عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  10-08-2014, 01:19 PM
(10-08-2014, 12:58 PM)'brusa1994' نوشته: سلام
وقتی میگید فلان کتاب رو بخون در چه حدی باید باشه چه انتظاراتی میره از شخصی که خونده،یه مثال بزنم:من دارم 504 رو با انکی میخونم هر مثال با جملات مربوطش هرکدوم یه کارت دارن یعنی به ازای هر کلمه 4 تا کارت موجوده که معنی فارسی هرکدوم رو پشتش نوشته اولش با برنامه 504 لغت ضروری یه نگاه مختصر به کلمات و جمله ها میکنم که مفهمو کلیش رو بگیرم و با تلفظش آشنا بشم،چند ساعت بعدش با انکی روزی 6 تا لغت (یعنی 24 کارت) رو میخونم و در ضمن اگر کلمه ای توی جملات و syn باشه که بلد نبودم رو جداگونه یه کارت انکی براشون درست میکنم،بعد از اتمام هر درس هم سعی میکنم ریدینگ رو بخونم و باز هم اگه کلمه ای بلد نبودم ....
حالا نمیدونم اگه کارم جایی مشکل داره  که ممکنه قسمتی از کتابو از دست بدم لطف کنید بفرمایید چون خیلی خیلی مهمه برام که درست بخونم،
موفق باشید

سلام.خیلی آرمان گرایانه می خونید؛ منم همینجوری هستم ولی یواش یواش می بینید نمیشه اینجوری پیش رفت. اون لغاتی که اضافه بر اصلی ها در میارید رو براشون فلش کارت نسازید چون خیلی وقتگیر و خسته کننده میشه و نهایتا اون کتاب 504 رو کنار میذارید و اصلا تمام نمیشه. اون لغات یا یکم جلوتر و یا در کتابهای دیگه آورده شده اند و نیازی به این کار نیست. سعی کنید همون لغات اصلی رو بخونید و بقیه رو هم از دیکشنری ببینید. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین brusa1994
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-08-2014, 02:05 PM
راستی یه سوال خیلی مهم : من فرصت بسیار زیادی دارم توصیه شما برای امثال من چیه؟
به نظرتون اگر تمام منابع موجود برای امتحان رو بخونیم (من gre  هم دارم ) تضمینی برای نمره ی +110 هست؟
کلا اگه کسی بخاد تمام منابع مهم رو بخونه(بر فرض که تمام کتابای لغت رو خونده باشه مثل 504،450،400،800،1100،3500) از چند وقت قبلش باید شروع کنه؟خوب مثلا کتاب barrons حدود 600 صفحه یا کمبریج گمون کنم 800 صفحه ای باشه،قطعا نمیشه از یه سال قبل شروع کرد به خوندن وتمام منابع رو تموم کرد چون میدونم اون موقع هم نمیتونم فول تایم کار کنم،یا اگه فعالیتی باشه که در راستای تافل (یا gre) اثر بخش باشه ممنون میشم که معرفی کنید،
Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Rainbow  10-08-2014, 02:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2014, 02:19 PM توسط ahmadpashaei.)
(10-08-2014, 02:05 PM)'brusa1994' نوشته: راستی یه سوال خیلی مهم : من فرصت بسیار زیادی دارم توصیه شما برای امثال من چیه؟
به نظرتون اگر تمام منابع موجود برای امتحان رو بخونیم (من gre  هم دارم ) تضمینی برای نمره ی +110 هست؟
کلا اگه کسی بخاد تمام منابع مهم رو بخونه(بر فرض که تمام کتابای لغت رو خونده باشه مثل 504،450،400،800،1100،3500) از چند وقت قبلش باید شروع کنه؟خوب مثلا کتاب barrons حدود 600 صفحه یا کمبریج گمون کنم 800 صفحه ای باشه،قطعا نمیشه از یه سال قبل شروع کرد به خوندن وتمام منابع رو تموم کرد چون میدونم اون موقع هم نمیتونم فول تایم کار کنم،یا اگه فعالیتی باشه که در راستای تافل (یا gre) اثر بخش باشه ممنون میشم که معرفی کنید،

والا با خوندن تمام منابع لغت و تافل هم تضمینی برای نمره بالای 110 نیست!! اونا خیلی قوی هستن. شما اگر خیلی فرصت دارید پس احتمالا 3،4ساله دیگه برای گرفتن چنین نمره ای فرصت دارید ولی چنین نمره ای با خوندن منابع تافل نمیشه،فعلا اینارو بذارید کنار! فعلا باید فقط لغت بخونید و باید برید کلاس زبان عمومی و advanced رو تمام کنید،البته رفع تکلیف نکنید،بلکه واقعا تمام تمرینهای کتاب درسی و workbook و کارای خونه و کلاس رو انجام بدین و سوای اونها خیلی خودتون لغت بخونید (معنای اصلی-طوریکه مثل nativeها درک کنید نه فقط حفظ)،پاکست گوش بدین و متن بخونید،کتابهای درسی رو حتی الامکان زبان اصلی بخونید. من فقط اینجوری چنین نمره هایی رو متصور میشم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین brusa1994
**
نقل قول

10-08-2014, 02:33 PM
واقعا رفتن به کلاس ضروریه؟
من آخه یه ترم رفتم واقعا اون چیزی نبود که انتظار داشتم و چندان کمکم نمیکرد،در ضمن من دانشگام یه شهر دیگست،کل سال یه جا نیستم،تازه فاصله خوابگاه تا کلاس زبان هم بسیار زیاده و هر جلسه چیزی حدود 4.5 ساعت از وقتم میگیرفت بعدشم خسته بودم نمیتونستم کار خاصی انجام بدم تا روز بعدش،تازه چون میخام بیشتر رو معدلم کار کنم نمیخام  زمان از دستم بره،حالا به نظرتون میشه کتابای مخصوصشون رو (interchange & headway )  به طوری که واقعا مفید باشند تو خونه خوند؟
اگه بله چطور؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  10-08-2014, 03:00 PM
(10-08-2014, 02:33 PM)'brusa1994' نوشته: واقعا رفتن به کلاس ضروریه؟
من آخه یه ترم رفتم واقعا اون چیزی نبود که انتظار داشتم و چندان کمکم نمیکرد،در ضمن من دانشگام یه شهر دیگست،کل سال یه جا نیستم،تازه فاصله خوابگاه تا کلاس زبان هم بسیار زیاده و هر جلسه چیزی حدود 4.5 ساعت از وقتم میگیرفت بعدشم خسته بودم نمیتونستم کار خاصی انجام بدم تا روز بعدش،تازه چون میخام بیشتر رو معدلم کار کنم نمیخام  زمان از دستم بره،حالا به نظرتون میشه کتابای مخصوصشون رو (interchange & headway )  به طوری که واقعا مفید باشند تو خونه خوند؟
اگه بله چطور؟

دقیقا مشکلتون رو درک می کنم،کلاس رو اگر خودتون بخواید کار کنید و از مربی کار بکشید برای تصحیح speaking&writing واقعا مفید میشه. اما چون خوابگاهی هستین وقت زیادی ازتون می گیره نرید کلاس. خوبیه دیگه کلاس اینه که مجبور به انجام کارها هستین و روتین پیش میرین ولی خودخوانی اصلا و ابدا اینطور نیست،حالا متوجه میشین من چی میگم. اما اگر زمان زیادی برای رفت و آمد صرف میشه خودتون کتابهای یک کورس رو بخرید و زودتر شروع کنید،البته باید خیلی با اراده باشید خودتون رو مثل کلاس مجاب کنید. فرقی نمی کنه کدوم کورس رو انتخاب کنید ولی من ترجیح میدم بحث این منابع در تاپیک شروع یادگیری از پایه و تاپیک آموزشگاه های معتبر پیگیری بفرمایید که از موضوع این تاپیک منحرف نشیم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین brusa1994
**
نقل قول

10-08-2014, 04:54 PM
اون تاپیک ها رو خوندم و تا حدی یه نقشه راه برای خودم در نظر گرفتم [img]images/smilies/smile.gif[/img] اما فقط یه نکته ای میمونه:
اگه من تا زمانی که به طور جدی بخوام برای تافل بخونم به طور تفننی لغاتو یاد بگیرم (متاسفانه یا خوشبختانه خیلی وسواس دارم فقط باید به همون شکلی که بالا گفتم بخونم)،مشکلی پیش نمیاد ؟
بعضیا میگن نه اصلا نخون ربطی نداره اینا منظورشون اینه که فرصت زیاده یا ن احیانا یه جورایی میسوزن ( مثلا برا ارشد که از ترم  4خوندم گفتن اصلا تست نزن چون میسوزن و بعدا به درد نمیخورن)،کلا چجوریاست ؟یه خرده گیج شدم ![img]images/smilies/confused.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-08-2014, 06:56 PM
(10-08-2014, 09:46 AM)'r0a0m0k' نوشته: با سلام.. خواهش می کنم اگر می تونید منو راهنمایی کنید
 من برنامه ریزی دارم که توی فروردین ماه الی اردیبهشت ماه tofel ibt  شرکت کنم..حالا هم با توجه به اینکه نمیخام کلاسی شرکت کنم می خاستم بدونم توی این 7 الی 8 ماه چه منابعی و نرم افزارهایی رو و با چه الویتی شروع کنم به کار کردن؟؟
من پستای داخل تاپیک رو خوندم اما بازم نتونستم تصمیمه جامعه ی بگیرم و توی این همه منبع گم شدم!! سطح زبان من  در حده intermediate  هست و در زمان دانش آموزی کلاس زبان میرفتم.. الانم روزانه می تونم دو ساعت برای زبان وقت بزارم

سلام

دوستان البته راهنمایی های خوبی کردند منم نظر شخصیم رو میگم. اگر سطحتون رو درست ارزیابی کرده باشید به ترتیب زیر شروع کنید و اگر فرصت شد اضافه تر بخونید. 

