عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن
آفلاین مهسا20
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-02-2014, 08:14 PM
با عرض سلام 

من برای ویزای شنگن 4 ماه پیش اقدام کردم و ریجکت شدم

و می خواستم ایندفعه وبزای دانشجویی بگیرم ولی بعضی ها می گویند چون یک بار ریجکت شدم احتمالا باز قبول نمی شه می خواستم سئوال کنم ایا اگر همه مدارکم کامل باشه به دلیل ریجکت شدن دفعه قبل ایندفعه نتیجه چی می شه؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-03-2014, 12:56 AM
(28-02-2014, 08:14 PM)'مهسا20' نوشته: با عرض سلام 
من برای ویزای شنگن 4 ماه پیش اقدام کردم و ریجکت شدم
و می خواستم ایندفعه وبزای دانشجویی بگیرم ولی بعضی ها می گویند چون یک بار ریجکت شدم احتمالا باز قبول نمی شه می خواستم سئوال کنم ایا اگر همه مدارکم کامل باشه به دلیل ریجکت شدن دفعه قبل ایندفعه نتیجه چی می شه؟

متاسفانه یه مقداری درست هست و یکم سخت میگیرن اگه یک بار ریجکتی داشته باشید...  اما با توجه به اینکه ایندفه نوعِ ویزایی که میخاید متفاوته و مخصوصا دانشجویی هست، احتمال زیاد بهتون میدن...   هیچ کسی نمیتونه با اطمینان در این مورد نظر بده، ایشالا که میدن ویزا رو و تشریف میبرید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین مهسا20
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-03-2014, 03:07 PM
با تشکر 
یعنی اگر من مدرک زبان المانی و ساپورت مالی خوب و تاییدیه از دانشگاه داشته باشم بازم به دلیل ریجکت قبلی احتمالش کم هست؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-03-2014, 05:49 PM
(07-03-2014, 03:07 PM)'مهسا20' نوشته: با تشکر 
یعنی اگر من مدرک زبان المانی و ساپورت مالی خوب و تاییدیه از دانشگاه داشته باشم بازم به دلیل ریجکت قبلی احتمالش کم هست؟

همانطور که spt عزیز گفتند، در زمینه ویزا هیچ قانون 100% وجود نداره و نمیشه با قاطعیت نظر داد. 
تنها چیزی که میتونم اشاره کنم اینه که دلیل ریجکت شدن ویزای قبلی را ببینید و اینکه شرایط شما با دفعه قبل که برای ویزا اقدام کردید چه فرقی کرده. اگر همان مشکل دفعه قبل را داشته باشید که مشخص است احتمال موفقیت شما کم است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین blueapple
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-07-2014, 03:39 PM
سلام به همه
من از یه دوره پاره وقت مستر پذیرش دارم سفارت آلمان به دلیل طولانی تر شدن دوره از دو سال به 4 سال درخواست ویزا رو رد کرد و چند روز پیش نامه ش به دستم رسید و فورا موضوع رو به دانشگاه اطلاع دادم و اونا 24 ساعته یه پذیرش فول تایم جدید دادن و گفتن به سفارت بده. نامه ی پذیرش جدید رو به همراه نامه ی درخواست تجدید نظر و نامه ی رد ویزا برای سفارت ایمیل کردم. خیلی نگرانم که چه اتفاقی میوفته، سفارت بهم ایمیل داد که باید برای درخواست اعتراض یه سری مدارک پایه ای هم بهشون بدم.

نمیدونم اعتراض بهتره یا این که وقت مجدد باید بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید؟
دوره نیمه اکتبر شروع میشه و دانشگاه هم نامه extention نمیده باید چکار کنم که مشکل زودتر حل بشه؟
دوستانی که ریجکت شدن و تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

31-07-2014, 07:54 PM
(31-07-2014, 03:39 PM)'blueapple' نوشته: سلام به همه
من از یه دوره پاره وقت مستر پذیرش دارم سفارت آلمان به دلیل طولانی تر شدن دوره از دو سال به 4 سال درخواست ویزا رو رد کرد و چند روز پیش نامه ش به دستم رسید و فورا موضوع رو به دانشگاه اطلاع دادم و اونا 24 ساعته یه پذیرش فول تایم جدید دادن و گفتن به سفارت بده. نامه ی پذیرش جدید رو به همراه نامه ی درخواست تجدید نظر و نامه ی رد ویزا برای سفارت ایمیل کردم. خیلی نگرانم که چه اتفاقی میوفته، سفارت بهم ایمیل داد که باید برای درخواست اعتراض یه سری مدارک پایه ای هم بهشون بدم.
نمیدونم اعتراض بهتره یا این که وقت مجدد باید بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید؟
دوره نیمه اکتبر شروع میشه و دانشگاه هم نامه extention نمیده باید چکار کنم که مشکل زودتر حل بشه؟
دوستانی که ریجکت شدن و تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن

دروود.
تو نامه اعتراض باید دقیق علت این مشکل رو اشاره کنید و بگید که اشتباه صورت گرفته و در اولین فرصت بعد از اینکه ویزا اوکی شد و اون نامه رو باید برای دانشگاه ببرید و علت تاخیر رو هم اشاره کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین عزیز
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-08-2014, 06:45 PM
سلام دوستان. اگه داییم برای من و مادرم که بالای 60 سال سن داره دعوتنامه بفرسته به نظرتون من با این شرایط ریجکت میشم یا نه؟  (جنسیت :مرد.  سن :26  سال.  مدرک تحصیلی : فوق دیپلم.   شغل : قالیباف(خویشفرما) با 2 سال سابقه.  وضعیت مسکن : مجرد و تنها در یک خانه استیجاری.   حساب بانکی :حدود 20 میلیون.)
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

11-08-2014, 09:59 PM
(11-08-2014, 06:45 PM)'عزیز' نوشته: سلام دوستان. اگه داییم برای من و مادرم که بالای 60 سال سن داره دعوتنامه بفرسته به نظرتون من با این شرایط ریجکت میشم یا نه؟  (جنسیت :مرد.  سن :26  سال.  مدرک تحصیلی : فوق دیپلم.   شغل : قالیباف(خویشفرما) با 2 سال سابقه.  وضعیت مسکن : مجرد و تنها در یک خانه استیجاری.   حساب بانکی :حدود 20 میلیون.)

دروود.
شما باید جداگانه بحث مربوط به حساب بانکی و سند ملکی و دلیل قاطع و قانع کننده ای بیاری که برمیگیردی.
اما با توجه به اطلاعاتی که داری میدی و سن و مجرد بودن و حساب بانکی خیلی شرایط مناسب نداری.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین immortality
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-08-2014, 02:10 PM
سلام و مرسی بابت پاسخ گویی تان. سوالی داشتم. در سفارت آلمان با توجه به اینکه اصل مدارک ارائه شده رو با کپی و ترجمه آنها تطبیق می ده و بلافاصله اصل رو به ما بر میگردونه آیا اصالت مدارک رو هم توسط دولت ایران و سازمانهای مربوطه بررسی می کنه و استعلام می گیره؟ یا استناد می کنه به مهر دادگستری مندرج در پای مدارک ترجمه شده؟ 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-08-2014, 09:23 PM
(20-08-2014, 02:10 PM)'immortality' نوشته: سلام و مرسی بابت پاسخ گویی تان. سوالی داشتم. در سفارت آلمان با توجه به اینکه اصل مدارک ارائه شده رو با کپی و ترجمه آنها تطبیق می ده و بلافاصله اصل رو به ما بر میگردونه آیا اصالت مدارک رو هم توسط دولت ایران و سازمانهای مربوطه بررسی می کنه و استعلام می گیره؟ یا استناد می کنه به مهر دادگستری مندرج در پای مدارک ترجمه شده؟ 

خواهش میکنم.
بله اصل مدارک رو پس از تطبیق بهتون مجدداً تحویل می دهند.
خیر از هیچ ارگان و سازمانی استعلام نمیگیرند. بله باستناد به همون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه است.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »