عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین MinaKiani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-07-2014, 06:08 PM
(22-07-2014, 11:47 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
خوب مگه دیگه کار نمی کنید؟! لیسانس که ارزان هست رو اول بخرید و بعد با سابقه کار ارشد رو آزاد کنید دیگه.

مشکل همین جاست که دقیقن نمی شه این کار رو کرد! یعنی اگر لیسانس رو بخرم باز هم سابقه ی کار رو از سال اول لیسانس حساب می کنند. این حرفی ست که آموزش کل دانشگاه بهم گفت.
شما کسی رو سراغ دارید که این کار رو کرده باشه؟
نقل قول  

آفلاین HMDRZAA
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-07-2014, 09:15 PM
درود،
به خاطر تعداد بالای صفحات امکان چک کردن تکراری بودن سوالم رو نداشتم،پس اگر سوال تکراریه عذر میخوام....
گفته شده که برای کارشناسی پیوسته هزینه ی هر نیمسال برای حداقل 12 واحد حساب شده...آیا این قطعا به این معناست که هزینه ای بابت مرخصی تحصیلی ترمی در نظر گرفته نمیشه؟
نقل قول  

آفلاین jason
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-08-2014, 01:06 AM
سلام 
من تو این دوسال تحصیلم، رتبه اول مهندسی آب دانشگاه تهرانم
ورودی 91
رو کارت دانشجویی خورده مهندسی کشاورزی - آب
الان جزو کشاورزی هاست یا مهندسی ها؟؟؟!
بعدشم وقتی هزینه رو حساب میکنم نزدیکه ده میلیون میشه برای کارشناسی!!امیدوارم اشتباه حساب کرده باشم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-08-2014, 07:53 AM
(11-08-2014, 01:06 AM)'jason' نوشته: سلام 
من تو این دوسال تحصیلم، رتبه اول مهندسی آب دانشگاه تهرانم
ورودی 91
رو کارت دانشجویی خورده مهندسی کشاورزی - آب
الان جزو کشاورزی هاست یا مهندسی ها؟؟؟!
بعدشم وقتی هزینه رو حساب میکنم نزدیکه ده میلیون میشه برای کارشناسی!!امیدوارم اشتباه حساب کرده باشم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

سلام دوست من، به فروم خوش اومدین Smile
راجبه عنوان رشتتون من فکر میکنم بهتره اینو از آموزش دانشگاه بپرسید و مطمئن شید، منتها به احتمال خیلی زیاد شما تو گروه مهندسیها هستید، بعد از اینکه از گروهی که باید براش محاسبه ی قیمت کنید مطمئن شدید میتونید از جدول هزینه تحصیلی برای محاسبه لغو تعهد آموزش رایگان با توجه به سال ورود خودتون که 91 هست، استفاده کنید و هزینه ی دقیق رو محاسبه کنید.
موفق باشید.

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
13-08-2014, 04:28 PM
درود؛
دوستان بزرگوار علاوه بر جداول و توضیحات موجود در پست اول، همچنین میتونید از اطلاعات و جدول های این لینک که معاونت آموزشی دانشگاه شیراز ارائه داده، برای محاسبه ی هزینه لغو تعهد آموزش رایگان از سال 53 تا سال تحصیلی 93-92 استفاده کنید.
پ.ن: لطفا به پست اول تاپیک مراجعه کنید.
نقل قول  

آفلاین hamideh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-08-2014, 12:21 PM
با سلام
می خواستم بپرسم واسه آزاد کردن مدرک لازمه حتما اول مدرک لیسانس آزاد شه بعد ارشد؟
هزینه هایی که شما زحمت کشیدین گذتشتین به ریاله یا تومان؟
آیا اگه 300 تومان بدم اداره کاریابی واسم گواهی صادر کنه که شش ماه بیکار بودم درحالی که فقط 3 ماهه بیکارم , اداره کار استعلام می کنه و می فهمه؟
ببخشید که انقد سوالام طولانی شد ?
نقل قول  

آفلاین alpachino10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-08-2014, 08:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2014, 08:50 AM توسط alpachino10.)
(26-08-2014, 11:32 PM)'zfallah85' نوشته:
ممنون که پاسخ دادید. من خانم هستم پس مشکل سربازی ندارم Smile ولی تو این دو سال جایی استخدام نشدم. مترجم مستقل ام که سفارش کار میگیرم اونم نه همیشه. با هیچ جا هم قرار داد ندارم. اینو میگن بهش استخدام؟
لیسانس زبان (انسانی) ورودی 83 بودم ارشدم ورودی 88 هر دو دولتی تهران. معدل الف بودم ارشدم نفر سوم ورودیمون بودم. البته حقمو خوردن چون تو روزانه ها رتبه اول بودم بعد به اضافه شبانه ها شدیم یه کلاس! من شدم سوم. با این بساطها چقدر میشه هزینه مبهم بود قیمتها نفهمیدم چه جوری حساب کنم؟ اگه فقط ارشدمو بخوام چقدر میشه؟؟؟

خیر مشکلی نیست. تا بیمه واستون رد نشه مشکلی پیش نمیاد.
من خودم چون لیسانس 83 بودم می دونم که واسم حدودای 1 تومن در میومد (البته واسه منطقه 1. منطقه 2 و3 به ترتیب قیمت خرید 2 و 3 برابره ). فوق لیسانستون هم گمونم یه چیزی بین 1.5 تا 2 تومن در میاد. از 89 به بعد قیمت های خرید به شدت زیاد شد که البته شامل شما نمیشه. این قیمت ها سرانگشتی بود، باز اگر دقیقتر شو می خوایید باید به خود وزارت علوم مراجعه کنید. موفق باشید.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
27-08-2014, 09:59 AM
به zfallah85: 
دوست بزرگوار؛ برای محاسبه ی هزینه ها علاوه بر راهنمایی های خوب alpachino10 عزیز، میتونید از جدولهای موجود در لینک داده شده در این ارسال هم استفاده کنید.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Hasegava
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-09-2014, 10:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2014, 10:36 AM توسط Hasegava.)
سلام خدمت شما
من میخوام یه چیزی بگم شاید به درد اونایی که میخوان ارشد امتحان بدن بخوره.من وقتی لیسانس برق قدرت(از دانشگاه فنی حرفه ای) گرفتم دنبال اپلای کردن بودم و به این سنگ برخوردم که دانشجویان دانشگاه دولتی باید مدارکشون رو آزاد کنم.من ارشد دادم و رتبه ام 800 شد و راحت روزانه قبول میشدم ولی انتخابامو همگی شبانه زدم.میدونید چرا؟چون یه حساب کتاب کردم دیدم اگه شبانه بخونم خیلی به صرفه هست هم از نظر مالی و هم فرصت.ببینید من  ترمی 1,200,000 تومان شهریه دادم به جز ترم آخر که پایان نامه بود و شد تقریبا 2 میلیون تومان.یعنی در کل چهارترم شهریه من شد 5,600,000 تومان.حالا اگه من میخواستم روزانه بخونم و قصد آزاد کردن مدارکم رو داشتم علاوه بر اینکه باید تقریبا حدود 5 میلیون بیشتر میدادم(تا اونجایی که خبر دارم) باید یه وقتی هم میذاشتم تا با این مسولان وزارت علوم سروکله بزنم تا تسویه حساب کنم.
من اینکار رو به کسانی پیشنهاد میکنم که واقعا هدفشون اپلای کردن هست.واسه من که خیلی ارزید

آرسنالیست....
نقل قول  

آفلاین boreng
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-10-2014, 09:49 PM
سلام بچه ها
دانشجویان شبانه هم بایدبرای ازاد کردن مدارکشون باید پول بدن؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 49 بعدی »