عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند روادید فنلاند گواهی بانکی bank statement برای ویزای فنلاند

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی بانکی bank statement برای ویزای فنلاند
آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-07-2011, 06:09 AM
(23-07-2011, 10:05 AM)amir2011 نوشته: من برای ایسلند اقدام کردم و مدارکم را هم مستقیما برای اداره مهاجرت فرستادم این لینک منبع مالی هست که خواستند حرفی از اینکه چند روز پول باشه نزدند
http://www.utl.is/index.php?option=com_c...79&lang=en
نمیدونم من از سامان موجودی گرفتم در سر برگ بانک مهر و امضا هم داشت تماس هم که باهاشون گرفتم گفتند باید اصل باشه حالا نمیدونم چه کنم

گواهی موجودی که از بانک می گیرید معمولا اینطور هست که مشخصات شما بعنوان دارنده حساب در اون ذکر میشه.... مشخصات حساب شما هم ذکر میشه... میزان موجودی به ریال و یورو هم درج میشه...

پیشنهاد می کنم نامه انگلیسی که از بانک می گیرید به مهر و امضاء بانک و در نهایت به تایید "امور بین الملل" بانک سامان برسونید (تا جایی که خاطرم هست روبروی پارک وی هست)

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین amir2011
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-07-2011, 07:07 PM
سلام
من اصفهان هستم و با امور بین اللملل هم تماس گرفتم که گفتند ما هم همون مهر شعبه را میزنیم و فرقی نمیکند به نظر شما اگر در بانک پارسیان که مهر برجسته دارد حساب باز کنم فایده ای دارد
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-07-2011, 06:29 PM
ببین فک کنم مشکل اینه که باید به دوستان ایسلندیمون بفهمونی که اون اصله که براشون فرستادی...
من هم دقیقا با همچین برگه ای از فنلاند ویزا گرفتم.. (بانک سامان) و هیچ مشکلی پیش نیومد...
من از رشت درخاست دادم و بهم گفتن برم از همون امور بین الملل توی تهران بگیرم برگه رو...
وقتی یه برگه مهر داره یعنی اصله... من اول فک کردم فتوکپیش رو فرستادی اما حالا که میگی اینطوریه با اون ها تماس بگیر بپرس منظورشون چیه از اصل؟!! اصل چه ویژگی هایی داره از نظر اون ها؟ و اینکه شاید احتیاج باشه بری از وزارت خارجه یا بانک مرکزی تاییدیه بگیری...
به هر حال مشکل از بابت بانک نیست از طرف ایسلندی ها هست...
موفق باشی Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین arya_farjand
**
نقل قول

02-08-2014, 01:13 PM
سلام دوستان خسته نباشید . میدونم مدت زمان زیادی گذشته از آخرین پست این تاپیک ولی میخواستم بپرسم برای همین بانک استیتمنت برای گرفتن ویزای تحصیلی چطور باید عمل کرد . 
میشه یه حساب باز کرد به اسم خودمون و پول توش بریزیم و بعد گرفتن استیتمنت پول رو بدون مشکل مصرف کنیم یا بلوکه میشه پول ؟

نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-08-2014, 02:47 PM
(02-08-2014, 01:13 PM)'arya_farjand' نوشته: سلام دوستان خسته نباشید . میدونم مدت زمان زیادی گذشته از آخرین پست این تاپیک ولی میخواستم بپرسم برای همین بانک استیتمنت برای گرفتن ویزای تحصیلی چطور باید عمل کرد . 
میشه یه حساب باز کرد به اسم خودمون و پول توش بریزیم و بعد گرفتن استیتمنت پول رو بدون مشکل مصرف کنیم یا بلوکه میشه پول ؟

سلام

بله ، امکانش وجود داره. من خودم 2 ماه پیش چنین کاری رو کردم و 4 شنبه ظهر پول رو ریختم به حسابم و 5 شنبه صبح گواهی تمکن مالی گرفتم و سریعا بعدش یعنی همون پنج شنبه صبح کل پول رو خالی کردم.خوشبختانه ویزا هم گرفتم.تا اونجایی هم که میدونم خیلی ها همین کار رو کردن.
نقل قول  

آفلاین marmarjan
**
نقل قول

31-12-2014, 12:14 AM
ببخشید یک سوال:
اگه پول رو بعد از گرفتن تمکن مالی برداریم مشکلی که بوجود نمیاد؟
سوال بعدی:
اگه این مبلغ 6000یورو رو تو دو حساب به نام خودمون داشته باشیم یعنی یکی 3000تا و یکی دیگه 3000تا مشکلی نداره؟اگه من یکی از حسابام سپرده است و تا چند ماه نمی تونم ازش پول وردارم
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-12-2014, 09:37 AM
'marmarjan dateline='' نوشته: ببخشید یک سوال:
اگه پول رو بعد از گرفتن تمکن مالی برداریم مشکلی که بوجود نمیاد؟
سوال بعدی:
اگه این مبلغ 6000یورو رو تو دو حساب به نام خودمون داشته باشیم یعنی یکی 3000تا و یکی دیگه 3000تا مشکلی نداره؟اگه من یکی از حسابام سپرده است و تا چند ماه نمی تونم ازش پول وردارم

سلام
اولا به ازای هر نفر باید ۶۷۸۰ یورو در حساب باشه ثانیا برداشتش بنظر شخصی من مشکلی ندارد ولی توصیه می کنم یک یا دو روز مانده به وقت مصاحبه پول را در حساب بگذارید بعد از مصاحبه بر دارید بنظر مطمین تر هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین marmarjan
**
نقل قول

13-01-2015, 02:39 AM
یک سوال بچه ها.............اگه مثلا یک شنبه وفت مصاحبه داشته باشیم تا چند روز قبلش میتونیم Bank Statement را بگیریم و واسه سفارت قابل قبوله؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-01-2015, 08:29 AM
'marmarjan dateline='' نوشته: یک سوال بچه ها.............اگه مثلا یک شنبه وفت مصاحبه داشته باشیم تا چند روز قبلش میتونیم Bank Statement را بگیریم و واسه سفارت قابل قبوله؟

سلام
جایی نوشته نشده ولی بنظر من یک هفته قبل از مصاحبه زمان مناسبی هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2