عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا دکترا در دانشگاه پلی‌تکنیک میلان

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دکترا در دانشگاه پلی‌تکنیک میلان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-08-2014, 01:40 PM
(01-08-2014, 12:10 PM)'nazanin.n' نوشته: سلام. ممنون که سریع پاسخ دادین. البته 19.4 معدل ارشدم هست بدون نمره پایان نامه، نه معدل لیسانسم. 
معدل کل لیسانسم 16.44 هست که معدل دو ساله آخرم 17.5 شده. 
می خواستم بدونم تو این 9 ماه که وقت دارم برای تقویت رزومه چی کار کنم؟ مقاله تو مجله علمی پژوهشی یا ....؟
برای تدریس به کاردانی و کارشناسی ها هم چند تا پیشنهاد بهم شده بود( تو دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی ) اما چون زیاد به تدریس علاقه ندارم نرفتم. اگه تو رزومم اثر داره می تونم برای ترم مهر برم دنبالش. تدریس به نظر شما بهتره یا مقاله یا ...؟
ممنــــــــون

خواهش میکنم.
بنده هم اشاره کردم به معدل فوق شما. منظور از با فرض!!! به این که معدل لیسانس بالایی داشته باشید بود!
که خب معدل لیسانست هم خیلی خوبه. من به شخصه ترجیح میدم روی مقالات خوب اون هم در ژورنالهای معتبر خارجی وقت بزارم و رزومه رو تقویت کنم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین nazanin.n
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-08-2014, 10:44 AM
ببخشید یه سوال دیگه. اگه تو دانشگاه پلی تکنیک قبول شدیم و مدرک گرفتیم، بعد که برگشتیم می تونیم بریم برای تدریس یا هیئت علمی شدن تو دانشگاه ها. آزاد و دولتی فرقی نمی کنه.
می دونم مدرک دانشگاه میلان معتبره ولی می خوام ببینم از نظر وزارت علوم یا ... مشکلی پیش نیاد. آخه شنیدم اولویت دانشگاه ها برای هیئت علمی، دکتری از دانشگاه های داخلیه. یعنی حتی فارغ التحصیلان دکتری دانشگاه آزاد در اولویت هستن.
شما اطلاعی در این زمینه دارید؟
ممــــــــــــون 
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-08-2014, 11:12 AM
(02-08-2014, 10:44 AM)'nazanin.n' نوشته: ببخشید یه سوال دیگه. اگه تو دانشگاه پلی تکنیک قبول شدیم و مدرک گرفتیم، بعد که برگشتیم می تونیم بریم برای تدریس یا هیئت علمی شدن تو دانشگاه ها. آزاد و دولتی فرقی نمی کنه.
می دونم مدرک دانشگاه میلان معتبره ولی می خوام ببینم از نظر وزارت علوم یا ... مشکلی پیش نیاد. آخه شنیدم اولویت دانشگاه ها برای هیئت علمی، دکتری از دانشگاه های داخلیه. یعنی حتی فارغ التحصیلان دکتری دانشگاه آزاد در اولویت هستن.
شما اطلاعی در این زمینه دارید؟
ممــنــــــــــون 

سلام دوست خوبم
از نظر وزارت علوم هیچ مشکلی ندارد از نظر وزارت علوم جزو دانشگاه های ممتاز ایتالیا هست.
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین alirezanil
**
نقل قول

07-08-2014, 04:19 PM
سلام. در دکتری ریسرچ و کورس چه جوریه؟ چه فرقی داره؟
من رفتم تو سایت دانشگاه، بالای صفحه نوشته بود research doctorate. آیا همون programm هایی که تو active PhD programmes هستو باید برای انتخابهای 2015 در نظر بگیرم؟؟؟ لطفا یه توضیحی بدید.
ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-08-2014, 05:59 PM
'alirezanil dateline='' نوشته: http://www.academiacafe.com/pf/Thread-پذ...d64803سلام. در دکتری ریسرچ و کورس چه جوریه؟ چه فرقی داره؟
من رفتم تو سایت دانشگاه، بالای صفحه نوشته بود research doctorate. آیا همون programm هایی که تو active PhD programmes هستو باید برای انتخابهای 2015 در نظر بگیرم؟؟؟ لطفا یه توضیحی بدید.
ممنون

سلام بر شما دوست خوبم
بطور کلی دو نوع دکتری در سیستم اموزشی تعریف شده:
۱ دکتری پژوهش محور که شما برای گرفتن این نوع دکتری اول باید یک طرح تحقیقاتی یا پروپوزال تهیه کنید و بعد از پیدا کردن استادی که قبول کند سوپروایزر شما شود شروع به تحقیق کنید در این حین ممکن هست واحدهایی با نظر استاد شما بصورت کورس بگذرانید ولی تاکید این نوع دکتری بر انجام پروژه ای تعریف شده می باشد
۲ دکتری واحد محور یا کورس ورک به این صورت هست که شما باید مثلا ۲۰ واحد درسی بگذرانید و بعد از قبولی در ازمون جامع پروپوزال بنویسید و مشغول تز خود شوید معمولا این گونه دکتری ۴ سال طول می کشد در حالی که نوع اول ۳ ساله هست
احتمال فاند گرفتن در دکتری پژوهش محور بالاتر می باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین alirezanil
**
نقل قول

08-08-2014, 02:40 PM
از نظر علمی کدوم بهتره. آخه دکتری تو ایران 4 ساله ست همون طور که می دونید. حالا اگه کسی سه ساله بگیره باز هم مورد پذیرش هست؟
اصلاً چرا دو نوع ارائه میشه؟ برای خودشون(ایتالیا) فرقش چیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-08-2014, 01:22 PM
(08-08-2014, 02:40 PM)'alirezanil' نوشته: از نظر علمی کدوم بهتره. آخه دکتری تو ایران 4 ساله ست همون طور که می دونید. حالا اگه کسی سه ساله بگیره باز هم مورد پذیرش هست؟
اصلاً چرا دو نوع ارائه میشه؟ برای خودشون(ایتالیا) فرقش چیه؟

چرا باید مشکل ساز بشه؟!! شما در بیشتر اروپا دوره دکتری 3-4 ساله رو میتونی پیدا کنی ، حتی در اسیای شرقی و استرالیا هم سه ساله است. خیر هیچ مشکلی نداره. ارائه شدن هم به دانشگاه بستگی داره. اما 2حالت هیچ مشکلی نداره.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mohsen_hk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-09-2014, 02:06 PM
سلام.
برای پذیرش دکتری برق در دانشگاه پلی تکنیک میلان سوال داشتم.
شرایط من :
کارشناس برق-قدرت با معدل (14.13)(دانشگاه آزاد یزد)
کارشناس ارشد برق-قدرت با معدل (16.89)(دانشگاه آزاد مهریز). 
4 تا ISI دارم.  از Elsevier و  Springer.
نمره Ielts 6.5
بنظرتون شرایط فاند و دارم؟
چه ماهی اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-09-2014, 04:04 PM
(07-09-2014, 02:06 PM)'mohsen_hk' نوشته: سلام.
برای پذیرش دکتری برق در دانشگاه پلی تکنیک میلان سوال داشتم.
شرایط من :
کارشناس برق-قدرت با معدل (14.13)(دانشگاه آزاد یزد)
کارشناس ارشد برق-قدرت با معدل (16.89)(دانشگاه آزاد مهریز). 
4 تا ISI دارم.  از Elsevier و  Springer.
نمره Ielts 6.5
بنظرتون شرایط فاند و دارم؟
چه ماهی اقدام کنم؟

ضمن خوش امدگویی به شما.
ملاحظه کن دوست عزیز. شرایط کلی شما خیل مناسبه. بهتره با اساتید مکتبه کنید و جوابی بگیرید که حداقل مطمئن باشید که بورس رو گرفتید والا باید از مستقیم با دانشگاه ارتباط برقرار کنید و شرایط معمول مانند سایر داوطلبین اقدام کنی. وقت دکتری برای امسال به اتمام رسید سال دیگه حوالی جولای باید پیگیر باشی.
نقل قول  

آفلاین nazanin.n
**
نقل قول

23-09-2014, 11:13 AM
با سلام. برای ارتباط با اساتید دانشگاه از کجا باید اقدام کنم؟ این لینکه آیا: http://www.dastu.polimi.it/index.php?id=618
چه طور باید اساتید یک دپارتمان خاص رو پیدا کرد؟ و همین طور زمینه های کاریشون رو؟ مثلاً برای شهرسازی و طراحی شهری 

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »