده که 2 تا داخلی و 6 تا ISI
و 4 تا مقاله هنوز چاپ نشده که احتمال زیاد ISI
آیلتس فعلا 6/5
با خیلی از اساتید هم تماس گرفتم (از طریق ایمیل) اما کسی جواب نداده و اونایی هم که جواب دادن گفتن فاند ندارن.
به نظر شما چیکار کنم؟ لطفا کمک کنید.
درود
 اول از همه بگم الآن رشته شما داغترین  رشته حال حاضر امریکاست(البته به گفته چندتا از دوستانم) اما خوب متاسفانه حداقل معدل در تاپ های کانادا 15 هستش (اکثرا نه همه)،اما اینطور نیست که فقط به خاطر معدل شما رو ریجکت کنند،البته بعضی ها در صورت رعایت نکردن حداقل ها اصلا پرونده شما رو بررسی نمیکنند،اما نا امید نشید که در بحث مقالات عالی هستید و خوب معدل ارشد هم که همینطور،توصیه من به شما : آیلتس رو به 7 برسونید،گوش چشمی هم به آمریکا داشته باشید گفتم که الآن رشتتون  اونجا خیلی رو بورسه طبیعتا فاند هم که ریخته،[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]،gre هم امتحان بدید،درسته برای بعضی از یونی های کانادا لازم نیست اما خوب مزیت محسوب میشه و میتونه تا حدی جبران معدل لیسانستون باشه،در مورد اساتید هم کاملا طبیعیه (دقت کنید کاملا طبیعی ) که جواب ندن شما نا امید نشید و ادامه بدید ! در sop هم مشخصا تاکید کنید که بسیار به تحقیقات علاقه مندید و قطعا تعداد بالای isi ها مهر تاییدی بر این ادعاست، در کل به نظر من و با توجه به سال های قبل شانس خوبی دارید اگه 7 آیلتس رو بگیرید،راستی دانشگاهی که تحصیل میکردید رو نگفتید اگه تهران باشه که شانس بیشتری دارید، اما اون قضیه آمریکا رو فراموش نکیند،[img]images/smilies/wink.gif[/img]
موفق باشد

Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018
نقل قول  

آفلاین stable1101
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-08-2014, 04:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-08-2014, 04:27 AM توسط stable1101.)
سلام
لیسانس باهنر 16.1 و GPA 3.27(دو سال آخر 16.50) و ارشد صنعتی اصفهان 18.5و GPA 4-- مهندسی مکانیک
سه تا ISME (فارسی) و یک isi
تافل رو احتمالا حدود 90-95 بیارم امسال
رزومم جز شاگرد سومی همین دو دانشگاه چیز خاصی نداره و فعلا دارم برای زبان می خونم
می خواستم بدونم برای 5 دانشگاه برتر کانادا شانسی دارم؟ بخصوص UBC
چه آیتم هایی برای قوی کردن روزمم نیاز هست؟ و اگر شانسی ندارم مستر مجدد میتونه کمکی بکنه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

22-08-2014, 06:37 AM
حداقل شرایط شون رو دارید منتهی این دانشگاه ها چون متقاضی هاشون زیاد هست لزوما به افرادی که حداقل ها رو برآورده کنند پذیرش نمیدن. بنابراین یک مقداری هم به شانس بستگی داره که بتونید استادی رو در این دانشگاه ها پیدا کنید که زمینه مورد علاقه اش شبیه شما باشه. در سایت هاشون بگردین و استادهایی که زمینه های مورد علاقه شون شبیه مقاله شما بوده رو پیدا کنید و باهاشون ارتباط برقرار کنید ممکنه از کار شما خوششون بیاد و با توجه به اینکه حداقل های دانشگاه هاشون رو برآورده می کنید مشکلی در گرفتن پذیرش نخواهید داشت و این دانشگاه ها هم معمولا وضع مالی شون خوبه و اگر پذیرش بگیرید حتما فاند هم بهتون میدن. سعی کنید زبان تون رو به حدود 100 برسونید.

در مورد ارشد دوباره در یک دانشگاه شناخته شده تر به نظرم شانس تون رو برای دکترای دانشگاه های با رتبه های ممتاز افزایش میده با این حال شانس گرفتن کمک هزینه برای اونها پایین تر از دکترا هست. بنابراین می تونید این دو رو به موازات هم پیش ببرید تا ببینید کدوم به نتیجه میرسه.
(22-08-2014, 04:21 AM)'stable1101' نوشته: سلام
لیسانس باهنر 16.1 و GPA 3.27(دو سال آخر 16.50) و ارشد صنعتی اصفهان 18.5و GPA 4-- مهندسی مکانیک
سه تا ISME (فارسی) و یک isi
تافل رو احتمالا حدود 90-95 بیارم امسال
رزومم جز شاگرد سومی همین دو دانشگاه چیز خاصی نداره و فعلا دارم برای زبان می خونم
می خواستم بدونم برای 5 دانشگاه برتر کانادا شانسی دارم؟ بخصوص UBC
چه آیتم هایی برای قوی کردن روزمم نیاز هست؟ و اگر شانسی ندارم مستر مجدد میتونه کمکی بکنه؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین stable1101
**
نقل قول

22-08-2014, 10:43 AM
(22-08-2014, 06:37 AM)'M1KE' نوشته: حداقل شرایط شون رو دارید منتهی این دانشگاه ها چون متقاضی هاشون زیاد هست لزوما به افرادی که حداقل ها رو برآورده کنند پذیرش نمیدن. بنابراین یک مقداری هم به شانس بستگی داره که بتونید استادی رو در این دانشگاه ها پیدا کنید که زمینه مورد علاقه اش شبیه شما باشه. در سایت هاشون بگردین و استادهایی که زمینه های مورد علاقه شون شبیه مقاله شما بوده رو پیدا کنید و باهاشون ارتباط برقرار کنید ممکنه از کار شما خوششون بیاد و با توجه به اینکه حداقل های دانشگاه هاشون رو برآورده می کنید مشکلی در گرفتن پذیرش نخواهید داشت و این دانشگاه ها هم معمولا وضع مالی شون خوبه و اگر پذیرش بگیرید حتما فاند هم بهتون میدن. سعی کنید زبان تون رو به حدود 100 برسونید.
در مورد ارشد دوباره در یک دانشگاه شناخته شده تر به نظرم شانس تون رو برای دکترای دانشگاه های با رتبه های ممتاز افزایش میده با این حال شانس گرفتن کمک هزینه برای اونها پایین تر از دکترا هست. بنابراین می تونید این دو رو به موازات هم پیش ببرید تا ببینید کدوم به نتیجه میرسه.

الان من با همین رزومه برای کدوم دانشگاههای کانادا شانس با فاند دارم برای دکتری مکانیک؟ آیا بدون میل زدن به اساتید شانسی باقی میمونه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین bahmanyar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-08-2014, 01:59 PM
با عرض سلام و خسته نباشید. من ارشدم تازه تموم شده 
1-معدل لیسانس 15.92 رشته مهندسی برق مخابرات دانشگاه ازاد
2- معدل ارشد 18.38  رشته مهندسی برق مخابرات- سیتم    دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات
[align=right]3-نمره زبان: ندارم  فعلا
[align=right]4-تعداد مقالات: 1 مقاله کنفرانس بین المللی و ieee
[align=right]5-مقطع پذیرش: دکترای مخابرات یا الکترونیک
شانسم چطوره واسه اینکه اقدام کنم؟ . استاد راهنمایه خودم در یکی از دانشگاه های کانادا هستند ایا میشه ایشونو به عنوان استاد انتخاب کرد؟
نقل قول  

آفلاین Arezoo66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-08-2014, 04:12 PM
سلام
من ليسانس ادبيات و زبان انگليسي با معدل ١٧.٣٠ از دانشگاه دولتي رو گرفتم و الان هم دانشجوي فوق ليسانس اموزش زبان دو دانشگاه ازاد هستم معدلم هم تا الان كه فقط پايان نامم مونده حدود ١٨هست ،تصميم دارم واسه دكترا به كانادا برم و اين وبلاگ رو ديدم كه اطلاعات مفيدي به دوستان داده بودين ،ميخاستم بدونم شانسم براي اين كار رو چطور ميتونم بالاتر ببرم و اصولا چه اقداماتي كنم ،ممنون ميشم راهنمايي كنيد من را ،،
نقل قول  

آفلاین s_abolhassani
**
نقل قول

23-08-2014, 07:02 PM
با سلام و عرض ادب ، 
من کارشناس ارشد ژئوفیزیک - اکتشاف نفت و گاز هستم
از دانشگاه تهران با معدل ارشد 18.11
تافل 100 دارم
رتبه 3 کنکور ارشد هستم
یک مقاله ISI و دو کنفرانس خارجی دارم
توصیه نامه از 3 استاد
لیسانس مهندسی معدن - اکتشاف از دانشگاه تهران جنوب با معدل دو سال آخر 18.32
آیا شانس پذیرش در مقطع دکتری بصورت فول فاند از دانشگاه های مطرح کانادا در دپارتمان های ژئوفیزیک و نفت را دارم؟
(با توجه به تحریم ایران و فیلد تحصیلی ام = نفت و گاز)
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Big Grin  23-08-2014, 08:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2014, 08:09 PM توسط ahmadpashaei.)
(22-08-2014, 10:43 AM)'stable1101' نوشته:
الان من با همین رزومه برای کدوم دانشگاههای کانادا شانس با فاند دارم برای دکتری مکانیک؟ آیا بدون میل زدن به اساتید شانسی باقی میمونه؟
ممنون

سلام. رزومه خوبی دارید (هم دانشگاهتون خوبه و هم معدلهاتون به خصوص ارشد عالیه) و معدل لیسانستونم بالای 16 هست که حداقل بهترین دانشگاه ها رو هم دارید ولی نمره زبان 90 کمی محدودتون می کنه. اگر به 100 برسونید و استاد پیدا کنید شانس خیلی بالایی خواهید داشت ولی بدونید کانادا زیاد استاد-معدل محور هست و به خصوص برای دکترا باید حتما استاد پیدا کنید. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Brick  23-08-2014, 08:14 PM
(23-08-2014, 07:02 PM)'s_abolhassani' نوشته:
با سلام و عرض ادب ، 
من کارشناس ارشد ژئوفیزیک - اکتشاف نفت و گاز هستم
از دانشگاه تهران با معدل ارشد 18.11
تافل 100 دارم
رتبه 3 کنکور ارشد هستم
یک مقاله ISI و دو کنفرانس خارجی دارم
توصیه نامه از 3 استاد
لیسانس مهندسی معدن - اکتشاف از دانشگاه تهران جنوب با معدل دو سال آخر 18.32
آیا شانس پذیرش در مقطع دکتری بصورت فول فاند از دانشگاه های مطرح کانادا در دپارتمان های ژئوفیزیک و نفت را دارم؟
(با توجه به تحریم ایران و فیلد تحصیلی ام = نفت و گاز)

سلام و خوش آمدین
رزومه بسیار خوبی دارید و اگر نمره GRE بالایی بیارید و استاد پیدا کنید واقعا برای 5 دانشگاه برتر کانادا هم شانس خیلی بالایی خواهید داشت به خاطر معدل و دانشگاه ارشدتون، ولی همینجوریم شانستون زیاده[img]images/smilies/shy.gif[/img]. باید خیلی تلاش کنید استاد پیدا کنید که موضوع کارش مثل شما باشه و فاندم داشته باشه. 
بحث گرفتن پذیرش ارتباط خاصی با تحریم نداره،شما برای ویزا ممکن هست به مشکل بر بخورید که به موقع از همین سایت به خوبی میتونتید راهنمایی بگیرید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین amir111
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-08-2014, 12:07 AM
سلام دوستان
من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی از دانشگاه دولتی با معدل 16 هستم
لیسانس الکترونیک دانشگاه ازاد تهران جنوب با معدل 15.7
ielts هم تا سال دیگه میگیرم
2تا هم مقاله submit شده در elsevier دارم
ایا شانسی برای مقطع دکترا در یک دانشگاه متوسط کانادا البته با فاند دارم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 109 بعدی »