لانگمن ( ریدینگ+لیسنینگ) نرم افزار 
دلتا ( کامل) نمر افزار نداره کتاب و فایل های صوتی
بارونز( لیسنینگ) نرم افزار 
کمبریج ( ریدینگ) نرم افزار 
کتاب خود ETS کامل + نرم افزار
رایتینگ بارونز که برای هر دو نوع رایتینگه جلد سفید و نوشته های سبز رنگ 
اگر به منابع نوت فول دسترسی دارید برای اسپیکینگ ازشون الگو بگیرید.
نهایتا هم TPO ها که 33 سری آزمون کامله و زمان زیادی میبره خوندنش.

در کنار منابع بالا کتاب لغت 504+ اسنشیال رو حتما تو برنامه بزارید.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-08-2014, 07:08 PM
(10-08-2014, 12:58 PM)'brusa1994' نوشته: سلام
وقتی میگید فلان کتاب رو بخون در چه حدی باید باشه چه انتظاراتی میره از شخصی که خونده،یه مثال بزنم:من دارم 504 رو با انکی میخونم هر مثال با جملات مربوطش هرکدوم یه کارت دارن یعنی به ازای هر کلمه 4 تا کارت موجوده که معنی فارسی هرکدوم رو پشتش نوشته اولش با برنامه 504 لغت ضروری یه نگاه مختصر به کلمات و جمله ها میکنم که مفهمو کلیش رو بگیرم و با تلفظش آشنا بشم،چند ساعت بعدش با انکی روزی 6 تا لغت (یعنی 24 کارت) رو میخونم و در ضمن اگر کلمه ای توی جملات و syn باشه که بلد نبودم رو جداگونه یه کارت انکی براشون درست میکنم،بعد از اتمام هر درس هم سعی میکنم ریدینگ رو بخونم و باز هم اگه کلمه ای بلد نبودم ....
حالا نمیدونم اگه کارم جایی مشکل داره  که ممکنه قسمتی از کتابو از دست بدم لطف کنید بفرمایید چون خیلی خیلی مهمه برام که درست بخونم،

سلام
به جای اینکه لغت محور پیش برید زودتر منابع رو دست بگیرید و با همین لغات تو متون برخورد خواهید کرد و خیلی ماندگار تر از انکی در ذهنتون باقی میمونه. دیدن لغت و لمس نقش اون در متن خیلی مفید تره تا اینکه در کارت و همراه معانی فارسی. کلا فرسی رو پیشنهاد نمیکنم. یه چند ماهی زبان مادری رو بزارید کنار. زبانی که در کنار زبان مادری خونده شه به جاهای خوبی نمیرسه. البته اینا نظر شخصی بنده است. در مورد کلاسم اگر آدمی هستید که روی پای خودتون به چیزهایی که میخواهید میرسید نه وقت رو از دست بدید نه پول رو حروم کنید. این کلاس ها مال کسی هست که هنوز نمیدونه آزمون تافل چیه؟ 
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین elahe
**
نقل قول

16-08-2014, 09:39 PM
سلام 
من همزمان دارم تی پی او ها رو با یه نرم افزار دیگه پیش می برم
یعنی یه روز تی پی او رو 4 مهارت رو به صورت کامل آزمونی میزنم و بررسی میکنم 
و روز دیگه هم از نرم افزار استفاده میکنم 
و الان بارونز رو تموم کردم هم لیستینگ و هم ریدینگ 
و کمبریج هم این دو بخش رو دارم میزنم
بعدش چه منبعی رو توصیه میکنید که بخونم موازی تی پی او ها؟
تا الان 8 تا تی پی او رو زدم آزمونی
امتحانم هم 16 مهره
در بهشت جای انسان های جالب خالی است!
"فردریش نیچه"
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
16-08-2014, 11:34 PM
(16-08-2014, 09:39 PM)'elahe' نوشته: سلام 
من همزمان دارم تی پی او ها رو با یه نرم افزار دیگه پیش می برم
یعنی یه روز تی پی او رو 4 مهارت رو به صورت کامل آزمونی میزنم و بررسی میکنم 
و روز دیگه هم از نرم افزار استفاده میکنم 
و الان بارونز رو تموم کردم هم لیستینگ و هم ریدینگ 
و کمبریج هم این دو بخش رو دارم میزنم
بعدش چه منبعی رو توصیه میکنید که بخونم موازی تی پی او ها؟
تا الان 8 تا تی پی او رو زدم آزمونی
امتحانم هم 16 مهره

نت فول رو هم بتدریج روش کار کنید نگه ندارید برا آخر. آکسفورد، mastering skills و تامسون (بخصوص برا لسینینگ) هم منابع خوبین. می تونید بعد کمبریج یکی ازینارو کار کنید.البته اطلاع ندارم نرم افزار دارن یا نه
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 48 بعدی »