عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین nixe2006
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-07-2014, 08:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2014, 09:05 PM توسط nixe2006.)
خواهش میکنم.توضیح من در مورد کپی ها بود من از کل صفحات ترجمه یعنی فارسی و لاتین کپی گرفتم و اون صفحه ای رو که مهر تایید سفارت پشتش بود پشت و رو کپی گرفتم روزی که میرین کپی یک نفر همراهتون باشه حواستون جمعتره و کپی ممکنه منظور شما رو نفهمه واسه همین بعدش یک جایی نشستم و همه کپیها رو همونجاچک کردم و دیدم بله اون شخص بعضی کارارو اشتباه انجام داده چون منظورمو اشتباه فهمیده و واسه کپی یک روز کافی نیست همه کپی گرفتنو واسه روز اخر نذارین چون خیلی تمرکز میخواد.بله اصلهای ترجمه رو میخواد.اصلهای مدارک هم لازمه.
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح             ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت
نقل قول  

آفلاین سحر57
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-07-2014, 10:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2014, 10:13 AM توسط سحر57.)
وقت سفارت الان باز شده Smile
نقل قول  

آفلاین gandoms2h3
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2014, 02:11 PM
سلام
یه سوال دارم: من موقع گرفتن وقت آنلاین برای ویزای دانشجویی حرف اول شماره پاسپورتم را فراموش کردم بنویسم. ولی بعد از گرفتن وقت یه ایمیل اتوماتیک میاد توش شماره پاس، ساعت و تاریخ وقت مصاحبه است . من برای اطمینان اسکن پاسپورتم رو براشوون میل کردم و این مشکلم رو هم توش نوشتم ولی بعد از 10 روز هنوز جوابی بهم ندادن.
با آقای مالکی که صحبت کردم گفتن که ایمیل کافیه . خانم قربانی گفت به بخش اطلاعات سفارت مراجعه کنم. در نهایت یکی از این دلالهای ویزا بهم گفت وقتی ایمیل اتومات بهت شده و من اسکن رو براشون فرستادم  یعنی وقت بهت تعلق گرفته و جای نگرانی نیست.
ولی من نگرانم هنوز ،  چیکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2014, 04:11 PM
(31-08-2014, 02:11 PM)'gandoms2h3' نوشته: سلام
یه سوال دارم: من موقع گرفتن وقت آنلاین برای ویزای دانشجویی حرف اول شماره پاسپورتم را فراموش کردم بنویسم. ولی بعد از گرفتن وقت یه ایمیل اتوماتیک میاد توش شماره پاس، ساعت و تاریخ وقت مصاحبه است . من برای اطمینان اسکن پاسپورتم رو براشوون میل کردم و این مشکلم رو هم توش نوشتم ولی بعد از 10 روز هنوز جوابی بهم ندادن.
با آقای مالکی که صحبت کردم گفتن که ایمیل کافیه . خانم قربانی گفت به بخش اطلاعات سفارت مراجعه کنم. در نهایت یکی از این دلالهای ویزا بهم گفت وقتی ایمیل اتومات بهت شده و من اسکن رو براشون فرستادم  یعنی وقت بهت تعلق گرفته و جای نگرانی نیست.
ولی من نگرانم هنوز ،  چیکار کنم؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم[img]images/smilies/smile.gif[/img]

خیالتان راحت و اصلا نگران نباشید.
حرف اول پاسپورت در این موارد کاربردی ندارد و هیچ مشکلی ندارید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین M. Lajevardi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-09-2014, 03:16 PM
سلام دوستان 
وقتتون بخیر.
من میخوام برای ازدواج در آلمان ویزا بگیرم  و نیاز دارم که وقت برای اقامت بلند مدت بگیرم و متاسفانه تمام وقت ها پر هست و از طرفی هم نمیخوام دعوتنامه و نامه اجازه ی ازدواج صادر شده از طرف شهرداری باطل بشه.
چند تا جا خوندم که گفت عده ای وقت میفروشن که ظاهراً اصلاً قابل اعتماد نیستن و عده ای هم آقای مالکی رو معرفی کردن که به دانشجوها وقت میده.
خواهشی که از شما عزیزان دارم اینه که اگر آژانس میشناسید که تجربیاتتون در موردش مثبت هست و یا راه حل دیگری میشناسید، تمنا میکنم که به من اطلاع بدید:
Mehrad.Lajevardi@gmail.com
Mehrad.lajevardi@yahoo.com
0912-326-16-34

لاجوردی
نقل قول  

آفلاین مهرسام92
**
نقل قول

04-10-2014, 02:59 AM
سلام خدمت دوستان من وپسرم قراره درخواست ویزای المان بکنیم من بزای خودم نگران نیستم چون مدارکم کامل است  وسه بار هم قبلا ویزا گرفتم ولی برای پسرم با سفارت صحبت کردم بهم گفتن که که محصل ها رو در فصل مدرسه ویزا نمیدن من با اوصاف دوتا سوال دارم 
1 ایا واقعا همینطوره که سفارت گفته 
2 ایا گرفتن گواهی مرخصی برای او  برای ارایه به سفارت قانع کننده نیست که به او هم ویزا بدن خوشحال میشم پاسخ بدین
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-10-2014, 07:46 AM
(04-10-2014, 02:59 AM)'مهرسام92' نوشته: سلام خدمت دوستان من وپسرم قراره درخواست ویزای المان بکنیم من بزای خودم نگران نیستم چون مدارکم کامل است  وسه بار هم قبلا ویزا گرفتم ولی برای پسرم با سفارت صحبت کردم بهم گفتن که که محصل ها رو در فصل مدرسه ویزا نمیدن من با اوصاف دوتا سوال دارم 
1 ایا واقعا همینطوره که سفارت گفته 
2 ایا گرفتن گواهی مرخصی برای او  برای ارایه به سفارت قانع کننده نیست که به او هم ویزا بدن خوشحال میشم پاسخ بدین

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
1- من چنین چیزی نشنیدم. البته بستگی به سایر شرایط هم دارد. مثلا اگر شما تنها با پسرتان زندگی میکنید احتمال دادن ویزا کمتر است. (معمولا به یک خانواده کامل به سختی ویزا میدهند)
2- این که نامه ای از مدرسه بگیرید که در آن تاریخ ابتدا و انتهای مرخصی اش مشخص باشد، سپس آن نامه را ترجمه کنید و ارائه بدهید شاید تا حدودی موثر باشد.

کلا دلیل سفر هم مهم است. چون الان دیگر فصل سفر توریستی نیست. به همین خاطر باید دلیلی ارائه کنید که مورد پسند باشد. مثلا شرکت در جشن عروسی یا فارغ التحصیلی اعضای خانواده در آلمان یا ...
نقل قول  

آفلاین مهرسام92
**
نقل قول

05-10-2014, 02:08 PM
سلام مجدد وتشکر از پاسح جنابعالی همانطور که که قبلا خدمتتان عرض کردم بنده وپسرم برا ی دیدن برادرم که تازه بچه دار شده  میخوایم ویزا از سفارت المان بگیرم با این اوصاف خوشحال میشم در صورت امکان به سولات من پاسخ بدید  
1 ایا صرف دیدن بچه برادر یا بهتر  بگیم جشن تولد یکسالگی میتواند دلیل قانع کننده برا ی دادن ویزا باشد وایا باید این مسله رو حتما باید ثابتکرد.
2شغل بنده که بعنوان یکی از مسولان ارشد بانکی استان خودمون هستم تاثیری در دادن ویزا بر فرزندم دارد
3 ودر اخر  ایا من میتوانم نسخه هایی از مدارک حقوقی شغلی مالی مسکن خود را به فرزندم جهت ارایه به سفارت در اختیارش بذارم قاعدتا چون سنش 16.5 است باید بطور حداگانه مضاخبه بشود واکر شما دوست عزیز مدرکی دیگری که در دادن ویزا تاثیر داردسراغ ذاریدراهنمایی بفرمایید خیلی ممنون که سوالات مارو پاسخ میدید. 
درضمن  من میخوان برای فرزندم از مدرسه مرخصی 14 روزه بگیرم البته از این 14روز 4 روزش تعطیلی پنج شنبه وجمعهاست فقط میخواستمم بدوتم تعداد روزهای مرخصیش زیاد نیست.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

05-10-2014, 11:02 PM
درود
1- خیر در این موارد نیازی به اثبات نیست. اما در فرم های مربوطه در مورد هدف خود از سفر این موضوع را ذکر کنید.
2- بله بسیار موثر است.
3- همین مدارک کافی هستند. سفارت هم مدارک خیلی زیادتر را اصلا نمیگیرد. یک رزومه هم از خودتان در یک صفحه ارائه بدهید موثر است.
نقل قول  

آفلاین مهرسام92
**
نقل قول

06-10-2014, 01:47 AM
با سلام مجدد وسپاس فراوان از پاسخ به سوالات   و عذر خواهی از اینکه زیاد سوال میکنم  جنابعالی  اوصاف بنده رو در سوالات قبلی مطلع شدید بنده قصد دارم هفته اینده به تهران بیام برای اینکه با یه موسسه معتبر جهت اخذ ویزا مشورت کنم  (البته بیشتر بخاطر فرزندم) سوال من اینجاست
1 بنظر جنابعالی بنده با این موقعیت ومدارک دیگر احتیاحی هست (بخطر فرزندم)که از شهرستان  بیام تهران برای مشورت یاکه  همین مدارک من کافیه واگر لازمه چه موسسه ای را پیشنهاد میدید
2من در مورد پر کردن فرم درخواست ویزا جند سوال  مبهم دارم چطور میتونم پاسخ ابهامات خودمو پیدا کنم با تشکر فراوان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 39 بعدی »