عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-07-2014, 12:37 AM
درود بر شما
بله هنوز این قانون وجود داره. لطفا صفحه گذرنامه و خروج از کشور در جزوه سایت را مطالعه فرمایید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ken2012
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-07-2014, 04:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2014, 04:28 PM توسط ken2012.)
سلام دوستان.
ببخشید اگه این سوالارو میپرسم اما واقعا زندگی من الان به جواب به این سوالا بستگی داره!! لطفا اگه جواب ها رو میدنید حتی اگه سوالا تکراری باشه بهم جواب بدین...ممنون..
منم مشکلم مثل خیلیا اینه که 1بار از معافیت تحصیلی لیسانس استفاده کردم حالا می خوام واسه لیسانس خارج بشم.(می خوام از همون پاسپورت 15میلیونی با اجازه 20 روز استفاده کنم.)
می خوام بدونم:
1)من پذیرش دارم. میتونم وقتی رفتم اونجا از پذیرش استفاده کنم و ویزامو تمدید کنم تا بتونم اونجا درس بخونم؟
2)اونور مشکلی واسم پیش نمیاد؟ 
3)این پاس چه مدت اعتبار داره؟ 
4)اگه اعتبارش تموم شه اون کشور بیرونمون میکنه؟ 
5)میشه واسه مقاطع بالاتر از خاک همون کشور اقدام کرد پذیرش گرفت و ویزا؟ 
6)اگه اونجا مشکلی پیش اومد میشه رفت سفارت ایران یا تا پامونو بذاریم سفارت دستگیریم(اصن سفارت به کارمون رسیدگی میکنه؟)
نقل قول  

آفلاین Saas
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-08-2014, 04:45 PM
سلام به همه
من دانشجويي ارشد ترم شش هستم و تا يك ماه ديگه پروژه امو دفاع ميكنم و براي يه سفر تفريحي نياز به پاسپورت دارم،البته بگم دو ماهي قبل از ارشد سربازي رفتم و خوب فعلا معافيت تحصيلي دارم،بنظرتون ميتونم الان اقدام كنم؟يا ميشه تو اين شش ماه فرصت جهت معرفي به نظام وظيفه واسه ويزا اقدام كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-12-2014, 04:53 PM
دوستان توی جزوه نوشته برای خروج موقت از کشور در حین تحصیل باید این مراحل رو طی کرد
  1. نامه اشتغال به تحصیل (با ذکر بازه زمانی خروج مشمول)
  2. مراجعه به حوزه نظام وظیفه استان و دریافت معرفی نامه نظام وظیفه به بانک برای ضمانت نامه
  3. مراجعه به شعبه بانک مورد نظر و اخذ ضمانت نامه
  4. مراجعه به حوزه نظام وظیفه همراه با ضمانت نامه بانکی
  5. مراجعه به پلیس +۱۰ و درخواست صدور گذرنامه
 توی مرحله اول تو نامه اشتغال به تحصیل باید حتما بازه زمانی ذکر بشه؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-12-2014, 07:27 PM
(20-12-2014, 04:53 PM)'Madridista' نوشته: دوستان توی جزوه نوشته برای خروج موقت از کشور در حین تحصیل باید این مراحل رو طی کرد
  1. نامه اشتغال به تحصیل (با ذکر بازه زمانی خروج مشمول)
  2. مراجعه به حوزه نظام وظیفه استان و دریافت معرفی نامه نظام وظیفه به بانک برای ضمانت نامه
  3. مراجعه به شعبه بانک مورد نظر و اخذ ضمانت نامه
  4. مراجعه به حوزه نظام وظیفه همراه با ضمانت نامه بانکی
  5. مراجعه به پلیس +۱۰ و درخواست صدور گذرنامه
 توی مرحله اول تو نامه اشتغال به تحصیل باید حتما بازه زمانی ذکر بشه؟

در همه گواهی های اشتغال به تحصیل تاریخ اعتبار وجود دارد که همان کافی است. (مثلا شما نمیتوانید در حالی که تاریخ اعتبار اشتغال به تحصیلتان تا پایان ترم جاری است برای ترم آینده مجوز خروج بگیرید ) 
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-12-2014, 07:28 PM
(28-08-2014, 04:45 PM)'Saas' نوشته: سلام به همه
من دانشجويي ارشد ترم شش هستم و تا يك ماه ديگه پروژه امو دفاع ميكنم و براي يه سفر تفريحي نياز به پاسپورت دارم،البته بگم دو ماهي قبل از ارشد سربازي رفتم و خوب فعلا معافيت تحصيلي دارم،بنظرتون ميتونم الان اقدام كنم؟يا ميشه تو اين شش ماه فرصت جهت معرفي به نظام وظيفه واسه ويزا اقدام كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما همچنان دانشجو هستید و بدون هیچ مشکلی میتوانید همین الان اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-12-2014, 07:32 PM
(21-07-2014, 04:26 PM)'ken2012' نوشته: سلام دوستان.
ببخشید اگه این سوالارو میپرسم اما واقعا زندگی من الان به جواب به این سوالا بستگی داره!! لطفا اگه جواب ها رو میدنید حتی اگه سوالا تکراری باشه بهم جواب بدین...ممنون..
منم مشکلم مثل خیلیا اینه که 1بار از معافیت تحصیلی لیسانس استفاده کردم حالا می خوام واسه لیسانس خارج بشم.(می خوام از همون پاسپورت 15میلیونی با اجازه 20 روز استفاده کنم.)
می خوام بدونم:
1)من پذیرش دارم. میتونم وقتی رفتم اونجا از پذیرش استفاده کنم و ویزامو تمدید کنم تا بتونم اونجا درس بخونم؟
2)اونور مشکلی واسم پیش نمیاد؟ 
3)این پاس چه مدت اعتبار داره؟ 
4)اگه اعتبارش تموم شه اون کشور بیرونمون میکنه؟ 
5)میشه واسه مقاطع بالاتر از خاک همون کشور اقدام کرد پذیرش گرفت و ویزا؟ 
6)اگه اونجا مشکلی پیش اومد میشه رفت سفارت ایران یا تا پامونو بذاریم سفارت دستگیریم(اصن سفارت به کارمون رسیدگی میکنه؟)

درود
دوست گرامی موضوع مجوز خروج و ویزا دو بحث کاملا متفاوت هستند.
کشور مقصد هیچ کاری به بحث نظام وظیفه  و خروج شما ندارد. از دید کشور مقصد تا زمانی که ویزای معتبر دارید میتوانید بمانید. هیچ ربطی به وثیقه و ... ندارد.
نظام وظیفه هم هیچ کاری به ویزا و سایر موارد ندارد. اگر شما طبق قوانین مدارک لازم را ارائه کنید میتوانید مجوز خروج بگیرید.
نکته: پاسپورت ایرانی شما تحت هر شرایطی در خارج از ایران در سفارت تمدید خواهد شد. آن هم ربطی به نظام وظیفه و وثیقه و ... ندارد.
سفارت هم کاری به نظام وظیفه ندارد و همین که شما ایرانی هستید کافی است که پاسپورت شما را تمدید کند.
نقل قول  

آفلاین Madridista
**
نقل قول

20-12-2014, 09:01 PM
(20-12-2014, 07:27 PM)'ForeverBlue' نوشته:
در همه گواهی های اشتغال به تحصیل تاریخ اعتبار وجود دارد که همان کافی است. (مثلا شما نمیتوانید در حالی که تاریخ اعتبار اشتغال به تحصیلتان تا پایان ترم جاری است برای ترم آینده مجوز خروج بگیرید ) 

دوست عزیز برای آزمون جی مت نیازی نیست که مدرک ثبت نام در این آزمون نشون بدم که ؟ درسته؟
پروسه گرفتن پاسپورت برای آزمون جی مت همینی هست که توی جزوه نوشته شده دیگه؟ کار خاص دیگه ای نباید انجام داد؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-12-2014, 03:36 AM
(20-12-2014, 09:01 PM)Madridista نوشته:
دوست عزیز برای آزمون جی مت نیازی نیست که مدرک ثبت نام در این آزمون نشون بدم که ؟ درسته؟
پروسه گرفتن پاسپورت برای آزمون جی مت همینی هست که توی جزوه نوشته شده دیگه؟ کار خاص دیگه ای نباید انجام داد؟

تا جایی که میدانم خیر(در رابطه با جی مت)
بله همان مطالب جزوه صحیح هستند
نقل قول  

آفلاین Hessam.Mp
**
نقل قول

28-01-2015, 11:56 PM
با سلام  خدمت همه بزرگان
کل تاپیکو تقریبا خوندم .میشه راجع به زمان بر بودن این پروسه کسایی که انجام دادید بگید(سفر تفریحی).من شنبه باید برم نظام وظیفه و اقدام کنم .عجله دارم.
2تا سوال مشخص دارم:

1-من آخر همین ماه گواهی اشتغال به تحصیلم از حیز انتفاع ساقط میشه و ترم بعدم طول میکشه تا بگیرم. چونکه ارشدم(ترم 6 میشم و داستان داره،دو سه ماه بعد میتونم بگیرم ).من میخام یه سر برم  حالا یا ترکیه یا دبی ،هر کدومشون که پا داد ،تو همین ماه و به دلیلی که گفتم نمیتونم ماه دیگه برم .برای دریافت پاس، باید بازه زمانی سفر معلوم باشه و اقدام کنی .حالا سوال اینه که از روزی که میرم نظام وظیفه تا زمانی که پاس بیاد دم در خونه چقدر حدودا زمان میبره تا بدونم که کی برم خارج و این بازه زمانی که نظام وظیفه میخادو کی بنویسم.(فقط دارم تو این ماه تفریحی میرم یه سفر که میگم خیلی تو این ماه زمانش مهم نیس کی باشه ولی میگم باید تو این ماه باشه که اگه نباشه تا بیام گواهی اشتغال ترم بعدی رو بگیرم یه 2 ماه یا شایدم 3 ماه طول بکشه)

2-سوال دوم اینه که گواهی اشتغال به تحصیل رو من از قبل گرفتم و دارم  ولی خطاب عمومیه و نوشته که فلانی تا این تاریخ دانشجوی ماست.خطاب به نظام وظیفه نیس و تا جایی که من دیدم گواهی اشتغال به تحصیل همینجوریه و مخاطبش هر سازمانی میتونه باشه.میخام بدونم این گواهی کافیه یا برم ورژن مخصوص نظام وظیفه رو بگم بزنن باسم.تو این گواهی هم بازه زمانی سفر نیستش.

فقط اگه امکانش هس یه مقدار سریع یه جوابی بهم بدید.در مضیغه زمانیم.

ممنون از همه اساتید فرنگی کار(یعنی کسایی که تو کار خارجن)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 31 بعدی »