عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشورت در مورد Speaking iBT

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشورت در مورد Speaking iBT
آفلاین edram
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-10-2013, 09:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-10-2013, 10:17 AM توسط MaMi.)
با سلام
میشه کسی کلاً کلاس نره ولی زبان خوب یاد بگیره و تافل بالای 100 و gre بالای 320 بزنه.
من یه دوست دارم کلا نمی تونه بره کلاس ایا ممکنه با تمرین در خونه پیشرفت کنه؟ و اگر جواب شما بله هست در این صورت در بخش speaking دچار مشکل نمیشه؟!!!! یا نه برای speaking هم منابعی وجود داره؟کلا 3 سال وقت داره.
بنظر شما بطور تقریبی روزی چند ساعت باید وقت بزاره؟ و اینکه میتونه از همون اول هم برای تافل و هم جی ار ای همزمان شروع کنه؟
با تشکر

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-10-2013, 04:11 AM
(17-10-2013, 09:25 PM)'edram' نوشته: با سلام
میشه کسی کلاً کلاس نره ولی زبان خوب یاد بگیره و تافل بالای 100 و gre بالای 320 بزنه.
من یه دوست دارم کلا نمی تونه بره کلاس ایا ممکنه با تمرین در خونه پیشرفت کنه؟ و اگر جواب شما بله هست در این صورت در بخش speaking دچار مشکل نمیشه؟!!!! یا نه برای speaking هم منابعی وجود داره؟کلا 3 سال وقت داره.
بنظر شما بطور تقریبی روزی چند ساعت باید وقت بزاره؟ و اینکه میتونه از همون اول هم برای تافل و هم جی ار ای همزمان شروع کنه؟
با تشکر

سلام 

بله چرا كه نه ؟ 3 سال زمان زياديه و اگر از الان زيادبخونه ممكنه دلزده بشه. جنرالشون رو قوي كنند و بعد رفرنس هاي تافل رو شروع كنند. اول تافل رو به نتيجه برسونند چون GRE‌320 نمره ي خوبيه تلاش زيادي ميطلبه. ايشون جز خوندن منابع كاري نبايد بكنه. فرمت آزمون تافل در كتب رفرنسي مانند لانگمن  دلتا  ETS توضيح داده شده .فرمت آزمون GRE و اينكه چه تيپ سوالاتي ميادم تو كتاب آفيشيال گايد ETS‌ميتونن بخونند. ميشه از الان برنامه ريزيه بلند مدت براي آموزش خوب لغت و ريدينگ داشته باشند. 
همه ي كساني كه آزمون ميدن اسپيكينگ رو در كلاس نياموختند. ميتونند از گروه هاي دسته جمعي براي تمرين استفاده كنند اما خودشونم صداشونو ضبط كنه راه  ميوفته. اول تافل بخونه بهتره. لغتهاي GRE از تافل سنگين تره.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-10-2013, 08:35 AM
با تشکر

دوست عزیز چون تو پیام خصوصی هم پرسیدین جواب میدم
ببینید یه بار هم گفتم که سه سال یعنی یه دنیا!
شما یا دوستتون میتونه به راحتی ولی قدم به قدم بره جلو و با منابعی که از همین فروم ...بله تو همین فروم نه جای دیگه استفاده کنه و به مقصد برسه
مساله speak هم جداست (ببینید این قسمت اذیت کنندس واقعا ولی روشی که به ذهنم میاد اینه که اگه دوستی یا دوستانی دارین که نسبتا زبانشون قوی هستش تمرین کنین خیلی خوبه)البته بعد از 3 یا 6 ماه تمرین خودتون
در این صورت کم کم درست میشه این قسمت(به نظر من مهمترین قسمت تافل listen هست چرا؟ چون این قسمت 60درصد ازمون رو پوشش میده) هم تو رایتینگ هست هم تو listen و هم تو speak)
در مورد جی ار ای هم بار ها توضیح داده شده (بدون کلاس 320 سهله 330 هم میشه گرفت) کلا جی ار ای کلاس نمیخواد به نظر من
منابع تافل به ترتیب به نظر من:
essential words
504words
longman
delta
notefull بهترین منبع هستش به خصوص ویدیو و powerpoint هاش واسه اسپیکینگ بسیار مفیده واقعا
نرم افزارهای کمبریج و بارونز
thomson
mastering skill for the toefl ibt
kaplan
امتحان آزمایشی TPO
واسه جی ار ای هم برید به قسمت مربوطه ولی اول به فکر تافل باشین
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Anonymous
**
نقل قول

28-10-2013, 10:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-10-2013, 10:39 PM توسط Anonymous.)
با تشکر

سلام
در مورد speaking یه تجربه که برای خودم کارساز بوده رو خدمتتون توضیح بدم:
ببینید دوست عزیز شما مدت زمان زیادی در اختیار دارید. اگر کلا مایلید راحت به زبان انگلیسی صحبت کنید سعی کنید علاوه بر روشهای اصولی یادگیری که دوستان اشاره میکنند. میتونید در هنگام صحبت کردن فزض کنید که با یک نیتیو  که قبولش دارید، دارین صحبت میکنید و نظراتتون رو در زمینه های مختلف و موارد امتحانی بهش توضیح میدید. اینجوری اون ترس از پاسخ دهی یه سیستم مکانیکال  speaking در آزمون  ibt براتون حل مشه و به تدریج تا روز آزمون به سخن گفتن سلیس و روان عادت میکنید.
نقل قول  

آفلاین elahe
**
نقل قول

10-08-2014, 10:44 PM
سلام 
هرجور حساب میکنم ، می بینم اسپیکینگ تافل یه جور جنگ محسوب میشه!!
من همیشه آزمونی از تی پی او تمرین میکنم
اما بازم احساس میکنم پیشرفتم کنده.
هر اسپیکینگ رو بعد از چند دور تمرین کردن فرستادم استادم score :23  داده!
این یعنی با ضبط اول فک کنم 18 ام نیستم Sad
چیکار کنم دیگه  به نظرتون؟
امتحان 11 اکتبر
در بهشت جای انسان های جالب خالی است!
"فردریش نیچه"
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

11-08-2014, 01:22 AM
(10-08-2014, 10:44 PM)'elahe' نوشته: سلام 
امتحان 11 اکتبر

دوست عزیز حالا کو تا اکتبر. نگران نباش انشاالله پیشرفت میکنی Smile من بهتون پیشنهاد می کنم توصیه های این دوستمون رو یه نگاهی بکنید. به نظرم می تونه خیلی براتون مفید باشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین ella
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Smile  11-08-2014, 11:34 AM
(10-08-2014, 10:44 PM)'elahe' نوشته: سلام 
امتحان 11 اکتبر

سلام .اینکه استاد شما صرفا فقط نمره میده فک نمی کنم کمک چندانی بهتون کرده باشه, شما واسه هر اسپیکینگ ازشون comment بخواین بپرسین دلیل اون نمره تون چی بوده, ضعف گرامری و ساختاری جملاتتون بوده یا ایراد از لهجتون و pronunciation گرفته یا مشکل از نت برداری و لیسنینگتونه برای سوالای 3 تا 6.
البته توجه داشته باشید اگه استاد شما ایرانی هستن احتمال اینکه ازتون توقع داشته باشن مثل یک نیتیو صحبت کنید تا نمره 30 بهتون بدن خیلی زیاده  پس نا امید نشید با توجه به وقت کافی که دارید فرصت برای برای بهبود و جبران هست.در هر صورت میخوام بگم تا ایراد و ضعف کارتونو ندونید و اونا رو رفع نکنید روند پیشرفت شما کند خواهد بود . واسه جواب دادن به سوالات هم من  نوت فول و بهتون پیشنهاد می کنم چون یه جور نظم به فرمت پاسختون میده.
حرف آخر:شما اگه واقعا می خواهید اسپیکینگتون قوی شه فقط به TPO اکتفا نکنید سعی کنید در کنارTPO روزی 1 ساعت انگلیسی صحبت کردن جزو برنامه روزانتون باشه داشتن پارتنر  حتی صحبت کردن با خودتون  و داشتن دوست نیتیو(واقعا عالیه) مطمئنم تاثیر خودشو داره .متاسفانه خیلیا وقتی می خوان تافل بدن یاد اسپیکینگ میفتند و اینجاست که یه شبه میخوان ره صد سالرو برن . یاد گرفقت زبان overnight نیست باید به طور مستمر و طولانی مدت حاصل شه قصدم تضعیف روحیه نیست همونطور که میدونید تافل یه جور کنکور خیلیا تونستن توی چند ماه نمره خوب بگیرن اما طرف صحبتم با کسایی که زمان زیادی دارن سعی کنید از الان شروع به تمرین کنید نه حالا به طور فشرده که بخواین بعد 1 مدت زده بشین سعی کنید خیلی ملایم باشه باهاش دوست بشید و به عنوان بخشی اززندگیتون قبولش کنید[عکس: smile.gif] شما اگه پس فردا بخواهید برید توی کشوری انگلیسی صحبت کنید و درس بخونید اونجا دیگه تمرینای TPO گره از مشکلاتتون حل نمیکنه پس از الان جدی تر روی این قضیه کار کنید.
 با آرزوی موفقیت برای همه

نقل قول  

آفلاین elahe
**
نقل قول

11-08-2014, 06:40 PM
(11-08-2014, 11:34 AM)'ella' نوشته:
سلام .اینکه استاد شما صرفا فقط نمره میده فک نمی کنم کمک چندانی بهتون کرده باشه, شما واسه هر اسپیکینگ ازشون comment بخواین بپرسین دلیل اون نمره تون چی بوده, ضعف گرامری و ساختاری جملاتتون بوده یا ایراد از لهجتون و pronunciation گرفته یا مشکل از نت برداری و لیسنینگتونه برای سوالای 3 تا 6.
البته توجه داشته باشید اگه استاد شما ایرانی هستن احتمال اینکه ازتون توقع داشته باشن مثل یک نیتیو صحبت کنید تا نمره 30 بهتون بدن خیلی زیاده  پس نا امید نشید با توجه به وقت کافی که دارید فرصت برای برای بهبود و جبران هست.در هر صورت میخوام بگم تا ایراد و ضعف کارتونو ندونید و اونا رو رفع نکنید روند پیشرفت شما کند خواهد بود . واسه جواب دادن به سوالات هم من  نوت فول و بهتون پیشنهاد می کنم چون یه جور نظم به فرمت پاسختون میده.
حرف آخر:شما اگه واقعا می خواهید اسپیکینگتون قوی شه فقط به TPO اکتفا نکنید سعی کنید در کنارTPO روزی 1 ساعت انگلیسی صحبت کردن جزو برنامه روزانتون باشه داشتن پارتنر  حتی صحبت کردن با خودتون  و داشتن دوست نیتیو(واقعا عالیه) مطمئنم تاثیر خودشو داره .متاسفانه خیلیا وقتی می خوان تافل بدن یاد اسپیکینگ میفتند و اینجاست که یه شبه میخوان ره صد سالرو برن . یاد گرفقت زبان overnight نیست باید به طور مستمر و طولانی مدت حاصل شه قصدم تضعیف روحیه نیست همونطور که میدونید تافل یه جور کنکور خیلیا تونستن توی چند ماه نمره خوب بگیرن اما طرف صحبتم با کسایی که زمان زیادی دارن سعی کنید از الان شروع به تمرین کنید نه حالا به طور فشرده که بخواین بعد 1 مدت زده بشین سعی کنید خیلی ملایم باشه باهاش دوست بشید و به عنوان بخشی اززندگیتون قبولش کنید[عکس: smile.gif] شما اگه پس فردا بخواهید برید توی کشوری انگلیسی صحبت کنید و درس بخونید اونجا دیگه تمرینای TPO گره از مشکلاتتون حل نمیکنه پس از الان جدی تر روی این قضیه کار کنید.
 با آرزوی موفقیت برای همه

دوست نیتیو خیلی تاثیر داره ،اما حالا که نیست ! پس باید با خودم تمرین کنم ، میشه منبعی بدین ، یا نمیدونم بیشتر راهنمایی کنید،
آخه یه ساعت با خودم چی بگم ؟Smile))
در بهشت جای انسان های جالب خالی است!
"فردریش نیچه"
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 11
11-08-2014, 11:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-08-2014, 11:29 PM توسط butterfly.)
دوستان عزیز راهنمایی کردند، منم نظرم می گم:
نکته اول اینکه اسپیکینگ خوب ( منظور توان مکالمه انگلیسیه) شرط لازم برای نمره خوب اسپکینگ تافل هست اما شرط کافی نیست چون سوال های اسپیکینگ تافل فرمت خاصی دارند و تنها دانش زبان رو نمی سنجند بلکه مدیریت زمان،مهارت پاسخگویی سریع و در واقع هوش شما رو هم ارزیابی می کنند. سوال های 3 تا 6 تکلیفش مشخصه و شما فقط باید تا می تونید تمرین کنید تا بتونید تسلط پیدا کنید. پاسخگویی به این سوالات فرمت مشخصی داره و حفظ یه سری جمله، اصطلاح و کلمات و تمپلیت نوت فول خیلی کمک کنندست. می مونه سوال های 1 و 2 که پیشنهاد من اینه که 185 تا موضوع کتاب رایتینگ بارونز از همین الان تمرین کنید. یعنی به عنوان سوال اسپیکینگ در نظر بگیرید و با سرچ کردن تو اینترنت و همین طور ایده های خودتون برای این سوالها دلیل جور کنید و حتما تمرین کنید تا بتونید سر 45 ثانیه در موردشون صحبت کنید. 
در مورد اسپیکینگ تافل فقط تمرین و ممارست جواب می ده، تمرینی که همراه با رفع اشکال باشه ممکنه پاسختون به یه سوالُ، ده ها بار ضبط کنید اما به مرور پیشرفت احساس خواهید کرد. می تونید صداتون ضبط کنید و اینجا تو فروم هم تو تاپیک مرتبطش اپلود کنید تا دوستان باتجربه راهنماییتون کنند و اشکالاتتون گوشزد کنند.
نکته دوم: برای تقویت مهارت نوشتن باید زیاد مطلب خوند و برای تقویت مهارت صحبت کردن گوش دادن زیاد به منابع انگلیسی کمک زیادی می کنه از گوش دادن به اخبار انگلیسی گرفته تا آهنگ انگلیسی و یا تماشای فیلم. این تجربه منه.
پارتنر هم لزوما نباید نیتیو باشه اگه بود چه بهتر ولی خودتون محدود نکنید. می تونید از دوستانتون و یا دوستان اینجا هم پارتنر پیدا کنید و یا در میتینگ هایی که تشکیل میشه شرکت کنید. 
نکته سوم: فعلا فقط رو تافل تمرکز کنید بعد تافل می تونید برید کلاس مکالمه و اسپیکینگتون تقویت کنید هرچند بهتر بود قبل از شروع مطالعه برای تافل اینکار می کردید.
موفق باشید.
(11-08-2014, 06:40 PM)'elahe' نوشته:
دوست نیتیو خیلی تاثیر داره ،اما حالا که نیست ! پس باید با خودم تمرین کنم ، میشه منبعی بدین ، یا نمیدونم بیشتر راهنمایی کنید،

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین ella
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-08-2014, 11:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2014, 11:20 AM توسط ella.)
(11-08-2014, 06:40 PM)'elahe' نوشته:

با احترام به نظر butterfly عزیز.هر چهار مهارت درسته یه جورایی به هم مربوطن ولی توجه داشته باشیدشما با خوندن essay های مختلف شاید ایده بدست بیارید و یابا گوش کردن شاید تلفظ صحیح کلمات و یاد بگیرید اما تا صحبت نکنید پیشرفت چشمگیری حاصل نمیشه آقای جوزف میگه practice makes perfect پس  برای ریدینگ باید خوند برای لیسنینگ باید گوش داد برای اسپیگینک باید صحبت کرد و برای رایتینگ باید نوشت . 185 تاپیک به شما برای موضوعات مختلف ایده میده هم توی رایتینگ هم توی اسپیکینگ اما داشتن ایده ی خوب 1 طرف قضیس طرف دیگه توانایی شما توی بسط دادن ایده هاتون ولو ذکر ایده به تنهایی کافی نیست و اونجاس که توی بسط دادن ایده هاتون هنر و توانایی شما توی ساختار و جمله بندی نشون داده میشه. یکی از سوالات 1 و 2 مربوط به شما و تجربیات زندگیتون میشه مثلا بهترین کتابی که خوندی یا بهترین شانسی که توی زندگی بهتون داده شده و 185 موضوع  برای این سوال دیگه چندان کاررساز نیست.
یه موضوع دیگه هم گرامره.بر خلاف خیلیا که میگن گرامر مهم نیست من کاملا مخالفم چه توی رایتینگ و چه توی اسپیکینگ شما تا گرامرتون خوب نباشه حتی سوالای 3 تا 6 شما که نمیتونید تمام جملات استاد یا دانشجو رو عینا یاد داشت کنید هرچه قدر هم سریع باشین شاید بتونید یه سری کلمات کلیدی و نت برداری کنید جدای از تمپلیتها ی نوت فول که بخشی از پاسختون هستند  شما باید صحبت های اسپیکرو با توجه به نوتهاتون منتقل کنید اونجاست که سرهم کردن نوتها گرامر و اسپیکینگ خوب میخواد. و منظورم از گرامر فقط خوندن یه کتاب گرامر نیست مثل حفظ کردن فرمول برای یه امتحان ریاضی که تا تمرین نکنید فرمولها تو امتحان کمک زیادی نمیکنند
اما داشتن پارتنر ایرانی معایب خودشو داره .بدترین حالتش اینه که نه تنها عیبای شما برطرف نمیشه بلکه با مرور زمان و تکرار اونها تثبیتم میشه این در حالتیه که پارتنر شما اشکالاتتونو برطرف نمیکنه و یه حالت بدترش اینه که غلطای پارتنرتونم با گوش دادن زیاد و تکرار توسط اون به اشکالات خودتونم اضافه میشه پس روی پارتنر ایرانی یه کم باید دقت کنید اما نوع نیتیوش اشکالاتتون و بر طرف می کنه هر سوالی که داشته باشید میتونید ازش بپرسید و اینکه یه منبع قابل اطمینان(البته باز بستگی به طرف مقابلتون داره) .یه ایرانی هر چه قدرم fluent باشه باز non native امکان خطا و اشتباه و داره. اما برای تافل  خوب از یه دوست نیتیو نباید توقع داشت که با شما سوالات TPO تمرین کنه اینجا یا باید خودتون تمرین کنید یا با یه پارتنر ببینید کدومش رو شما تاثیر بیشتر داره اگه نیاز دارید به هر سوال چندین بار گوش بدید تا جواب بدید من پارتنرو توصیه نمیکنم چون مطمئنا این قضیه از صبر و حوصلشون خارجه و همینطور برای شما. من خودم از این سایت استفاده کردم www.conversationexchange.com  از دوستای نیتیوم کاملا راضیم همیشه سوالامو با خونسردی جواب می دن. اما بازم تکرار می کنم کنار Tpo ها صحبت کردن و تمرین کنید طوری نباشه که  بقیه اسکیلا و تمرینای اصلی  رو کنار بذارید و فقط با پارتنراتون چت کنید. اما بازم اگه فکر می کنید بهتره بعد از تافل روی این قضیه کار کنید منظورم تقویت اسپیکینگ با یه نیتیو و آمادگی برای تحصیل در یک کشور انگلیسی زبان این موضوعو به بعد از امتحانتون موکول کنید.
 در مورد اون سایت یه چیز دیگم بگم همونطور که از اسمش مشخصه یه محیطی برای تبادل زبان مثلا شما به یه نیتیوی که داره فارسی یاد میگیره کمک میکنید و در مقابل اونم توی انگلیسی به شما, یه جورایی کمک دو طرفس  پس شما هم باید وقت بذارید براش.  و  اینکه همه ی آدمهای تو اون سایت ممکنه قابل اطمینان نباشن مثلا یکی تو پروفایلش زده اهل آمریکا ولی بعد که باهاش حرف میزنی متوجه لهجه  آسیایی و غلطاش میشی.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »