عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مراکز برگزاری آزمون IELTS (تجربیات، نظرات، مقایسه مراکز) نظرات، تجربیات و پیشنهادات شما در رابطه با مرکز آیلتس تهران

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرات، تجربیات و پیشنهادات شما در رابطه با مرکز آیلتس تهران
آفلاین Maral
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-02-2011, 04:07 PM
این تاپیک برای بیان نظرات، تجربیات و پیشنهادات شما در رابطه با مرکز آزمون آیلتس تهران میباشد.
لطفا سوالات خودتان در زمینه ثبت نام و مسایل مربوط به آن را در تاپیک مربوطه مطرح کنید و در این موضوع صرفا به بیان تجربه ها، پیشنهادات، کیفیت و نحوه برگزاری آزمون در این مرکز بپردازید.
منویس،
منویس
با راشهای جوان
این نیز بگذرد...
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-12-2012, 02:00 PM
من شنبه 8 دسامبر تو آیلتس تهران امتحان آکادمیک دادم. در مجموع از نظر کیفیت پخش صدا و شرایط برگزاری آزمون از نظر نوع صندلی ها، فضای آزمون، برخورد مراقبین و غیره خوب بود. چند نکته هم وجود داشت که می گم:

1- گفته شده ساعت 7:40 اونجا باشید و درهای آزمون 8:30 بسته می شه. من از ترس خوردن به ترافیک یه کمی زود راه افتادم و همون 7:40 رسیدم اونجا، ولی تو اون سرما درها رو 5 دقیقه دیرتر از زمانی که خودشون گفتند باز کردند. خیلی ها هم زودتر اومده بودند و حسابی تو سرما یخ زدند...

2- آزمون حدود 9:20 شروع شد و 12:20 تموم شد. شما حق بردن خوراکی به سر جلسه رو ندارید، و نکته جالب اینه که به شما هیچ نوع خوراکی داده نمی شه! تصور کنید بسته به فاصله شما با مرکز آزمون، اگر خیلی دیر هم صبحونه خورده باشید، حداقل 5-4 ساعت معده شما کاملاً خالی خواهد بود و مغز شما در اواخر آزمون عملاً عملکردش خیلی افت می کنه. من نمی دونم مراکز دیگر در ایران یا خارج چطوره، ولی به نظر من اگر این آزمون سنجش زبان هست و نه استقامت فکری و جسمی افراد، باید فکری به حال این قضیه بشه براش... از این لحاظ آزمون تافل iBT خیلی بهتر و استانداردتر هست شرایطش.

3- پروسه دادن وسائل شخصی و پس گرفتن اونها، پروسه خیلی زمان بری است و صبر زیادی رو می طلبه. البته خب کار دیگه ای هم نمی شه کرد براش.

4- در کل به نظر من و اکثر افرادی که من دیدم، آزمون راحتی بود. با اینکه اینور و اونور شنیده بودم که آیلتس خیلی سخت شده و نسبت به تست های کتابهای موجود سطح سوالات بالاتر رفته، اما اصلاً اینطور نبود و کاملاً در همون حدود کتاب آیلتس 8 کمبریج بود که من دو سری تستش رو زده بودم. البته ریدینگ کمی وقت گیر بود ولی لیسنینگ و رایتینگ سر راست و بدون پیچیدگی بودند.

5- متاسفانه سخت گیری مراقبین زیاد نبود. با اون چیزی که من در مورد سخت گیری های سر جلسه آیلتس شنیده بودم فرق داشت...

نقل قول  

آفلاین mori01
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-12-2013, 03:40 PM
سلام
من 7دسامبر 2013 یعنی هفته پیش امتحان دادم.در مجموع خیلی بهتر از چیزی بود که فکرشو میکردم.
فقط ریدینگش سخت بود.
ممتحنم یه خانم 26،27 ساله بود.خیلی خوش برخورد و خوب بود.استرسم و از بین برد
اگه در مورد سوالات اسپیکینگ و رایتینگ اطلاعاتی خواستین ایمیل بزنید.موفق باشید
sunboy2569@yahoo.com
نقل قول  

آفلاین هاجر خانی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-08-2014, 01:45 PM
دوستان الان کجا را پیشنهاد میکنید ثبت نام کنیم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-08-2014, 02:18 PM
(15-08-2014, 01:45 PM)'هاجر خانی' نوشته: دوستان الان کجا را پیشنهاد میکنید ثبت نام کنیم

دوست گرامی این تاپیک همونطور که از عنوانش هم پیداست مربوط به مرکز آیلتس تهران هست. تو این تاپیک دوستان نظراتشون رو راجع به مقایسه مراکز مختلف گذاشتن. لطفا اونجارو مطالعه کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر