عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مشاوره و رفع اشکال IELTS مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان
آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-07-2014, 09:23 PM
دوستان سلام
من می خوام ی آزمون آزمایشی آیلتس بدم تا نقاط ضعفم دستم بیاد ممکنه بفرمایید کدوم موسسه برای این منظور مناسبه؟ ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Shocked  28-07-2014, 09:45 PM
(28-07-2014, 09:23 PM)'mgorji' نوشته: دوستان سلام
من می خوام ی آزمون آزمایشی آیلتس بدم تا نقاط ضعفم دستم بیاد ممکنه بفرمایید کدوم موسسه برای این منظور مناسبه؟ ممنون از شما

سلام.راستش اینکه کدوم بهترن دقیقا نمی دونم ولی قبلا آزمونهای آفرینش خیلی خوب بود الان رو نمی دونم.بجز اون هم موسسات دیگه برگزار می کنن مثل سفیر. آفرینش examiner آیلتس هم داره ولی سفیر دو تا مدرس native داره. خودتونم سر بزنید از دانشجوهاشون بپرسید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین سهیل توفیقی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-07-2014, 01:02 PM
سلام دوستان'سهیل هستم'ترم۴ مهندسی برق'به امید خدا قصد دارم برای ۲ سال دیگه برای پذیرش در امریکا اقدام کنم اما فعلا امادگی کافی برای به دست اوردن نمره ی لازم در آزمون زبان رو ندارم وموضوعات دیگه هم اینکه اصلا نمیدونم برای پذیرش برای کدامیک از آزمون ها باید اماده بشم و کدام در رزومه موثر تر است?
اما شرایط من:
۴ سال پیش تا پایان کتاب ابی رنگ اینترچنج رو تو آموزشگاه شکوه گذراندم اما الان زیاد وضعم خوب نیست'اگر از چهار مهارت برای خودم بخوام رتبه بندی کنم ریدینگ'سپیکینگ'فایتینگ'لیستنینگ' که وضعمان تو ریدینگ' زیاد بد نیست اما دایره واژگان من تقریبا متوسط شاید هم ضعیف تر باشه
اگربشه که بدون کلاس رفتن به صورت خودخوان طی یک برنامه مدون در عرض این۲سال به یک سطح قابل قبول در آزمون ها برسم خیلی خوبه'
ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید'خیلی ممنون
ان فدر شکست میخورم تا شکست دادن را بیاموزم.s:t
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-07-2014, 01:11 PM
(29-07-2014, 01:02 PM)'سهیل توفیقی' نوشته: سلام دوستان'سهیل هستم'ترم۴ مهندسی برق'به امید خدا قصد دارم برای ۲ سال دیگه برای پذیرش در امریکا اقدام کنم اما فعلا امادگی کافی برای به دست اوردن نمره ی لازم در آزمون زبان رو ندارم وموضوعات دیگه هم اینکه اصلا نمیدونم برای پذیرش برای کدامیک از آزمون ها باید اماده بشم و کدام در رزومه موثر تر است?
اما شرایط من:
۴ سال پیش تا پایان کتاب ابی رنگ اینترچنج رو تو آموزشگاه شکوه گذراندم اما الان زیاد وضعم خوب نیست'اگر از چهار مهارت برای خودم بخوام رتبه بندی کنم ریدینگ'سپیکینگ'فایتینگ'لیستنینگ' که وضعمان تو ریدینگ' زیاد بد نیست اما دایره واژگان من تقریبا متوسط شاید هم ضعیف تر باشه
اگربشه که بدون کلاس رفتن به صورت خودخوان طی یک برنامه مدون در عرض این۲سال به یک سطح قابل قبول در آزمون ها برسم خیلی خوبه'
ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید'خیلی ممنون

سلام بر شما دوست خوب
بنظر من شما باید کلاس زبان عمومی مثل ایران استرالیا - ایران امریکا - از همه بهتر ارایانپور حسینیه ارشاد بری در این مدت 2 سال که زمان داری بیس زبانت را تقویت کنی و در کنارش تا میتونی تمرین کنی مثلا فیلم زبان اصلی با زیر نویس ببینی و نکات مهمش را خلاصه نویسی کنی. یک پارتنر بگیری و روزی 30 دقیقه تا 1 ساعت با ایشان انگلیسی تمرین کنی . سایتهایی مثل IMDB بری و مثلا نقد فیلم ها را بخوانی - یا اگه مثل من به اخبار علاقه مند هستی یاهو نیوز را مطالعه کنی و حتی با برنامه های لایتنر هم می توانی خیلی دایره لغات خودت را افزایش بدی!
این پست من را بخوانید بنظرم جواب همه سوالات شما را دادم
فقط کلید موفقیت در ازمون های زبان تمرین و تکرار هست .
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین سهیل توفیقی
**
نقل قول

30-07-2014, 12:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2014, 12:32 AM توسط سهیل توفیقی.)
سلام سام عزیز'خیلی ممنون از راهنماییت'اون پست رو خوندم وخیلی به من کمک کرد اما بازم چند تا سوال برام پیش اومد'
اینکه اگر کلاس نرم تو این مدت ۲سال به نظرت میتونم به اون امادگی لازم برسم?
واینکه الان من نقطه ی شروع رو نمیدونم از کجا آغاز کنم با کدو م مهارت کار رو آغاز کنم?
بعدش هم اینکه به نظر شما از همین الان با همین سطح شروع به پیدا کردن پارتنر کنم?
واینکه برای پیدا کردن پارتنر من از سطح فعلی خودم آگاه نیستم نمیدونم چجوری باید از سطح خودم آگاهی پیدا کنم'
خیلی ممنون از راهنماییت'
ان فدر شکست میخورم تا شکست دادن را بیاموزم.s:t
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-07-2014, 11:38 AM
'سهیل توفیقی dateline='' نوشته: سلام سام عزیز'خیلی ممنون از راهنماییت'اون پست رو خوندم وخیلی به من کمک کرد اما بازم چند تا سوال برام پیش اومد'
اینکه اگر کلاس نرم تو این مدت ۲سال به نظرت میتونم به اون امادگی لازم برسم?
واینکه الان من نقطه ی شروع رو نمیدونم از کجا آغاز کنم با کدو م مهارت کار رو آغاز کنم?
بعدش هم اینکه به نظر شما از همین الان با همین سطح شروع به پیدا کردن پارتنر کنم?
واینکه برای پیدا کردن پارتنر من از سطح فعلی خودم آگاه نیستم نمیدونم چجوری باید از سطح خودم آگاهی پیدا کنم'
خیلی ممنون از راهنماییت'

سلام دوست خوبم
راستش من یک مدت خودم خوندم ولی جواب نداد چون تا حس رقابت در ادم بیدار نشه بنظر من ادم درس نمی خونه بخاطر همین حتما یک کلاس برید 
در مورد اینکه کدام مهارت را اول شروع کنید بنظر من مهارت لسنینگ و اسپیکینگ را شروع کنید چون اگر دقت کرده باشید بچه هم برای یادگیری زبان اول میشنود و بعد صحبت می کند بعدها نوشتن و خواندن را یاد می گیرد
والا پیدا کردن و داشتن پارتنر از اول یادگیری زبان بسیار عالی هست چون انگیزه به شما می دهد و با هم برنامه ریزی و مطالعه می کنید. بنظر من پارتنری پیدا کنید که سطح زبانش از شما بالاتر باشد خصوصا سعی کنید پارتنری منظم و سختگیر انتخاب کنید. 
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-08-2014, 12:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2014, 01:15 AM توسط eliha1.)
سلام دوستان میدونم که نباید اینجا سوال بپرسم ولی خیلی برام مهمه، من میخوام توی یه آموزشگاهی به اسم زبانسرای ملل ثبت نام کنم، من میخوام حتما از یکی از دانشگاههای کره ی جنوبی بورسیه بگیرم، میخواستم بپرسم که وقتی اون آموزشگاه به من گفت دو تا دو سال و نیم مدرک آیلتس رو میگیری، و بعد میری سازمان سنجش برای گرفتن مدرک بین المللی، حرفشون صحت داره؟من از یک نفری پرسیدم که مدرک لیسانس زبان داره و الان هم توی یک آموزشگاه تدریس میکنه گفت من نمیتونم نمره ی 6.5 آیلتس بگیرم (خودش رو میگفت) میخواستم بپرسم یعنی انقدر تست آیلتس سخته که اون که رشتش زبانه اونطوری گفت؟ وقتی که اینطوری گفت خیلی ناامید شدم،من در کنار زبان هم چند ماه دیگه دانشجوی لیسانس میشم، امیدوار باشم که دو سال و نیمه میتونم آیلتس بگیرم با نمره ی 6.5 به بالا؟ لطفا جواب بدید خیلی ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-08-2014, 05:30 AM
(12-08-2014, 12:52 AM)'eliha1' نوشته: سلام دوستان میدونم که نباید اینجا سوال بپرسم ولی خیلی برام مهمه، من میخوام توی یه آموزشگاهی به اسم زبانسرای ملل ثبت نام کنم، من میخوام حتما از یکی از دانشگاههای کره ی جنوبی بورسیه بگیرم، میخواستم بپرسم که وقتی اون آموزشگاه به من گفت دو تا دو سال و نیم مدرک آیلتس رو میگیری، و بعد میری سازمان سنجش برای گرفتن مدرک بین المللی، حرفشون صحت داره؟من از یک نفری پرسیدم که مدرک لیسانس زبان داره و الان هم توی یک آموزشگاه تدریس میکنه گفت من نمیتونم نمره ی 6.5 آیلتس بگیرم (خودش رو میگفت) میخواستم بپرسم یعنی انقدر تست آیلتس سخته که اون که رشتش زبانه اونطوری گفت؟ وقتی که اینطوری گفت خیلی ناامید شدم،من در کنار زبان هم چند ماه دیگه دانشجوی لیسانس میشم، امیدوار باشم که دو سال و نیمه میتونم آیلتس بگیرم با نمره ی 6.5 به بالا؟ لطفا جواب بدید خیلی ممنون میشم

امتحان آیلتس اونقدرها سخت نیست، اینکه چقد زمان لازمه که به نمره 6.5 برسین خیلی بستگی به سطح زبان الان و تلاش و وقتی که این مدت برای زبان خوندن می‌ذارین داره، ولی دوسال و نیم زمانیه که حتی اگه سطح زبانتون خوب هم نباشه، زیاده برای رسیدن به نمره 6.5 تو آیلتس. بنظر من شما اگه یه سطح متوسط زبان تو دبیرستان داشته باشین، و بتونین روزی حدود 1 تا 2 ساعت ساعت وقت بذارین، و یکی دو ماه مونده به امتحان رو فشرده‌تر بخونین تو کمتر از یک سال می‌تونین به سطح 6.5 برسین. نمره 6.5 توی آیلتس در صورتی که وقت بذارین، به هیچ‌وجه نمره دور از دسترسی نیست، اتفاقاً از 6.5 به بالا کار یکم سخت می‌شه، ولی تا حدود 6.5 رو نسبتاً راحت می‌شه رسید. پیشنهاد کلی من اینه که اگه برای چند سال آینده می‌خواین، یعنی بعد از لیسانس یا حتی همون دو سال و نیم بعد، فعلاً بجای اینکه بطور مشخص برای آیلتس بخونین، سعی کنید سطح عمومی زبانتون رو ببرین بالا، اینکه کلاس برین یا نرین انتخاب خودتونه، ولی حتماً متن‌های انگلیسی زیاد بخونید، فیلم ببینید، پادکست‌های انگلیسی گوش کنید، و از اسپیکینگ و رایتینگ هم غافل نشین، حدود یه سال مونده به امتحان که رسید، بطور مشخص برای آیلتس بخونید، و مطمئن باشین، نتیجه‌ای که می‌خواین رو می‌گیرین. اینطور سطح زبانتون بطور عمومی خیلی بهتر از حالتی می‌شه که از اول فقط تو کلاس‌های آیلتس شرکت کنید، نمره آیلتس فقط تو گرفتن پذیزش مهمه و وقتی شما تو یه کشور دیگه باشین، نمره‌ی آیلتس دیگه کاربردی نداره، و شما واقعاً نیاز دارین که سطح عمومی زبانتون خوب باشه که بتونین خوب ارتباط برقرار کنید و موفق باشید تو زندگی و تحصیلاتتون.
نقل قول  

آفلاین logano
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-08-2014, 12:12 AM
سلام
دوستان 
سطح زبان من متوسط
وتازه تو آموزشگاه کتاب سبز اینترچنجو تموم  کردم
واسه شروع برای 4 تا اسکیلام (اسپیکینگ ریدینگ لیسنینگ  رایتینگ) تو سطح متوسط از کدوم کتاب شروع کنم
وهمین طور لغات و گرامر 
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین هاجر خانی
**
نقل قول

15-08-2014, 02:36 PM
سلام
من کلا زبانم از همه لحاظ ضعیف
یکم هم ازش ترس دارم اونم به خاطر ضعفمه
تا اخر شهریور کل روز را وقت دارم زبان بخونم
بعدش از اول مهر هم سر کار رفتن بهش اضافه میشه البته کارم فول تایم نیست و میتونم توش وقت برا خوندن پیدا کنم
کتاب و کلاس هم پرسیدم و خریدم
الانم 2 هفته است تقریبا روزی 5 ساعت مفید درس میخونم
میشه راهنمایی کنید برای برنامه ریزی بهتر

فقط یادم رفت بگم من قصد دارم اذر ماه ازمون ایلتس بدم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 24 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 06-07-2025، 03:48 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی